Ασφαλή για κατανάλωση τα αγροτικά προϊόντα της Βοιωτίας σύμφωνα και με τον ΕΦΕΤ.
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Επίσημου Ελέγχου της Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων, ο ΕΦΕΤ οργάνωσε το 2011 ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ελέγχων των επιπέδων βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα φυτικής παραγωγής(καρότα,πατάτες και κρεμμύδια) της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου έδειξαν :
1)Tην απουσία εξασθενούς χρωμίου από τα τρόφιμα.
2) Την ασφάλεια των προϊόντων για τους καταναλωτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια σε greekglish δεν θα δημοσιεύονται