Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φωτογραφείο στην Αράχωβα

Έλαβα την παρακάτω επιστολή από τον Κώστα Κατσίμπα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλησπέρα σας!
Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα παράπονο,όχι κατηγορία, προς κάποιους καταστηματάρχες-επιχειρηματίες της Αράχωβας.
Όπως εκείνοι,έτσι κι εμείς,προσπαθούμε να δουλέψουμε λίγο παραπάνω τις μέρες των γιορτών για την επιβίωση μας,χωρίς να ενοχλούμε κανέναν από αυτούς.
Έτυχε,όμως,μέσα στις γιορτές,να περάσουν από το μαγαζί μας κάποιοι τουρίστες,οι οποίοι μας βρήκαν τελείως τυχαία,ενώ όταν ρώτησαν σε κάποια μαγαζιά αν υπάρχει φωτογραφείο στην Αράχωβα, εκείνοι τους απάντησαν ότι δεν υπάρχει!!! Δεκατεσσάρων χρόνων κατάστημα και δεν υπάρχουμε!!!

  Κι αυτοί μας βρήκαν τυχαία! Πόσους πελάτες χάσαμε με την ψευδή τους παραπληροφόρηση; Και γιατί; Αφού δεν κλέβουμε το ψωμί κανενός! Κάνουμε ένα επάγγελμα διαφορετικό από το δικό τους! Ποιός είναι ο σκοπός τους και τί θα κερδίσουν από τον αφανισμό μας; Ίσα-ίσα που δυσφημούν το χωριό μας που δε μπορεί να προσφέρει από όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ένας επισκέπτης!...
Ειλικρινά,ντρεπόμαστε για λογαριασμό τους! Και είναι μια δυσφήμηση που την αντιμετωπίζουμε από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματός μας κι όχι τωρινή! Αλλά,τώρα με την κρίση,πιστεύαμε στην αλληλεγγύη και στην υποστήριξη μεταξύ μας... Πόσο λάθος κάναμε...
 Καλή χρονιά!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Μην το ψάχνετε αγαπητοί και ευγενέστατοι ιδιοκτήτες του μοναδικού φωτογραφείου της Αράχωβας και αποκλειστικοί φωτογράφοι στο ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ.
Πρόκειται για το σύνδρομο "Νιψηκάτουγει" ή σωστότερα "Ν.Ψ.Η.ΚΑ.ΤΟΥ.ΓΕΙ".

Πώς δεν το ξέρετε: Να Ψοφήσει Η Κατσίκα ΤΟΥ ΓΕΙτονα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
"Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ".

Οδυσσέας Ελύτης
ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΚΑΡΟΣ

monosnet είπε...

Υπερβολές.. Εγώ σαν μη Αραχωβίτης κάτι λίγα ξέρω για τον κ. Κώστα!!! Είναι γνωστό ότι πολύ τρώνε τα αυγά της κότας αλλά πολύ λιγοι τα αυγά της ... πάπιας. Ξέρετε γιατί ?? ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΓΟ το διαφημίζει
κακαρίζει όπως λένε στο δικό μου χωριό ενώ η πάπια σιγή ιχθύος. Με λίγα λόγια μη περιμένετε κύριε από τρίτους. Διαφημιστείτε. Οι
ξένοι επισκέπτες του ωραίου τόπου σας μόνο από διαφήμιση μπορούν να σας γνωρίσουν. Οι ντόπιοι σας ξέρουν και όπως φαίνετε σας εκτιμούν. ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΚΆΤΙ . Ας πούμε μερικές ωραίες φωτογραφίες σας - πόστερ σε κοινόχρηστους χώρους με την υποσημείωση .. ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟ ... ΑΡΑΧΩΒΑ. Να δείτε θα πιάσει . Καληνύχτα σας...

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Κύριε monosnet (είπαμε να τα λέμε πού και πού),πάντα ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας.
Θα χρησιμοποιήσω την παραβολή σας.
Ας πούμε λοιπόν ότι η καημένη η κότα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή κακαρίζει (διαφημίζει) για το αυγό της μέσα στο κοτέτσι.
Ταυτόχρονα όμως έξω στο χωριό ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ (τι μας θυμίσατε τώρα!) διαλαλεί ότι στο χωριό υπάρχει έλλειψη αυγών και αυγά υπάρχουν μόνο σε διπλανά χωριά ή στην πρωτεύουσα.
Τότε τι λέτε η κότα θα μπορέσει να διαθέσει το αυγό της ή θα ισχύσει αυτό που λένε στο δικό μου χωριό:
"Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννάν οι κότες".

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ είπε...

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση στα Γραφεία της Δ.Α.Α. Α.Ε., την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.
ΘΕΜΑ 2ο : Αντικατάσταση μέλους της Δ.Α.Α. Α.Ε.
ΘΕΜΑ 3ο : Προγραμματισμός πρόσληψης Διευθυντή/τριας της Δ.Α.Α. Α.Ε.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ,ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.ΘΑ ΣΕΙΣΘΕΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Απο χτες ο ΘΡΥΛΟΣ και οι πρωταθλητες ηταν μεχρι τον σημερινο αγωνα σε ξενοδοχειο της Αραχωβας.!!!
Δεν ξερω αν ο τεως πεταει απο χαρα, εκεινο που ξερω ειναι πως ο Κωστας ηταν εκει και κατεγραψε με τον φακο της μηχανης του και αυτο το γεγονος.
Φιλε Κωστα μπορει να ειναι δυο μονο οι επαγγελματιες της αραχωβας που δεν στηριζουν κανεναν εκτος απο τον εαυτο τους, αλλα ειναι πολυ αυτοι που εκτιμουν και σενα και την δουλεια σου και μαλιστα και ποιο εξω απο τα ορια της Αραχωβας.!!!

monosnet είπε...

Κύριε ΙΑΛ ωραία η τρίπλα σας ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ κότα ελευθέρας βοσκής.(παράληψη επισήμανσης) ο φωτογράφος σας δεν είναι κλεισμένος σε ... κοτέτσι. Μια χαρά τα λέμε. Καλή χρονιά . Αύριο με το παλαιό ημερολόγιο είναι παραμονή πρωτοχρονιάς...Τι λόξα κι αυτή !!

ΝΙΚΟΣ ΔΑΛΑΡΟΥΓΚΑΣ είπε...

Προχωρα Κωστα!Μη μασας!