Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτυρία γιά την προβληματική διέλευση μέσα απο την Αράχωβα καθώς και για την πρόσβαση στο ΧΚΠ

Αγαπητοί κύριοι,


Στο χιονοδρομικό με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα, ο Δήμος Αράχωβας αποφάσισε πως η καλύτερη ώρα για να μαζευτούν τα σκουπίδια είναι 8:15 και να κλείσει ο κεντρικός δρόμος για τουλάχιστον 20 λεπτά. Ο δρόμος για το χιονοδρομικό δεν είχε καθαριστεί καλά και δεν είχαν ρίξει αλάτι, με αποτέλεσμα να χρειάζονται αλυσίδες για τα τελευταία χιλιόμετρα πριν το χιονοδρομικό (το χιόνι είχε πέσει την Κυριακή και τις επόμενες ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες ήταν απλό και εύκολο να καθαριστεί μια χαρά). 


Στην επιστροφή κατά τις 18:00, ο αστυνομικός που θα έπρεπε να ρυθμίζει την κυκλοφορία, για να μην παρκάρει κανένας μέσα στον κεντρικό δρόμο, μιλούσε με κάποιο γνωστό του οδηγό στη μέση του δρόμου.

Με εκτίμηση,



Πηνελόπη Παππά

2 σχόλια:

χχχχχχ είπε...

Τσοπάνε,το μαγαζί δικό σου είναι και όπως θέλεις το δουλεύεις.

Πρωτοχρονιά έχουμε όμως και όχι Μεγάλη Παρασκευή για να κάνεις ΑΠΟΚΑΘΉΛΩΣΗ, δεν πειράζει τσέλιγκα... να είναι καλά η στρούγκα σου.

Άκου και ένα τραγουδάκι:

http://www.youtube.com/watch?v=QuAF-zBHWlg

Γιάννης ΛΟΥΚΑΣ είπε...

Είναι από τις ελάχιστες φορές (μήπως η μοναδική;) που ένας επισκέπτης μας απευθύνεται με ονοματεπώνυμο στο τοπικό blog για να εκφράσει παράπονα (τρία τον αριθμό) με κόσμιο τρόπο και συγκεκριμένα στοιχεία.
Δε θα κρίνω αν έχει δίκιο στα 3,στα 2/3, στο 1/3 ή και σε κανένα. Νομίζω όμως ότι το χειρότερο πράγμα είναι το να να μη δώσει κανένας σημασία (ούτε οι αρμόδιοι, ούτε κάποιος να σχολιάσει).
Ο πρώτος χειμερινός προορισμός πρέπει να έχει αναπτυγμένα αντανακλαστικά και για τους επαίνους αλλά κυρίως για τα παράπονα.
Εντάξει δεν μιλάμε και για ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ αλλά και η πλήρης αδιαφορία δεν ταιριάζει.
Εξάλλου από τα λάθη μας κυρίως μαθαίνουμε κι αυτά είναι που μας βελτιώνουν (αν φυσικά το επιδιώκουμε).
Απευθυνόμενος στην κυρία Πηνελόπη Παππά θα ήθελα να της πω (αν μας παρακολουθεί), ότι ενδεχομένως στη δική σας περίπτωση μιλάμε για κάποια μικρή καθυστέρηση ή μια κακή οργάνωση. Αυτά ως προς τα ΙΧ.
Όσοι όμως κάνουν το λάθος να έρθουν στην Αράχωβα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ κατά την αναχώρησή τους έχουν να αντιμετωπίσουν μια Οδύσσεια χωρίς να είναι εξασφαλισμένο ότι θα φύγουν!
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ντόπιους που θέλουν να ταξιδέψουν. Μιλάμε για τριτοκοσμική κατάσταση και κατά την αναμονή και κατά το ταξίδι (όρθιοι στην καλύτερη περίπτωση).
Για το θέμα πρέπει να επανέλθουμε ελπίζω και άλλοι που έχουν άποψη για το θέμα.