Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Στάθης Γιαννέλος μιλά για τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Μια ακόμη αθλητική χρονιά τελείωσε χθές δυστυχώς οχι με τον επιθυμητό τρόπο αλλά ακόμη κι οι εχθροί μας παραδέχονται ότι η ομάδα μας έγραψε ιστορία εφέτος.Στάθηκε ισάξια ανάμεσα σε ομάδες μεγάλων πόλεων με budjet εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. και πάλεψε στα ίσια κι έχασε την άνοδο για έναν βαθμό.Εμείς στην Αράχωβα δεν είμαστε μίζεροι να αρχίσουμε να λέμε πως ενώ  εμείς ματώναμε κάθε Κυριακή στα γήπεδα για να πάρουμε τη νίκη άλλοι τις τελευταίες αγωνιστικές κάνανε.. υγιεινούς περιπάτους σε σκληρές έδρες.Αυτό είναι δουλειά του αθλητικού εισαγγελέα.
Εμείς παλέψαμε μέσα στο γήπεδο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ όπως αρμόζει στην ιστορία και τη λεβεντιά του χωριού μας.
Παλέψαμε και χάσαμε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική,φτάσαμε στο τελικό κυπέλλου Βοιωτίας,και οι παιδικές μας ομάδες στις 4 καλύτερες του νομού μας.Σ αυτή την προσπάθεια είμασταν μόνοι μας .Η δημοτική αρχή μας εξαπάτησε και μένα προσωπικά, υποσχόμενη ενίσχυση που ποτέ δεν ήλθε.
Αύριο θα δώσω στην δημοσιότητα όλο το χρονικό των ψεύτικων υποσχέσεων αλλά και της περιφρόνησης προς τον σύλλογο.Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας μας ενίσχυε ...τηλεφωνικά και κανένας απο τους μεγαλοπαραγοντές της δεν πάτησε ποτέ στο γήπεδο σε έναν αγώνα..Ακόμη και δικά μας!! παιδιά που τα πήραμε απο τα αζήτητα και γίναν πρωταθλητές βγαίναν στα blogs και μας ειρωνεύονταν.

Σε κάθε αγώνα είχαμε έξοδα 1000 ευρώ και κόβαμε 20 εισητήρια.ΚΙ ομως παλέψαμε απέναντι στα 1000 και στα 2000 εισητήρια.Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω τους παίκτες μας τους προπονητές μας που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα.,τον διεθνή ποδοσφαιριστη παλιό παίχτη της ομάδας μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ που ηταν κοντά μας,  τους λίγους ηρωικούς φιλάθλους που μας ακολουθούσαν παντού αλλα πάνω απ όλους τα μέλη της διοίκησης πού άλλοι ματώσανε κυριολεκτικά στην τσέπη κι άλλοι παρατάγανε τις δουλιές τους να τρέχουν..Αγαπητοί φίλοι όταν ανάλαβαμε τον Παρνασσό η ομάδα φυτοζοούσε στη Β κατηγορία σ ένα ξερό γήπεδο και τα παιδιά παίζαν στις αλάνες του χωριού.Μαζί με την προηγούμενη δημοτική αρχή φτιάξαμε ενα υπερσύγχρονο στάδιο ,η ομάδα μας ανέβηκε στην Δ εθνική ,έγινε γνωστή παντού, κι έχουμε αυτή τη στιγμή 100 παιδιά στις παιδικές μας ομάδες.Ένα πραγματικά άπιαστο ΟΝΕΙΡΟ όπως φάνταζε πριν μερικά χρόνια.Γιατί όνειρο ηταν κι αυτό που ζήσαμε τις τελευταίες μέρες να δεχόμαστε δεκάδες ευχές απ όλα τα χωριά της Βοιωτίας(κι εδώ να επισημάνω ιδιάιτερα τους φίλους απο το δίστομο).Τα όνειρα όμως φίλοι κοστίζουν ακριβά.Κοστίζουν χρήματα,χρόνο,χιλιόμετρα ατελείωτα,βρισιές σε αφιλόξενες έδρες,προπηλακισμούς καμμιά φορά.Προσωπικά προσπάθησα να δώσω τα πάντα ακόμη και σε βάρος της προσωπικής μου ζωής..Δεν απογοητεύθηκα που δεν ανεβήκαμε.Απογοητεύθηκα από αυτούς που εγκατελειψαν και πρόδωσαν το ίδιο τους το χωριό.Νομίζω ότι ήλθε η ώρα να κατέβω απο το καράβι να μπούν νεότεροι με πιο πολύ κουράγιο.Ισως τότε κάποιοι εκεί στη δημαρχία δουν πιο ζεστά την ομάδα
.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ..........
#ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ-ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ#

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΠΑΡΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕ ΝΕΟ. ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

Royal είπε...

Δεν τα παρατάνε ποτέ, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχει κρίση και δύσκολο μέλλον. Ας τα παρατούσες, σε εποχές που ήταν παχιές οι αγελάδες. Τώρα είναι κόντρα και όχι κούραση ή απογοήτευση. Να το ξανασκεφτείς.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

κεκρωψ είπε...

Δεν είμαστε ανύπαρκτοι όπως θέλετε να μας παρουσιάζετε. Δεν είμαστε γλάστρες. .ΟΧΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΣΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ Μ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ????????????????

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φιλε Στάθη αφήνεις καποια υπονοούμενα για την ενωση ποδοσφαιρικών σωματειων ενωσης. Έχεις χάσει τον ελεγχο και σου φταίνε ολοι; Γιατι; Πως σκέφτεσαι να πορευτεις με την ομάδα όταν θεωρείς την ενωση ανικανη; Νομίζω οτι δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις την ομάδα στον λαιμό σου

Ανώνυμος είπε...

11.05 σιγα την ενωση βρε.σιγα.

Ανώνυμος είπε...

11:05 είπες μεγάλη κουβέντα. Έχει χάσει τον έλεγχο και του φταίνε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

11:05 εισαι ο μονος στην Αραχωβα που οταν γραφει κατι βαζει το βρε για αυτο μη το γραφεις. καταλαβες βρε?