Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Επιστολή αιρετών συμβούλων Αράχωβας προς την οργανωτική επιτροπή του Λαογραφικού Μουσείου


Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε από blogs της περιοχής μας για την επιστολή παραίτησης των μελών της οργανωτικής επιτροπής του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο πρώην Δήμος Αράχωβας είχε δρομολογήσει τη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών και Επαγγελμάτων που θα στεγάζονταν στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου και στις καμάρες,

Είχε μάλιστα ζητήσει τη συνεργασία του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, το οποίο ανταποκρίθηκε ευγενικά δια της Διευθύντριάς του κας Καμυλάκη – Πολυμέρου, ενώ παράλληλα είχε συσταθεί ομάδα εργασίας που θα εργαζόταν εθελοντικά για το σκοπό αυτό.


Ο Δήμαρχός μας κ. Πατσαντάρας με απόφασή του συμπλήρωσε την ομάδα εργασίας με την προσθήκη του αιρετού συναδέλφου μας κ. Σπύρου Κομνά, η οποία και συνέχισε το έργο της ως οργανωτική επιτροπή του Λαογραφικού Μουσείου Αράχωβας.

Η όλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου και την έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό και μεράκι πολλές συμπολίτισσες και συμπολίτες μας. Ακόμη και μικρές μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου με μικρούς αυτοσχέδιους αργαλειούς εκθέτουν τις χειροτεχνίες τους στα εκθετήρια του Μουσείου.

Στήθηκαν αργαλειοί, τελάρα χρυσοκεντήματος, έγιναν εγκαίνια, αγιασμός, κοπή πίττας, παραλαβή ηλεκτρονικού εξοπλισμού (προσφορά της εταιρείας ΠΡΟΤΕΡΓΕΙΑ του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ)  για την ψηφιοποίηση των δράσεων και των έργων του Μουσείου.

Ο Δήμαρχος έστειλε ευχαριστήριες επιστολές στον κ. Μπενρουμπή, εκπρόσωπο της εταιρείας, για την προσφορά του αυτή.

Όλα καλά, όλα ωραία μέχρι εδώ.

Το Μουσείο όμως, θεσμικά ήταν στον αέρα. Με τις υποδείξεις και προτροπές της κας  Καμυλάκη – Πολυμέρου και την εισηγητική έκθεση του έγκριτου δικηγόρου συμπολίτη μας κ. Γεωργίου Ανδρέου, πρώην Προέδρου του Δ.Σ. Αράχωβας, έπρεπε όλο αυτό το δημιούργημα να ταυτοποιηθεί και να συνταχθεί φάκελος για την αναγνώριση και νομιμοποίησή του.

Το Μουσείο  είχε και θα έχει λειτουργικά έξοδα και ανάγκες. Η εθελοντική οικονομική ενίσχυση κάποιων φίλων, του συλλόγου των εν Αθήναις Αραχωβιτών, των μελών - φίλων του συλλόγου «Το Διασίδι» και η μέχρι τώρα προσφορά του Δήμου δεν ήταν αρκετή για την κάλυψη των εξόδων.

Με το νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης), ο Δήμος δεν μπορεί να ιδρύσει άλλα Νομικά Πρόσωπα και βάσει της νομοθεσίας, έπρεπε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, να αναλάβει και να συνεχίσει τις διαδικασίες για τη θεσμική αναγνώριση του Μουσείου και των Εργαστηρίων.

Έγινε λοιπόν συνάντηση την 2-3-2013 στο αμφιθέατρο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Δημάρχου, του Δ.Σ της Κοινωφελούς, των Αραχωβιτών Δημοτικών Συμβούλων, της ομάδας εργασίας και του προϊσταμένου του γραφείου υποστήριξης δημάρχου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το Μουσείο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν πλην όμως δεν δικαιολογούμε την αχαρακτήριστη φραστική επίθεση του υπαλλήλου του Δήμου κ. Νίκου Γεωργιάδη στην κα Καλή Λούσκου με ακατανόητους για εμάς χαρακτηρισμούς, γι’ αυτό και την καταδικάζουμε.

Συμφωνήσαμε να ανατεθεί στην Κοινωφελή  Εταιρεία να προχωρήσει στην λήψη απόφασης για την ίδρυση του Δημοτικού Λαογραφικού Μουσείου-Εργαστηρίων Παραδοσιακών Τεχνών Αράχωβας.

Σημειωτέον ότι ο νέος Καλλικρατικός Δήμος μας, έχει να καλύψει αιτήματα και ανάγκες άλλων δέκα επτά συλλόγων και σωματείων, σε μια δύσκολη για την πατρίδα μας εποχή και με μειωμένους τούς κρατικούς πόρους προς του Δήμους κατά 65 % .

Παρά τις δυσκολίες αυτές, με τη συναίνεση της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ του Δήμου Δ.Α.Α, η Κοινωφελής έλαβε την ιστορική ομολογουμένως ομόφωνη απόφαση (αριθ.12/22-3-2013),για την ταυτοποίηση του Μουσείου, με παράλληλη προσθήκη στον προϋπολογισμό της 12.500 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες.

Εδώ θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στο Δ.Σ της Κοινωφελούς είναι μέλη τέσσερις Αραχωβίτισσες (οι δύο μάλιστα με θητεία στον πρώην Δήμο Αράχωβας) η κυρία Ευαγγελία Γρανιτσιώτη - πρώην Δήμαρχος, η κυρία Σοφία Πατσαντάρα – πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Π.Α, η κυρία Γεωργία Ταγκαλάκη - νυν Δημοτική Σύμβουλος και η κυρία Αγγελική Αθανασίου-Κοροδήμου.

Αφού λοιπόν φτάσαμε στην εκπλήρωση ενός μακροχρόνιου ονείρου μαθαίνουμε για την παραίτηση σας!!!

Μια απόφαση που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Σε τι φταίει ο Δήμος;

Ζούμε σε ένα πανέμορφο χωριό με ιστορία και φυσικές ομορφιές. Κουβαλάμε μια βαριά κληρονομιά από καταξιωμένους ανθρώπους που έζησαν κι αγάπησαν αυτό τον τόπο. Δημιούργησαν Πολιτισμό και δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε τα όνειρά τους.

Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε τούς αείμνηστους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Γιάννη Αργυρίου, Γιώργο Σύρο-Ραπανάκια, Γιώργο Χαρίτο, το δάσκαλό μας Ηλία Λιάκο, το Γιάννη - Λαζαρή Φαρμάκη και τον ευπατρίδη Κώστα Κοκορέλλη που πρόσφατα μάλιστα παραλάβαμε το σπίτι του βάσει της διαθήκης του προσφορά στο Δήμο μας;

Πώς μπορούμε να αποθαρρύνουμε τους σύγχρονους συμπολίτες μας, το Χρήστο Μαυρόπουλο, το Στάθη Ασημάκη, το Γιώργο Καστανά, τον Τάκη Μυλωνά και τόσους άλλους που με τις ιδέες και τα έργα τους στολίζουν το Πολιτιστικό Πάζλ του χωριού μας;

Ποιά εξήγηση να δώσουμε στις κυρίες που με τους αργαλειούς και τα τελάρα τους κάθε μέρα συνεχίζουν να δημιουργούν τα χειροτεχνήματά τους;

Πώς να καταλάβουν τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου τις άνευ λόγου μικρότητες από εμάς τους μεγάλους;

Είδαμε με πρωτοβουλία της Επιτροπής να αφαιρούνται τα παλιά αντικείμενα που κοσμούσαν τις βιτρίνες, για να επιστραφούν στους κατόχους τους, που με ευχαρίστηση προσέφεραν για το Μουσείο.

Κρίμα!!!

Τί εικόνα θα δείξουμε στους επιστήμονες της Ακαδημίας Αθηνών, που θα μας επισκεφθούν την 17η Απριλίου, οι οποίοι με την ευγενική τους εργασία και τις γνώσεις τους αγκάλιασαν το όνειρο;

Ξέρετε πολύ καλά ότι εμείς, ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, με τη θέλησή μας και την ψήφο των συμπολιτών μας ακολουθήσαμε τον Δήμαρχό μας Γιάννη Πατσαντάρα στο νέο διευρυμένο Δήμο μας.

Δεν είμαστε ανύπαρκτοι όπως θέλετε να μας παρουσιάζετε. Δεν είμαστε γλάστρες.

Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή με πολλά προβλήματα και παγίδες, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των Δημοτών μας.

Εμείς δεν παραιτούμαστε, είμαστε εδώ και συνεχίζουμε.

Καμαρώνουμε που στο πηδάλιο του Δήμου μας έχουμε κυβερνήτη τον Επίτιμο Αρχηγό της Ελληνικής Αεροπορίας

Σεμνό, εργατικό, τίμιο.

Μπορεί να μην είμαστε ή να μην προσπαθούμε να γίνουμε δημοφιλείς. Είμαστε όμως χρήσιμοι. Το Δήμαρχό μας τον στηρίζουμε, τον εμπιστευόμαστε και τον βοηθάμε με αγάπη.

Μας στεναχωρεί που κάποιοι κακοήθεις, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου και την ανοχή κάποιων bloggers δημοσιεύουν ανεξέλεγκτα σχόλια που δηλητηριάζουν την τοπική μας κοινωνία.

 Κρίμα!!!!

Τελειώνοντας, σας καλούμε να αφήσετε κατά μέρος πικρίες, παρεξηγήσεις και μικροπολιτική. Η Αράχωβα έχει την ανάγκη όλων μας. Κανείς δεν περισσεύει!!! όπως μας έλεγε και ο Δήμαρχος στις προεκλογικές του ομιλίες.

Όλοι μαζί ας προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα, κάθε γνωριμία, κάθε προσφορά για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση,

Ανδρίτσος Γιάννης

Ιγγλέζου Έφη

Μπεζεντές Γιάννης

Μπεζεντές Γιώργος

Οικονομάκης Παναγιώτης

Σύρου Λένα

Σύρου Κατερίνα

Ταγκαλάκη Γεωργία

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σαλαγατα σαλαγατα μεχρι να βγουν τα γαλατα.ωστε ο βουδας εχει το πηδαλιο,καλα δεν ντρεπεστε να μας κοροιδευετε δημοσια.τσιπα δεν υπαρχει.

Ανώνυμος είπε...

Διχόνοια. Είναι η φιλονικία, η διάσταση, η διαφωνία. Μέγιστο κακό για τις οικογένειες, τις κοινωνίες , τους λαούς. «Η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα χαλάει» παρατηρεί η λαϊκή θυμοσοφία. Οι καταστρεπτικές της συνέπειες ισοδυναμούν με ανεπανόρθωτη συμφορά, όταν η διχόνοια παρουσιαστεί κατά το χειρισμό εθνικών θεμάτων, η πατρίδα μας είναι γνωστό πόσο ακριβά πλήρωσε στην ιστορική πορεία την έλλειψη ομόνοιας τόσο των ταγών της, όσο και των οργανωμένων κοινωνικών ομάδων
Βασικά αίτια της διχόνοιας είναι ο εγωισμός και η φιλοπρωτία που καταντάει πολλές φορές αρχομανία. Τα αίτια αυτά υποθάλπονται και από τις διάφορες κολακείες, τα πάθη, την αδυναμία για συνεργασία κτλ. Οι πιο γνωστές της συνέπειες είναι: η αποδιοργάνωση διάφορων οργανωμένων ομάδων ( οικογένειας, στρατού, κράτους κλπ ) η αποδυνάμωση κάθε δημιουργικής προσπάθειας, η μείωση ή και η παντελής έλλειψη αντίστασης σε κάθε επιβουλή, η δημιουργία εχθρότητας, μίσους, φατριών κλπ., και τέλος η φθορά ή και η τέλεια καταστροφή πολιτιστικών αγαθών που μόχθος πολύς και πολυχρόνια κοινή προσπάθεια δημιούργησαν.

δημ.υπαλληλος είπε...

θελω να καταγγειλω σε ολους οτι σημερα το πρωι στην αγορα δημοτικος συμβουλος που το ονομα του αναφερεται δηλωνε πληρη αγνοια για το περιεχομενο της επιστολης.δεδομενου οτι οπως λενε στη δημαρχια την επιστολη την εγραψε ο κυριος οικονομακης (η ηλθε ετοιμη) καλω και τους δυο τους να παρουν θεση ειδαλλως θα γραψω το ονομα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ?
ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ (ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ)ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ....ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ,ΕΨΑΞΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΡΧΕΤΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΜΑΣ.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ,

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking.μαγκες πιαστε τα γεφυρια.ουτε ο αληθινος γεωργιου δεν θα μπορουσε να περιγραψει τον τρωικο πολεμο που γινεται δω απανου .σηκωθηκανε τα περιπτερα να βαρεσουν τις πολυκατοικιες.οι ανυπαρκτοι αιρετοι που στην αγορα βγαινουν οταν εχει επιταφιο αμολυσαν καλουμπα σε ανθρωπους που αν μη τι αλλο επρεπε να τους ειχαν εικονισμα.ρε πατε καλα μωρε.να μιλαει η κοκορινα κι η γιωργιω για το ψηλο και τη λουσκου και το κομνα.τα ισοπεδωσαμε ολα μωρε συντροφοι.να ειρωνευεται η κανελλαινα και η αλλη η μουρλεγκο p τον σταθη που βοηθησε τοσο κοσμο και την κουβαλαγε μαζι του να της μαζευει ψηφους.ισα κι ομοια ολοι μωρε.κι ολα αυτα για τα ματια της αδελφης.τι στο διαολο σας ποτισανε μωρεεεεε προβατινες.ποια ειναι αυτη που διοικει.που τον βρηκατε μωρε τον βουδα καλα τον λενε.σας εβαλε στο χιονοδρομικο και σας εδωσε ενα μισθουλακο και τα ξεπουλησατε ολα μωρεεε.τσοπανε γραφω απο τα χρονια του ντελαλη αλλα τετοιο ξεπεσμο της αραχωβας δεν ξαναθυμαμαι.τετοιους συμβουλους δεν θυμαμαι ουτε επι λυκου.τι γλαστρες βρε ορτανσιες μαραμενες εισαστε.ψηλε και σταθαρα σας αγαπαω αλλα να πατε ενα μηνα στο αγιο ορος στη μονη τς αγια σοφιας να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σας που μας τους κουβαλησατε και σας την λενε κιολας.καλα να παθετε.στερνη μου γνωση να σ ειχα πρωτα.

ΙΔΟΥ ΒΟΥΔΑ είπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΥ τα πες ολα.ακριβως σηκωθηκαν τα περιπτερα να βαρεσουν τις πολυκατοικιες.τους δωσαν ενα μισθουλακο,τις βαλανε σε μια δουλεια,βρεθηκανε να μιλανε στα μικροφωνα ατομα του δημοτικου,τρωνε πινουν τζαμπα ,κονομανε κι οι συγγενεις,καναν και σε μια νυχτα αραχωβιτες δικα τους ατομα για να προσληφθουν και εκινησαν την πτερναν κατα του ευεργετου,καλα στη λενε προεδρε ,αν δεν τους βοηθουσες ουτε το δικο τους δεν θα βρισκανε/παρε τα ρεστα τωρα.και μην ακουτε οτι δεν πληρωνονται.οι δυο επειδη παιρνουν συνταξη τα παιρνουν σαν βενζινες κι οι αλλες δυο κανονικα.ο γνωστος υπαλληλος βεβαια και τα ατομα της ανωνυμου και κοινωφελους εχουν βρει το κολπο της αποζημιωσης βενζινας για τα συμβουλια.100 ευρουλακια για καθε συμβουλιο ,100 ευρω να πας αραχωβα-διστομο.ΙΔΟΥ ΒΟΥΔΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

εκει που γλυφατε να μη φτυνετε.θα μου επιτρεψεις τσοπανε να το αφιερωσω στους δημοτικους συμβουλους που εστειλαν την επιστολη.και φυσικα τ αντιστροφο.εκει ου φτυνατε μην γλυφετε.

πολιτης της αραχωβας είπε...

καποιες ερωτησεις.1) ο κυριος Ανδριτσος που υπογραφει αληθευει οτι εχει παραιτηθει εγγραφως απο καιρο αλλα δεν τον αφηνουν γιατι ο αδαμακος που θα παρει τη θεση του χαρακτηριζεται τεχνοκρατης και..προεδρικος 2)ο τεως προεδρος κι ο γιαννελος θωμας συμβουλοι κι οι δυο κατηγγειλαν δημοσια οτι ουδεποτε προσκληθηκαν στην ιστορικη συνεδριαση ,η κυρια λενα συρου ως προεδρος δημοτικου συμβουλιου δεν πρεπει να παρει θεση 3)αφου οι συμβουλοι καταδικαζουν την αηθη συμπεριφορα του γνωστου υπαλληλου δεν θα πρεπε να γινει ΕΔΕ και να τιμωρηθει(για αναλογο παραπτωμα ο ιδιος μηνυσε τον αντιδημαρχο αντικυρας) 4)ποια ειναι η θεση της κυριας ευαγγελιας που συμμετεχει κανονικα στο ΔΣ της κοινωφελους οταν αγνοουνται οι συμβουλοι της 5)ο κυριος κομνας που τον καταγγελουν οι δικοι του συμβουλοι τι λεει για ολα αυτα 6}.Αγαπητε προεδρε μας νικησες στις εκλογες και καλα εκανες και πανηγυριζες τοτε.Επι του θεματος που εισαι??????με ποιους????εσυ δεν φαγωθηκες τοτε τα καλυτερα παιδια???7)οι διασημοι εκπροσωποι τυπου της ΑΕΠ στεργιος,χαρης που κρυβονται????απαντησεις υπαρχουν?????

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Ανδρίτσος έχει παραιτηθεί η όχι?? Και αν ναι, γιατί?????

απαντησεις είπε...

ο ανδριτσος εχει παραιτηθει εδω και καιρο οντως.η κυρια συρου απο κει που τον λοιδωρουσε εχει γινει δημαρχικοτερη του δημαρχου.ο γνωστος υπαλληλος εβρισε τον μιχο μπροστα στον δημαρχο και δεν του καναν τιποτα.την λουσκου θα φοβηθει.η κυρια γραντζιωτη κανει το ιδιο που εκανε 2 χρονια.αντιπολιτευεται συμπολιτευομενη.ο τεως δεν θελει να τους βλεπει και διασκεδαζει στην αθηνα κι οι στεργιος χαρης κλπ τι να πουν .σε τι φταινε αυτοι.για μαιντανο τον πηρανε μαρουλι τους βγηκε

Ανώνυμος είπε...

Το να είσαι υπερβολικά δυσαρεστημένος με τον εαυτό σου είναι αδυναμία, το να είσαι υπερβολικά ευχαριστημένος είναι ανοησία.Αφιερωμένο με πολύ ....αγάπη!!!!!!

ΚΛΕΤΣΚΑΣ είπε...

Σε αυτη τη ζωη φιλτατε σταθη υπαρχει κατι που ειναι πανω απο μανατζμεντ που συμφωνω οτι το κατεχεις καλα.ειναι η κληρονομικοτητα.αν λοιπον ειχες κανει ενα κοπο πριν διαλεξεις με ποιους θα κατεβεις να μαθεις καποια πραγματα για το απο που ακριβως κραταει η σκουφια τους και τι πρεσβευουν θα χες γλυτωσει πολλα.οι παλαιοτεροι καταλαβαινουν τι εννοω.στους νεοτερους θα θελα να πω κοιταξτε ποιοι διοικουν το χωριο αυτη τη στιγμη..συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι κι αγραμματες.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΤΣΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ

παραλιας είπε...

το καλο παιδι της αραχωβας και αντιδημαρχος αν θελει να κανει φιλανθρωπιες,αςτις κανει με δικα του χρηματα και οχι χρηματα του δημου και των δημοτων.μνημοσυνα με ξενα κολυβα εχειςκανει?

Ανώνυμος είπε...

αλλά και με το ιταμό νόημα που αποδίδεις στο ψευδώνυμο που επέλεξες το οποίο προσβάλει κατάφορα τους απογόνους αυτού του ανθρώπου (γιατί υπάρχουν τέτοιοι στην Αράχωβα), είναι τουλάχιστον ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Παρόλο που εσύ έλκεις την καταγωγή σου, όπως αφήνεις να εννοηθεί τουλάχιστον από βασιλικό γένος, θα πρέπει κάποτε να μάθεις ότι η βασική αρχή της δημοκρατίας είναι ο σεβασμός στη διαφορετικότητα συμπεριφοράς και εμφάνισης κάθε ανθρώπου.
Άλλωστε ΚΑΙ ο Στάθης , όπως ο ίδιος καυχιέται και δικαίως , γιός εργάτη είναι. Εξουσιοδοτούμαι λοιπόν να σου πω και να το εννοώ : « Άιντε να χαθείς από δώ πέρα βρομοφασίστα» Αγαπητέ ΚΛΕΤΣΚΑ, για το μικρότερο που μπορείς να κατηγορηθείς ,με αυτά που γράφεις

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Κλέτσκα.
Τέλειος στο μάνατζμεντ.
Ευγενή κληρονομιά,
λονδρέζικη σκούφια και
IQ ραδικιού.
Πές μας για ποια απ'τις αγράμματες σε πονάει το δοντάκι.

Ανώνυμος είπε...

Χέσαιτο γαρ ει μαχαίσετο
μτφρ: έτσι και μαχότανε σίγουρα θα χεζότανε
από τους «Ιππής» για τον αγαπητό ΚΛΈΤΣΚΑ!!!!!!!!!!!


Αγραμματος είπε...

Προς κλετσκα, ανωνιμους προλαλισαντες κλπ. : " των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν", Θουκυδίδης, ....... Οποιος αγράμματος κατάλαβε, κατάλαβε ...... Αντε γειααααα.........

πολιτης της αραχωβας είπε...

βγηκε ο κλετσκας να πει καποιες πικρες αληθειες και πεσαν νατον φανε.να το πω αλλιως εγω με τη μορφη ερωτησης.προεδρε (ενας ειναι ο προεδρος) για πες μας απο αυτες που δηλωνουν υπερηφανες που εχουν δημαρχο τον βουδα στην επιστολη ποσες τον βριζανε πισω απο την πλατη του και σου ζηταγανε να τον γκρεμισεις.ποιες του βγαλανε ολα αυτα τα παραγκωμια που ακουγονταιποιες τον ειρωνευοντουσαν και σου λεγαν που τον βρηκες και τωρα τον γλυφουν.υπαρχει καμμια ενσταση??????γιατι θα πω περισσοτερα

Ανώνυμος είπε...

Εκτός του «Κ» μας βγήκε και ο «πολίτης της αραχωβας» να έλκει την καταγωγή από …………… βασιλική γενιά και μάλιστα και αυτός υπερασπιστής του «Π». Ρε μάλλον το ίδιο πρόσωπο είσαστε και οι τρείς ……………. Τρόικα το κάνατε το μαγαζί.

ΚΛΕΤΣΚΑΣ είπε...

Δηλαδη αν καποιος λεει την αληθεια ειναι απο βασιλικη οικογενεια.Σας πειραζει αν ηταν γυιος αγωγιατη και δεν μιλαει για καταγωγη αλλα για καποια αλλες οικογενειακες ιστοριες που βοα η βλαχολακκα.Παντως αν ολες οι δημοτικες γλάστρες δουλευατε για το δημο οσες ωρες τρωτε να απαντατε με ανωνυμα σχολια δεν θα χαμε γινει μπεσκενι.

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ είπε...

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ .ΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

τροικα είπε...

τροικα μια ειναι.φαντομ-δημαρχινα-κι ο παντος καιρου.οι αλλοι ειναι απλως για να στολιζουν τον ανθοκηπο

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είπε...

Αγαπητε τσοπανε επειδη διαβασα την επιστολη οπου οι αιρετοι συμβουλοι διατυμπανιζουν οτι δεν ειναι γλαστρες θα θελα να διατυπωσω μια και μοναδικη ερωτηση.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτοι που υπογραφουν εχουν μιλησει πανω απο μια ωρα σε ολα τα δημοτικα συμβουλια δυο χρονια τωρα,επαναλαμβανω ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...


Δε λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.....
Αφιερωμενο για τον τεως Προεδρο...

Ανώνυμος είπε...

προς ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. εεεεεεεε αφου το ειπε ο τεως ετσι θα ειναι . απο μπαρουφιές ειναι μάνα.

κουκουρας είπε...

το κουφο δεν το μαθατε.ο γνωστος υπαλληλος απειλει με αγωγη ους αιρετους γιατι τον ανεφεραν στην επιστολη.μιχος,τωρα συμβουλοι,ερχεται η σειρα σου δημαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ax βρετεως τι ειναι αυτα που σου καταλογούν οι γλαστρες !!!!!εσυ εισαι ενας και μοναδικός.....

Ανώνυμος είπε...

Δοξάστετον!!!!!!!