Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ;


kartesios080714Υπάρχει τριτοκοσμικότερη προσέγγιση του τουρισμού από εκείνη του Ναγκόρνο Καραμπάχ; Η απάντηση σαφώς και είναι «ναι!». Είναι η προσέγγιση της εκλεγμένης βουλευτού και κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη. Όταν ανακοινώθηκε η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ είχε δηλώσει η γυναίκα – βουλευτής – κυβερνητική εκπρόσωπος, υπερασπιζόμενη την απόφαση της επιστράτευσης: «Δεν θα μείνει ούτε ένας τουρίστας ούτε για μία ώρα χωρίς κλιματιστικό. Θα ήταν παράλειψη καθήκοντος από την πλευρά της κυβέρνησης εάν δεν προχωρούσαμε σε κάτι τέτοιο».
Θα μου πείτε «τώρα το θυμήθηκες;». Όχι, αλλά κάθε μέρα που περνά εκπλήσσομαι όλο και περισσότερο που η Βούλτεψη παραμένει ακόμη βουλευτής και κυβερνητική εκπρόσωπος. Αφήνω στην άκρη του γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει μπερδέψει το ρόλο της, τις υποχρεώσεις της και τις προτεραιότητές της.
Η παράλειψη καθήκοντος χρεώνεται στην κυβέρνηση κάθε μέρα που αφήνει πολίτες τής χώρας της δίχως δουλειά, μισθό, φαγητό, ηλεκτρικό, ελπίδες. Θα πει ο «ρεαλιστής» φιλελεύθερος «σώπα ρε μεγάλε, δουλειά της κυβέρνησης είναι να βρίσκει φαγητό και δουλειά στους πολίτες της;». Πέρα από το ότι η απάντηση είναι «ναι», προτιμώ να θέσω ένα άλλο ερώτημα: «Δουλειά της κυβέρνησης είναι να φροντίζει τη λειτουργία του κλιματιστικού για κάθε τουρίστα;». Φυσικά και όχι. Είναι δουλειά του ξενοδόχου ο οποίος θα έπρεπε να διαθέτει εναλλακτικές λύσεις για τις περιπτώσεις διακοπής ρεύματος είτε λόγω απεργίας είτε λόγω υπερφόρτωσης των δικτύων. Γεννήτρια, ας πούμε. Τόσο δύσκολο!
Επίσης, μπορεί ο τουρίστας να πληρώνει 10 μέρες διακοπών για να έχει κλιματιστικό, αλλά ο μάλαξ Έλλην πολίτης πληρώνει μια ζωή για να έχει όσα του στερεί το κωλοκράτος του που το διαχειρίζονται οι γαμοκυβερνήσεις του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι νιώθω και λίγο τυχερός που κανείς τουρίστας δεν έμεινε ούτε λεπτό δίχως κλιματιστικό, διότι η κ. Βούλτεψη ήταν ικανή να υποχρεώσει εμάς τους ιθαγενείς να αναλάβουμε από έναν τουρίστα και να φυσάμε ολημερίς κι ολονυχτίς ένα φουρφούρι στα μούτρα του για να δροσίζεται.

Και φυσικά δεν έχω πρόβλημα με τους τουρίστες. Μια χαρά άνθρωποι είναι, καλώς κάνουν και έρχονται στην Ελλάδα, αλλά μήπως η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται λίγο παραπάνω τον ερχομό τους για να στήσει ένα ακόμη ηλίθιο success story; Το ρωτάω διότι μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα ότι είναι μεγάλη επιτυχία που η ΧΩΡΑ Ελλάδα θα υποδεχτεί 20 εκατομμύρια τουρίστες την ώρα που μόνη της η ΠΟΛΗ Βιέννη υποδέχεται κάθε χρόνο 12 εκατομμύρια τουρίστες.
Επιτυχία, λοιπόν, δεν είναι να παστώνεις 20 εκ. τουρίστες σε 4 μήνες, ούτε να ανεβάζεις σε 100% την πληρότητα των καταλυμάτων της Κρήτης και της Σαντορίνης που ούτως ή άλλως ήταν στο 98%. Επιτυχία θα ήταν να δημιουργήσεις νέους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα σου, να ενισχύσεις προορισμούς διακοπών για όλες τις εποχές και να μεγαλώσεις την τουριστική σεζόν σου. Έκανες τίποτε από αυτά; Όχι! Οπότε, λοιπόν, πού βρίσκεται η επιτυχία; Στη συγκυριακή αύξηση των αφίξεων; Μα συγκυριακή είναι. Αύριο θα ξαναγυρίσεις στα προηγούμενα νούμερα. Οι παγκόσμιοι tour operators έχουν ακριβώς τον ίδιο συναισθηματικό κόσμο που διαθέτουν και οι τραπεζίτες. Δηλαδή, κόλαση.
Δεν στέλνουν τους πελάτες τους στην Ελλάδα επειδή τώρα την ανακάλυψαν ή ξαφνικά την αγάπησαν. Έχουν μεγαλύτερο κέρδος από την Ελλάδα. Τώρα, το πώς κατάφεραν να πάρουν μεγαλύτερη προμήθεια από την Ελλάδα θα γίνει εμφανές αμέσως παρακάτω.
Ας δούμε γιατί χαίρεται η κυβέρνηση επειδή έρχονται 20 εκ. τουρίστες. Λογικά επειδή θα αυξηθούν τα κρατικά έσοδα. Πώς όμως θα γίνει αυτό από τη στιγμή που το ίδιο το Κράτος εμφανίζει την τουριστική βιομηχανία ως τον παράδεισο της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής; Όχι εγώ, το ίδιο το Κράτος τα λέει! Ελπίζω να έγιναν κατανοητά τώρα κάποια πράγματα περί της δυνατότητας αύξησης των περιθωρίων κέρδους γενικώς πλην του κράτους.
Τελειώνοντας θα ήθελα να θυμίσω σε όσους «ρεαλιστές» φιλελεύθερους ασπάστηκαν την αγωνία της Βούλτεψη για την απεργία της ΔΕΗ και τα κλιματιστικά των τουριστών ότι κανένα ίχνος αγωνίας δεν είχε η γαλλική κυβέρνηση όταν τον Ιούνιο είχαν απεργήσει για πάνω από 7 μέρες οι εργαζόμενοι στους γαλλικούς σιδηροδρόμους και δεν τσουλούσε τρένο, ούτε η βρετανική κυβέρνηση έβγαλε κάποια Βούλτεψη να απειλεί εργαζόμενους όταν τον Απρίλιο ξεκίνησε η απεργία της ένωσης των εργαζομένων στους Σιδηροδρόμους, τη Ναυτιλία και τις Μεταφορές (RMT) με το Μετρό του Λονδίνου να μένει κλειστό για 48 ώρες. Επίσης, ρουθούνι δεν άνοιξε όταν έκαναν απεργία εκατοντάδες εργαζόμενοι στην ασφάλεια των αεροδρομίων του Ντίσελντορφ και της Κολωνίας, εξ αιτίας των περικοπών στους μισθούς τους, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 528 πτήσεις! Αλλά σε αυτές τις χώρες δεν έχουν συγκυριακό τουρισμό.
Όποτε, λοιπόν, γίνεται απεργία στην Ελλάδα και οι φονβαρόνοι της σαλονάτης κυβέρνησης δηλώνουν οργισμένοι «Αυτά δε γίνονται πουθενά στην “πολιτισμένη Ευρώπη”», καλό θα ήταν να γνωρίζουν ότι όχι μόνο στην «πολιτισμένη Ευρώπη» αλλά ούτε σε φυλή του Μπουρουντί δεν θα σκέφτονταν να διορίσουν εκπρόσωπό τους μία Βούλτεψη που θα διαλαλούσε τέτοιες πολιτικές χωρίς να ντρέπεται ή δίχως να πέφτει κάτω από τα γέλια.

 http://kartesios.com

94 σχόλια:

όπως έστρωσες είπε...

πρόεδρε για μάθε καλά τι είπαν στην κρυφή συγκέντρωση οι συριζαίοι συμβουλοί σου με τον βουλευτή τους.3 αντιδημαρχίες αδιαπραγμάτευτες και να λειτουργούν σαν ομάδα η εντολή του κόμματος.δεν τα βλέπω καλά πρόεδρε τα πράγματα.όπως εστρωσες θα κοιμηθείς

Χαζοχαρούμενος είπε...

όπως έστρωσες.... όχι και σύμβουλοί του, αυτά στους συνδυασμούς και στα κόμματα που εσύ υποστηρίζεις και άσε τις εξυπνάδες και τις νουθετήσεις...πρωταγωνιστή του θεάτρου σκιών και των παρασκηνίων!

όπως έστρωσες.... οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι στα 4 από τα πέντε χωριά είναι μέλη ή φιλικά προσκείμενοι στον σύριζα και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι δημότες του δήμου, τότε προς τι οι 3 αδιαπραγμάτευτες αντιδημαρχίες που μας γράφεις...

όπως έστρωσες....ο @@@@@ δεν βγάζει κέρατα για να φαίνεται λένε στο χωριό μου!

Μπούφος είπε...

Όπως έστρωσες......... είσαι ΑΕΤΟΣ χωρίς φτερά που λέει και το λαϊκό άσμα...,ΜΠΡΆΒΟ σου για την ενημέρωση που μας κάνεις... δώσε και άλλα στοιχεια από την ΚΡΥΦΉ συνάντηση....ΠΆΝΑ που χρειάζεται για μερικούς μερικούς .....

Ωρε συνδημότες...ούτε στοιχειώδη λογική δεν έχουμε!!!!

ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είπε...


Για να δουμε εχουν τα .......α να κανουν αυτα που δεν τολμησαν να κανουν οι προηγουμενοι? Ο μονος σιγουρα που δεν νκαταλαβενει τιποτα και δεν μασαει ειναι ο Καποδιστριας τουλαχιστον αυτητην αποψη εχω εγω.Ειναι ικανος να τσακωθει με ολους και για ολα. Βεβαια θα θελει κι αυτος να βολεψει την ανηψια του η οποια ειναι παντος καιρου και με ολους ειναι μεσα. Τωρα εχω παιξει στοιχημα οτι ο Γιαννελος θα τσακωθει πριν χρονιασουν την εχω στο τσεπακι την μπιρα. Τριτη γκρινια μολις περασουν 2 χρονια θα θελουν αλλοι να γινουν αντιδημαρχοι για τα λεφτα βεβαια και τοτε θα δειτε τσακωμους. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ξερετε σχεδον ολοι οτι αυτο ειναι το σεναριο που παιζει.

Ανώνυμος είπε...

το εργο το έχω ξαναδεί!!!!μερικοί πρωταγωνιστές ίδιοι,αλίμονο σε αυτό το τόπο....

Ανώνυμος είπε...

προλαλήσαντες ταλαίπωροι(και οι 4), το πρόβλημα και η αγωνία σας ει΄ναι ποιοί θα γίνουν αντιδήμαρχοι και πότε θα τσακωθεί ο Γιαννέλος και όχι το πώς και με ποιούς θα διοικηθεί ουσιαστικά ο Δήμος? θέλετε όλοι το λιγώτερο κλωτσές.... σιχτίρια, αει σιχτίρια.....πιθικάκια....

Ανώνυμος είπε...

ονειρα γλυκα τειρεσια μου

Συν.....δημότισσα είπε...

Συνδημότισσες και συνδημότες ,

πολύ σενάριο παιδί μου....περάσαμε και τον Νίκο Φώσκολο... υπομονή γιατί προτρέχετε όλοι οι σχολιαστές ,ενάμιση μήνας έμεινε για να δούμε πως θα πορευτεί η καινούργια δημοτική αρχή του τόπου μας, μετά έχουμε ολάκερα πέντε χρόνια για να τους κρίνουμε θετικά ή αρνητικά για τα πεπραγμένα τους.

Τώρα μερικοί γράφουνε «μπαρούφες» νομίζοντας ότι κάτι κάνουν !

Συνδημότισσες και συνδημότες, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να νικήσουμε το τέρας της τοπικής διαπλοκής και διαφθοράς, να φέρουμε νέες ριξικέλευθες αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες διαφάνειας και συμμετοχικότητας στον Δήμο των 8.000 δημοτών, που διψά για συμμετοχή, σεβασμό, νομιμότητα και αυτοδιοικητική δημοκρατία.

Αυτό ήταν το ΜΕΓΑΛΟ μήνυμα των εκλογών της 25 Μαΐου2014.Προς τα εκεί πρέπει να «σπρώξουμε» ΑΛΛΑ και να στηρίξουμε την καινούργια δημοτική αρχή.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Δεν ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ κανείς.

ΕΝΩΜΈΝΟΙ θα χτίσουμε και θα πετύχουμε!

Ανώνυμος είπε...

Όρμα συνδημότισσα,......όρμα.....η αλήθεια είναι ότι τόχεις.....το ταλέντο του ξύλινου λόγου.....¨Νέες ρηξικέλευθες αμεσοδημοκρατικές(sic!) διαδικασίες διαφάνειας¨.......πώ! πώ! ποιά είσαι ρε παιδί μου! Έχω όμως μια απορία: άραγε καταλαβαίνει όλες τις παραπάνω λέξεις ο αρχηγός σας και αυριανός(?) δήμαρχος ή θα χρειαστεί και έναν ειδικό για να του τις εξηγεί?.......καληνύχτα ......
&μόλις πήρε το κύπελλο η Γερμανία (άσχετο......)

Μορφωμένος ...αλλά Ανύπαρκτος είπε...

14 Ιουλίου 2014 - 12:44 π.μ. μωρό μου μην ανησυχείς και μην μου πελαγώνεις, ολα θα πανε καλά....υπαρχει δυνατή ομάδα και μην ξεχνάς οτι πολλοί μορφωμένοι έχουν αποδειχτεί παντελώς ανύπαρκτοι και λίγοι .....καλη βδομάδα.

αληθειες είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ 1.προς παραπανω αμετανοητους συριζαιους τεως πασοκους.στα χωρια που ολοι μαζι κατεβηκατε αμιγως συριζα δηλαδη στειρι διστομο την πρωτη κυριακη βγηκατε τελευταιοι και καταιδρωμενοι.το τι επενεβη την δευτερη κυριακη το ξερουμε ολοι.αρα μαγκιες αλλου,αν ειχατε τα κοτσια ας κατεβαινατε μονοι σας.

ΑΛΗΘΕΙΑ 2 ο πατσανταρας εχασε,δεν νικησε ο γεωργακος.κι αυτο το ξερετε ολοι οσοι ησασταν αντιπαλοι

ΑΛΗΘΕΙΑ 3 εγω ειμαι δικαιος,θα περιμενω να δω τα εργα και θα κρινω τον νεο δημαρχο

ΑΛΗΘΕΙΑ 4.προεδρε μου αλλο να μιλας με ανθρωπους που εχουν αποδειξει το ηθος τους τοσα χρονια ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ,θα το καταλαβεις πολυ συντομα αυτο

ΑΛΗΘΕΙΑ 5
ο κοσμος την δευτερη κυριακη ψηφισε να φυγουν οι ανυπαρκτοι δημοτικοι αρχοντες,οχι να ελθουν οι ανυπαρκτοι βουλευτες

καλημερα σας

Ανώνυμος είπε...

Ά χα!χα!,επιτέλους παραδέχεσαι το πρόβλημά σου, υπαρκτέ αμόρφωτε 8:46 π.μ. Το πρόβλημά σου και των υπολοίπων ¨φίλων¨ σου είναι το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας διακατέχει και έχει να κάνει με την αμορφωσιά και το διαρκώς χαμήλωμα του πήχη των απαιτήσεων για μόρφωση και εξέλιξη, που χαρακτηρίζει τις εξελιγμένες κοινωνίες! ......αλλά τί λέω τώρα και σας απορρυθμίζω? ¨ ψιλά γράμματα¨ ,όπως θα έλεγε και ο δάσκαλος..................καληνύχτα
Υ.γ. ´Οπως και να το κάνουμε και όσο και να χτυπιούνται κάποια πιθηκάκια, κάποιοι παραμένουν Αετοί μεταφορικά και κυριολεκτικά και κάποιοι γυμνοσάλιαγκες..........

ΚΛΕΤΣΚΑΣ είπε...

παιδες μαζεψτε τα συριζακια γιατι την ειδαν κυβερνηση.δεν κοιτανε που ολοι μαζι πηραν οσους ψηφους πηρε η γιατρινα,βγαλαν και γλωσσα .αν ισαστε μαγκακια κατεβειτε στις επομενες μονοι σας και τοτε θα γελασει καθε πικραμενος.με 120 αραχωβα,90 στειρι,70 αντικυρα κλπ το πολυ να εκλεξετε τοπικο συμβουλο.και μη μου πειτε για τα νουμερα του συριζα γιατι αν σοβαρευτει το πασοκ στον δημο θα τα ξεχασετε

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΤΣΚΑΣ (ιερόν τέρας της εγχωρίου πολιτικής σκηνής)

......... όνειρα θερινής (ή με πανσέληνο) νυκτός!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ 5
ο κοσμος την δευτερη κυριακη ψηφισε να φυγουν οι ανυπαρκτοι δημοτικοι αρχοντες,οχι να ελθουν οι ανυπαρκτοι βουλευτες..........
συμφωνώ συνδημότη μαζί σου και κάθε πρωί κάνω το σταυρό μου στην Παναγιά να έχει υπό την σκέπη της τον Μπασιάκο, τον Κουτσούμπα και τον Καράμπελα, αλλά και την Τσόνογλου ,την Άρια, τον Αποστολίδη, Κατσιμπάρδη και τα άλλα τα παιδιά! Γιατί θα καταστραφούμε συνδημότη με τις 5 αλήθειες σου !!!!!

ΥΓ.Ο Αϊνστάιν κατέληγε στο εξής: «Το σύμπαν μπορεί κάπου να τελειώνει. Η ανθρώπινη βλακεία πουθενά»!

Ανώνυμος είπε...

14 Ιουλίου 2014 - 5:53 μ.μ ΑΕΤΕ χωρις φτερούγες ......... άλλο σπουδαγμένος και άλλο μορφωμένος και μην ξεχνάς..... Κάποιος σοφός το έλεγε ως εξής: «Εναντίον των ικανών οι δυνατοί. Εναντίον των βλακών ούτε ο Θεός».

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΤΣΚΑΣ

Δυστυχώς μερικοί σαν και του λόγου σου στο ΠΑΣΟΚ, θυμίζουν όλο και περισσότερο συζητήσεις θεολόγων του Μεσαίωνα για την «πραγματική ουσία» της Αγίας Τριάδας και το μυστήριο της «αμώμου συλλήψεως».
Τόσο άνυδρες και τόσο εκτός τόπου και χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

14 Ιουλίου 2014 - 5:53 μ.μ.

«Τα ζώα όσο τρώνε τ’ άλλα, νομίζουν τον εαυτό τους αθάνατο…»

Κ. Βάρναλης

Υπαρκτός αμόρφωτος 8:46 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο 3,5 χρονια φτιαχνουν τα πεζοδρομια περαν αυτου ο εργολαβος ειναι ιδιος αυτος που εκανε το ΡΟΛΟΙ
τα ΜΑΥΡΑ ΛΗΘΑΡΙΑ ααααααακαι το σπιτι του δημαρχου και συνεργαζεται με τον προσκημενο μηχανικο,.Πριν απο λιγες ημερες εκαναν την στεγη στην σταση του ΚΤΕΛ εκει διπλα στον Νοτη θα ηθελα να ηξερα η Αραχωβα δεν εχει μαστορους που εφεραν απο την Δεσφινα? Ηθελα να ηξερα ποιος τα κανονιζει αυτα ?
Ερχομαι λοιπον να συμφωνησω με τους προηγουμενους οτι δεν κερδισε ο Γεωργακος αλλα εχασε ο Πατσανταρας γιατι αν εχουν κανει αυτες τις δυο βλακωδες κινησεις φανταστητε τι αλλο εχει γινει που δεν ξερουμε.

Υ.Γ.
Νομιζω οτι ο Γεωργακος και οι συνεργατες του δεν θα επιτρεψουν να ερχονται συνεργεια απο αλλα χωρια εκτος Δημου και εμεις οι ντοπιοι να καθομαστε αυτη την
εποχη



ΖΕΜΕΝΙΟΣ είπε...

ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ...

Ανώνυμος είπε...

Βρε συνδημοτες θα ορκιστει η νεα κυβερνηση του συριζα η η νεα δημοτικη αρχη; ο κοντος θελει ιερονυμο να τον αγιαξει η εχει σκοπο να φερει και τον τσιπρα το σεπτεμβρη;παπαρουπας τους πρεπει για να τους ρυθμισει....το χρεος.

Ανώνυμος είπε...

Προς όλους τους παραπάνω λαλήσαντες:είσαστε όλοι για τα έλατα! οι υπόλοιποι, σκεφθείτε τι μας περιμένει απ´εδώ και μπρός ..... ότι του φανεί του τρελοστεφανή ..... και μη χειρότερα, με όλους τους μισοξέρηδες που μαζεύτηκαν ....

Ανώνυμος είπε...

15 Ιουλ- 11:36 μ.μ. συμφωνώ μαζί σου ευγενικέ (αφου ολοι εμεις ειμαστε για τα έλατα ...εσύ θα εισαι για τα λατσούδια ή για την καταβόθρα) και νοήμων σχολιαστή συνδημότη.

Λες να κάναμε ΜΕΓΑΛΗ βλακεία που επιλέξαμε τον συνδυασμό της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ και δεν επιλέξαμε τις ΑΣΚΕΤΕΣ γλάστρες με τον ΑΣΚΕΤΟ ανύπαρκτο να συνεχίσουν το έργο τους.

υγ. μήπως είσαι από αυτούς που παίρνεις δουλειές με απευθείας αναθέσεις;(γιατί 3,5 χρονια διαγωνισμό δεν ειδαμε πουθενά....και αν επισκεφτείς το διαύγεια του δημου δαα θα δεις το μεγάλο φαγοπότι!!!!!

οοοοοοοοο είπε...

Μιλατε συνεχεια για την προηγουμενη δημοτικη αρχη και την κοινωφελη εταιρεια και ποσο κακη ηταν ξεχνωντας κατι

1.το πρωτο βιολι της ΑΕΠ ηταν ο νυν μαεστρος σας τεως προεδρος.Αρα κατηγορειτε κι αυτον κι αν αυτος διαχωρισε τη θεση του ας παμε παρακατω

2.στην οικονομικη επιτροπη ολα τα χρονια ηταν η εκκολαπτομενη αντιδημαρχινα σας χωρις ποτε να διαφωνησειστην ιδια επιτροπη ηταν κι ο φιλος σας εκ στειριου γνωστος κι ως πρασινος πα λαντζας που το πρωι ψηφιζε πατσανταρα και το βραδυ ολοι μαζι

3.ο πρωτοεκλεγμενος συμβουλος σας στη παραλια τι εργο επεδειξε 4 χρονια ως συμβουλος αντιπολιτευσης εκτος απο το να λεει ναι σε
ολα στον μιχο
4.η υποστηρικτρια σας ευαγγελια,υπαρχει καποια αποφαση της κοινωφελους που να μην εχει υπογραψει οοοοο

και μια παλια ιστορια προεδρε,οταν σαν αντιδημαρχος του λεοντιου ειχες καταψηφισει τον προυπολογισμο φωναζοντας και δικαια τοτε οτι εκρυβε πολλα με ποιου οοοοοοοοοοο ψηφο περασε τοτε,μηπως του μελλοντος δημαρχου οοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις μην τσακώνεστε!!!! Όλα θα τα λύσει μεθαύριο η Βαλαβάνη στην Αράχωβα, μα ΟΛΑ !!! .....Να είστε όλοι εκεί, μπας και αρπάξετε κανένα δεκάρικο, απ´αυτά που θα πετάξει.....Ά ρε βρεγμένη πάνα που χρειάζεται.....

οοοοοοοοο......Άσε τις εξυπνάδες ... είπε...

οοοοοοοοο

Κριτική σε όλες και όλους που ζήτησαν διαχρονικά την ψήφο μας....κανείς δεν εξαιρείτε!

Η ατομική στάση του καθένα, βαρύνει τον καθένα.

Ο Λεωνίδας Κύρκος έλεγε «ο καθένας κρέμεται από το ποδαράκι του»!!!!

Ανώνυμος είπε...

19 Ιουλίου - 12:21 μ.μ. εχουμε δεκαρικα, δεν θελουμε άλλα.... απ΄αυτα που μας πεταξε ο σαμαράς στο Ζαπειο και μας τα μοιρασε ο μπασιάκος ο κουτσούμπας και ο καράμπελας! Δεν θελουμε άλλα!!!! βγαλε τις παρωπίδες........... όλα πανε καλά....Σφάξε με αγά μου (Σαμαρά), ν' αγιάσω!.......

Ανώνυμος είπε...

8:36, ποιός χ.....ει τους προαναφερόμενους ντενεκέδες ? αλλά κι εσύ αδελφάκι μου, κολλημένος με τους ντενεκέδες της άλλης πλευράς..... Έν τω μεταξύ, ¨ των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν¨,
&όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.........

Ανώνυμος είπε...

Αισχος.ντροπη.εικοσι ημερες τρεχει το νερο απο σπασμενη σωληνα στο στειρι και μαλλιστα σε δυο σημεια.περιμεναμε τουλαχιστον να παραδιδατε με αξιοπρεπεια και ψηλα το κεφαλι.μετα ψαχνει να βρει ο πατσανταρας γιατι ηρθε αυτη ηκαταστροφη στο στειρι.

Ανώνυμος είπε...

«Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε».

Λέγεται όταν συμβαίνει σε κάποιον κάποια καταστροφή και αυτός τραγουδά, αδιαφορεί παντελώς, ασχολείται με ασήμαντα πράγματα, ενώ έχει πολύ σοβαρότερα να αντιμετωπίσει.

20 Ιουλ- 1:21 μ.μ. ΕΣΥ τι προτείνεις.... η ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ δυστυχώς δεν οδηγεί πουθενά... γιατί κάποιοι ντενεκέδες(εκλεγμένοι από εμάς) αποφασίζουν για εμάς "μέσα" από τα προσωπικά τους οφέλη.

Ανώνυμος είπε...

20 Ιουλ. 8:46 μ.μ. καλημερα, το νερο στο ανάθεμα τρεχει απο τον απρίλιο....δεν ειναι τυχαίο που τους βάφτισαν ανύπαρκτους ...θα προσθέσω ακόμη ότι είναι και αναποτελεσματικοί.
......καλά που τώρα ... που θυμήθηκες τον πολιτικά πεθαμένο ...!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια σας.να εισται παντα καλα ολοψυχα.ετσι εκλεισε ο πολιτικος σας κυκλος στο στειρι.με τετειες βαρειες λεξεις αισχος και ντροπη.ας προσεχες πατσανταρα τι συνεργατες διαλεγες.

Ανώνυμος είπε...

Και στην Αράχωβα τελευταία τρέχει νερό. Κάτω από το Γηπεδο. Εκεί που τα τοιχεία είναι έτοιμα να πέσουν μέσα στο δρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Βρε τι νερα και διαροες αυτοι 3 χρονια δεν πηραν μυρωδια απο τα προβληματα του στειριου..Αντε γιαννελο ποσο μπροστα ησουν που τους παρατησες???

Ανώνυμος είπε...

Μπορειτε να μου πειτε ποιος αντ/ρχος του πατσανταρα ,καμαρωνε πως θα γεραζε αντιδημαρχος!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΟΧ..3:04 ΤΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ

114 είπε...

Ενταξ ανυπαρκτοι αυτοι αλλα ενα πουλακι στην κατω πλατεια λεει οτι και οι καινουργοι τρωγονται για τα αξιωματα.τα συριζακια τα θελουν ολα και στον απανω μαχαλα στραβοκοιτανε.για να ιδουμε προεδρε μηπως ψωνισες απο σβερκο.

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες,

δεν υπάρχουν και πολλοί πολίτες που θέλουν να ακούσουν την αλήθεια.

Μάλλον στους πολίτες αρέσουν οι εκπλήξεις.

Και τους αρέσει να πέφτουν από τα σύννεφα.

Αλλά αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε.

Εκτός αν είναι καθυστερημένος......

Ανώνυμος είπε...

«Το νερό νεράκι»...αλλά στων Αχρήστων την πόρτα ,όσο θέλεις βρόντα! Ρε ουστ!!

Ανώνυμος είπε...

Στειριώτες χωρίς την εντολή της αντιδημάρχου που αναχαράζει στην Λιβαδειά οι υπάλληλοι του Δήμου δεν φτιάχνουν τις διαρροές νερού. Μπορεί να μην της έκοψε να παραιτηθεί αλλά δεν δικαιολογεί και το μισθό της

στερνή μου γνώση είπε...

ο εργατοπατέρας πού έγινε βουλευτής σ ένα βράδυ πουλώντας το κόμμα του,δεν λέω ονόματα γιατί ο τσοπάνος τα κόβει όποια στεναχωρούν τον φίλο του βουλευτή γυρίζει το δίστομο και τάζει εξυπηρετήσεις σε δημοτικά θέματα,λέγοντας εμείς την έχουμε τη δημαρχία.Μάλιστα όπως ακούγεται μοιράζει θέσεις σε επιτροπές,αντιδημαρχίες.Πρόεδρεεεεεεεεεεε στερνή μου γνώση********************

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΙΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.
ΟΧΙ ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΟΤΙΣ ΣΠΕΣΙΑΛ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΟΥΝ ΓΛΥΚΟΣ
ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝΑ
ΕΓΙΝΕΣ....ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

Στειριώτς είπε...

Καλά κ. Πατσαντάρα με τα Πατσανταράκια σου, επρεπε να σας βγάλουν σχόλιο στο τσοπάνο για να φτιάξετε την διαρροή του νερού στο Ανάθεμα. Τι ντροπής πράγματα ειναι αυτά.

Εσεις Στειραίοι που ψηφίστε αυτούς, τη πρωτη και την δευτερη Κυριακή ηθελα να ήξερα το σκεφτικό σας που τους επιβραβεύσατε με την ψήφο σας. (δε το βλέπετε, πνίγονται σε μια.... διαρροή νερού!)

Επόμενη μέρα- ολοι μαζί, μην κάνατε και εσεις τα ιδια με τους ανύπαρκτους γιατί .... θα δουλέψει πάνα με στάχτη ..... και μανέλα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ
ΕΦΕΡΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ

ΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ

ΔΗΜ ΠΟΙΗΤΗΣ 1 είπε...

Αγκομαχαει το διστομο
κλαιει η παραλια

γιατι στις εκλογες χασανε
τ αυγα και τα ηνια

τον συριζα κτυπουν
τον προεδρο βαρανε

αν θεε μου να ξερα
ποσο πολυ πονανε


ειναι βαρυς ο πονος σας
το ξερω αχ παιδακια

πιςστε κοκα κολα αφθονη
απο τα τενεκεδακια

ουτε συριζαιος εγινε ο προεδρος
ουτε ο σταθας δεξιος

απλα να το καταλαβετε
αυτους ηθελε ο λαος

η ξαπλωστρα του TOTI είπε...

Ηταν καλος ηταν γλυκος ητανε και ωραιος τον δουλεψε ο βουλευτης και εγινε .... μοιραιως. Τωρα ζηταει την λυτρωση μεσα στις μαντιναδες τον κραζουν γεροι τα παιδια το ιδιο και οι μαναδες. Ηταν καλος ηταν γλυκος -τοπικιστης μεγαλος- μα εμπλεξε με σκακιστη ....κι εγινε παπαγαλος. Παπαγαλιζει συνεχεια γραφει ανακοινωσεις στο τεταρτο συμβουλιο ''απολατον'' ...με δοσεις. O totis ειναι θαλασσα και το αφτί του βρεχει δεν γραφει για τον προεδρο γιατι δεν το ...αντεχει. Αν εγινε η δεν εγινε ολιγον συριζαιος θα το διαβασεις γρηγορα μην εισαι ...αρουραιος. Ηταν καλος ηταν ''τρελος'' ειχε τις χαρες ολες σε λιγο σιγουρα θα πιει νταλικες coca coles

η ξαπλωστρα του TOTI είπε...

Ηταν καλος ηταν γλυκος ητανε και ωραιος τον δουλεψε ο βουλευτης και εγινε .... μοιραιως. Τωρα ζηταει την λυτρωση μεσα στις μαντιναδες τον κραζουν γεροι τα παιδια το ιδιο και οι μαναδες. Ηταν καλος ηταν γλυκος -τοπικιστης μεγαλος- μα εμπλεξε με σκακιστη ....κι εγινε παπαγαλος. Παπαγαλιζει συνεχεια γραφει ανακοινωσεις στο τεταρτο συμβουλιο ''απολατον'' ...με δοσεις. O totis ειναι θαλασσα και το αφτί του βρεχει δεν γραφει για τον προεδρο γιατι δεν το ...αντεχει. Αν εγινε η δεν εγινε ολιγον συριζαιος θα το διαβασεις γρηγορα μην εισαι ...αρουραιος. Ηταν καλος ηταν ''τρελος'' ειχε τις χαρες ολες σε λιγο σιγουρα θα πιει νταλικες coca coles

προεδρος είπε...

ξαπλωστρα ο προεδρος ηταν πολυ καλος σκακιστης.οσο για σενα και το πασοκ του διστομου περαστικουλια

Ανώνυμος είπε...

Βαριές κουβέντες από τον Γιαννέλο, μέσω FB, για τους νέους της Αράχωβας. Αρχισαν τα όργανα στο φούρνο. Προμηνύεται βαρύς χειμώνας

Ανώνυμος είπε...

ξαπωστρα την πρωτη κυριακη
μιλαγες για το θαναση

κι οταν κι η δευτερη περασε
παλι τα ειχες χασει

εισαι καλος εισαι γλυκος
ησουν και σοσιαλισταρα

μα σε καταντησανε
ουρα του πατσανταρα

Ανώνυμος είπε...

ο,τι ΠΑΠΑΡΑ ποίημα ή ροζπανθηρική σκέψη κουβαλάει ο κάθε βασανιάρης την γραφει στον Τσοπάνο και ξεδινει.Γι αυτό λοιπόν ο Τσοπάνος επιτελεί κοινωνικό εργο. Σώζει κόσμο απο τα χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

31 Ιουλίου 2014 - 2:00 μ.μ. - και πως θα σχολίαζες εσύ που διαβάζεις όλες Παπαριές!

το αντηλιακο του TOTI είπε...

Αχός βαρείς ακούγετε
πολλά – μηνύματα- πέφτουν
ο Στάθης κάνει πόλεμο
μ αντάρτες συριζαίους.

Μήτε σε γάμο πέφτουνε
μα μήτε σε κηδεία
ο Στάθης το κατάλαβε
έκανε ……… μακακια.

Δεν ειν η πρώτη Στάθη μου
ούτε η τελευταία
¨οι όλοι μαζί¨ κατάντησαν
του σύριζα η παρέα.

Κάποιοι που είχαν το μυαλό
-το έπιασαν το θέμα-
τσάμπα τους κατηγόρησες
μ αλήθειες και με ψέμα.

Ο Χάρης ο μοναχικός
Μηχανο- καβαλάρης
σύντομα βλέπω να γενει
ο καπετάνιος Άρης.

Ας πρόσεχες
-κι ας πρόσεχε-
είχατε ευκαιρίες
χωρίσατε όμως τα χωριά
σε σπίτια και πλατειές.

Καινούργια ¨φρούτα¨ γράφουνε
σχόλια στον Τσοπάνη
Ντελάλη μου θυμίζουνε
μα αυτός εχει… ¨πεθάνει¨.

Είναι σκαρί πολύ σκληρό
ο φίλος μου Τσοπάνος
πάντα θα είναι επίκαιρος
γιατί δεν είναι ….Χάνος.

Κι η κοπελιά με το μαγιό
διαβάζει τον Τσοπάνο
δεν έχει αντηλιακό
κάτι …. πρέπει να κάνω.

Χτες βράδυ στην Αντίκυρα
είδα τις ….. συμμαχίες
αλλά κρατούν λίγο αυτές
είναι ….. λυκοφιλίες.

τσομπανοφλογέρας είπε...

το αντηλιακο του TOTI

«Τρία π’λιά (πουλιά) κι ένα τσόνι»

ή

« από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα » !!!

Αρλούμπες είπε...

ΠΡΟΣ το αντηλιακο του TOTI

Ἄρες μάρες πιά,
Μοῦσα, μὴν ψάλλῃς,
καιρὸς εἶναι τὰ μέτρα ν' ἀφήσῃς,
ἔλα γνῶσι ὀλίγη νὰ βάλῃς,
καὶ μὲ κόσμο καὶ ὕλη νὰ ζήσῃς.

(Γεώργιος Σουρής, Ύλη)

Όλα καλά είπε...

ΠΡΟΣ το αντηλιακο του TOTI

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, οι Έλληνες είχαν πολλές ευκαιρίες να γυρίσουν σελίδα.

Δεν το έκαναν.

Μόνο γκρίνια, βρισιές και κατάρες.

Αλλά στην κάλπη, στους δρόμους και τους εργασιακούς χώρους, πρόβατα.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

Να τι είναι πολιτική!
Ο Γιωργάκης, μπερδεμένος για το τι είναι πολιτική, ρωτά τον πατέρα του και εκείνος του απαντά με ένα παράδειγμα για να γίνει ακόμα πιο κατανοητός.
-«Άκου παιδί μου. Εγώ που φέρνω τα λεφτά στο σπίτι και δουλεύω για όλους σας, είμαι ο καπιταλισμός. Η μαμά σου που φροντίζει για τα προβλήματα της οικογένειας, είναι η κυβέρνηση. Η κουβερνάντα που προσέχει εσένα και τον αδερφούλη σου είναι η εργατική τάξη και το μικρό σου αδερφάκι είναι το μέλλον.
Το παιδί ικανοποιημένο, πήγε για ύπνο, αλλά τον ξύπνησαν τα κλάματα του αδερφού του που ήθελε άλλαγμα. Σηκώνεται και πάει να ειδοποιήσει την μαμά του, την είδε όμως να κοιμάται και πήγε να μιλήσει στην κουβερνάντα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα, είδε μέσα και τον μπαμπά του σε τρυφερές στιγμές μαζί της και απορημένος έφυγε.
Το πρωί και ενώ όλοι μαζί έτρωγαν το πρωινό τους, λέει ο μικρός
-«Μπαμπά, κατάλαβα τελικά τι είναι πολιτική!»
-«Μπράβο Γιωργάκη μου, για πες μας λοιπόν τι είναι.»
-«Μια ζωή ο καπιταλισμός θα πηδάει την εργατική τάξη, η κυβέρνηση θα κοιμάται και το μέλλον μας θα είναι χεσμένο.!»

4ος Αναπληρωματικος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΤΟΤΙ
ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ.
Η ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΜΠΛΟΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΟΡΚΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΡΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.

η ομπρελα του ΤΟΤΙ είπε...

Αυτό κιαν είναι αλλοίωση
που χαν οι εκλογές
τώρα γελάμε στα χωριά
με τις επιλογές.

Που πας με τέτοιο υλικό
ανάπτυξη να δώσεις
τι κιαν εσύ ρυθμίστηκες
αυτοί δεν κανουν δόσεις.

Οι μέρες πλησιάζουν
για την ορκωμοσία
εμείς στα ¨μπάνια του λαού¨
κι αυτοί στην εφορία.

Κατακαημένο Δίστομο
Αράχοβα και Στείρι
πληρώστε εσείς στην ώρα σας
κι ο άλλος στην Αντίκυρα
.......να κάνει πανηγύρι.

Χρωστούν πολλά οι σύμβουλοι
και όρκο δεν θα δώσουν
γιατί ειν τα χρήματα πολλά
και πώς θα τα πληρώσουν;

Δυο-τρεις απ την Αράχοβα
κι ένας Αντικυραιος
και ίσως και στο Δίστομο
έχουν μεγάλο χρέος.

Εδω στον άγιο Ισίδωρο
σήμερα κάνει κύμα
κι αφού δεν θέλω να πνιγώ
είπα να γράψω ποίημα .

Τον γέρο Αντρέα έμαθα
διευθυντή θα κάνει
θάχω να γράψω σχόλια
για μήνες στον Τσοπάνη.

Μεταγραφές απ την Λιβαδειά
στελέχη απ το σοι
θα μπει στο Δήμο πρόγραμμα
θα τρέχουν σαν ρολόι.

Στου Παρνασσού τα έλατα
μες στο ξενοδοχείο
θα κάνουν προ συμβούλια
σαν Χιώτες δυο- δυο.


Ομπρέλα μου που μου κρατάς
σκιά εις στο κεφάλι
τα δυο σου χέρια να κοπούν
αν τους ψηφίσεις πάλι.


Η σάτιρα έχει σκοπό
τον κόσμο ν αφυπνίσει
ποτέ συμβούλους σαν αυτούς
να μην ξαναψηφίσει.

Ανώνυμος είπε...

τα ειπες ολα φιλε μου!!!!!!!!
μπραβο κυριε τοτι.!!!!!

ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ είπε...

ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ .....ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

WI-FI είπε...


Που να τις προλαβει τοσες μουσικες βραδιες ταυτοχρονα αλλα ο γιανναρος του βρηκε την λυση....
φωτοτυπια Α4!!!!!

ανωνυμος είπε...

οταν ο τοτης εχει εμπνευση τσοπανε ειναι ολα τα λεφτα.και συ προεδρε ακου τι λεει ο τοτης και σεν θα χασεις.

Ανώνυμος είπε...

η ομπρελα του ΤΟΤΙ

....... παπαροεμπνεύσεις !!!!!!

Ανώνυμος είπε...


ώστε παπαροεμπνεύσεις 8:12 π.μ.? Σάββατο κοντή γιορτή, και σε λίγες μέρες θα δούμε ποιοί είναι οι μάγκες και ποιοί οι τσάμπα-μάγκες!
Ά, και κάτι ακόμα, κάποιοι που νομίζουν ότι δεν τους αφορούν κάποια χρέη, θα ξεφτιλιστούν.....ας προσέξουν γιατί τους την έχουν στημένη.....

ΔΙΑΚΟΠΤΟ είπε...

Κοινωνικο συμβουλιο όπως λεμε κοινωνικο παντοπωλειο η κοινωνικο ιατρειο;
Τι άλλο θα κανει ο συρζα με τετοιο υλικο που πειρε τις εκλογες στο διστομο;

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου τοτι μεγαλεεεεεεεεε

Οδοντωτός είπε...

ΔΙΑΚΟΠΤΟ....ενω οι άλλοι συνδυασμοί (της νουδούλας και του Θασόκ) του πατσαντάρα, του πανουργιά στο διστομο εχουνε από διδακτορικό και πάνω !!! ( σαν τον εκλεγμένο της ΑΕΠ στο Στείρι, σε παλαβώνουν τα πτυχία του )

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΟΤΙΙΙΙΙ

Πίσω από τις λέξεις…… είπε...

Μετά τις απανωτές
παραιτήσεις
και την μη ορκωμοσία
πρέπει να γίνει ένσταση
για ..... την Δημοκρατία.

Το θέμα είναι ηθικό
και νομικό επίσης
και τις ευθύνες τις πολλές
πρέπει ν αναζητήσεις.

Επιστολή στο Ρακιτζή
πρέπει ο λαός να κάνει
και να τους βγάζει στο σφυρί
μέσα απο τον .... Τσοπάνη.

Πως βάζεις υποψήφιους
Πολίτες που χρωστάνε
στον Δήμο κι όταν εκλεγούν
......για ¨ψάρεμα¨ θα πάνε;

Το ήξερε, το γνώριζε
κορόιδεψε τον τόπο
και πρέπει να τιμωρηθεί
ας μπει κάποιος στον….. ¨κόπο¨.





Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΔΙΑΚΟΠΤΟ - εξυπνάκια... εισαι και εσύ από τους πολίτες που δεν εχουν ποτέ ψηφίσει δημοτικούς συμβούλους που μπορούν να πουν ΌΧΙ

Τόσο χαϊβάνι είσαι!

Χαϊβάνι!!

Ανώνυμος είπε...

Οδοντοτέ, άσε τις τις παραπλανητικές παρατηρήσεις περί νουδου και θασοκ και κοίτα να δεις που θα κρυφτείς και ΣΥ και οι όμοιοί σου από την 1η Σεπτέμβρη, όπου θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.....τα υπόλοιπα θα τα δούμε, κάποιοι καίγοντας και κάποιοι γελώντας,
Όσο για σένα, προτείνω το υπουργείο οικονομικών του κατσαμπίνη, μιας και απ´ότι ακούγεται έχει δυσκολίες ΚΑΙ εκεί......

ΔΠ1962 είπε...

τοτη κρατρικοδιαιτε
πρασινο παλλικαρι

ο λυκος αλλαζει τριχωμα
ποτε του ομως τομαρι

θυμασαι προεκλογικα
που λεγες να σου κοπει το χερι

αν η παρεα του προεδρου
παρει το πανω χερι

το χερι δεν το εκοψες
κι ας σ επιασε τρομαρα

που απο πρασινος λαγος
ψηφισες πατσανταρα

τωρα κατηγορεις τον προεδρο
που εγλυφες τα βραδια

γιατι σας εκανε τους κομματικους
συντριμια και ρημαδια

ο γεωργακος οτι εγινε στη ζωη
τ απεκτησε μ εργασια

δεν τον διορισε ποτε
η πρασινη εξουσια

καταλαβαινω τον πονο σου σου
ειναι μεγακη δυστυχια

παλι στην αντιπολιτευση
για μια πενταετια

με ολα αυτα που γραφετε
στο πρασινο το σπιτι

το 2100 μπορει
να δειτε δημαρχο διστομιτη



GEORGIOU SPEAKING είπε...

ΑΛΑΝΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΠΑΙΞΕ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ.ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ),ΜΑΥΡΙΣΜΕΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ .40 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΕΧΕΙΣ ΞΕΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΚΟΥΠΑ...............ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

TOTIS για τον Δ.Π 1962 είπε...

Μ έκανες πράσινοφρουρό
που πράσινος δεν είμαι
μου έχεις αλλάξει και χωρίο
το Δίστομο δεν είναι...

Για τις αλήθειες ....τίποτα;;;
και για την ταμπακιέρα .....
τώρα που θα ρθει ο Ρακιτζής
σας πλάκωσε η φοβέρα.

Μια συμβουλή μου δώσανε
σε μια καλή παρέα
¨από τον Πρόεδρο μακριά
την νύχτα.....και την μέρα.¨

Καλή επιτυχία Δήμαρχε
και μην ακούς τι λέω
από την 1η τ αλλουνού
δεν θα γελώ, ......θα κλαίω.


ΣΤΑΧΤ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ είπε...

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ
ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.


ΔΠ 1962 ΚΑΙ ΣΙΑ
Ο ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ
ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ
ΘΑ ΔΕΙΤΕ.


σχολιαστης είπε...

τρείς σύμβουλοι έχουν πρόβλημα με τα χρέη κι έτσι κι αναλάβουν πόστα θα γίνει σούσσουρο.οι τού σύριζα γλείφονται γι αντιδημαρχία να δούν κι αυτοί μιά φορά εξουσία, ο καποδίστριας γυρίζει δώθε κείθε και διαλαλεί οτι θα τ αλλάξει όλα μόνος του, ο δήμαρχος έχει κι αυτός οικονομική στενότητα και τα επινίκια παραμένουν απλήρωτα,πρόεδρε δεν φέρνεις κανα δυό τρείς μαύρους όπως στον παρνασσό για δημοτικούς συμβούλουςγιατί δεν σε βλέπω καλά εκεί που ξέπεσες.Εσύ είσαι υπεράνω χρημάτων αλλά κάποιοι τα έχουν ανάγκη γι αυτό πρόσεχε.πρόσεχε

Ανώνυμος είπε...

σχολιαστη, γράφεις αστήρικτες @@@κιες! διάβασε να μαθαίνεις....

Ασυμβίβαστο εξαιτίας οφειλών

1. Δεν μπορούν να είναι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικής ή τοπικής κοινότητας και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων εκείνοι που είναι, από οποιαδήποτε αιτία, οφειλέτες του δήμου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου του δήμου, καθώς και της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσής του (Δ.Ε.Υ.Α.) και των δημοτικών κοινωφελών επιχειρήσεών του.

2. Αν οφειλέτης του δήμου ή των νομικών προσώπων της προηγούμενης παραγράφου εκλεγεί δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, σύμβουλος δημοτικής ή τοπικής κοινότητας ή εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας, οφείλει να εξοφλήσει την οφειλή του έως την ημέρα της εγκατάστασης των νέων δημοτικών αρχών.

3. Αν τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνουν οφειλέτες του δήμου ή των ανωτέρω νομικών προσώπων μετά την εκλογή τους, οφείλουν να εξοφλήσουν την οφειλή τους μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών, αφότου κατέστη οριστική η βεβαίωση της οφειλής και έλαβαν γνώση αυτής ή σε περίπτωση άσκησης ενδίκων βοηθημάτων, αφότου εκδόθηκε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Αν η εξόφληση των οφειλών του άρθρου αυτού δεν γίνει μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, εκτός από την περίπτωση διακανονισμού της οφειλής, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εκπίπτουν από το αξίωμά τους. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο, στην περιφέρεια του οποίου υπάγεται ο οικείος δήμος, με απόφασή του, διαπιστώνει την ύπαρξη του ασυμβιβάστου και την έκπτωση από το αξίωμα, εφόσον υποβληθεί σχετική ένσταση από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο άρθρο 247 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας. Κατά της απόφασης με την οποία διαπιστώνεται το ασυμβίβαστο χωρεί αίτηση αναίρεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 50 του παρόντος.

4. Στις οφειλές των προηγούμενων παραγράφων εμπίπτουν και αυτές που βεβαιώνονται υπέρ των δήμων και κοινοτήτων, που συνενώνονται με το άρθρο 1 του παρόντος ή των νομικών τους προσώπων της παραγράφου 1.

(άρθρο 15 νόμου 3852/2010 ΦΕΚ τεύχος Α 87 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης)

Τωρα για τους συριζαίους γράφεις ξανά @@@κιες και δεν αξίζει να σου απαντήσω !!!!!

Ανώνυμος είπε...

16 Αυγούστου 2:05, γιατί τέτοια πρεμούρα για το νόμο περί ασυμβίβαστου? ανησυχείς μήπως και δεν μπορέσουν να ορκιστούν οι ´οφειλέτες´, ή θέλεις να μας ενημερώσεις για το τι προβλέπει ο νόμος-μήπως και δεν τον γνωρίζουμε? έννοια σου και ´έχουν γνώσιν οι φύλακες´, έχει να πέσει πολύς ´κλαυσίγελως´......

16 Αυγούστου 2014 - 2:05 μ.μ. είπε...

18 Αυγούστου 2014 - 11:48 π.μ.... τιποτα απο ολα αυτά που γραφεις,απλα σου υπενθυμίζω την προεκλογική δεσμευση του δημάρχου Γιάννη Γεωργάκου και του συνδιασμού "Επόμενη μέρα - ολοι μαζί" Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν! τελεία και παύλα! τοσα απλα και καθαρά!!!

Μην χολοσκάς λοιπόν... και μας πάθεις τίποτα..... Γκέγκε !!!!!!!!!!!

ΖΕΜΕΝΙΟΣ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ Μ=ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ.....ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ΄,ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΤΣΟΠΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΤΟΤΗ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ......

προεδρος είπε...

ειναι μεγαλος ο καημος
που χαθηκε ο στοχος

και αντι για θανο η πτεραρχο
σας βγηκε ξενοδοχος

αρνια γλυκα ετοιμαζατε
και καποια τενεκεδακια

ολα τα κομματοσκυλα
ετοιμα για παλαμακια

ομως σας χαλασε τη γιορτη
ο τζοννυ με το μηχανακι

παει συνδικαλας και γιατρος
παει και το παρεακι

τωρα σχολια γραφετε
για χρεη και γι αλλα

παρτε το χαμπαρι ωρε συντροφοι
το χυσατε το γαλα

κι ο τοτης ο αστερας σας
με ποιηματα καλα

μεσα στις προβλεψεις επεσε
απο την αναποδη μερια

5 χρονακια ειναι αυτα
γρηγορα θα περασουν

αφηστε τοτη ανωνυμους
λασπη για να ξερασουν

το μαθαμε το ποιημα
οσα και να ειπειτε

καθε κυριακη των εκλογων
παλι θα ξανακρυφτειτε



Ανώνυμος είπε...

Διαβασα στο e-hani οι μαγαζατορες πληρωσαν και τωρα περιμενουν απο τον καινουργιο Δημαρχο να τους φερθει οπως πρεπει γιατι μαλλον ο απερχομενος δεν τους φερθηκε καλα.
Για να καταλαβουμε λοιπον ο απερχομενος Δημαρχος ειναι κακος γιατι επραξε το γραμμα του νομου ειναι κακος γιατι ζητησε τα λεφτα τα οποια επρεπε να εχετε πληρωσει εδω και χρονια.
Κυριοι τα λεφτα που δωσατε δεν ειναι δικα σας αλλα ειναι δικα μας ειναι των πελατων που περασαν απο το μαγαζι σας και κατα τυχη πηραν αποδηξει αυτα τα λεφτα λοιπον τα πηρατε εσεις με τηυν υποχρεωση να τα πατε στον Δημο.-
Τωρα εκεινο που δεν καταλαβενω ειναι τι μπορει να σας κανει ο Γεωργακος.

Κατα αρχην προσβαλετε τον ιδιο τον Δημαρχο τον οποιο και εσεις στηρηξατε οτι θα κανει ρουσφετια με το καλημερα.
Απο την αλλη προλαλειτε εμενα και πολους αλλους να περνουμε την εφορια τηλ και να λεμε τα σχετικα οτι δεν κοβεταιαποδηξεις κτλ
Λοιπον κυριοι αν νομιζετε οτι εμεις θα πληρωνουμε και σεις θα την γλιτωνετε ειστε πολυ γελασμενοι.
Σας περιμενουμε ολο χαρα.

1963 είπε...

7.29 έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τα χρέη των μεγαλομαγαζάτορων του χωριού μας και θάθελα να τονίσω ότι υπέρμαχος σε αυτό το θέμα να μη χαριστεί ούτε ευρώ ήταν ο τέως(και νύν?)πρόεδρος.Ελπίζω να μην το έχει ξεχάσει.Εγώ πάντως τον άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά να λέει στη λάκκα ότι ούτε μία στο εκκατομύριο δεν υπάρχει περίπτωση να χαρισθεί ευρώ.τηρήστε το κι εμείς μαζί σας

Ανώνυμος είπε...

O Λεόντιος δεν θέλησε ποτέ να εισπράξει το τέλος παρεπηδημούντων για να ειναι αρεστός σε όλους. Το διαλαλούσε μέχρι και πριν 2 χρόνια! Έτσι μην κάνοντας αυτός την δουλειά του και το δοσίλογο κράτος μη εχοντας έσοδα διότι όλα τα ροκανίζει, ζητάει αναδρομικά ότι του κατέβει μέσα στην χειρότερη κρίση που έζησε ποτέ η χώρα μας. Και από υπηρεσίες του Δήμου προς τους επιχειρηματίες; Ουδεμία!

Ούτε το θέμα με τα σκουπίδια λύθηκε ποτέ, ούτε επαρκής φωτισμός υπάρχει ούτε τίποτε που να πιστοποιεί τα δεκάδες χιλιάδες Ευρώ που με το έτσι θέλω έδιναν και δίνουν όλοι οι επιχειρηματίες της Ελλάδας!

Σε αλλες ευρωπαϊκές χώρες μιας και θέλουμε να είμαστε Ευρωπαίοι και με το έτσι θέλω το θέλει και η κυβέρνησή μας απαγορεύονται οι φόροι υπέρ τρίτων διότι δεν έχουν λόγο ύπαρξης, καθώς επιβαρύνουν τους πολίτες χωρίς να εξυπηρετούν ούτε καν τον σκοπό για τον οποίο θεσμοθετήθηκαν και αντίκεινται στηνκοινοτική νομοθεσία. Έτσι λοιπόν χαιρέκακοι σχολιαστές διαβάστε λίγο και σκεφτείτε ότι χωρίς τους επιχειρηματίες, οι οποίοι ουδέποτε εισέπραξαν τα τέλη παρεπηδημούντων από τους πελάτες τους, δεν θα ζούσατε ούτε εσείς στα χωριά μας.

http://www.inikos.gr/inikos/%CE%B7-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81-%CF%84%CF%81%CE%B9/?print=pdf

TOTIS είπε...

Έχεις διαβάσει Πρόεδρε
για τα ποσά της δόσης,
η και στην εντιμότητα
θα κάνετε εκπτώσεις;;;;

Έχεις ακούσει Πρόεδρε
για κάτι... αλβανακια
η ασχολείσαι ακόμα εσύ
με τα ..... τενεκεδακια;;;;

Έχεις ακούσει Πρόεδρε
για έκπτωτους κι ενστάσεις
η ¨λιώνεις¨ μες στο facebook
κρατώντας αποστάσεις;;;;

Ο όμοιος τον όμοιο
η παροιμία λέει
και αντί να ρθει ανάπτυξη
το ήθος καταρρέει.

Πολλές εκπτώσεις έκανες
σε όλους και σε όλα
και αναγκάζεις τα χωριά
να πίνουν pepsi cola.

¨Μες στα κοινά οι αιρετοί
δίνουμε εξετάσεις...¨
αυτά τα λόγια που γραψες
να τα ξανά διαβάσεις.

Πρόεδρε είσαι..... Δήμαρχος
για μια φορά ακόμα
μ αυτούς που συνεργαστικες
θα σέρνεσαι στο χώμα.

Δυόμιση χρόνια ¨όλοι μαζί¨
δεν θα σαι και το ξέρεις
αφού ήλθες τώρα τέταρτος
την άλλη... θα υποφερεις.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 12:58 μαλλον εισαι επιχειρηματιας τσοπανης,οχι ομως στην καταγωγη αλλα στο μυαλο

κιρκιδονης είπε...

Tοτη μου περαστικα
και αντε στην υγεια σου

να ναι καλα το χιουμορ σου
κι η μαυρη η καρδια σου

2 φορες ο προεδρος
σε εχει βασανισει

2 εκλογες εκανες ονειρα
2 στα εχει στερησει

σε ολα εξω επεσες
και συ μιλας ακομα

για χρεη εντιμοτητα
εσυ το πρασινο πτωμα


την κυριακη στις 12
που θα ορκιζεται ο τζωννυ

εσενα φιλε τοτη μου
θα στειλω τον..κιρκιδονη!!

Ανώνυμος είπε...

Τον κιρκιδονη φιλε μου
Για να τον κουμανταρεις
Πρεπει να εισαι αρσενικο
Αλλοιως θα τον επαρεις.

POTIS είπε...

Το παραπανω τετραστοιχο
στο στελνω με αγαπη
εγω οταν ορκιζομαι
δεν πιανω τον αραπη.

Ο ορκος ειναι ιερος
και τα κοινα ευθυνη
αλλος για Χιο τραβηξε
κι αλλος για Μυτιλινη.

Τον κιρκιδονη φιλε μου
για να τον κουμανταρεις
πρεπει να εισαι αρσενικο
αλλοιως ......παει χαμενος.-

Ολοι μαζι είπε...

την κυριακη ορκιζονται
οι τριτοι κι οι χαμενοι

εσυ τοτη τα λεγες
με μυτη σηκωμενη

τωρα στις 12 την κυριακη
ελα στη δημαρχια

κι αν κοκα κολα δεν θες να πιεις
θα χουμε και μπυρα κρυα

για χρεη κι εντιμους μιλας
εσυ ο ΥΠΕΡΑΝΩ

κι εγω ακομη ενα στοιχημα
αν θες παλι σου βανω

ο τζωννυ κι η παρεα του
θα σας καταπληξει

δεν μπηκαν για διορισμους
τα τειχη εχουν ριξει

γι αυτο και τελειωνοντας
χαιρετισμους σου στελνω

γιατι τη πικρα που χετε
εγω καταλαβαινω

TOTIS για το Δ.Σ είπε...

Ο βουλευτής διόρισε
στον δήμο υποβολέα
για να γνωρίζει ο Δήμαρχος
και οι¨ όλοι μαζί¨ παρέα.!!!!

Πρόεδρος θέλει να εκλεγεί
δικιά του ιδιαίτερα
να λύσει τα προβλήματα
απο την πρώτη μέρα.!!!

Τον βασικό μας Πρόεδρο
τον είδα πάλι μόνο
στην Πουλου οι άλλοι πειγάνε
κι έχει μεγάλο πόνο.

Ο Πρόεδρος τούτη τη φορά
μόνο θα προεδρεύει
και δεν θα χτίζει ιντριγκες
ούτε θα μαγειρεύει.

Αυτά τα συγχωρήσαμε
προσαρμογή το λένε
από την 1η τ αλλουνού
δεν θα γελούν ,θα κλαίνε.

Κατακαημένε Δήμαρχε
τι σουμελε να πάθεις
να σε διαβάζει ο βουλευτής
και να γελάει ο Στάθης.

georgiou speaking είπε...

georgiou speaking λοιπον αλανια στη ζωη συμβαινουν πραματα και θαματα.πραματα ειναι αυτα που γινονται συνηθως ρουτινα δηλαδη.πχ ο τεως παλι νικησε και γινεται νυν,ο φουρναρης εχασε,η πανω πλατεια στο μαρτυρικο ξαναχασε,η ΑΕΚ ετσι για να σε πικαρω προεδρε ξανανικησε, και θαματα οπως ο ξενοδοχος δημαρχος,οι loosers της αραχωβας εκλεχθηκαν συμβουλοι ο συνδικαλας εχασε σωματειο και δημο, ο τσοπανης ξαναγυρισε στη στανη .παντως προεδρε μου τα πραγματα δεν τα βλεπω καλα.εγω ξερεις οτι σε υποστηριζω αν κι εισαι γαβρος αλλα πολυ δ εθνικη βλεπω.δεν βλεπω υλικο να διοικησει.τα συριζακια τα βλεπω αλαφιασμενα,και τον φιλο σου εξ αμαρουσιου.ειδαν χαρα στα σκελια τους και ξεσαλωνουν.αλαζονεια βλεπω προεδρε.εμεις θα τα φτιαξουμε ολα κλπ κλπ κλπ.στα καφενεια συστηνονται σαν αντιδημαρχοι προεδροι και τετοια.για προσεξε το γιατι αυτη τη φορα ειναι η ρελανς που λενε οι χαρτοπαικτες.δεν σε παιρνει.αντιθετα ο ξενοδοχος το παιζει ηρεμα και ταπεινα σαν τον δελλα.ετσι φτιαχνεται η σωστη ομαδα.καλα το παει το ποιημα ο κυρ γιαννης αλλα να ξερεις προεδρε απο μικρο παιδι ειναι καπνιας.δεν τοχει σε τιποτα να την κοπανησει αν τον τσιτωσουν οπως εκανε στον πλατανο μια φορα σε ενα παιχνιδι ,μικρος.γι αυτο ηρεμα και ταπεινα.καλη επιτυχια κι εδω ειμαστε να σας τα σερνω παντα καλοπροαιρετα.

ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ είπε...

Τότε τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν.