Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ερώτηση από τον Γ.Σταθά σχετικα με δημοσιεύματα για ΕΔΕ που αφορά τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού



http://1.bp.blogspot.com/-FM6LUs7cCTo/VIwBQv0a3_I/AAAAAAAAzyI/uxmp89MI0tA/s1600/gfhfg.jpg
12/12/2014
Ερώτηση και Α.Κ.Ε.
Προς τους Υπουργούς
-Οικονομικών
-Τουρισμού
Θέμα: Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ξεκινήσει ένορκη διοικητική εξέταση για τις πράξεις του Διευθυντή της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου ΑΕ (ΕΤΑΔ) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Διευθυντής ήταν και ταυτόχρονα ιδρυτής-εταίρος δύο τεχνικών εταιρειών οι οποίες συμμετείχαν σε διαγωνισμούς προμηθειών για το ΧΚΠ και αναλάμβαναν την εκτέλεση έργων συντήρησης, στο τομέα δηλαδή διαχείρισης και ευθύνης του Διευθυντή.
Με βάση τα ανωτέρω,


Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
-Ευσταθεί το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων σύμφωνα με το οποίο , έχει ξεκινήσει ένορκη διοικητική εξέταση για τις πράξεις του Διευθυντή της ΕΤΑΔ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού;

Επίσης παρακαλούνται να καταθέσουν οι κ.κ. Υπουργοί:
Τις προκηρύξεις και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών που είχαν προκηρυχθεί που αφορούν έργα συντήρησης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης Σταθάς

8 σχόλια:

ΠΑΡΑΛΙΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΙΟΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ....ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τι Ομερτά είναι αυτή που υπάρχει στο Δήμο μας ρε παιδιά; Γιατί δεν μιλάει κανένας; Γιατί όποιος τολμάει να πει μια κουβέντα πνίγετε η φωνή του,; ειδικά από το Blog Τσοπάνος της Αράχωβας;
Μια ομάδα ανθρώπων, από τους οποίους οι περισσότεροι, χωρίς να εξαιρείτε ο Δήμαρχος, κατά παράβαση του νόμου σύμφωνα με τα άρθρα 14 και 15 του Καλλικράτη, ορκίστηκαν σύμβουλοι χωρίς προηγουμένως να έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους, διοικούν το Δήμο χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν;
Οι σύμβουλου Μίχος και Πανουργιάς αφού απελπίστηκαν να ζητάνε στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες , για το πιο πάνω θέμα, χωρίς να παίρνουν απάντηση, αναγκάστηκαν να προσφύγουν στον Εισαγγελέα από τον οποίο και πήραν εντολή για αναγκαστική εκχώρηση των στοιχείων. Παρ’ όλ’ αυτά όμως κανένα στοιχείο δεν τους έχει εκχωρηθεί!
Ο βουλευτής Σταθας που μας τους επέβαλε και που σε λίγο θα διεκδικήσει , ως υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (εκτός και κάνω λάθος και ακολουθήσει τον μέντορά του Παπανδρέου) την ψήφο μας , θεωρεί ότι είναι δυνατόν να διοικείτε ο Δήμος από μια ομάδα μεγαλοφειλετών; κ. Αλμπάνη τι έχεις να μας πεις για το θέμα; Κ. Πρόεδρε του ΔΣ γιατί συμμετέχετε σε αυτή την απάτη; κ. κ. σύμβουλοι που πρόσκεισθε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί συνομολογείτε σε αυτό το έγκλημα; Νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με μουζίκους; «Σάββατο κοντογιορτή» κύριοι. Κανένας δεν γλύτωσε κοροϊδεύοντας τον κόσμο, αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα φανεί και οι υπεύθυνη θα λογοδοτήσουν.

ΥΣ. Τσοπάνε , κατά την προσφιλή σου τακτική ΜΗΝ το δημοσιεύσεις.
Κάτι ακόμα : Ρώτα τον Μίχο η τον Πανουργία για την αλήθεια των πιο πάνω γεγονότων.

Ανώνυμος είπε...

6 Ιανουαρίου 2015 - 12:20 π.μ. ,καλημερα και καλή χρονιά.

Αφου εσύ κατα την ταπεινή σας γνώμη δεν .... συνομολογείτε σε αυτό το έγκλημα.... οπως μας γράφεις και εισαι σίγουρος ... γιατί δεν βάζεις το όνομα σου στο σχόλιο για να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ όλους αυτούς τους κυρίους ( επώνυμους - ανωνυμους και γενικώς) που τους ρίχνεις στην πυρά.... σαν την ιερά εξέταση.... να σου απαντήσουν επώνυμα ...ΜΗΠΩΣ συμμετέχεις και εσύ άμεμπτε και ηθικέ στο παιχνίδι - ΕΓΚΛΗΜΑ- όπως το χαρακτηρίζεις ( εχουν σκοτώσει κανέναν και δεν το εχουμε μάθει κύριε/α)

Τωρα για το υστερόγραφό σου θα σου απαντήσω με μια παροιμία.... «δεν γίνεται να βάλεις τους ΛΥΚΟΥΣ να φυλάνε τα πρόβατα»

Ανώνυμος είπε...

«Όποιος δεν ακούει, δε βλέπει και δε μιλάει, ζει εκατό χρόνια».
Σικελική παροιμία !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε των 8'42 Επειδη τυχαινει να γνωριζουμαι κι εμεις προσωπα και πραγματα για πες μας με το χερι στην καρδια ποιοι εινε οι ΛΥΚΟΙ και ποιοι τα προβατα

Ανώνυμος είπε...

Έγκλημα , από τη Βικιπαίδεια:
Έγκλημα είναι κατά τον ορισμό του Ποινικού Κώδικα "πράξη άδικη και καταλογιστή στο δράστη της, η οποία τιμωρείται από το νόμο" (ΠΚ 14). Το έγκλημα είναι η κεντρική έννοια του Ποινικού Δικαίου. Τα στοιχεία της έννοιας του εγκλήματος, όπως προκύπτουν από αυτόν τον ορισμό, είναι:
Πράξη η παράλειψη (ενέργεια)
Άδικη (αντιτιθέμενη στο νόμο) και
Καταλογιστή (ασύγγνωστη)
Τα εγκλήματα διακρίνονται σε κακουργήματα, πλημμελήματα και σε πταίσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΎΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΡΟΒΙΑ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.....

Ανώνυμος είπε...

Λόγια, λόγια, λόγια..και για την ταμπακιέρα τίποτα 8:42...4:39 μ.μ. Με λίγα λόγια η προσφιλής σας μέθοδος, δηλαδή η μπάλα στην εξέδρα.....αλλά Σάββατο κοντή γιορτή.....και θα γελάσει κάθε πικραμένος.....μέχρι τότε....υπομονή!!!!