Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές απο τον Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας


24 σχόλια:

Νέμεσις είπε...

Ανασκόπηση της χθεσινής “θλιβερής” διαδικασίας για την ψήφιση του προϋπολογισμό:
1. Κανένας σύμβουλος συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δεν τον είχε διαβάσει, ούτε ακόμα αυτός ο πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής. Κανένας δεν τον διάβασε γιατί δεν τον είχε στα χέρια του με ευχέρεια χρόνου. Πολλοί όμως τον ψήφισαν στα τυφλά.
2. Είχε πολλά σκοτεινά σημεία ελάχιστα από τα οποία, στο λίγο χρόνο που είχαν για να τον διαβάσουν, τα επεσήμαναν οι σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.
3. Δύο σύμβουλοι της συμπολίτευσης ο Οικονόμου του Διστόμου και ο Μπέλος του Στειρίου ΔΕΝ τον ψήφισαν επισημαίνοντας αυτά τα σκοτεινά σημεία.
4. Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε με τις ψήφους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μάλιστα με αρχηγό τον πρώην δήμαρχο Πατσαντάρα, τον σύμβουλο Αράχωβας Κεφάλα και τον σύμβουλο Στειρίου Μπακούρο.
5. Ο πρόεδρος του ΔΣ Γιαννέλος ήταν ΑΠΩΝ, άρα ΔΕΝ τον ψήφισε.
6. Η αδυναμία απαντήσεων από τον πρόεδρο της Οικονομικής επιτροπής στις ερωτήσεις των συμβούλων για την απαράδεκτη διαδικασία ψήφισης του κορυφαίου ετήσιου γεγονότος του Δήμου δεν έπεισαν κανέναν.
7. Ο Δήμαρχος άφωνος ακουμπισμένος βαριεστημένα στα χέρια του έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι γινόταν γύρω του.
Μετά από αυτά προκύπτουν τα εξής ερωτήματα.
1. Γιατί δεν έδωσαν χρόνο στους συμβούλους να διαβάσουν τον προϋπολογισμό; Συνήθως όταν κάποιος θέλει κάτι να κρύψει προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες γρήγορες και εν κρυπτώ. Συμβαίνει κι εδώ το ίδιο;
2. Εφ’ όσον ο Πατσαντάρας και οι σύμβουλοί του, όπως οι ίδιοι παραδέχτηκαν, δεν είχαν ιδέα για το περιεχόμενό του, γιατί ξαφνικά τον ψήφισαν; Με ποια δικαιολογία; Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες μας οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα.
3. Γιατί απουσίαζε ο Πρόεδρος; Η απουσία του( δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια) από το σπουδαιότερο γεγονός της χρονιάς, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι κάτι τρέχει.
4. Μήπως τους φόβους αυτούς μας τους μεγαλώνουν, με την αρνητική τους ψήφο, οι δύο σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.
5. Άραγε η φράση από τον Άμλετ του Σαίξπηρ "Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας", μπορεί να ισχύει στο Δήμο μας;
Αυτά προ το παρόν και θα επανέλθω όταν διαβάσω τον προϋπολογισμό.

Ανώνυμος είπε...

Νέμεσις

άρες μάρες κουκουνάρες
από την Πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα
τρία πουλάκια κάθονταν....

λενε στο χωριό μου για τα συμπεράσματά σου

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ ΔΑΑ .Θεμα 'ψηφιση προιπολογισμου2015' -Δυο τις πλειοψηφιας ψηφισαν ΚΑΤΑ. Τρεις του Πατσανταρα ψηφισαν ΥΠΕΡ Στηλη αλατος ο Μιχος. Ως δια μαγιας μιλησε ο Δημαρχος και ειπε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.... Εγω λεω΄΄ Αντε και καλα Χριστουγεννα παιδια τα ξαναλεμε΄

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν ο Πατσαντάρας στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο με την υπεύθυνη στάση του, ο Δήμος θα είχε τιναχτεί στον αέρα καθώς οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μαζί δεν είναι αλλά όπως αποδείχθηκε στην πράξη ούτε προϋπολογισμό δεν μπορούν να κάνουν.
Άλλοι καταψήφισαν (αν είναι δυνατόν!!) και άλλοι πονηροί απείχαν όπως ο Πρόεδρος. Θυμίζω οτι ο Γιαννέλος είχε φανατίσει όλους τους συλλόγους και τα σωματεία της Αράχωβας κατά του Πατσαντάρα προεκλογικά, επειδή τάχα δεν τους έδεινε επιχορηγήσεις και ήταν ανύπαρκτος στις εκδηλώσεις. Τώρα δεν πήγε να ψηφίσει για να μην ξεφτιλιστεί καθώς ο προϋπολογισμός του Χάρη δεν δείνει ούτε σεντς στα σωματεία.

Ανώνυμος είπε...

Τί να πεί κανείς για την ψήφιση του προϋπολογισμού! Θλίψη...:. Συμπολίτευση?-ο σώζων εαυτόν σωθήτω....Μείζων αντιπολίτευση?-παρ´τ´αυγό και κούρευτο..... Πρόεδρος?-αποκάλυψη της Αμφίπολης, αμολάτε τον.......Δήμαρχος?-το άλλο με τον Τοτό σας το είπα?....Πρώην Δήμαρχος?-Απογοήτευση με ερωτηματικά...?..............Γενικό συμπέρασμα?-ο Θεός να μας φυλάει!!!!!!

Υ.Γ. Πανουργιά και Μίχο, σας εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

24 Δεκεμβρίου 2014 - 2:23 μ.μ. -Είσαι πικρόχολος και άσχετος.

οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και προϋπολογισμό έκαναν και θα τον υλοποιήσουν.

Τωρα για να μαθαίνεις πως φτιάχτηκε ο προϋπολογισμός του δήμου ΔΑΑ για το 2015 και "εγκρίθηκε" από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Ο.Τ.Α.

ΓΙΑ όλα τα ποσά του κωδικών του προυπολογισμού εληφθησαν υπόψιν τα στοιχεία του έτους 2013 και τα στοιχεία μεχρι 31/8/2014, δηλαδή επί θητείας του κ. Πατσαντάρα και για αυτό γράφτηκε το ανώτερο ποσό των 3.000 € στο αντίστοιχο κωδικό των συλλόγων)

Ρώτα να μαθαίνεις και μην γράφεις περισπούδαστες αχλάδες! δεν είναι ο προυπολογισμός του Χάρη αλλά της τεχνικής και της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου ΔΑΑ και κατάφεραν οι "ΑΕΤΟΙ του Δήμου μας" στο παραπέντε να τον συντάξουν.

Ανώνυμος είπε...

Εκεινο που ταιριαζει σε πολλους απο εσας τους Αραχωβιτες ειναι ο τιτλος της εκπομπης ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ειναι μονο η ΑΘΗΝΑ Και για οποιον δεν καταλαβε Δημος ΔΑΑ δεν ειναι μονο η Αραχωβα

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται με το πρασινο στα Ασπρα Σπιτια κυριοι της πλειοψηφιας ; H Μονομετοχικη εγινε μικρη ΜΕΤΚΑ και μοιραζει υπεργολαβιες ; A ρε Συρυζα.......

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝ ΟΨΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...; ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ.....

Ανώνυμος είπε...

ενας ξεπληρωνη το γραμματιο της Αντιδημαρχιας καθοτι δεξιος οι αλλοι δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα. Εκεινο ομως που δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ειναι ο συντροφος του ΚΚΕ και πανω απο ολα ο ΣΩΤΗΡΗΣ ο ΑΝΤΑΡΣΙΑ ρε συναδελφοι Και παλι συνχαρητηρια κυριε ΣΤΑΘΑ οσο το ταμειο αντεχει και δεν μιλαει κανεις πουλαμας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα την μετατροπη του Εργατικου Κεντρου Λιβαδιας σε ΒΟΛΕΥΤΙΚΟ γραφειο τωρα μετετρεψατε και το ΡΑΔΙΟ ΕΝΩΣΗ σε προεκλογικο οργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Και ολα αυτα με τα λεφτα και τον ιδροτα των εργαζομενων.ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κυ

Ανώνυμος είπε...

Σωματειου 'ΕΝΩΣΗ' τελικα ειναι υπερ του ΩΚΤΑΩΡΟΥ η τουΤΕΤΡΑΩΡΟΥ κυριε ΣΤΑΘΑ; Δωστε και μια εξιγηση για την διαδικασια προσληψις που εφαρμοσατε στο ΡΑΔΙΟ 'ΕΝΩΣΗ' το οποιο ελπιζουμαι εμεις οι εργαζομενοι να μην καταντηση κοματικο οργανο οπως δειχνουν οι πρωτες μερες λειτουργιας του κυριε ΣΤΑΘΑ .

Αγανακτισμένος είπε...

Ανώνυμε Αντιγραφέα - επειδή αντιγράφεις σχόλια σαν τον γιο του κωλοτούμπα ΣΑΜΑΡΑ ή ειναι δικά σου; - 24 Δεκεμβρίου 2014 - 9:11 μ.μ. και.... 9:12 μ.μ. και .....9:14 μ.μ. μην βγάζεις τοσο εύκολα συμπεράσματα και γίνεσαι τιμητής των πάντων ΧΩΡΙΣ να βάζεις ονοματεπώνυμο στις καταγγελίες σου (σχόλια) και να κρύβεσαι στο “υπόγειο” παρέα με το πληκτρολόγιο και το pc σου!

Ανώνυμος είπε...

Αγανακτισμένε τί σχόλια είναι αυτά χρονιάρα μέρα? απ´ότι βλέπω εσύ χρησιμοποιείς ονοματεπώνυμο-τρομάρα σ´ ! Με την ευκαιρία ωραίο το πορτρέτο σου! Σου πάει......

Καλικάντζαρος είπε...

25 Δεκεμβρίου 2014 - 5:25 μ.μ. πονάς ε... αγαπητέ και άμεμπτε “σχολιαστή ”, θεωρείς στα πλαίσια πάλι της δικής σου λογικής και ηθικής, ΝΟΜΙΜΟ οτι κανεις εσύ.... αρχάγγελε της πολιτικής διαφάνειας, της ηθικής, της νομιμότητας! πάνα με στάχτη που σου χρειαζεται .....ας ειναι και χρονιάρες μερες!

Δες το δικό σου πορτρέτο
http://air.news.gr/cov/tr/troll1_b2.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη στο pc έχεις μείνει ??? ΚΡΥΒΟΜΑΙ με το καινούργιο iPhone 7. Είμαστε μεγάλη παρέα σε κεντρικό καφενείο , σε διαβάζουμε και γελάμε !! Να είσαι καλά και να συνεχίζεις να μας διασκεδάζεις !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!🌹

TOTIS είπε...


Το βράδυ αργά , Πρόεδρος και Δήμαρχος περπατούσαν ανέμελοι πάνω στην κίτρινη γραμμή της επιτυχίας.....και της πληρότητας...!!!!
Το πάρκινγκ ανοικτό για όλους και για όλα.....
Όλα ήταν στην θέση τους καθώς πρέπει....,
εκτός από την εγγυητική που χάθηκε στο δρόμο για την Μύκονο του Χειμώνα...!!!
Άντε καλές γιορτές και καλή απαλλαγή.

Υ.Γ ....θα μου περάσει.
Το γράφω μόνος μου για να μην κάνετε στον κόπο να το γράψετε εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά και καλά ξεμπερδέματα !!

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ειδαμε και κατι καλο σ αυτον το Δημο.
Μετα την χθεσινη κακοκαιρια και το χαλασμα των καναλιων στην Αραχωβα η αντιδραση ηταν πολυ αμεση, η βλαβη αποκατασθαθηκε αμεσα νωρις το πρωι.
Μπραβο στον Δημαρχο ,στον Αντιδημαρχο , και στον προεδρο της Αραχωβας. Πρωτη φορα εγινε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:18 και από τους Ιθαγενείς στην Αμερική με καθρεφτάκια και κομπολόγια τους πήραν τον τόπο και τον πλούτο!

Ανώνυμος είπε...

Για ρωτα τους Αντικυρεους απο ποτε εχουν να δουν τηλεοραση.Αλλα αυτοι δεν εινε Αραχωβιτες βλεπεις.Οσο για τους Δημοτικους ΑΡΧΟΝΤΕΣ μας εχουν σκλαβωσει με την παρουσια τους......Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις....

ιοκαστη είπε...

Στο βασιλειο της Δανμαρκιας τα πραγματα δεν ειναι τοσο ωραια οσο φαινονται στις φανταχτερες εκδηλωσεις του μαιτρ του ειδους τεως νυν και αει προεδρου.Σημειωστε λοιπον συμφωνα με οσα ελεγε συμβουλος .ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.2 συμβουλοι εκ των απορρητων του βουλευτη-συριζα τον καταψηφιζουν κι αν δεν ηταν ο πτεραρχος θα γινοταν το πρωτοφανες να απορροιφθει προυπολογισμος με τρικλοποδια απο την συμπολιτευση.ΣΥΝΕΧΕΙΑ.την αλλη μερα καταφθανει ασθμαινων ο απων απο το δημοτικο συμβουλιο προεδρος να σβησει τη φωτια αλλα την ιδια ωρα το αλλο δεξι χερι του βουλευτη η προεδρος του μαρτυρικου βγαζει απο τα ρουχα του τον δημαρχο ο οποιος την πεταξε εξω κυριολεκτικα απο το γραφειο(μην επιχειρησετε να το διαψευσετε)Αραγε τυχαιο οτι τα τρια πρωτοπαλληκαρα του συριζαιου βουλευτη σηκωσαν κεφαλι σε δυο μερες.ΓΙΟΡΤΕΣ πλην της Αραχωβας που πνιγεται απο το κοσμο τα αλλα χωρια θυμζουν εγκαταλελιμενες πολιτειες αφου ουτε δημοτικη αρχη φαινεται πουθενα,σβηστα φωτα,χωρις τηλεοραση,παντελης αδιαφορια.Για ποιο λογο πληρωνονται οι αντιδημαρχοι αν δεν κανουν τιποτα.Δημαρχε δημος δεν ειναι μονο η Αραχωβα Κατηφορισε και τραβα αυτια πριν σε κανουν ρομπα σαν τον πτεραρχο.καλη χρονια

Ανώνυμος είπε...

ιοκαστη, εισαι βαθιά νυχτωμένη..... αλλα πολύ σεναριο ...περασες και τον φωσκολο... με γυαλια ηλίου κυκλοφορείς την νυχτα και δεν βλέπεις φωτα;

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει ανώνυμε 10:22 π.μ.? Βλέπεις η αλήθεια πονάει!