Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τελικά παράγουμε τίποτα;


laxanikaΜέσα στο ευρώ, έξω απ’ το ευρώ, κι εμείς… οι αδαείς… παρακολουθούμε και ακολουθούμε. Μια μέσα, μια έξω, σάμπως και μπαινοβγαίνουμε τα σύνορα; Αλλά, έτσι το λέει ο αγαπημένος μας που ψηφίσαμε. Οικονομολόγοι της Κωλοπάντζας όλοι και κάνουμε θεωρίες και πλάθουμε σενάρια. Τα προσωπικά μας πενιχρά οικονομικά δεν είμαστε ικανοί να τιθασεύσουμε λύνουμε τα εθνικά.
Μια βόλτα προσεκτική στην ετικέτα και θα μείνουμε όλοι χωρίς μαλλιά. Καρότα Πολωνίας, Κρεμμύδια άσπρα Ισπανίας, κρεμμύδια κόκκινα Ιταλίας, κρεμμύδια… Θήβας; Μαϊντανός εισαγωγής; Ρε που πάμε, πούλεγε κι ο μακαρίτης ο Αυλωνίτης. Πάμε ντουγρού για ομαδική παράκρουση. Τελικά τι εισάγουμε; Το 99% από ότι καταναλώνουμε; Πώς να πας έτσι στην δραχμή. Πως! Το ευρώ θα γίνει συνάλλαγμα.

Να μην αλλάξω λάστιχα στην Λαμποργκίνι μου, άντε να ακυρώσω τα Βερσάτζε, θα γυρίσω πίσω το χρυσό rolex μου αλλά τι θα γίνει με τα μαρούλια μου, τα αχλάδια μου, τα μήλα μου, τα λεμόνια… Ρε, τι θα φάμε; Θα χρειαζόμαστε συνάλλαγμα. Από πού θα το βρούμε. Τα ευρά όσο πάνε και γίνονται δυσεύρετα. Τα μαζεύουν κάτι ξένες εταιρείες και τα πάνε σε άλλες χώρες.
Κομμένα πράγματα. Χωρίς παραγωγή δεν έχει εξαγωγές δεν υπάρχει συνάλλαγμα. Χωρίς συνάλλαγμα θα μοιράζουμε το ντόπιο μαρούλι στα τέσσερα και τον μαϊντανό με το κλωναράκι. Με το ευρώ… τελειώνουμε.
“Μήτσο πρόσεχε τον γκρεμό!”. ”Ποιό γκρεμόοοοοοοο!”
Γεμάτα Super Market, γεμάτη η Λαϊκή και τρώγονται τα αποθέματα τέταρτης γενιάς. Άδειασαν τα στρώματα, τελείωσαν τα μπαούλα, φράγκο η σοφίτα, ταπί το τσουράπι στο φουστάνι της γιαγιάς. Σε λίγο….
Γι αυτό σας λέω, ότι είναι να κάνετε κάντε το γρήγορα και με σύνεση γιατί μας κάνετε θλιμμένους και… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

 http://aienaristeyein.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που γράφει το άρθρο αυτό, είναι αναλήθειες και μαύρη προπαγάνδα που μεταδίδονται για να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό από αυτούς που μας έφεραν μέχρι εδώ και αναπαράγονται από αδαείς. Παρόλο που η πολιτική των υποστηρικτών του ευρώ είναι προσανατολισμένη στην εκποίηση της Ελληνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Περιουσίας, η Ελλάδα έχει επάρκεια των βασικών αναγκών διατροφής 94% τουλάχιστον , σύμφωνα με τις επίσημες εκθέσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ. Αν και τα ΜΜΕ , τηλεόραση και εφημερίδες, δεν επιτρέπουν τον Δημόσιο διάλογο για την άλλη άποψη, της εξόδου από το ευρώ , οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων (42%) είναι υπέρ της εξόδου και της επιστροφής στο Εθνικό Νόμισμα.
Τσοπάνε μην τσιμπάς και αναπαράγεις κατευθυνόμενες απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ψωμι κ ελια κ τσιπρα βασιλια

Ανώνυμος είπε...

Τελικά παράγουμε τίποτα;

μα φυσικά Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες .... και σωτήρες!

Πολύ απλά υπάρχω, ζω και κινούμαι στους ίδιους τόπους όπου το τέλμα μεσουρανεί, η απραξία θριαμβεύει και η κωλυσιεργία πρωτοστατεί.

Καλή ανάσταση !!!!!!!!