Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Σοκ και δέος στο ΕΣΥ - Εξαφανίστηκε ακτινολογική μονάδα μέσα σε μία νύχτα!


Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις το πάρτι συνεχίζεται στα δημόσια νοσοκομεία. Ατέλειωτη λίστα ρεμούλας αποκαλύπτει η έκθεση των Επιθεωρητών Υγείας που μέσα σε λίγες ημέρες θα σταλεί στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Το πιο απίστευτο που προκύπτει από την έκθεση – όπως αποκαλύπτει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ σε δημοσίευμα – είναι ότι “ποντικοί” κατάφεραν να εξαφανίσουν σε μία νύχτα ολόκληρο συγκρότητα ακτινολογικού από δημόσιο νοσοκομείο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν είχαν να δώσουν καμία απάντηση για τη μυστηριώδη εξαφάνιση στους αποσβολωμένους ελεγκτές!

Μέσα στη λίστα τους οι επιθεωρητές έχουν ακόμη: εικονικά τιμολόγια,υπερτιμολογήσεις υλικών και υπηρεσιών, “χαμένα” χρηματικά εντάλματα, “εξαφανισμενα” δελτία αποστολής και άλλα πολλά..

Οι επιθεωρητές ανακάλυψαν ακόμη κύκλωμα γιατρών συμβεβλημένων με τον – πολύπαθο – ΟΠΑΔ, στο οποίο συμμετείχαν φαρμακοποιοί και ιδιωτκά διαγνωστήρια. Σε αυτή την υπόθεση βρήκαν “μαϊμού” ιατρικές συνταγές ύψους 877.812 ευρώ!

Βρήκαν επίσης ότι γιατροί συνταγογραφούσαν φάρμακα εν αγνοία των ασφαλισμένων, παίρνοντας τα βιβλιάρια τους και κάνοντας τη... δουλειά τους!

Τα ψεύτικα πιστοποιητικά για να πάρει ο ασφαλισμένος αποζημίωση δεν λείπουν ενώ σε άλλες περιπτώσεις, γιατροί προσπαθούσαν να διεκδικήσουν θέση διευθυντή με.. πλαστά πτυχία! 
http://www.newsit.gr
 
 
  Που να βρούν μετά χρόνο να κοιτάξουν τους αρρώστους αφού κοιτάνε την τσέπη τους. Γι αυτό πεθαίνουν αβοήθητοι στα δημόσια νοσοσκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: