Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Τα βουλευτικά αυτοκίνητα στην εποχή του μνημονίου

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών,ο πρόεδρος της βουλής κ. Πετσάλνικος σκοπεύει να προτείνει στα πολιτικά κόμματα την αντικατάσταση όλων των βουλευτικών αυτοκίνητων υψηλού κυβισμού με άλλα χαμηλότερου.Στα πλαίσια αυτά,η Βουλή κατάρτισε λίστα αυτοκινήτων,μεταξύ των οποίων μπορούν να επιλέξουν οι
βουλευτές,λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τις προσωπικές ανάγκες του καθενός,όσο και το συνεχώς αυξανόμενο κλίμα οργής και αγανάκτησης των πολιτών,που εκδηλώνεται με επιθέσεις και προπηλακισμούς εναντίον τους.

Οι βουλευτές έχουν να επιλέξουν μεταξύ τριών βασικών τύπων αυτοκίνητου:

1)Για τους πλέον μετριοπαθείς στις επιθέσεις των αγανακτισμένων (βλέπε Σ.Μερεντίτη) η βουλή προτείνει ένα αυτοκίνητο στα πρότυπα του παπικού οχήματος μάρκας BMW,πλήρως αλεξίσφαιρο,ικανό να προστατεύσει τον βουλευτή από πάσης φύσεως ζαρζαβατικά,γαλακτοκομικά και οικοδομικά υλικά σε μια ενδεχόμενη επίθεση εναντίον του.
2)Για τους πιο οξύθυμους στις επιθέσεις των πολιτών (βλέπε Καρχιμάκη) προτείνεται το παρακάτω ειδικά τροποποιημένο Hummer για βουλευτές,εξοπλισμένο με 50αρι αντιαεροπορικό M-2HB.
Σημ.Το συγκεκριμένο Hummer υπάρχει και σε limited edition "πρωθυπουργός" με ειδική πρόβλεψη για μεταφορά κανό...
3)Τέλος για τους βουλευτές που θέλουν να περνάνε απαρατήρητοι χωρίς να τους εντοπίζει το "κακό" το μάτι κάποιου αγανακτισμένου,προτείνεται το παρακάτω αυτοκίνητο τύπου "κάλυψη-απόκρυψη".
Σημ.Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει και αυτόματο σύστημα ποτίσματος...

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (αντιπρόεδροι)

Για τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως κ.Πάγκαλο,έπειτα και από το μνημειώδες "μεσοπρόθεσμο ή τανκς" άλλα και λόγω εκτοπίσματος,δικαίως νομίζουμε, προτείνεται το παρακάτω Leopard 2...γερμανικής φυσικά κατασκευής.
Τέλος για τον έτερο αντιπρόεδρο και υπουργό κ.Βενιζέλο προτείνεται η παρακάτω μπουλντόζα,όχι λόγω βάρος,άλλα για να σκάψει μια ώρα αρχύτερα και ευκολότερα το λάκο του Γιωργάκη...
 
http://witnessfree.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΕΞΟΧΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.