Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο ΟΤΕ και πάλι χορηγός του Πανελλήνιου Διαγωνισμού "ΛΥΣΙ@Σ"




Ο ΟΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ 8η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΛΥΣΙ@Σ»

 
Δελτίο Τύπου
Αθήνα 21 Ιουνίου 2011 - Την ελληνική μαθητική κοινότητα στήριξε για 8η συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ, ως χορηγός του 15ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Λυσίας», που διεξήχθη μέσω Internet, προσφέροντας γνώση και ψυχαγωγία σε μαθητές από την Δ’ Δημοτικού μέχρι και την Γ’ Λυκείου, με τη χρήση της τεχνολογίας.

Ο μαθητικός διαγωνισμός αναζήτησης και γνώσεων «ΛΥΣΙΑΣ» αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και διεξάγεται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και τον OTE. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότεροι από 43.000 μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατά την πρόσφατη εκδήλωση απονομής των βραβείων, ο ΟΤΕ προσέφερε στους μαθητές – νικητές ετήσιες  ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x, ενώ συνέβαλε στην επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού μέσω της οικονομικής και τεχνικής υποστήριξης που παρείχε.



O «ΛΥΣΙΑΣ» προσφέρει στα παιδιά την χαρά της συμμετοχής σε ένα on-line εκπαιδευτικό παιχνίδι, καλλιεργώντας την ευγενή άμιλλα και την κοινωνική προσφορά και συμβάλλοντας στην εξοικείωση των μαθητών με το διαδίκτυο.

Η παραπάνω δράση του ΟΤΕ εντάσσεται στο Πρόγραμμά του Εταιρικής Υπευθυνότητας, με τίτλο «Σχέση Ευθύνης», αποδεικνύοντας το διαρκές ενδιαφέρον του για τη νέα γενιά και την εξοικείωσή της με την ορθή και εποικοδομητική χρήση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γραφειο τυπου 
δ/νση εταιρικης επικοινωνιασς ΟΤΕ
Τηλ. 210-6118033
Fax. 210-6115825
E-mail: media-office@ote.gr                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: