Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις18:30


Δίστομο 3 Φεβρουαρίου 2012

Αρ. πρωτ. : 1061


Π Ρ Ο Σ

1) Τον Δήμαρχο Διστόμου – Αράχοβας - Αντίκυρας
κ. Ιωάννη Πατσαντάρα

2) Τους Δημοτικούς Συμβούλους

3) Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων

4) Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας

Σας προσκαλούμε, σύμφωνα με τα άρθρα 67 και 69 του Ν. 3582/2010, σε δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος στο Δίστομο, την 8η Φεβρουαρίου 2012 ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 18:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

  • Θέμα 1ο : Ενημέρωση για την απόφαση του Διεθνές Δικαστηρίου της Χάγης για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων του Διστόμου. (Δήμαρχος)
  • Θέμα 2ο : Διόρθωση της 123/2011 Α.Δ.Σ. περί ορισμού υπαλλήλων που ασχολήθηκαν κατά το έτος 2010 για την εξυπηρέτηση υπηκόων τρίτων χωρών και καθορισμός μηνιαίου επιδόματος στους δικαιούχους. (Δήμαρχος)
  • Θέμα 3ο : Εκλογή δύο (2) μελών από την παράταξη της μειοψηφίας κατά την διαδικασία του άρθρου 74 του Ν. 3852/2101 για την συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή όταν λειτουργεί ως πειθαρχικό όργανο κατά το άρθρο 45 του Ν. 3979/2011 (Δήμαρχος.)
  • Θέμα 4ο : Συμμετοχή του Δήμου στην αναδάσωση που θα πραγματοποιήσει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Συνείδησης & Επαγρύπνησης «Αεί Φέρων» στην περιοχή Αγίου Μηνά της Δ.Ε. Διστόμου. (Δήμαρχος).
  • Θέμα 5ο : Σύσταση επιτροπής φορολογικών διαφορών – αμφισβητήσεων – ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών για το έτος 2012. ( Δήμαρχος)
  • Θέμα 6ο : Απόφαση ανατροπής ανάληψης υποχρέωσης – δέσμευσης πίστωσης χρηματικών ενταλμάτων που δεν εξοφλήθηκαν το οικονομικό έτος 2011. (Οικονομική Επιτροπή, Οικονομάκης Π.)
  • Θέμα 7ο : Πρόταση σημειακής τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Αντίκυρας και να αποχαρακτηριστεί το υπάρχον ακίνητο ως δημόσιος χώρος, κατόπιν αιτήσεως του Στέργιου Α. Περδίκη (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Μίχος Ιωαν.)
  • Θέμα 8ο : Πρόταση τροποποίησης οδού που αφορά το πλάτος της από τα 12μ. στα 8μ. στην Δημοτική Ενότητα Διστόμου κατόπιν αιτήσεως των δημοτών (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Μίχος Ιωαν.)
  • Θέμα 9ο : Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ». (Τεχνική Υπηρεσία)
  • Θέμα 10ο: Διαμόρφωση πεζοδρομίων και πλατείας Ηρώων Διστόμου κατόπιν αιτήματος του κ. Ζαχαρία Πελέκη και εξώδικης πρόσκλησής του. (Τεχνική Υπηρεσία)
  • Θέμα 11ο: Πρόσληψη υδρονομέων στην Δημοτική Ενότητα Αράχωβας κατά την αρδευτική περίοδο 2012. (Κ. Σύρου).
  • Θέμα 12ο : Ονοματοθεσία και αρίθμηση των οδών στην Δημοτική Ενότητα Αράχωβας. (Κ. Σύρου) .
  • Θέμα 13ο : Επιπλέον θέματα Τοπικών Συμβουλίων (Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Ευστάθιος Γιαννέλος


Υ.Γ. : Οι κύριοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι μπορούν να υποβάλλουν μέχρι την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, τα προτεινόμενα προς συζήτηση έκτακτα θέματα και τις αντίστοιχες εισηγήσεις.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΦΟΡΑ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2ο ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΠΟ Δ.Σ.?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

σας δουλευουν αλλα ειστε φραγκοκοτες...

Ανώνυμος είπε...

καλά στις μέρες αυτές, το θέμα που απασχολεί το Δ.Σ. είναι ο καθορισμός μηνιαίου επιδόματος για ανύπαρκτη παροχή υπηρεσιών?-και το εννοώ απόλυτα το ανύπαρκτη. Απίστευτα πράγματα και άκρως προκλητικά! Αλήθεια από που θα προκύψουν τα σχετικά κονδύλια? Από τη φορολογία των δημοτών? Δεν ντρέπεστε λίγο? Και κάτι τελευταίο, δεν κάνετε τον κόπο να ρωτήσετε τους δυστυχείς εξυπηρετούμενους, για την ποιότητα της παρεχόμενης εξυπηρέτησης? Αλήθεια είχε ή έχει γίνει ποτέ ο στοιχειώδης έλεγχος, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της απάτης? ντροπή......ντροπή!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προεδρε γιατι δεν απαντας που ειναι η δημοτικη οδοποιια που κανατε το 2011, και ποσα ευρω ειναι ετσι για να ξερουμε και εμεις που τα ταπεινα μας πελματα πατουν σε ακριβα πλακακια.
Και τον εργολαβο για να ξερουμε ποιον θα βριζουμε οταν θα αψτουμιομαστ.

Περιμενουμε απαντηση αλλιως να βαλει ο τσοπανος να δουμε τον μαυρογιαλουρο.

3o mati είπε...

Η ¨βιομηχανια¨ της αδιαφανειας καλα κρατει.....
Eιναι αληθεια η οχι οτι αυτες τις μερες στην Aραχοβα εχουν επιδοθει σε μια ανευ προηγουμενου διαγραφη δημοτικων τελων(υδρευση);;;
¨θα¨ εχουμε στην διαθεση μας ονοματεπωνυμα κατοικων που εγινε αποχρεωση, αλλα και τα ονοματα των Συμβουλων που τους παροτρυνουν γι΄αυτο.
Σε λιγο που θα φερουν τη λιστα με την ενδειξη¨η τεχνικη υπηρεσια συνηγορει λογω βλαβης των ρολογιομετρητων¨στο Δημοτικο Συμβουλιο,θα μας φερουν και μας μια αλλη λιστα και τοτε σας υποσχομαστε καθε μερα και ενα σχολιο με ενα ονοματεπωνυμο και το αντιστοιχο ποσο διαγραφης-ρυθμισης,και με αποδειξεις οτι ο μετρητης δουλευε σωστα.
Κυριοι της Δημοτικης Αρχης,πλειοψηφια και μειοψηφια, αν ολα τα παραπανω ισχυουν θα ειστε για μια ακομη φορα εκθετοι στα ματια των εντιμων Δημοτων σας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ρε γατονι 3 ματι μπλοκς υπηρχαν και παλια.γιατι τοτε δεν εγραφες για τις αναθεσεις του πανουργια,για τις λαμογιες των πρασινοαντικυραιων,για το ξεπουλημα των φωτοβολταικων.πουσουνα τοτε ρε κουκουλοφορε.τωρα ανακαλυψες την τροια.

Ανώνυμος είπε...

6 Φεβρουαρίου 2012 7:56 μ.μ.
έχεις πρόβλημα;μπορεί να μη είχε ιντερνετ ,μπορεί,μπορεί...πολλά μπορεί.
Αυτό σε απασχολεί ή αυτά που γράφει τώρα είναι ψέμματα....κουκουλοφόρε της αεπ σε πειράζουν και πρέπει να τα σκεπάζουμε για τα "καλά παιδιά".
πολλοί σαν και σένα( με αυτή την λογική και νοοτροπίες) έφεραν την ελλάδα σ αυτό το χάλι.
φτύστους μη τους ματιάσουμε( ροχάλες απαγορεύονται)

Ανώνυμος είπε...

θα¨ εχουμε στην διαθεση μας ονοματεπωνυμα κατοικων που εγινε αποχρεωση, αλλα και τα ονοματα των Συμβουλων που τους παροτρυνουν γι΄αυτο.

Πηγή: http://tsopanos.blogspot.com/2012/02/8-1830.html#ixzz1ldAxfwNg....ρε τσοπανε ειναι δυνατον να δημοσιευεις τετοια ρουφιανολασποσχολια.ειναι δυνατον να σπιλωνονει ο καθε ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατι τετοιος ειναι το 3 ματι ανωνυμα.ντρεπομαι

Ανώνυμος είπε...

8.23 δεν κυβερνουσε η αεπ.το κομμα σου το πασοκ ξεπουλησε την ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

3 ματια-ροχαλες-βρισιδια-ξεκατινιασματα, αλλα για την ταμπακιερα τιποτα, τσοπανε .......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ 3ΜΑΤΙ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;
ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.

νικος μ είπε...

τσοπάνε ήθελα απο πολυ καιρο να σε ρωτησω καποια πραγματα.

τι ειδους δημοκρατια κι ιντερνετικη ελευθερια ειναι αυτη που δινει το δικαιωμα στο καθενα να βγαινει να βριζει ανθρωπους ανωνυμα.

τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη που ατομα που κανεις δεν ξερει αν ειναι φασιστες-κομματκοι μισθωμενοι-υποκοσμος μπορουν να βαζουν μια φωτο του τσε και να βριζουν τους παντες

οταν οι νεοι βλεπουν ανθρωπους σαν τον δημαρχο,τον γιαννελο,τον οικονομακη που ειναι πασιγνωστη η αφιλοκερδης προσφορα τους να υβριζονται ποιος θα ασχοληθει στο μελλον με τα κοινα

3 ματι ηλιοι.κ.λ.π ας πεταξουν τις μασκες λοιπον να μαθουμε ,ειναι ρουφιανοι η πολιτες που ανησυχουν

και οι διστομιτες ας παψουν πλεον συνεχεια με τη σφαγη και τη σφαγη.τα ιερα πραγματα δεν τ ακουμπας ουτε τα...χρησιμοποιεις


τσοπανε δεν ξερω αν κερδιζεις κατι απο την δημοσιευση τετοιων σχολιων αλλα θεωρω οτι προσφερεις κακη υπηρεσια στον τοπο μας

ΗΛΙΟΣ είπε...

Τσοπάνε, είναι κρίμα που υπάρχεις, είναι αφύσικο που αντέχεις και δεν έχεις βάλει (όπως το άλλο blog ) λουκέτο, προσφέρεις κακή υπηρεσία στο τόπο μας ……., γιατί αφήνεις αυτά τα ανώνυμα ¨αποβράσματα¨ , να ξεμπροστιάζουν τους λαϊκούς αγωνιστές (Δήμαρχο, Πρόεδρο και λοιπούς) και τους εμποδίζουν να παρουσιάσουν το έργο που θέλουν για τον τόπο μας ! Γιατί η μόνη δυσκολία που συναντούν, είναι οι ανώνυμοι bloger’s!
Σε αυτούς (λοιπόν) που κόπτονται τάχα για την ελευθερία και ζητούν ΑΦΜ, σε αυτούς που κάνουν υποδείξεις ποιοι θα χρησιμοποιούν τη φωτογραφία του ΤΣΕ, σε αυτούς που έχουν ταυτίσει την ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ σε οχυρό αντίστασης και αγώνα, σε αυτούς που ¨αρρωσταίνουν¨ με την αντίθετη άποψη, σε αυτούς που το μίσος περισσεύει………για όλους αυτούς………. η γραφή μας θα είναι πάντα παρούσα! Εξάλλου, με τα κείμενά μας, δίνουμε υλικό στον πρωινό καφέ της Δημαρχίας και παίρνει φωτιά ο ¨μισθοφορικός στρατός¨ ……..και τα αποτελέσματα τα διαβάζεται καθημερινά στον Τσοπάνο.

F14 είπε...

ΗΛΙΕ ΤΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΗΛΙΟ (Αλλα τεθλασμένο)
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ? ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΑ (ΥΠΟ)ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ? ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ Η ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ? ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΘΥΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ (ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ).ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΥΠΙΣΚΟΙ (ΗΛΙΟΣ,ΜΑΤΙΑ,ΠΟΔΙΑ,ΓΙΑΝΝΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ,ΓΙΩΤΑ,ΓΙΑΝΝΑ) ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΜΜΙΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΙΓΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Π Α Ν Τ Α ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΧΟΛΗ.ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ,ΜΥΑΛΟ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

περιμενοντας να τελειωσει το θριλερ της διαπραγματευσης, δεν μπορω να μην σχολιασω τον ηλιο..... ηλιε μου σε παρακαλω αντε κανε καμια πραξη (ξερεις εσυ) και ασε τις ηθοπλασιες περι παρουσας γραφης κλπ. πιστεψε με εισαι παντελως ακαταλληλος κυριε γιωργο μας........

Ανώνυμος είπε...

ηλιοδιτομογιανο3ματι κι ανενταχτη(κατι αλλο α... εισαι αλλα αν το πω θα με κοψει ο τσοπανος).Ε Ι Μ Α Ι ο μονος που σας καταλαβαινω.τρωγατε με χρυσα κουταλια,τοσα χρονια.και ξαφνικα μια παρεα σας πηρε το γλυκο.κοιταξτε τα ποσοστα του πασοκ, και παρτε μηνυμα.τελειωσατε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.σας εφτυσε ο λαος.εμας αν δεν μας κανει ο πατσανταρας το πολυ πολυ βαζουμε τον γιανελο κι αν κι αυτος δεν μας κανει θα βρουμε αλλον.εσεις ομως τελειωσατεεεεεε.προεδρε μην κολωνεις.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ9 Φεβρουαρίου 2012 12:22 π.μ.
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ Η ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ;
Η ΛΕΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗ;ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.
ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ -300.000 Ε
ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ;
ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΗΛΙΟ ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ...ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ;Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ...
ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΣΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΟ 12.22
1.Το αντι γιατι το εβαλεs για να σου πουμε μπραβο ? ειναι σαν το αντιπροεδροs δηλαδη? αντικαθισταs τον φασίστα?
2.εγω σχολίασα τον ηλιο τον τεθλασμενο αλλα μου απανταει ο αντοφασίσταs . Αντιφασίσταs Ηλιοs.Νέα ορολογία του ηλιου.νέο τακίμι.Ηλιε δεν σε βρίζω που σε λεω αντιφασίστα !!
3.Δεν ειμαι Αραχωβιτηs.Και εκει λαθοs εκανεs παινεμένε αντιφασίστα.
4.Εχειs ακούσει την λεξη λαμογιοκριτική.Την λένε και στιs πόλειs αυτή την λέξη.Αυτή την κάνουν αντιφασίστεs μέχρι να πάρουν το κατι τιs τουs.Δεν πιστευω με τιποτα οτι εισαι απο αυτούs.Απλά κριτικάρειs με εμπαθεια και ανωνυμα για χαρη του λαού.Ολα για τον λαό.Τον λαό τον ρώτησεs αν θελει να κανειs λαμογιοκριτικέs ?
5.Τρέχειs μερα νύχτα για τον Δήμο.Τί ειναι ο Δήμοs ? Καμμιά γκόμενα θεαρεστη? Πολύ τον αγαπαs.ΓΙΑΤΙ? ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ? Εγώ γιατι δεν τρεχω μερα νυχτα για τον ΔΗΜΟ? Δέν νοιάζομαι? Οχι φίλε μου (αντι)ΦΑΣΙΣΤΑ.Εχειs μάθει να ζειs επιβαλλονταs απόψειs συμφεροντολογικεs, δήθεν λαικέs απαιτήσειs.Γι αυτο κολλαs και το αντιφασίστα.Για αλλοθι.Μυρίζει ομωs.Από μακρια.Μπόχα.
6.Ο ελεγχοs και η συμμετοχη δεν γινονται ανωνυμα απο (αντι)ΦΑΣΙΣΤΕΣ μέσω blogs.Aνοιχτα Δ.Σ. κάνουν πηγαινε και κάνε ελεγχο και εχε συμμετοχη οπου γουσταρειs.Αλλα εδω ειναι το πρόβλημα.Θα σου αποκαλυφθει το πρόσωπό σου ετσι.Και δεν θελειs βεβαια.Γιατι εισαι αντιφασίσταs και ηλιοs μαζι.Και γι αυτο επιδίδεσαι στην λαμογιοκριτικη.Εχω άδικο ?
7.Μην αγαπαs τοσο πολυ τον Δημο.Αγαπα τον πλησιον σου ειπε ο Χριστοs δεν ειπε αγαπατε τουs Δημουs.Μπορει να σου κανει καλο και να γινειs πραγματικα αντιφασίσταs.

ΠΡΙΑΜΟΣ είπε...

ξερετε πως τους αποκαλεσε καποιος μεσα στα πραγματα αυτα τα φασισοειδη τυπου ηλιου κ.λ.π.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΕΠ.πανω που η αεπ παει να διαλυθει με τα καμωματα της κυριας,πανω που οι καπεταναιοι της αραχωβας οπλιζονται,εμφανιζονται οι ηλιοι,οι ανενταχτες και τα συναφη και μας θυμιζουν οτιυπαρχουν και χειροτερα.ο πρασινος (η γαλαζιος αδιαφορο μου ναι)φασισμος.στις εκλογες ψηφισα βαγγελιω την πρωτη κυριακη για χαρη του μπραγια.την δευτερη δεν συμμετειχα.οπως το πανε αυτοι ομως πτεραρχο και προεδρο δαγκωτο γιατι ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε πρασινε ηλιε επειδη η καταραμενη τυχη το φερε να μην ειμαι απο το διστομο να εχω διορισθει στον ΟΤΕ,ουτε καν να μαι μελος της τοπικης αραχωβας να μπω στο μουσειο και να κολοβαραω ολη μερα ουτε αποτυχημενος υποψηφιος της βαγγελιως να με βαλουν στο λιμενικο ταμειο,μπορεις να πεις μια καλη κουβεντα στον δημαρχο,η τον προεδρο να με παρουν μισθοφορο..να κονομησω κι εγω.τοσα χρονια τρωγατε και καθοσαστε εσεις.εμεις κλεφτες θα γινουμε.τσοπανε προτεινω να δημοσιευεις μονο 3 ματι κι ηλιο να μαθαινουν οι νεες γενιες πως καταντησε με τετοιυς η πατριδα μας ετσι

Ανώνυμος είπε...

μαζί σου ΠΡΙΑΜΕ.
αλλά για φαντάσου να μην θέλουν να μας ξαναδιοικήσουν,τι κακό που θα μας βρει,φτύσε τον κόρφο σου.
αλλά με τον παραπάνω συλλογισμό σου με κατέπληξες και πιστεύω ότι μπορείς να τετραγωνίσεις τον κύκλο ,μπράβο σου ,προσπάθησε ποιος ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

9 Φεβρουαρίου 2012 10:51 μ.μ.δεν μας λες όμως έμμεσα ότι και εσύ τόσα χρόνια ψήφιζες για το δικό σου συμφέρον και είσαι από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που ψήφιζαν για τον εαυτούλη τους.γιατί λοιπόν ειρωνεύεσαι και ρίχνεις δηλητήριο, επειδή δεν το κολοβαράς και εσύ( βγάζεις μια πικρία).όταν πούλαγες την ψήφο σου για μια θέση που την διεκδικούσαν εκατό,ένας θα γέλαγε και 99 θα έβριζαν. μέχρι τις επόμενες εκλογές που πάλι θα σου έταζαν κάποια θέση,και πάλι τα ίδια. αυτή ήταν και είναι η Ελλάδα 9 Φεβρουαρίου 2012 10:51 μ.μ.,είμαστε και εμείς μέρος αυτού του σαθρού συστήματος.( υπάρχουν και εξαιρέσεις)

σκασμος είπε...

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.ειμαι καποιος που ψηφισε ΑΕΠ κι αγνοησε το 3ματι και τον ηλιο.ειμαι καποιος που προτιμησε να ψηφισει πατσανταρα οικονομακη γιαννελο και οχι τους καταξιωμενους νολια,τριχογιαννο,πραγια.ειμαι καποιος που θελω να βλεπω τον πατσανταρα στις 7 το πρωι στην δημαρχια κι οχι στον αριωνα να φωναζει πασοοοκ.ειμαι καποιος που μ αρεσει να ξερω οτι 80 οικογενειες τρωνε ψωμι απο το προεδρο κι οχι τα πινω μαζι του στο ρετρο και να τον βριζω μετα giannidistomo.ειμαι καποιος που προτιμω την ακεραιοτητα του οικονομακη απο τα πρασινα λαμογια που λεηλατησαν την ελλαδα.ελα ρε μαγκιτη 3 ματι ,ηλιε κ.λ.π απολιθωματα,ριξτε επιτελους την κουκουλα να μαθουμε ολοι τι συμφεροντα εξυπηρετειτε.αιντε ντε.κι αν ειστε καθαροι να σας υποστηριξουμε την αλλη τετραετια.ως τοτε βγαλτε τον σκασμο.δημοκρατια εχουμε,ψηφισαμε,επιλεξαμε.

giannisdistomo είπε...

ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΟΠΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΟΧΙ ΤΗΝ
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΤΙΣ
ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ
ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΑΔΟΞΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
Η ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ...

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ
ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ ΕΚΔΟΧΗ, ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ-ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ-ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.
ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ, ΟΣΟ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΗΣ
ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ''ΤΑΙΖΕΙ'' ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,
ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ...ΘΑ ΣΑΣ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΙΩΠΗΣ. Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η
ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΥΓ1.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΒΓΑΖΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ
ΑΝΗΚΩ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ;
ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ

ΥΓ2.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ
ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ!!!

ΥΓ 3. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΩΛΟΒΑΡΑΩ, ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ - ΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ......ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.

ΙΚΑΡΟΣ είπε...

Εν αρχή, τα βάζουν μαζί σου Τσοπάνε, γιατί δεν σε ελέγχουν και δεν μπορούν να σε σιγήσουν…..Μετά, τρελαίνονται που τόσοι πολλοί και από παντού, γράφουν ενάντια της Δημοτικής Αρχής, άρα (για τον πληγωμένο εγωισμό τους) και εναντίον της Αράχοβας. Τέλος, τρομάζουν με την ιδέα ότι μπορεί να χάσουν την Δημαρχία και ο πολιτισμός τους και η ταραχή τους αποτυπώνεται στα σχόλιά τους!
Ψυχραιμία αδέρφια! Η ζωή θα κυλήσει (όμορφα) και χωρίς την σημερινή Δημοτική Αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΙΚΑΡΟ (ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΙΚΑΡΟΣ (ΜΕ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟ)ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΙΚΑΡΟΣ= ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ (ΟΜΟΡΦΑ)ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΜΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΒΑΛΕ " ΠΡΩΗΝ ΙΚΑΡΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.