Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι κάνει ο Δήμος μας για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε συμπολίτες μας απο το χαράτσι της ΔΕΗ;

http://4.bp.blogspot.com/_IcpcTyZZQcE/Sc6Lr5XQQVI/AAAAAAAACck/C1TWfLlnleg/s320/slate_law_justice72.jpgΑδιάφορος στα προβλήματα που δημιουργούνται  στους συμπολίτες μας από τα έκτακτα χαράτσια της κυβέρνησης, μέσω ΔΕΗ, παραμένει ο Δήμος μας  Αποφεύγει επιμελώς να πάρει θέση στην πρωτοβουλία δεκάδων δήμων που συσπειρώνονται προκειμένου να σταθούν δίπλα στους πάσχοντες πολίτες.

Είναι ίσως ουτοπικό να ζητάω τέτοια πράγματα από ένα δήμο που "αναγκάστηκε" όπως έμμεσα μας είπε  να δώσει τις νέες τιμές ζώνης αυξημένες έως και 450% με αποτέλεσμα να αυξηθεί το χαράτσι που θα έλθει για το 2012


Μπροστά σ’ αυτό το μέτωπο που πολλοί Δήμοι δημιουργούν πλέον για την αποφυγή πληρωμής του «χαρατσιού» παγερά αδιάφορος στέκεται ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.


Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι μπροστά στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που διαμορφώθηκε ο Δήμος μας έχει μόνο μία επιλογή: να στηρίζει τον κόσμο που δοκιμάζεται σκληρά, να γίνει ένα μαζί του. Να τον βοηθά να οργανώνεται και να αντιστέκεται ενωμένος ξεπερνώντας  τον φόβο του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε που ζείς??
Ξέρεις κανένα πτέραρχο να μην εκτελεί διαταγές??? Να πηγαίνει κόντρα στο "νόμιμον και ηθικόν"??
Η κρίση έσκασε και στο χωριό μας και ακόμα είναι αρχή. Μην περιμένετε απο ανθρωπάκια που προσκυνάνε αφεντάδες να σκεφτούνε τον κόσμο που παραμυθιάσανε και τους ψήφισε.
Τα θέλει όμως και ο κώλος μας.
Τόσα λαμόγια κυκλοφορούν στο χωριό μας και αντι να τρώνε κράξιμο παντού,
κάποιοι τους ανοίγουν τις πόρτες γιατί είναι καλοί πελάτες...
Καλοί πελάτες αυτοί που καταστρέψανε το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας. Ευτυχώς ή δυστυχώς θα την φάνε όλοι τη σφαλιάρα που έρχεται, ελπίζω να ξυπνήσουν...

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε τι αναρωτιέσαι;
κοιμάται ...και ροχαλίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε λαμογια