Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κύριε Δήμαρχε....

Κύριε Δήμαρχε Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.
 Αγαπητέ Γιάννη Πατσαντάρα,
   Θα σου μιλήσω μέσα από την καρδιά μου σαν να είμαστε στη Λάκκα , πίνουμε καφεδάκι και σου λέω αυτά που παρατηρώ και νιώθω. Θα σου θυμίσω ότι σου τα γράφω αυτά  γιατί οι φίλοι πρέπει να μας λένε τα στραβά μας για να διορθωνόμαστε, ενώ οι εχθροί  δεν θα μας τα πουν ποτέ, αντίθετα θα μας αφήνουν να τα συνεχίζουμε και θα χαίρονται

Κύριε Δήμαρχε, μην είσαι καχύποπτος, δύσπιστος και επιφυλακτικός, ακόμη και προς δημότες φίλους σου, που σε στήριξαν φανατικά που πίστεψαν σε σένα, που έδωσαν «μάχες» για να εκλεγείς, χωρίς υστεροβουλία και σκοπιμότητα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ήσουν ο καλύτερος, πολλοί από αυτούς, κάνοντας την κομματική τους υπέρβαση ή επιδεικνύοντας, ασυνήθιστη για την πολιτική τους κουλτούρα «δραστηριότητα», προκειμένου να σε στηρίξουν.




Κύριε Δήμαρχε, μην  «βλέπεις»… παντού εχθρούς και διώκτες, υπονομευτές και προβοκάτορες που τορπιλίζουν το έργο σου και… ενορχηστρωμένα σε στοχεύουν, γιατί συνήθως αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που όταν η "παρέα" έγινε συνδυασμός, έδιναν αγώνες για την εκλογή σου

Κύριε Δήμαρχε,  να είσαι ανοιχτός στην κριτική  που στοχεύει στην αποκατάσταση λαθών και λάθος επιλογών ή επαναπροσδιορισμό της εσφαλμένης κατά την άποψη άλλων πορείας σου

Κύριε Δήμαρχε, μην εγκλωβίζεσαι σε μια δράκα στελεχών, στα οποία παραχώρησες αρμοδιότητες έως… υπερεξουσίες και πολλά των οποίων ενεργούν… αντ’ εσού, ενώ είναι αυτά που υπονομεύουν το έργο και την πολιτική σου προοπτική αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να το καταλάβεις και σε κάθε περίπτωση, εμφανίζεσαι σε πολλές περιπτώσεις ως… όμηρος τους, αγόμενος και φερόμενος από τα στελέχη σου αυτά, χωρίς βεβαίως εσύ να υπηρετείς ή εξυπηρετείς δικά σου συμφέροντα, δεν παίρνω όμως όρκο πως ισχύει το ίδιο και για όλους τους… εκλεκτούς σου.


 Κύριε Δήμαρχε, μην απογοητεύεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσους πολλούς!    Εκτός αν οι γύρω σου , καθήμενοι σε αναπαυτικές πολυθρόνες και ασκούντες εξουσία εν ονόματι σου, σε διαβεβαιώνουν ότι όλα αυτά που λέγονται, ακόμα και τα δημοσιεύματα μου , είναι… λιβελογραφήματα και λασπολογία, που εξυπηρετούν… «σκοτεινά συμφέροντα» και σκοπιμότητες και πως «όλα πάνε καλά» στη Δημοτική Αρχή και όλοι οι δημότες είναι ενθουσιασμένοι από το έργο σου και τον τρόπο άσκησης της εξουσίας.

Γύρνα μερικά χρόνια πίσω που ήσουν "έξω" στις πλατείες, έχοντας δίπλα σου αγνούς και «άμαθους» από πολιτική ανθρώπους, οι οποίοι σε πίστεψαν ειλικρινά και ήλθαν μαζί σου


 Κύριε Δήμαρχε πρέπει να έρχεσαι  σε επαφή με τον κόσμο. Μεχρί σήμερα σου προσφέρουν αυτά που θέλουν,   απορροφάς από τα μέσα ενημέρωσης αυτά που μπορείς να αντιληφθείς άμεσα, διατηρείς την καθημερινή σου δραστηριότητα με τους αντιδημάρχους και έχεις μπει στον φαύλο κύκλο να ζητάς τρόπους  διατήρησης των ισορροπιών σε όλα τα επίπεδα.

Πού είναι εκείνες οι …ομελέτες που λέγαμε προεκλογικά;
Αν αβγά δεν σπάσουν, ομελέτα δεν γίνεται.
 Κύριε Δήμαρχε ο Δήμος δεν πρέπει διοικείται με γραφειοκρατικά κριτήρια

 Βγες έξω, γίνε ξανά εξωστρεφής, μίλα στον κόσμο καθαρά και ο κόσμος να ξέρεις έχει αλάθητο κριτήριο. Αν μιλήσεις ειλικρινά, θα το καταλάβει.
 Διώξε από δίπλα σου τους κόλακες . Διώξε τους εσωστρεφείς
 Προχώρα όπως εσύ ξέρεις. Με ψηλά το κεφάλι.
Βάλε μπροστά  τις αρχές σου και τις δεσμεύσεις σου, αυτές που εσύ ο ίδιος έθεσες προεκλογικά και θα καταφέρεις πολλά


Με ειλικρινή εκτίμηση,
Ο Τσοπάνος της Αράχωβας

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΤΡΟΠΑΡΙ.Ο ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΛΕΟΝΤΙΟΥ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,Η... Η.... Η... ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΩΝ 1600 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙ Ο ΜΙΧΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΦΤΑΙΝΕ.Τ ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΚΟΥ ΤΑ.ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΨΕ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΣΟΠΑΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ανώνυμε 8:36 μ.μ.
Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβες τίποτα από όσα έγραψα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου τσοπάνε , χρειαζόμαστε δήμαρχο παρόντα , να μας ακούει και να τον ακούμε όπως γίνεται σε αυτό το αλισβερίσι που ονομάζουμε δημοκρατία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΗ ΕΙΔ.ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΑΠΟΛΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα εισαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!!

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Αν δεν μπορεί να βγει στον κόσμο μονάχος του, ας πάρει και την αδερφή του μαζί. Οικογενειακή υπόθεση τον έχουν καταντήσει τον Δήμο, έτσι κι αλλιώς!
Τσοπάνε, ο Δήμαρχος δεν θέλει παρότρυνση. Να μαζεύει τις βαλίτσες του, πρέπει!
Υπάρχει δημότης, που να πιστεύει ειλικρινά, ότι αυτός ο άνθρωπος ( και ο συνδυασμός του), μπορεί να προσφέρει και να αναπτύξει τον τόπο μας; Ουδείς. Μην τον ταλαιπωρείς άλλο!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙΟΙΟΙ
ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΤΣΟ ΤΟ ΜΠΛΑΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΝΑ' ΣΟΥΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΡΥΘΜΙΣΤΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ,ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΙ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ,ΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΙ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ? ΤΣΟΛΙΑ ΣΤΑ ..... ΜΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε κομπλεξικοί αραχωβίτες δεν μπορούμε να σας καταλάβουμε.
ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ,δυο – τρεις δηλαδή η γιαννελοπαρέα κλπ,έχετε πρόβλημα με το δήμαρχο και κανένας άλλος στο Δήμο ΔΑΑ. Ρε δεν ντρέπεστε σας ξέρουμε ολοι, αμαν πια. Είναι κρίμα για την αράχωβα να έχει τέτοιους ανθρώπους. Αραχωβίτες βάλτε τους στην ακρην πριν είναι αργά
Αντίθετα οι διστομίτες,αντικυραίοι,στειριώτες έχουν τελείως διαφορετική άποψη γιατί βλέπουν έναν δήμαρχο να δουλεύει σκληρά σχεδόν ΜΟΝΟΣ του,να ψάχνουν να τον βρουν απο όλη την ελλάδα και το εξωτερικό να πει δυο κουβέντες σωστές για το Δήμο μας και απο οτι μαθαίνω να πιέζεται εδω και καιρό για ευρύτερο ρόλο από αυτό του Δημάρχου,που πειράζει ιδιαίτερα μερικούς της γιαν....΄ρέας.
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΕΛΕΥΕΙΣ
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ και ειδικά τον πρόεδρο του συμβουλίου.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ και θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

24 Φεβρουαρίου 2012 8:16 μ.μ.
σου πήραν το μυαλό οι νεράιδες ...
και που να σφίξουν οι ζέστες... τι άλλο κουζουλό έχουμ να διαβάσουμ πατριώτες.Σαλτάραμ χειμωνιάτκα

486 ος ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΠΑΡΕΑΣ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 8:16. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.