Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γεμίζει τριφύλλια απόψε το Δίστομο

 Στο Δίστομο θα περάσουν σήμερα το βράδυ τους ο πρόεδρος του ΠΑΟ Δημ. Γόντικας και η διοίκηση του συλλόγου. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γευτούν σπιτικές πίτες και παραδοσιακά γεύματα σε γνωστή "καταπράσινη" ταβέρνα. Η ταβέρνα θα είναι γεμάτη όχι μόνο από φιλάθλους αλλά και απο πρασίνους παράγοντες γενικότερα.

http://vstatic.doldigital.net/vimawebstatic/06FE735D71314D03EDFEC238D611058F.jpgΤο αντίθετο από ότι συνέβη στην Αράχωβα όπου γνωστός και μη εξαιρετέος παράγοντας ερυθρολεύκων φρονημάτων έμαθε από τα blogs για την διαμονή σε τοπικό ξενοδοχείο της αγαπημένης τους ομάδας, του Ολυμπιακού.
Προτείνω να τεθεί θέμα στο επόμενο τοπικό συμβούλιο της Αράχωβας ώστε ...
να μπεί υπεύθυνος για να ενημερώνει τους τοπικούς παράγοντες και ειδικά τον προαναφερόμενο γαύρο ώστε να μην υστερούμε στην φιλοξενία των αγαπημένων μας ομάδων σε σχέση με άλλα χωριά.

2 σχόλια:

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΠΡΟΕΔΡΕ, ΟΧΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΕΛΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΜΕΖΕ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.... ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΑΥΤΗΝ....

ΓΑΥΡΟΣ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ...
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ……………... ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ - ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.!!!!