Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Βελτιώνεται η υγεία του Λουκά Ξηρομερίτη

http://i52.tinypic.com/2gtpvnk.gifΌπως πιθανότατα γνωρίζετε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της Αράχωβας ο ΛΟΥΚΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ πέρασε πρόσφατα μια πολύ μεγάλη περιπέτεια λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος. Ευτυχώς τα νέα είναι πλέον καλά και όλοι πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα ο Λουκάς θα είναι μαζί μας.
Εκείνο πού δεν γνωρίζουν  όμως πολλοί είναι ότι αποφασιστικό ρόλο στην θετική εξέλιξη της υγείας του ΛΟΥΚΆ έπαιξε  ο ιατρός και δημοτικός σύμβουλος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΡΑΓΙΑΣ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα του και με φροντίδα που απο τους ιατρούς του νοσοκομείου χαρακτηρίσθηκε ιδανική συνέβαλλε τα μέγιστα στο να έχουμε σήμερα αυτά τα ευχάριστα νέα. Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ως Αραχωβίτης αλλά και ως άνθρωπος θέλω να συγχαρώ τον Λεωνίδα παρ’ ότι ξέρω ότι δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια.
ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ
ΥΓ.
Επειδή όλα σ’ αυτό το τόπο παρεξηγούνται, σπεύδω να τονίσω ότι άλλο οι πολιτικές η προσωπικές διαφορές που μπορεί να προκύψουν σε μια διαδρομή, κι άλλο η αναγνώριση της προσφοράς του καθενός.

3 σχόλια:

ΘΩΜΑΣ είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!!!!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Σε αυτή την ανάρτηση θα ανεβάσω μόνο θετικά σχόλια και ευχές. Τα "γνωστα" σχόλια με κάθε είδους υπονοούμενα μην κουράζεστε να τα γράφετε δεν θα δημοσιευτούν