Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Άλωσε» την Εύβοια ο Παρνασσός



OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχε ο Παρνασσός μέσα στον Άγιο Νικόλαο της Εύβοιας. Η ομάδα της Αράχωβας κέρδισε 2-1 τον Ευβοϊκό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναυπλιακού στο Κιάτο ισοβάθμησε μαζί του στην έβδομη προνομιούχο θέση και τώρα πλέον όλα ξεκινάνε από την αρχή με την ομάδα του Γιάννη Πούλου να έχει πολλές πλέον πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία και δεν είναι πλέον όνειρο… Ο Παρνασσός διαθέτει την ομάδα εκείνη που μπορεί να τα καταφέρει αν προσέξει ιδιαίτερα τις αγωνιστικές που ακολουθούν.
Ο Άκης Μίχας άνοιξε το σκόρ για τον Παρνασσό, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά και στην επανάληψη ο Ανδρέας Καλλέργης έδωσε το «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του.


7ος όμιλος Αποτελέσματα
Πέλοπας Κιάτου-Πανναυπλιακός
1-1
Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Παρνασός
1-2
Πανελευσινιακός-Πορτοχελιακός
7-0
Χαλκίδα-Λουκισίων Α.Ο.
3-0
Ενωση Ερμιονίδας-Μανδραϊκός
1-1
 

http://stereasports.com

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσοαπενε εκεινα τα παραλιακα ερπετα που γραφανε για την ομαδα που ειναι

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΗΤΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΝΤΟΣ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΠ.ΑΝ ΟΧΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

5 ατομα τραβανε ολο το ζορι.ο δημος ξεφτιλα μεγαλη.να τους απαγορευθει να ρθουν στον τελικο

Ανώνυμος είπε...

ουτε ευρω απο τον δήμο να μην δοθει.ουτε στον Παρνασσο ουτε σε κανέναν αλλον, οποιος θελει να κανει το κομματι του να βαλει απο τα δικά του και να κανει οτι θελει.αρκετα πληρωναν μεχρι τωρα οι δημοτες.ενισχυση απο εδω ενισχυση απο εκει .οχι μαγκες μου.δεν θα πληρωνω εγω(εννοω ο δημοτης) τις φιλοδοξιες κανενος.και αμα απαγορεψετε να ερθουν στον τελικο την αλλη μερα δεν θα φαει κανενας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνο και εγω ενισχυση μονο στους δικους μας ανθροπους .Ποιος εργολαβος ειναι πισω απο την αποκομοιδη τον σκουπιδιον του δημου . Ο ΘΕΙΟΣ .Ποιος αλλος .

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμη των 6-00 μονο ενα πολυ εμπαθες ατομο θα περιφρονουσε τοσα παιδια που αθλουνται σε ολα τα χωρια του δημου και θα γραφε αυτα που εγραψες.εχει δικιο ο ανωνυμος των 6.48.τα λεφτα να τα δινουμε στις παρανομες προσληψεις των δικων μας παιδιων,στους ημετερους εργολαβους,στα τραπεζωματα,και στους αντιδημαρχους.Τσοπανε τετοια σχολια σαν του 6.οο λερωνουν τις στηλες σου.κανει μπαμ ποια τα γραφει βεβαια

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Τα σχόλια δεν τα γράφω εγώ, απλώς τα δημοσιεύω. Δικαίωμα στα σχόλια και στην γνώμη τους έχουν όλοι. Δεν μπορώ να βγάζω μόνο αυτά που σας αρέσουν. Έχει καταντήσει κουραστικό να κατηγορείτε εμένα για αυτά που διαφωνείτε και να μου βάζετε ταμπέλες ενώ ποτέ δεν έχετε μπει στον κόπο να σχολιάσετε θετικά η αρνητικά κάποια από τις πολλές σημαντικές αναρτήσεις που ανεβάζω.
Για το επίπεδο και τις απόψεις των αναγνωστών ούτε ευθύνομαι εγώ αλλά και ούτε είμαι αυτός που θα τις κρίνει

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΡΕ ΣΤΑΘΑΡΑ ΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΜΩΡΕ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ.ΑΝΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ.ΑΣΑΠ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΑΣΑΠ ΟΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο ανωνυμος των 6.00. καμμιά εμπάθεια και κανένα κομπλεξ. απλά δεν αρεσει η αλήθεια.αμα ξαναρχισουν οι δημοι να δινουν ενισχυσεις σε καθε λογης συλλογο ζητω που καηκαμε.να τριψουν το μυαλο τους οι υπευθυνοι των συλλογων να βρουν τροπους να μαζευουν χρηματα. οχι ετοιμα και εις βαρος αλλων.τζαμπα μαγκες. οσο για το πως πληρωνει ο δημος και πως παιρνονται οι δουλειες τα παλια ξεχαστε τα.και το ευρω ελεγχεται τωρα. σε ολους τους δημους. δεν ειναι βλακες αυτοι που υπογραφουν για να πανε φυλακη, εξ αλλου απο την αρχη της θητειας τους ολο τους κατηγορειτε για παρανομιες. που ειναι αυτες ? πως δεν εχουν παει φυλακη ακομα αφου ειναι παρανομοι ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12.48 ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΖΑΜΠΑ ΓΛΥΦΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΕΩΣ,Η ΦΕΡΡΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 5-6 ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΕΦΕΤΟΣ

ξεφτιλα είπε...

δεν εισαι ο ανωνυμος εισαι η ανωνυμη γνωστη κυρια που μαζι με τον υποτακτικο της διοικειτε τον δημο.εκμεταλλευομενη την ανυπαρξια του συλλογου πριν χρονια ειχατε στησει ενα συλλογο αθλητικο μαιμου με εδρα το γνωστο γυμναστηριο και περνατε προγραμματα επιδοτουμενα. η αναπτυξη ομως των συλλογων σας χαλασε την μανεστρα,καιγιοκ λεφτα.και τωρα κυνηγατε τον ασαπ.αν γραψεις τ ονομα σου σου υποσχομαι να το γαψω κι εγω.ξεφτιλα

ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ είπε...


Να ειστε ολοι κοντα στην ομαδα, γιατι αν δειτε τον προυπολογισμο του επομενου συμβουλιου θα χαθει η μπαλα...
Ανωνυμε η ανωνυμη τον 6.00 των 12.48 και των 7 παρα τεταρτο, αφου δεν θες να πανε οι πολιτες στην ομαδα μας γραψε να πανε στο δημοτικο συμβουλιο να παρουν τα λεφτα που τους χρωσταει ο δημος.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ο ανωνυμος των 6.00 και των 12.48 τριανταπεντε χρονια μπαλλα επαιζα και δραχμη δεν πηρε η ομαδα μου απο κανεναν. τωρα με το παραμικρο να δωσει λεφτα ο δημος. τι ειναι ο δημος ? φιλανθρωπικο ιδρυμα ? του δημαρχου ειναι τα λεφτα ? της αραχωβας ? του διστομου ? του στειριου ? της αντικυρας ? οχι κυριοι. τα λεφτα ειναι ολων. και την ιδια απαιτηση που εχετε εσεις την εχουν και οι αλλοι.και το ξαναλεω. οι διοικησεις να βρουν τροπους να μαζευουν χρηματα.τωρα τα αλλα που μου γραφετε ειναι να μην πω τι.τι με νοιαζει εμενα τι σταυρο σηκωνει καποιος που κανει το χομπυ του.τι με νοιαζει τι λεφτα εχει βαλει ο αλλος απο την τσεπη του.εγω δεν του ειπα να τα βαλει παντως.το κεφι του κανει .και εγω οταν ημουν ανεργος δεν πηγα στον δημο να ζητησω ενισχυση. εσεις ομως για το χομπυ σας θελετε. ωραιοι ειστε.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμος των 6.00-των 12.48 -12:07 π.μ.

Μπράβο σου για την ανάλυσή σου και τα συμπεράσματά σου.

Άναψε και τον φούρνο να τους ρίξουμε όλους αυτούς τους άχρηστους μέσα να τους κάνουμε σαπούνι.

Βρε γελοίοι,θέλετε ομάδες,θέλετε καρναβάλια,θέλετε πολιτιστικές εκδηλώσεις πληρώστε,αλλά πρώτα όμως θα πληρώνετε εμάς (χαράτσια,άμεσους και έμμεσους φόρους,χωράφια ,δημοτικά τέλη κλπ.) και αν σας περισσεύει κάτι, κάντε το χόμπι σας

Να σε χαιρόμαστε Ραγιά.

Ανώνυμος είπε...

27 Φεβρουαρίου 2013 - 9:19 π.μ. συμφωνώ και συμπληρώνω

Έλλειψη παιδείας και κουλτούρας.. στάσης ζωής σε όλο τους το «μεγαλείο».

Δεκάρα δε δίνουν για την κοινωνία που ζούνε,για τον συνάνθρωπό τους, για....κλπ, παρά μόνο για την πάρτη τους και τη δική τους οικογένεια.

Οι καινούργιοι μπράβοι και υπηρέτες του υπάρχοντος σάπιου πολιτικού συστήματος... ξέρεις εσύ.

Η Ελλάδα του εαυτούλη μου!

Σώπα μη μιλάς.... (του Αζίζ Νεσίν)

Ένα συγκλονιστικό όσο και διαχρονικό ποίημα. Απαγγέλλει η Μαριέτα Ριάλδη.

http://www.youtube.com/watch?v=WwkDvxYZGLg

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ είπε...

Εφετος τοσο η αραχωβα οσο και το διστομο κανουν μια ηρωικη πορεια χωρις καμμια υποστηριξη.και στην αραχωβα ξερουμε ποιοι βαζουν τα λεφτα και στο διστομο,Κι αντι να τους πουμε ενα μπραβο τους κατηγορουμε και τους σαμποταρουμε βλεπε δημαρχος και η περι αυτου.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.Δεν αναφερω την ενωση γιατι οπως ειπε και χθες καποιος στο διστομο αυτοι τα περνουν δια τριτων.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ

Ανώνυμος είπε...

Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης η απόφαση αναφέρει ότι "γνώριζε τα πάντα και η σιωπηρή του στάση στο παρασκήνιο άφηνε να εκτελούνται οι συγκεκριμένες πράξεις". Τονίστηκε δε ότι προσδοκούσε να λαμβάνει κι ο ίδιος χρήματα.Να συμπληρώσουμε ότι έκοψε τις χορηγίες σε πολλα αθλητικά σωματεία και τα οδήγησε στην ...εξαφάνιση. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ.ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ----------ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Για θυμηθειτε τον βουδα στο δευτερο συμβουλιο ελεγε διαφανεια παντου θα μπουν ορκοτοι λογιστες 26 μηνες μετα ουτε βιβλια εσοδων ουτε εξοδων ο συνδικαλας ακομη εξω. ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ

Ανώνυμος είπε...

μπουρδολογίας το αναγνωσμα.ο 5.51 μμ ο 5.48 μμ και ο προστατης του κοινωνικου συνολου ο 3.39 μμ.που δουλευετε ρε μαγκες ? απο που τρέφεστε για να ξερουμε και τι λεμε.ποιος τα πληρωνει αυτα που δινει ο δημος ο καθε δημος ή η περιφερεια η το υπουργειο. απο τον ουρανο πεφτουν ?ο κοσμακης τα πληρωνει και τα επαιρναν κατι τρωκτικα που ειχαν μαθει να ζουν εις βαρος των αλλων.αυτο λοιπον πρεπει να τελειωσει.δεν θα πληρωνει ο κοσμος τις λαμογιες οσων κρυβονται πισω απο καθε λογης συλλογους και σωματεια.και βεβαια αυτα που γραφω δεν αρεσουν σε οσους εχουν μαθει να ζουν ετσι.αρεσουν ομως σε ολους τους υπολοιπους που δεν εχουν επωφεληθει απο τετοιου ειδους ενισχυσεις.ο αλλος εβαλε ποιημα της Ριαλδη.τι σχεση εχει η Ριαλδη με την λαμογια και τις επιχορηγησεις ? πιασε το αυγο και κουρεψτο.

Ανώνυμος είπε...

9.15 δεν ερχεσαι σ ενα συλλογο να δεις ποσα θα βγαλεις κερδη.βρε αντε απο κει υποτακτικοι κι εμπαθεις ανθρωποι.ερπετα.

παρνασσαρα είπε...

νομιζω τα ειπε με λιγες λεξεις ολα στο επισημο σαιτ του παρνασσου ο προεδρος.---Stathis Giannelos
Και να ξερετε ολοι σε αυτο το ταξιδι εφετος(οποια και ναναι η καταληξη του),ειχαμε μεγαλες στεναχωριες μας πουλησαν πολλοι με πρωτη και καλυτερη την Δημοτικη αρχη και καποιους αλλους,καναμε λαθη,αγχωθηκαμε,γκρινιαξαμε,μας λειψαν χρηματα, αλλα ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΠΛΩ!!!!!!!χαρη στη μαγκια των ποδοσφαιριστων μας,την πιστη των προπονητων μας,τις θυσιες της διοικησης και την αγαπη ολων εσας.Παρνασσαρα μια ζωη!

Ανώνυμος είπε...

10.01 πμ ελληνικά τα εχω γραμμένα. εχω γραψει πουθενά την λεξη κέρδος ? εσυ ομως στο μυαλουδακι σου την εχεις.εγω αυτο που ειπα ειναι να κοπουν οι ενισχυσεις προς καθε συλλογο η σωματειο απο καθε κρατικη πηγη γιατι γινεται μεγαλο αλισβερησι.θες να το καταλαβεις καταλαβε το. και υποτακτικος δεν ειμαι εγω. εσύ εισαι που ζητας ενισχυσεις. εσυ σκυβεις .

27 Φεβρ. 2013 - 3:39 μ.μ. είπε...

27 Φεβρ. - 9:15 μ.μ.

Καληνύχτα Ελλάδα.

Αφού διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις ποιος έχει γράψει το ποίημα, τι να σου απαντήσω και τι διάλογο να κάνει κανείς μαζί σου.

Για να μορφώνεσαι -- Αζίζ Νεσίν (1915 – 1995)-- Τούρκος σατιρικός συγγραφέας και πολιτικός ακτιβιστής. Ένας από τους πιο γνωστούς λογοτέχνες της Τουρκίας διεθνώς κι ένα από τα πιο φωτεινά μυαλά της γειτονικής χώρας.
Περισσότερα:

http://www.sansimera.gr/biographies/269

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ είπε...

Για σιγα ρε παιδια του ΑΣΑΠ ,δεν ειστε και οι Δον Κιχωτες του ποδοσφαιρου, σεβομαστε αυτο που κανετε και σιγουρα ειναι πολυ καλο για τον τοπο μας, ΑΛΛΑ το κεφι σας κανετε μην ξεχναμε οτι ολοι ειστε πρωην παιχτες του ΑΣΑΠ, και εχετε οδηγησει και τα παιδια σας εκει και μπραβο σας, αλλα εγω δεν αγαπαω το ποδοσφαιρο' και θελω, και παω, το παιδι μου σε αλλο συλλογο αλλα δεν κανω, ουτε γραφω, αυτα που κανετε και γραφετε εσεις.
Γιατι να εχει ο ΑΣΑΠ extra λεφτα και οχι καποιος αλλος συλλογος ?
Γιατι η δικη σας επιλογη για το παιδι σας ειναι σωστη και η δικη μου οχι?
Θα μπορουσα να γραφω ωρες σ αυτη την μορφη-οπως κανετε εσεις- και να μην λεω τιποτα , νομιζω οτι καταλαβατε τι θελω να πω ,καντε το χομπι σας μεχρι εκει που μπορειτε , και σταματηστε να μας φορτωνετε με προβληματα που δεν ειναι δικα μας.

Υ.Γ.Φιλοι μου υπαρχει ενας συλλογος στην Αραχωβα -για οποιον δεν ξερει-ο Αγιος Χαραλαμπος ο οποιος με τα λιγα που εχει στηριζει πολυ κοσμο, δεν εχω δει ομως να γραφουν και να φωναζουν για το εργο τους , αλλα και ουτε να ζητουν μεσα απο το ιντερνετ λεφτα και οταν δεν τα περνουν να απειλουν.

Νομιζω οτι καταλαβατε.

ΑΣΑΠ είπε...

6.50 αν εισαι αραχωβιτης που δεν το πολυπιστευω θα πρεπε να ξερεις π.χ οτι στο ματσ με την ερμιονιδα ηλθαν 3 πουλμαν κοσμος.αυτοι καπου φαγανε και κοιμηθηκανε,και καπου αφησανε τα χρηματα τους.θα πρεπε να ξερεις επισης οτι 50 παιδια κι οχι τρια αθλουνται καθε μερα στο γηπεδο.θα πρεπε να ξερεις οτι ολα αυτα και η μεγαλη ομαδα κοστισαν εφετος 70.000 ευρω κι απο το δημο πηραμε 0.θα πρεπε να ξερεις οτι οι ομαδες που αντιμετωπιζουμε ενισχυονται κατα κορον απο τους δημους τους.ο ασαπ ζητησε το καλοκαιρι 5.οοο και πηρε ψεμματα και κοροιδια.Βοηθεια σου ο Αγιος Χαραλαμπος που τα εξοδα εναι δυο τρεις πιττες.Δι ευχων των αγιων ημων

Ανώνυμος είπε...

6.50 παρε τον δημαρχο και τους επιτροπους και πηγαινετε στομν αι χαραλαμπο.θα σας φερει ψχουδια δωρεαν ο φουρναρης.α ρε στλιαρ που θελτε τσιρακια της κυριας