Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΑΡΑΧΩΒΑΣ 2015

                               Πρόγραμμα Εορτασμού

22 – 25 Απριλίου 2015


22/4 – ΠΑΡΑΜΟΝΗ

18.00 Έναρξη του Πανηγυριού, Κανονιοβολισμοί, Κωδωνοκρουσίες
18.45
Χορός γερόντων στο προαύλιο του Ιστορικού Ναού
19.00
Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου
20.15 Περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, συνοδευόμενη από Αραχωβίτες και Αραχωβίτισσες με τοπικές ενδυμασίες 22.15 Χοροί στην πλατεία Παπαϊωάννου

23/4 – ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ

07.00 Εωθινό, Κανονιοβολισμοί, Κωδωνοκρουσίες.
07.05
Όρθρος, Θεία Λειτουργία.
11.00
Αγωνιστικά έθιμα: Aνηφορικός δρόμος νέων, ανδρών και γερόντων με τοπική ενδυμασία στο πεδίο της μάχης του Καραϊσκάκη.
11.30
Το δρώμενο στη βρύση του Αγίου Γεωργίου.
11.45
Τοπικοί χοροί στο προαύλιο του ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου με Αραχωβίτικες ενδυμασίες.
19.30
Τερματισμός δρόμου 5000μ. στο Λαογραφικό Μουσείο. Παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Αράχωβας.


24/4 – ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ

07.30 Εωθινό, Κανονιοβολισμοί, Κωδωνοκρουσίες.
07.35
Όρθρος. Θεία Λειτουργία.
11.00
Αγωνιστικά έθιμα: Άλμα απλούν χωρίς φόρα, άλμα απλούν, τριπλούν, σήκωμα πέτρας με τοπική ενδυμασία, άλμα εις ύψος (στο προαύλιο του Ι. Ναού)
18.00
Εσπερινός και Παράκληση στον Άγιο Γεώργιο.
18.00 Παραδοσιακή ορχήστρα δημοτικής μουσικής (πλατεία Παπαϊωάννου).

25/4 – ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ

07.00 Εωθινό, Κανονιοβολισμοί, Κωδωνοκρουσίες.
07.05
Όρθρος, Θεία Λειτουργία.
10.30
Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Γ. Καραϊσκάκη.
10.45
Αγωνιστικά έθιμα: σφαιροβολία, λιθοβολία με τοπική ενδυμασία, πάλη, διελκυστίνδα, (στο προαύλιο του Ι. Ναού).
15.00
«Χάλασμα του Πανηγυριού». Κοινό τραπέζι – Αραχωβίτικο γλέντι στο προαύλιο του Ιερού Ναού με τοπικές ενδυμασίες. Μετέχουν Αραχωβίτες και επισκέπτες.
17.30
Τέλος γλεντιού. Εθνικοί χοροί στο προαύλιο του Ιερού Ναού και στην κεντρική πλατεία.

63 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή ρε Ντροπή! Αλίμονο αν η αριστερά εκφραζόταν από καιροσκόπους, που πληρώνονται για ανύπαρκτα έργα! Αλλοίμονο αν η αριστερά είχε ανάγκη από τσανακογλείφτες ελεεινών αφεντικών, τύπου μακελάρηδων εργατών πολυεθνικών εταιριών . Αλλοίμονο αν η αριστερά ήταν εκδικητική! Αλλοίμονο αν τα κόμπλεξ της κάθε Παύλου μεταφράζονταν σε κομματική πειθαρχεία. Ρε κομπλεξικέ αρουραίε γράψε μας κανένα παρανοϊκό κατεβατό για να μας πεις πόσο δίκιο και έχεις για την ΑΠΟΛΥΣΗ ενός οικογενειάρχη, χωρίς προειδοποίηση, από την εργασία του. Πόσο μαύρο πρέπει να έχεις στην καρδιά σα για να παίζεις με το μεροκάματο ενός ανθρώπου και με το ψωμί κάποιων παιδιών για πολιτικές σκοπιμότητες; Τράβα ρε ξευτίλα να αποδώσεις εύσημα σε ελεεινούς αφεντάδες. Εμετός; Μάλλον πολύς είναι για σένα!!!! Ξέρω ότι αναγνωρίζεις τον εαυτό σου και θα πράξεις τα δέοντα.
Τσοπάνε, δημοσίευσέ το και δώστου τη δυνατότητα όχι να παραιτηθεί , αλλά να αυτοεξοριστεί!

Ανώνυμος είπε...

Βόμβα μεγατόνων! Νέο ισχυρό δίδυμο ετοιμάζετε στην αντιπολίτευση! Ο ένας , σημαίνον στέλεχος , με υψηλή θέση και πρωτεργάτης της παράταξης που διοικεί το Δήμο και ο άλλος, σημαίνον στέλεχος της αντιπολίτευσης! Στο παρελθόν αυτοί οι δύο ήταν σκοτωμένοι μεταξύ των , τις προάλλες τα έλεγαν στόμα με στόμα στο Δίστομο. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανεξαρτητοποιηθούν και οι δύο και θα δουλέψουν από κοινού για την αποκατάσταση των παρανομιών που μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έχουν γίνει στο Δήμο, από την παράνομη εκλογή διαφόρων συμβούλων μέχρι τη σωρεία αναθέσεων και λάθος αποφάσεων.

ΝΟ είπε...

όταν ο ήλιος βγεί απο τη δύση τότε θα φύγει ο πρόεδρος απο τη συμπολίτευση.άλλοι θα φύγουν αυτός όχι.τώρα άν ΕΛΘΕΙ και κανένας άλλος αυτό είναι άλλη ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Στην Αραχωβα αυτές της μέρες σταμάτησαν να δουλεύουν και άλλοι οικογενειάρχες και δεν σας είδα εσάς που δήθεν νοιαζεστε για τους εργαζόμενους να πείτε κατι;Πως και τόσο ενδιαφέρων για τους εκτός του δήμου μας;Ξέχασα μορε ότι ο δήμος μας δεν έχει ανέργους γιαυτό και κάνει διαγωνισμούς και καλά και φέρνει εργάτες από τα πέριξ!!!!

Πανοπεύς είπε...

16 Απριλίου 2015 - 7:00 μ.μ. Σωπα άμεμπτε ανθρωπε του πλανήτη γη - υπερασπιστή των εργαζομένων.

Ελα μια βδομάδα στο δημο και να δεις ποσους θα απολύσεις εσύ.

υγ. Αν ηταν δικιά σου επιχείρηση θα τον κρατούσες ή θα τον ειχες διώξει με τις κλωτσιές;

Ανώνυμος είπε...

16 Απριλίου 2015 - 7:00 μ.μ. εσυ δημοκρατη ,ανθρωπιστή , προστατη των φτωχων και όλων των κατατρεγμένων του πλανήτη γη, γιατί δεν τον παίρνεις στην δουλειά σου ;

παρωδία είπε...

ΠΑΡΩΔΙΑ 1.Ο δήμαρχος καταθέτει πρόταση για μή απόλυση του συγκεκριμένου υπαλλήλου αλλά ο αντιδήμαρχος χάρης ψηφίζει να απολυθεί λόγω κόμματος.αυτοί οι δυό συνεργάζονται λέμε τώρα

Ανώνυμος είπε...

Οι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γίναν σκορποχώρι χθές βράδυ.άλλο ψήφισμα ο δήμαρχος άλλο ο διστομίτης συνδικαλιστής άλλο ο βολεμένος στη βουλή στειριώτης.στο τέλος η πρόταση του δημάρχου ψηφίστηκε απο την αντιπολίτευση και τους αραχωβίτες της συμπολίτευσης αφου ο περιβόητος δραγάτης-αντιδήμαρχος ψήφισε το ψήφισμα του ΚΚΕ,οι τρείς διστομίτες του σύριζα μπάχαλο

Ανώνυμος είπε...

Προς παρωδία 26 Απριλίου!!! Πως φαίνεται ότι είσαι μέσα στα πράγματα!!!!Που είδες εσύ την ψήφο του Αλμπανη και εμείς δεν την είδαμε;Εχεις μπερδέψει πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό σου και ψάχνεις να βρεις ενόχους στον δήμο μας!!!Για τον κύριο τον οποίο απολυσανε έχω να πω ένα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει ΣΙΓΟΥΡΑ και φωτιά!!!Καιρος είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του δήμου μας και όχι με τα αλλά!!!Αμα μπορέσουμε να λύσουμε τα δικά μας πρώτα μετά ας κοιτάξουμε και των άλλων!!!

Ανώνυμος είπε...

9.27 o κόσμός το χει τούμπανο κι εσυ κρυφό καμάρι.βουίζει όλη η βοιοτία 'ότι οι συριζαίοι τον φάγανε με τη ψήφο του χάρη ναί ντε αυτού που ήταν ενάντια στις απολύσεις

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2015 - 8:32 π.μ. εχεις προβλημα με τι ψηφίζουν οι δημοτικοί συμβουλοι;

Τρια ψηφίσματα υπήρξαν και ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει κατά συνείδηση, δημοκρατία εχουμε και οχι κομματικούς στρατούς!

υγ. Δεν το εχεις καταλάβει ακόμα οτι σ΄αυτό το δημοτικό συμβούλιο ΜΕΡΙΚΟΊ δεν ειναι γλάστρες!

Ανώνυμος είπε...

παρωδία
και επειδή κατέθεσε πρόταση ο δήμαρχος πρεπει να καθονται ολοι σουζα και να ψηφίζουν την προταση σου ;Δεν παμε καλά ..καθόλου καλά.... και δεν εχουν αρχίσει ακόμη οι ζέστες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας φίλος ..... Δεν είναι όλοι Κομανετσι.....τι θέλετε ...κοντορεβιθουλιδες,ανύπαρκτους ή Τσέλιγκαδες;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 2:17 Στο συμβούλιο της 6/4/2015 η ελευθερία σκέψης και η Δημοκρατία είχαν πάει περίπατο; Γιατί από ότι θυμάμαι ολο διαλειματα ήταν για να τους κράτησή ο Πρόεδρος εντός γραμμής.Φαινετε ομως ότι το γυαλί έχει ραγιση και στο έξεις θα δούμε πολλα ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ και επί τα ΑΥΤΆ.

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2015 - 8:32 π.μ. Εύγε....πολύ καλές οι γλάστρες τις Αράχωβας...... Απαλλαγήκαμε από τις άλλες και μας φύτρωσαν καινούργια φουντάνια- γλάστρες και ΕΣΥ χαίρεσαι - επιβραβεύεις αυτή την κατάντια !!!!!

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2015 - 8:32 π.μ. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ η στάση αυτών που μας περιγραφεις ( η πρόταση του δημάρχου ψηφίστηκε απο την αντιπολίτευση και τους αραχωβίτες της συμπολίτευσης ) που θυμήθηκαν τώρα να … “εξεγερθούν”... ενω στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (α.ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς β. προγράμματα του Φούχτελ γ.task force του Ράιχενμπαχ, πολιτική του “δήμου φοροεισπράκτορα” ... γεια σου μεγαλε συνδικάλα και επαναστάτρια γιατρίνα)

Ανώνυμος είπε...

αφού ψηφίζετε κατά συνείδηση τί τα θέλετε τόσοα διαλλείματα κάθε φορά.βρρρρρρρρρρρρρρρρρρέ συριζάκια ποιόν κοροιδεύετε

Ανώνυμος είπε...

27 Απριλίου 2015 - 7:55 μ.μ. και ειναι μεμπτό αυτό;αυτη ειναι η δημοκρατία και οχι ...στρατιωτάκια...άβουλα πιόνια στο δ.σ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9:56 Ρε μεγάλε τι μας λες;Σου φταίνε ο συνδικαλας με την γιατρίνα τώρα; η οι άλλοι της αντιπολιτευσης ; Για πες μας που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Νικολακης- που ηταν ο Οικονομου;Μήπως έλειπαν συνειδητά;Τι ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ Αλμπανης-Λιλικα- Λαγος-Ζησης; Και εξήγησε μας ποια ήταν η θέση του ΣΥΡΙΖΑ και η δική σου όταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που μας λες πέρναγαν τέτοιου είδους αποφάσεις;
Οσο για την δεσμευση του Πρωθυπουργού για αναλυσετην λίγο να δεις ποση δημιουργική ασαφεια έχει και τα ξαναλέμε.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον για να ξερετε κατω απο αυτο το καπελο που φοραει συνεχεια υπαρχει πολυς εγωισμος και δεν δεχεται κουβεντα νομιζει οτι τα ξερει ολα.
το ιδιο και ο πιο πανω απ αυτον.
Οταν λοιπον εχεις δυο τετοιους ανθρωπους ειναι δυνατον να πας μπροστα? αυτοι δεν μπορουν να τα βρουν οι δυο τους θα μπορεσουν να τα βρουν με τους αλλους?

Ανώνυμος είπε...

28 Απριλίου 2015 - 1:01 μ.μ.

Είναι όμως υποκρισία η στάση καθεστωτικών δημοτικών και περιφερειακών αρχών που θυμήθηκαν τώρα να … “εξεγερθούν”, όταν αυτή την πολιτική εφαρμόζουν όλα τα προηγούμενα χρόνια και αγόγγυστα υπάκουαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.

Την πολιτική του “δήμου φοροεισπράκτορα” που εφαρμόζει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, που αποδέχεται πλήρως το πλαίσιο της Ε.Ε., τα προγράμματα του Φούχτελ και της task force του Ράιχενμπαχ, που υποτάσσεται στην περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, που χαρατσώνει αδίστακτα τους δημότες, πολιτική κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας.

Από την άλλη καυτηριάζουμε τη στάση δημοτικών και περιφερειακών αρχών που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και ενώ επί προηγούμενων κυβερνήσεων προέβαλλαν έστω φραστική αντίσταση σε παρόμοιες κυβερνητικές ενέργειες, τώρα αποδέχονται αυτή την πράξη.

για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ το σχόλιο...

Ανώνυμος είπε...

9.11 τον κήπο τον έχτισαν οι γλάστρες της Αράχωβας.χάρη σε αυτές παριστάνετε εσείς τους βασιλικούς γιατί με τους ψήφους που πήρατε τα συριζάκια ούτε κοπριά δεν αγόραζατε και όπως είπε και ο -------- μέχρι να αποκατασταθεί η κλοπή του ονόματος αραχωβίτης δήμαρχος θα βγαίνει

Ανώνυμος είπε...

Συριζάκια μην φουσκώνετε.Αύριο αν γίνονταν δημοτικές εκλογές δεν θα ξανάβγαινε κανείς σας και το ξέρετε.Αντε πάρτε το βουλευτή τηλέφωνο τώρα να σας υπαγορεύσει τι ν απαντήσετε

Ανώνυμος είπε...

29 Απριλίου 2015 - 10:32 π.μ. μηπως εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια να γραφεις αρνητικά σχολια;

Ανώνυμος είπε...

Η συνεργασία μπάρμπα θανάση-συνδικάλα που σαμποτάρουν κάθε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής έχει ήδη δμιουργήσει πολλά προβλήματα στον δήμο

Ανώνυμος είπε...

τήν πρώτη κυριακή όλοι οι διστομίτες υποψήφιοι του ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΑ πήραν τους μισούς σταυρούς απ οτι ο πρόεδρος κι όλοι οι στειριώτες τους μισούς απ οι ο χάρης.αυτά για την ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Τωρα το καλοκαιρι που θα σταματησουν τα σχολεια να μην ξεχαστε να κλεισετε τα φωτα φευγοντας απο το γυμναστηριο της Αραχοβας.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ
Μηπως θυμαται κανενας τις υποσχεσεις και προεκλογικα και οταν αναλαβανε του κυριου αντιδημαρχου.
Δηλωνε τοτε οτι μολις αναλαβουν το θεμα θα τελειωσει αμεσα,
Το θεμα ειναι τωρα αν θα προλαβουν για το σεπτεμβριο? για να δουμε.

Ανώνυμος είπε...

κανονικά ο πρόεδρος τους έβγαλε,αυτός πρέπει να αναλάβει αντιδήμαρχος οικονομικών που το κατέχει το άθλημα να ηρεμήσουν τα πράγματα αφού σ αυτόν δεν μπορούν να προσάψουν στα οικονομικά τίποτα.όχι πρόεδρε δεν το λεγε δικός σου σήμερα αντιπαλός σου το λέγε,που δεν τον συμπαθείς άδικα.ορίστε λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:15μμ.
Μπεςνα διαβάσεις τα τελευταία θέματα της οικονομικής επιτροπής και τότε θα σου κοπούν τα γέλια.
Δύο διαγωνισμοί βγαίνουν και ο ένας είναι για το γυμναστήριο της αράχοβας.
Αλλά τι σουλέω μυαλό δεν πρόκειτε να βάλεις.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10:22 Δηλαδή Πρόεδρε Αυτοί εινε δυο η πλειοψηφία εινε πέντε.Εξήγησε μας πως καταφέρνουν να δημιουργούν προβλήματα στην λειτουργία του Δημου;Μήπως προσπαθειτε να δηκαιολογησετε την ανικανότητα σας και την ανυπαρξία σας με άκομψες δικαιολογίες;Γιατί δεν δημοσιεύετε τα πρακτικα των αποφάσεών που επικαλείστε;Μήπως αυτά που ΔΕΝ στηρίζουν εινε ΠΑΡΑΤΥΠΑ; Μήπως σας εχει πειράξει η θέση τους για το παρκιν;Περιμένω να δώσεις εξειγισεις.ΤΣΟΠΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 10:22 Η ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΕΙΝΕ ΠΟΛΎ ΒΑΡΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;
ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΔΕΣ-COCA COLA
ΔΕΣ-ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ
ΔΕΣ-ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΈΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΡΕ ΦΙΛΈ
Οχι λογοκρισία Τσοπανε

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα σχόλια του καθενός μας.Κοιτάξτε μην κάνουμε με τόσες φωτιές ξαφνικα.Τώρα ποιος ξέρει ποιος είναι απο πίσω και για πιο λογο?
Θα μας το πει η πυροσβεστικη

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έβαλε τις φωτιές να είστε σίγουροι ότι θα τον απαλαξουνε λόγο βλακείας και κουταμαρας και άλλον πόλων τέτοιον κοσμιτικον!!!!Και φυσικά θα φταίνε οοοοολοι οι άλλοι εκτός από αυτόν φυσικά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.49 ότι δέν σας βολεύει το γράφει ο πρόεδρος.ωραίοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 8:05 Αυτον που έβαλε την φωτια στην Αντικυρα είδη έχει απαλλαγή από καιρό για λόγους βλακείας.Ας βρουν οι Αραχωβιτες τον δικό τους να δούμε ποιος εινε ο ποιο ''ΣΠΙΡΤΟ''

Ανώνυμος είπε...

σε τούτο το μπλογκ όποιος βρίζει δήμαρχο,πρόεδρο,χάρη,συνδικάκα είναι καλοδεχούμενος και τα σχόλια του ανεβαίνουν αμέσως.τα άλλα κόβονται σύριζα

Ανώνυμος είπε...

1 Μαΐου 2015 - 4:15 μ.μ. άλλο Βούδας ,άλλο Κούδας και άλλο -στην Αντίκυρα "είδη"- από το -στην Αντίκυρα ήδη -!

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορά γίνονται αυτα!!

σαλάγα τα είπε...

Στό μαρτυρικό τς πέφτει λίγο βαρύ που χνε αντιδήμαρχο τον λούκαντο κι οι πασόκοι με το λάρρυ δεν μπορούν να χωνέψνε ακόμα πώς καταντήσαν ο ζίγδης του δήμου.Στο στείρι κι αφτνούς τς πέφτει βαρύ να χνε πρώτο πολίτη δραγάτη αλλά σαματ κι οι άλλοι τι είχαν οπότε καταπίνεται.Απάνου στη μύκονο οι δεξιοί ακόμα δεν έχνε καταλάβει πως χάσαν τη δημαρχία και μάλιστα απ το δικό τους το θρεφτάρι ,το κισσέμ το πρόεδρο,βλέπνε τον κορδοφούντη δήμαρχο και τον ξεσκέπαστο αντιδήμαρχο που ούτε στον μπλέκ που διαβάζαμ παιδιά δεν το χαν ονειρευτεί κι τς ορχεται να πάνε να πδήξνε στο κάρκαρο.κει όμως που γίνεται τς αλλοτροπτανιάς είναι στ παραλία.δεν χωνεύονται δυό μεταξί τς.ο γιάνης ρουφιανεύει τον γιανη το πρωί και μετά κι οι δυό μαζί ρουφιανεύνε τς αλνους το βράδυ.Αυτοί έτσι και κοπεί το ρεύμα κανά βράδυ θα σφαχτούνε.μοναχά άμα πάνε στο δήμο δεσφίνας θα ησυχάσνε , ΄ταχνε βάλει όύλοι με το συνδικάλα αλλά μόλις σκοτινιάζει τρέχνε να τα ειπούνε οουλα.τώραστ άσπρα σπίτια απολάτε τς.τς έχει φάει ο έρωτας.τίπτας.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να δω στην επόμενη φωτιά στις χωματερές της Αράχωβας ποιος θα καλύψει τον εμπρηστη με το πορτοκαλί όχημα.

Ανώνυμος είπε...

Τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα τα λαγεικα .απολογισμος της νεας δημοτικης αρχης στο στειρι.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε παλληκάρια τι έγινε το σάιτ της Αράχοβας το διαλήσατε και αυτό .Αρε Νικολάκης που σας χρειάζετε ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ

Στειριώτης είπε...

4 Μαΐου 2015 - 9:55 μ.μ.

Καλήμερα Στειριώτισσα ή Στειριώτη,λίγο υπομονή χρειάζεται.

Και λαϊκή συνέλευση έγινε στο Στείρι ( http://steirion.blogspot.gr/2014/12/29112014.html ) και απολογισμός του πρώτου 12μήνου θα γίνει για να δούμε "τι ψάρια πιάσαμε" όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

ΥΓ. Σε περιμένω στον απολογισμό (όταν οριστεί) να ακούσω τις ενστάσεις σου αλλά και τις αναπτυξιακές προτάσεις σου για το χωριό μας άλλα και για τον δήμο ΔΑΑ.

Ανώνυμος είπε...

ανταρτικο εχει ξεσηκωσει η αντιπολιτευση για τη σταση του αντιδημαρχου αραχωβας και προεδρου οικονομικης επιτροπης.τον κατηγορουν για αλλαζονεια,ειρωνειες παλινωδιες,αυταρχικες συμπεριφορες.την ιδια ωρα τα συριζακια τον κατηγορουν οτι ακουσε τη πουλου κι οχι το βουλευτη.βλεπω πολυ θεαμα συντομα

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας λαγε μετα απο ενα 8μηνο στην δημαρχεία αν γινόντουσαν αυριο εκλογες θα ησουν ξανα με τους ολοι μαζι; Το εχω μεγαλη απορία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΓΟΝΕΑΣ είπε...

με χαρα διαβασα σημερα στην διαυγεια
οτι στις αλλες κοινοτητες εδωσαν λεφτα για συντηρηση παιδικης χαρας.
Ειμαι σιγουρος οτι οτι κατι θα γινει και με την Αραχοβα οχι βεβαια για συντηρηση αλλα για κατασκευη.
Και για να τσιγκλοσω και λιγο ελπιζω να μην γινουν κι αυτες σαν το γυμναστηριο του Λυκειου.
Δημαρχε στην Αραχοβα ειναι λιγο το καλοκαιρι τωρα θελουμε παιδικες χαρες για τα παιδια μας οχι τον δεκεμβριο.

μυλος είπε...

ο ένας θεωρεί ότι ο δεύτερος τον υποσκάπτει και κάνει του κεφαλιού του για προσωπική διαφήμιση και για να πάει στο μέλλον δήμαρχος

ο δεύτερος θεωρεί ότι τραβάει όλο το κουπί γιατί ο πρώτος δεν παίρνει καμμιά πρωτοβουλία και τρέχει κάθε μέρα και συγκρούεται μόνος του αφού ο τρίτος λείπει σε άλλες πολιτείες

κι ο τρίτος τους κατηγορεί ότι τους έβγαλε από την αφάνεια και τρώγονται αντί να δουλεύουν,ενώ μιλάει και για καβάλλημα του καλαμιού

δεν πιστεύω να με θεωρείτε κορόιδο να γράψω ονόματα να τό κόψει ο τσοπάνος.αλλά ορεινά συμβαίνουν αυτά

Ανώνυμος είπε...

.ολοτος ειναι λιγος και οτι δεν το χει,αλλωστε φαινεται παντου ,οταν ανοιγει το στομα του.

ο πρωτος και ο τριτος ξερουν επισης οτι ο δευτερος για πασαλλειματα ειναι και απο ουσια μηδεν οπως ο ξαδελφος του ο οικονομολογος,ολο φωνη και κακο

και ο πρωτος και ο δευτερος ξερουν οτι ο τριτος το εχει,μπορει αλλα δεν ταιριαζει στο χρωμα και απο την απογοητευση το χει ριξει στο ρεμο

Ανώνυμος είπε...

6 Μαΐου 2015 - 5:16 μ.μ. για να σου λυθεί η μεγάλη σου Απορία... βρες τον και ρώτησέ τον!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε γονες μαλλον θα μεινεις με την χαρα.
Εμεις περιμεναμε το κλειστο 3-4-χρονια και τωρα τα παιδια μας τελειωνουν.
Ισως καποια στιγμη να φτιαξουν κατι.

Ανώνυμος είπε...

δείτε αγορές στο δήμο ΔΑΑ...https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%925%CE%97%CE%99%CE%A99%CE%A3-%CE%97%CE%A5%CE%A7?inline=true


Πολυμηχάνημα Samsung 2675f 202,50 €
Πολυμηχάνημα Samsung 2675fn 220,00€

Δείτε τιμές στην αγορά για 2675f

http://www.skroutz.gr/s/3344485/Samsung-SL-M2675F.html

για 2675fn

http://www.skroutz.gr/c/119/printers.html?keyphrase=2675fn

να σας χαιρόμαστε τεχνική υπηρεσία

Ανώνυμος είπε...

9 Μαΐου 2015 - 7:58 μ.μ. συμφωνώ μαζί σου... με αυτήν την τεχνική υπηρεσία του δήμου ... και βάλε μερικά χρονακια ακόμη για να εισαι μέσα !

Ανώνυμος είπε...

ωρε λαγουμια διαβαζω και ματα διαβαζου τα σχολια και μφαινετε θα παρου λεξοτανιλ.τουτ δω οι ψαραδες δεν χουνευοντ με τιπτας.παλια ανιγες τον ντελαλη υστερα το τσουπανο βριζαν τον προεδρο,τς νικουσε αυτος στς εκογες τον ματαβριζαν,βριζαν τη σοφιά,το νικολάκη έγραφε ποιήματα κείνος ο τοτης ο πρασινοφρουρος ειχε λιγου ενδιαφερον.τωρα τουτοι δω βριζονται με κταμερες.στειλτε τς στ δεσφινα να ησυχασουμ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε βλαχοτσοπανε 1:27 έχεις απόλυτο δίκιο αλλά κάνεις ένα μεγάλο λάθος λόγω αγνοιας.Τουτ' δω οι τρατολογ' π'βριζοντ' με' κταμαρες πλεν' κι Διστομιτες δεν εχνε καμιά ' με μας τσ' Δεσφινιωτες Εν απο αλ' γεννια κι'απο αλλού φερμενι' ΓΈΡΟΝΤΑ. ε ΓΕΡΟΝΤΑ. Ετσ' για να σνογιομαστ' Ύστερα μην αστοχας μπορη να καμαμ' Λαμπρή τ'μεγαλ' Παρασκευή αλλα βανατ'να φαγατ' το κακαβ' δεν ειχε μεσα Τραγο αλλά γμαρ'

Ανώνυμος είπε...

Φιλε απο την Δεσφινα μου αρεσε αυτο που εγραψες.
Κι αν οι προγονοι μας τσακονωνταν γι αυτα εμεις το διασκεδαζουμε, και ετσι θα επρεπε να ειναι οι φιλοι και γειτονες να πειραζει ο ενας τον αλλο αλλα και να βοηθιουνται στα δυσκολα.
Μηπως αυτα μπορουν να τα καταλαβουν και οι συνδημοτες μας απο το Διστομο και να σταματησουν να φθονουν την Αραχωβα , αλλα να δουν και να συνεργαστουν μαζι μας για να κερδισουν κι αυτοι κατι.
Γιατι αν τραβηξουν τον μοναχικο δρομο θα μεινουν μονοι τους.
Ολα τα αλλα χωρια εχουμε εναν τουριστικο προορισμο μονο αυτοι δεν εχουν.
Αντικυρα θαλασσα
Στειρι Οσιο Λουκα
Αραχωβα χιονοδρομικο

Υ.Γ.γεροντα με την πεινα που θα πεσει μας βλεπω να τρωμε κι τα μπλαρια

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

T0 2009 τα βαλες με τον πανισχυρο τοτε λεοντιο που δεν τολμουσε ν ακουμπησει κανεις,του ευχηθηκες καλος πολιτης και τον εστειλες στη συνταξη.σε διακαιωσαμε με την ψηφο μας.το 2014 τα βαλες με τα παρακεντρα του πτεραρχου και τα εργαλεια τους και τους εστειλες στην αντιπολιτευση μονος σου.σε δικαιωσαμε με την ψηφο μας.τωρα πως ανεχεσαι 4 χρεωκοπημενους,τρια συριζακια και δυο συμφεροντολογους να σπερνουν το απολυτο μηδεν.γιναν πιο ελαστικα τα κριτηρια σου προεδρε μου η τρεχει κατι αλλο..ενας φιλος ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ- ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΊ ΣΟΥ - ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ (ΑΡΑΧΩΒΑ) ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ- ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ(ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑς ΑΓΙΟ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΌΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ!!!!!!!!!!!)

ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ είπε...

πρέπει να σ έχει πονέσει πολύ ο πρόεδρος ανώνυμε.μη πιάνεις τον αη γιώργη στο ονομά σου αθλιε.τράβα να γλύψεις κανένα εργολάβο

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι του τοπικού στην Αντικυρα αφού μέχρι πρότινος ηταν ενάντια στο να συμμετέχει ο Δημος με χρηματα για την διάσωση του πανηγυριού ξαφνικά έψαξαν να βρουν κατάστημά που με 500 ευρω συμμετοχη στα έξοδα θα του πληρωναν την ορχήστρα και ολα τα άλλα έξοδα Αφου δεν βρήκαν κανέναν αρχισαν να εκβιάζουν καταστηματαρχες οτι αν δεν δεχτούν θα τους σαμποτάρουν μέχρι να τους κλείσουν.Τελικά μάλλον θα φέρουν ορχήστρα σε ουδέτερο έδαφος και κετερινκ για να πανηγυριστουμε ολοι μαζί ΠΡΟΕΔΡΕ .Εκείνο βεβαία που εχει σημασία εινε οτι υποσχέθηκαν στον ποδοσφαιρικό σύλλογό οτι δεν θα κάνουν τίποτα και ο σύλλογος εχει κλειση την Τσαμπα ΠΡΟΕΔΡΕ .Και μη χειρότερα κύριοι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ 7:55 Μέτρα τους εργολαβους που στήριξαν τον συνδυασμό σας στις τελευταίες εκλογές μέτρα και των άλλων και τα ξαναλέμε

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον Δημαρχο οχι τον τωρινο αλλα τον προηγουμενο.
Μπραβο στις τεχνικες υπηρεσιες του Δημου.
Ποιος ειδε το καταπληκτικο προαυλιο στο νηπιαγωγειο της Αραχωβας και δεν απορησε
<>?
Καλα ποιος ειναι αυτος που εκανε αυτο το σχεδιο?
Αλλα και οι αλλοι κανενας δεν ειπε τιποτα?

Υ.Γ. θελουν να κανουν ενα προαυλιο στην Λιβαδεια θα σας προτεινουμε.

Που θα παιξουν τα παιδια ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

να ρωρησω κι εγω κατι γιατι δεν με βλεπω καλα εκτος και ζω σε αλλο χωριο και δεν το εχω καταλαβει. Ποτε εκανε αποχετευτικο η Αραχωβα ? Ποτε εγινε η δημοπρασια? που εγινε? Ποιοι ηταν οι αλλοι μοιοδοτες? Και στο τελος πεστε μας που εγινε το εργο να παμε να το δουμε και με τα ιδια μας τα ματια ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.