Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Απληστία νέων δημάρχων

Ενοχλεί το επαγγελματικό ασυμβίβαστο που επιβάλλει παύση δραστηριοτήτων

Ακόμα δεν ξεκίνησαν και θέτουν ήδη θέμα με το επαγγελματικό ασυμβίβαστο που τους επιβάλλει ο «Καλλικράτης». Ο λόγος για τη πλειονότητα των νέων δημάρχων που φαίνεται πως τώρα ξεχνούν τις μεγαλοστομίες τους περί «προσφοράς στον τόπο τους» και κοιτάζουν πως θα αυξήσουν τα έσοδα τους.

Δυστυχώς λόγω του προηγουμένου με τους βουλευτές πιθανώς να ακυρώσουν στη πράξη το μέτρο αυτό και οι «καλλικρατικοί» δήμαρχοι.  Σημειώνεται πως με τον «Καλλικράτη» προβλέπεται άυξηση των αποδοχών των νέων δημάρχων ως και 30%. Για παράδειγμα, λόγω αύξησης πληθυσμού μετά τη συνένωση δήμων, οι αποδοχές ενός δημάρχου μικρού δήμου μπορούν από 2.000 ευρώ τώρα να ανέβουν σε 3.300 ευρώ μικτά .

Δεν είναι και άσχημα στις εποχές που ζούμε αλλά φαίνεται ότι για κάποιους δεν είναι αρκετά...
http://www.newsbeast.gr


Ο τσοπάνος λέει:
Επειδή σε παλαιότερη μου ανάρτηση οι αναγνώστες μου έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τις προθέσεις του κ. Πασταντάρα, αλλά και με κάποιες "υποτιθέμενες" δηλώσεις του σχετικά με το θέμα, (δείτε εδώ σχετικά: http://tsopanos.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html  ),  θα ήθελα να ρωτήσω ευθέως τον νέο μας δήμαρχο σχετικά με τις προθέσεις του  για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα μια και καλή. Όποια και αν είναι η θέση του είναι σεβαστή και αναφαίρετο δικαίωμα του, απλώς εγώ ζητώ μία ξεκάθαρη απάντηση, (αν έχει βέβαια αποφασίσει), για να μήν αιωρούνται ανυπόστατες φήμες μέσα από αυτό το blog. Ο μόνος δε λόγος που ερωτώ είναι το ότι του αποδίδωνται σχετικές με το θέμα δηλώσεις που κανείς από όσους έχω ρωτήσει δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και κατηγορηματικά να διαψεύσει.

2 σχόλια:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΒΡΕ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ).
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν το ακουμπάει αυτό το θέμα. Φυσικά και θα τα κρατήσει όλα. Κρίση έχουμε να τα βγάλει πέρα ο άνθρωπος ρε παιδιά.