Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Γιατί οι πρώτες 100 ημέρες είναι σημαντικές


Γιατί 100 ημέρες;
Στους τρεις πρώτους μήνες φαίνεται πόσο καλά θα πάει ο νέος δήμαρχος και πόσο επιτυχημένος θα είναι κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Παρουσιάζοντας μια θετική εικόνα κατά τη διάρκεια των πρώτων 100 ημερών της θητείας , θα εντυπωσιάσει τους υπαλλήλους, τους δημότες και την κεντρική διοίκηση.
Θα κερδίδει αξιοπιστία και χρόνο για τη διάρκεια της θητείας του.

Ένας ακόμη λόγος που κάνει σημαντικές τις πρώτες 100 ημέρες είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχει «ασυλία»: μια περίοδο χάριτος για να κάνει λάθη, να ενημερωθεί, να βρεί ικανά στελέχη. Αυτή η περίοδος πρέπει να αξιοποιηθεί σοφά..

Tην περασμένη Κυριακή συμπληρώθηκαν 100 μέρες από την στιγμή που ανέλαβε η καινούρια δημοτική αρχή.
Όπως γνωρίζετε εορτάστηκαν  με σύναξη και ποτάκι σε μαγαζί της Αράχωβας

Είναι οι πρώτες 100 μέρες του νέου Καλλικρατικού δήμου.
Το νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα το πρώτο καιρό αποτέλεσε σπαζοκεφαλιά για τους περισσότερους Δημάρχους καθώς για την οργάνωση του νέου Δήμου θα χρειάζονταν μετατάξεις υπαλλήλων , μεταφορά γραφείων και αρμοδιοτήτων και πολύ ακόμα γραφειοκρατία.

Όλα τα παραπάνω όμως ήταν απαραίτητα για την σωστή λειτουργία των Δήμων.Σήμερα όμως μετά από 3 μήνες ακόμα και ο πιο ανέτοιμος Δήμος έχει βάλει σε μια σειρά όλα τα παραπάνω και από χθες κιόλας σχεδιάζει την υλοποίηση των έργων που υποσχέθηκε προεκλογικά.

Βέβαια ακόμα υπάρχουν πολλά οργανωτικά προβλήματα όπως  για παράδειγμα οι ασαφείς αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο ρόλος των προέδρων των τοπικών και πως οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα τοπικά συμβούλια. Ο ρόλος τους θα είναι διακοσμητικός ή ουσιαστικός; 

Διακοσμητικός ο ρόλος των τοπικών Συμβουλίων;
Για παράδειγμα αν ένας πολίτης θέλει μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας τι θα γίνεται; Το αίτημα θα το παίρνει το τοπικό συμβούλιο θα το μεταβιβάζει στο Δημαρχείο ,το Δημαρχείο θα το εκδίδει , θα το υπογράφει ο Δήμαρχος , θα το στέλνει πίσω στο τοπικό και μετά ο Πρόεδρος του τοπικού θα το δίνει στον πολίτη. Πόσο θα διαρκεί λέτε όλη η διαδικασία; Μάλλον θα είναι προτιμότερο να κατέβει ο πολίτης να πάρει το χαρτί κατευθείαν από το Δήμο.
  Αρκετοί δήμαρχοι για παράδειγμα από την πρώτη στιγμή με απόφαση του, εξουσιοδότησαν τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων να διεκπεραιώνουν τέτοιες υποθέσεις ώστε οι πολίτες εύκολα και γρήγορα να εξυπηρετούνται. Η απόφαση πάρθηκε βάση των διατάξεων του άρθρου 88 του Ν 3463/2006 του άρθρου 8 του Ν 3852/2010. Στόν ΔΑΑ τι ισχύει; Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν μπορεί κάποιος ας μας ενημερώσει.

Επίσης του πρώτους μήνες στα δημοτικά συμβούλια δεν έχουμε δει πολλές προτάσεις και μελέτες για τα έργα που θα ενταχθούν στα κοινοτικά προγράμματα -ΕΣΠΑ - ή θα υλοποιηθούν από ιδίους πόρους. Την ευθύνη δεν την έχει μόνο η πλειοψηφία για αυτό αλλά και η αντιπολίτευση καθώς από κοινού μετατρέπουν τα δημοτικά συμβούλια σε πεδίο αντιπαραθέσεων που δεν έχουν σχέση με την λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου.Αναλωνόμαστε με τις εσωτερικές τριβές των συνδυασμών και σε προσωπικές επιθέσεις

Κάποιοι θα πουν τώρα πως θα γίνουν όλα αυτά ή κάποια από αυτά σε εποχές Δ.Ν.Τ. Εμείς απλά θυμίζουμε ότι ο σχεδιασμός και οι προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες έγιναν εν μέσω Δ.Ν.Τ και όχι πριν από αυτό. Επομένως δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στην κακή μας μοίρα και στο μνημόνιο.
Ο καιρός περνάει και η περιοχή χρειάζεται μέτρα και αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της.

Η περίοδος προσαρμογής τελείωσε. Ας αρχίσουν τα έργα….

108 σχόλια:

giannisdistomo είπε...

ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΤΡΕΞΕΙ» ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 1.200,000 ΕΥΡΩ), ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 800.000 ΕΥΡΩ), - ΜΕ ΜΟΝΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 160.000 ΕΥΡΩ ) ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ- , ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ (ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…..). ΤΟ ΟΡΑΜΑ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ, ΚΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΡΑΜΑ(ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ).

- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ (ΕΔΩ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)

- ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ, ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

- ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΦΩΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ.

- ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

3o mati είπε...

μεχρι να τα βρουν αυτοι μεταξυ τους θα περασει ο χρονος και δεν θα γινει τιποτα.ο ενας σαμποταρει τον αλλο και ολοι μαζι το δημαρχο.ο νεος δημος δ.α.α χρειαζεται προοπτικη ,αποφασεις ,λυσεις ,πορους,πιο καλες υπηρεσιες στους πολιτες.
πλακα κανουν καποιοι και δημοσιες σχεσεις με οικονομικους παραγοντες και εταιριες και μετα τους φταιει η ξαδελφη του μητσου η αδελφη του γιαννη ,η η μανα του αλεξανδρου.,

ΗΛΙΟΣ είπε...

Αγαπητέ Τσοπάνε, για άλλη μια φορά με εκπλήσσεις ευχάριστα.
Εσύ και μερικοί bloggers, αφιερώσατε χρόνο για τις 100 πρώτες μέρες του Καλλικρατικού Δήμου ΔΑΑ. Η δημοτική αρχή θα βγάλει πεπραγμένα 100 ημερών; Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του ΔΣ, κάποιος αντιδήμαρχος , θα αναφερθεί στο έργο αυτών των ημερών;
Όπως σωστά γράφεις, ¨ στους 3 πρώτους μήνες φαίνεται πόσο καλά θα πάει ο νέος δήμαρχος και πόσο πετυχημένος θα είναι κατά τη διάρκεια της θητείας του....¨. Εδώ ταιριάζει γάντι η παροιμία ¨ το λύκο βλέπεις τον ντορό περιμένεις;¨.
Οι 100 πρώτες ημέρες αυτών των ανθρώπων, έδειξε ότι είναι μια ασυντόνιστη ομάδα, με χαμηλής δυναμικότητας στελέχη, που ο κυρίαρχος στόχος ήταν να πάρουν τις εκλογές και από κει και πέρα ότι βγει! Ούτε ήξεραν τι αναλαμβάνουν, ούτε σχέδιο για τις κοινωνίες μας είχαν, ούτε όραμα, ούτε προοπτική! Λειτουργούν με κριτήρια προσωπικά, φανατισμού και δημόσιας εικόνας. Βλέπουν παντού φαντάσματα που τους κυνηγούν, ότι όλοι θέλουν το κακό τους και αυτοί αμύνονται να κρατήσουν το σωστό και δίκαιο που υποτίθεται ότι κάνουν!! Τα μέχρι τώρα θέματα που έχουν φέρει στο ΔΣ, είναι ή υποχρεωτικά λόγω νόμου Καλλικράτη ή light για να γεμίζει το προσκλητήριο του ΔΣ. Έχουν τόσα θέματα μπροστά τους να ασχοληθούν, πρέπει να έρθουν σε ρήξη με αντιλήψεις και πρόσωπα, πρέπει να βάλουν τάξη στο οικονομικό χάος και να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ με κατεστημένα.....Πρέπει, πρέπει, πρέπει!
Τσοπάνε γράφεις ¨ ο καιρός περνάει και η περιοχή χρειάζεται μέτρα και αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή της.. ¨. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά το ¨ το κάρο δε τσουλάει.....¨. Αρκεί στο τέλος να μην γίνουν επικίνδυνοι για τον τόπο!

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΙΔΕΑΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ,ΟΧΙ ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ )ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΠΟΣΑ ΨΩΝΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΤΕ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΙΔΕΕΣ ,ΨΩΝΙΑ,ΑΓΟΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.

3o mati είπε...

ΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΠΕ...

ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ 2.000,000ΕΥΡΩ.

3o mati είπε...

Κυκλοφορει στα Blog μια φωτογραφία απ την συγκέντρωση για τιs 100 μέρεs του συνδυασμού του κυρίου Πατσαντάρα.
Μία φωτογραφία είναι ίση με χίλιεs λέξειs.
Μια μαϊμού φωτογραφία μήπωs είναι ίση με χίλιεs μαϊμούδεs;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ο κανένας του Οδυσσέα. είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Αγαπητέ εμείς( μερικοί )ξέραμε ότι είναι δύσκολα οικονομικά τα πράγματα, αυτοί που ζήτησαν την ψήφο μας και τους στην δώσαμε το γνώριζαν;

Εάν θέλαμε απλούς διαχειριστές της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως λές, θα αφήναμε τον Λεόντιο,τον Πανουργία ή τον Μίχο.

Απλώς πέρασαν εκατό είκοσι μέρες και ..... αρμενίζουμε.

Τα προβλήματα ήταν γνωστά και ζητάνε άμεση λύση.

Μπορούν ; έχει καλώς.
Δεν μπορούν,ανοίγουν το παιχνίδι και ¨ζητάνε ¨ υποστήριξη και βοήθεια για το καλό του τόπου.

Δεν θέλουμε και άλλους να μάθουν στου κασίδη το κεφάλι.

Έχουμε χορτάσει από σωτήρες.

μη εκλεγμενος δημ.συμβουλος είπε...

πριν αλεκτωρ λαλησει τρις εμφανισθηκε παλι η γνωστη ομαδα της πανω πλατειας πετωντας λασπη.αυτη τη φορα ομως ξεπερασαν και τα ορια της βλακειας.χαμηλης δυναμικοτητας η ομαδα του πατσανταρα.αι υψηλης της βαγγελιως εδω γελαει ολη η περιοχη.ας δουμε ομως τα πεπραγμενα και τα δικα τους.1ο δημοτικο συμβουλιο.η κυρια ευαγγελια διαπραττει την μεγαλη γκαφα με την θεση γραμματεα ενω ταυτοχρονα αν και απαγορευεται φερνει θεμα εναντιον του προεδρου υποκυπτοντας στις πιεσεις των διστομιτων 2)μεσα στον αριωνα ελεγε οτι δεν γνωριζε τιποτα για την προσφυγη και οτι της την φεραν οι διστομιτες και στο συμβουλιο ειπε οτι γνωριζε 3)στο κλεισιμο σχολειων στα δημοτ.συμβουλια ειναι υπερ!!!!!!κι οταν βγαινει εξω λεει αλλα.4)στην αραχωβα υπερθερματιζε για τον παρνασσο και στο τελευταιο συμβουλιο ψηφισε κατα.5)γνωριζει καποιες.......αμαρτιες ποινικες συμβουλων της και τους καλυπτει.κατ τ αλλα πληρη απουσια απο πανηγυρακι κ.λ.π.ανυπαρκτη.μονο ο θωμας και η φουντα κανουν αντιπολιτευση.οι αλλοι ειναι για....οσο για τους δικους μας το μονο που με χαροποιει κατα ωρας εινι οτι ειναι καθαροι.περιμενω περρισοτερα.κι ετσι για να γελασουμε λιγο μ αυτα που ειπαν τριτο αλλοιθωρο ματι,ο ηλιος που βασιλευει,κι ο γιαννηςοτετζης.βαλτε τα ονοματα των υποψηφιων της βαγγελιως απεναντι στα δικα μας.ειδικα στην αραχωβα θα γελασει ο καθε πικραμενοε.καλο μηνα

ΗΛΙΟΣ είπε...

Να βάλουν πρόσθετα δημοτικά τέλη σ΄αυτούς που χρωστούν!ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ.Να μην την πληρώσουν όμως αυτοί που έχουν πλεόνασμα, έτσι; Να κυνηγήσουν αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη. Με λίγα λόγια να πληρώσουν η Αράχωβα και η Αντίκυρα. Ο πρώην δήμαρχος Αράχωβας και ο Μίχος του φετινού ΔΣ βεβαίως - βεβαίως! Τόσα χρόνια έκαναν πάρτυ και τώρα οι πολίτες των δύο αυτών χωριών, πρέπει να πληρώσουν την λυπητερή. Αυτό είναι το δίκαιο, το σωστό και το ηθικό. Αν δεν μπορούν ή νιώθουν ότι δε θα τα καταφέρουν, ας δηλώσουν παραίτηση! Να κάνουν τους αδικημένους και τους ανήξερους πάει πολύ!!

ν είπε...

η φωτο ειναι μαιμου.ειναι απο δημ συμβουλιο

Ανώνυμος είπε...

Μπα!!!!! Έχει και Δήμαρχο ο Δήμος? Για κοίτα ρε τι μαθαίνει κανείς όσο ζει.

φιλοσ\ς είπε...

ρωτησα το σταθη τι θα γινει με ταχρεη.μου απαντησε οτι η αραχωβα δεν εχει χρεος.αρκει να εισπραξει τα οφειλομενα.αποφαση χρειαζεται λοιπον.το μονο προβλημα που μου πε οτι υπαρυει ειναι οτι 200.000 χιλιαδες ευρω χρεη ειναι χωρις παραστατικα.οταν τον ρωτησα γιατι ολα αυτα μου υπενθυμισε οτι οταν τα κατηγγειλε και παραιτηθηκε δεν τον πιστευαν .τωρα,εμπρος λοιπον σταθη.σε ψηφισε το μισο χωριο,απεδειξε μας οτι τα πιστευες εσυ.δεν φτανει να σαι καθαρος εσυ,πρεπει και να καθαριζεις οτι βρωμαει γυρω σου,απεδειξε μας οτι δικαια σε ψηφισαμε

44 είπε...

ΕΙΔΕΣ ΤΣΟΠΑΝΕ Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΜΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛ Η ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ. ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ τριτοΜΑΤΑΚΙΑΣ
ΠΟΛΥΞΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ .ΑΣ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ .ΚΟΤΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ .ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΙΓΚ ΜΠΡΑΔΕΡ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ.
ΚΑΛΑ ΜΠΕΡΚΕΤΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΦΙΛΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ε?ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΤΣΙ? ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗ. Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

3o mati είπε...

το λαμογιο δεν εκανε εισπραξη στα δημοτικα τελη της αραχωβας.υπαρχουν ομως και τα δικαστηρια.ειπε στους επαγγελματιες αστα τα χρεη τους ψηφους δωσε μου.αλλα δεν τακανε μονος του ειχε και συμβουλους αυτοι την εκαναν γαργαρα,η ηταν μαζι στη διαπλοκη;

ΚΙ ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δε σταματάει μια ιδέα, όταν έρθει η ώρα της.
Τίποτα δε σταματάει ένα κάρο, όταν έχει πάρει τον κατήφορο…., κύριε Ήλιε.

dis.7. είπε...

Η ιεραρχία από τα σημάδια των πρώτων καιρών στον ΔΑΑ…….
Νο1: ΜΙΧΟΣ. ( Γατόνι πρώτο. Αθόρυβος και ουσιαστικός, παρότι φέσωσε την κοινότητα 800000 € )
No2: ΣΟΦΙΑ. ( Ελέω αδερφού και παράταξης, μένει και συντονίζει, όσο καιρό νόμιμα και ηθικά φεύγει……)
Νο3: ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ. ( Λόγω που ηγήθηκε του σχήματος. )
Νο4: ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ. ( Λόγω coca-cola. )
Οι υπόλοιποι απλές οδοντόκρεμες. Για το χειροκρότημα και τη συνοδεία των παραπάνω………

νν είπε...

ρε παιδια σωπαστε.ο γιανοδιτομοφασιστας χαραμοφαης του ελληνικου δημοσιου θελει οραμα.σαν ποιο βρε.του λαμπρου,του μαντελλη,του τσοχατζοπουλου σαν ποιο.

μν είπε...

dis 7 μιχος και σοφια πανε πακεττο.δεν εισαι καλα πληροφορημενος ομως.υποτιμας το πακεττο γιαννελου-συρου 1000 ψηφων.κι αν αληθευουν οτι διερρευσε απο τον απολογισμο θα δικαιωθω.οι μερες της σοφιας τελειωσαν.ακουσε με.ο μιχος μετα τα χρεη καμμενο χαρτι ειναι.

ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ είπε...

Φιλε δεν τα λες καλα, γιατι οταν ζηταγαν πολλοι, μαζι μ αυτους και εγω μεσω Ντελαλη στον Γιαννελο να μιλησει, μας ελεγε αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Για πες μας τι εβγαλε στην φορα, για τα οποια μας λες οτι ηταν και ο λογος που εφυγε απο την παραταξη Λεοντιου?
Ειχε ποτε απαντηση για την ΔΕΤΠΑ?
ειχε απαντηση για το ποιοι δουλευαν σ αυτη αλλα και ποιοι δουλευουν τωρα? τους επιασε το ΟΑΕΔ αν δεν το ξερεις.
Μας ειχε πει ποιοι δουλευαν αλλα και ποιοι δουλευουν με μαυρα στο Δημο?
Μας ειπε γιατι δεν δουλευει το ασυρματο δικτυο?
Μας ειχε απαντηση για τον κ. Γεωργιαδη?
Μας ειπε για το παργκινγκ?
Μας ειπε για ....................
Μας ελεγε οτι ολα θα βγουν στην φορα ,και οτι του λεγαμε μας ελεγε οτι θα το βαλει θεμα στο Δ.Σ. και θα μας πει.
Και ξερεις τι μας ειπε ρε Φιλε ΤΙΠΟΤΑ.
Και κατι ακομη μας δουλευε οτι θα φερει ορκωτους λογιστες που ειναι?


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Παει το δουλεμα συννεφο.

Αν ηθελε θα ειχε κανει καταγγελια και θα ειχαν ερθει σε 24 ωρες οι επιθεωριτες του δημοσιου.
Απλως εγω λεω γιατι δεν το εκανε η γιατι δεν το κανει?
Αλλα μας ελεγες, τα προεγκλογικα βραδια απ εξω απο τον Ζαμπα φιλε Σταθη για να παρεις αυτους τους 500, για τους οποιους εισαι και πολυ περηφανος.

φιλος είπε...

πλανεμενε ψηφοφορε δικηγορος του γιαννελου δεν ειμαι αλλα.οι ορκωτοι ειναι ηδη στις δημαρχιες.το ασυρματο δικτυο το εφερε στο δημοτικο συμβουλιο.το θεμα του παρκινγκ ημουν αυτηκοος!!!μαρτυς στο κεντρο που μαζι με οικονομακη το προχωρανε.στην συνεντευξη του στον αχο ειχε μιλησει για εργα χωρις εγκριση και δικαιωνονται τωρα.για την δετπα ξερω απο πρωτο χερι ποσο το εψαξε.αρα εχεις αδικο.εκει που εχεις δικιο κι εσυ κι εγω ειναι η ανοχη που δειχνει στο θεμα της σοφιας.εγω που ξερω καλα τον σταθη μου κανει εντυπωση η υπομονη του.επειδη ειμαι ενας απο τους 600 κι οχι 500 μπορω να σε ρωτησω σταθη.εσυ τα βαλες με τον λεοντιο την εποχη της παντοδυναμιας του οταν ολοι το χαρακτηριζαν αδυνατο(ακομη κι οι σοσιαλιστες στον αριωνα λεγαν οτι ο λεοντιος θα ναι ισοβιος δημαρχος)που κολλας τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΑΘΗΣ, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΠΑ ΜΑΓΚΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3.5 ΜΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΓΙΝΩΜΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΩ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

οποιος περιμενει απο το γιαννελο και την υπολοιπη κομπανια να δει ασπρη μερα ο δημος ας το ξεχασει. κανενας απ΄ ολους αυτους δεν εχει φτιαξει ποτε τιποτα. ολοι ηταν και ειναι υπαλληλοι του κρατους και των πολυεθνικων. ποιος μπορει να παρει αποφαση, μονο να εκτελουνε εντολες ξερουν.

ΞΑΔΕΛΦΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΘΗ.ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ 600.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΙΣΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΣΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ .ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ .

f16 είπε...

εχει δι κ ι ο ο τελευταιος ανωνυμος.δεν μπορει να παρει αποφαση ο γιαννελος που διοικει 3000 κοσμο ουτε ο πατσανταρας που διοικησε την αεροπορια.μπορει ο βαλαουρασ που χει 5 γκαρσονια ο παστρας κι η βαγελιω που διοικει ολοκληρο γραφειο.ντροπη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.θα σας περασει που θα παει.κομματοσκυλα καταστρεψατε ολη την ελλαδα αλλα εδω σας αναχαιτισε το φαντομ

Ανώνυμος είπε...

Εάν τελικά τα σχόλια για τον Γιαννέλο δεν τα γράφει ο ίδιος, ο κόσμος έχει γεμίσει ηλίθιους γλείφτες.

3o mati είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ.
ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

οι πρωτες 100 μερες στο πατσανταρεικο ειχαν πολυ ομιχλη.

απο αντικυρα είπε...

Ο ΚΑΙΡΟς ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕς ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΕς ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟς

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

ΧΩΡΙΣ ΛΙΛΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.

ΟΣΙΟΣ είπε...

100 ΜΕΡΕΣ ΑΠΩΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .

ΖΙΖΑΝΙΟ είπε...

ΣΤΑΘΑΡΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος ανώνυμος έχει δίκιο, συμφωνώ περισσότερο με το πρώτο(ιδιος)

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΘΑΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΙΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΠΑΛΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΞΤΡΕΜ ΟΣΤΕΦΑΝΟΣ ,ΦΟΡ Ο ΣΑΣΣΑΛΟΣ,ΚΟΦΤΗΣ ΟΜΙΚΕΣ, ΛΙΜΠΕΡΟ ΟΘΥΜΙΑΡΑΣ, ΜΠΑΚ ΟΜΠΟΥΛΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ''ΟΤΑΣΑΚΟΣ''ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ. ΑΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

OSIE, TERMATOFYLAKAS OMARINIS,HGETHS OGIANNHS TOY GIORGARA FORTSA OMADARA

3o mati είπε...

το 3το ματι εχει ματι. μια ξεματιαστρα ρε παιδιααααα.....

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ είπε...

ΠΡΟΣ 3ο ΜΑΤΙ...
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ?
ΞΕΜΑΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ...

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

το δημοτικο σχολειο του στειριου εγινε ιδιωτικο.το πειρε η coca cola company!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

απο αντικυρα είπε...

120 μερες.
τα εχουνε κανει θαλασσα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΒΑΝΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΡΟΥΣ.

οσιος είπε...

προς τον αντιδημαρχο στειριου.

κυριε στεφανε αν εισαι ξυπνιος διαβασε και κανενα μπλογκ.π.χ το ντεφι της αραχοβας.
σεχουν καταργημενο κριμα τα νειατα και την ευμορφια σου.
ερμο χωριο πιους εβγαλες

Ανώνυμος είπε...

οσιε γιατι δεν κατεβηκες ,να βγεις εσυ ,ουτε το δικο σου δεν θα εβρισκες,και ξερεις γιατι,γιατι δεν εισαι γατα,και δεν τους εβγαλε μονο το χωριο,απο παντου ψηφηστηκανε αρε ομαδαρα φορτσα.

Ανώνυμος είπε...

120 μερες 120 φορες το χυσαμε το γαλα.

ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Την ευθύνη δεν την έχει μόνο η πλειοψηφία για αυτό αλλά και η αντιπολίτευση καθώς από κοινού μετατρέπουν τα δημοτικά συμβούλια σε πεδίο αντιπαραθέσεων που δεν έχουν σχέση με την λειτουργία και την ανάπτυξη του Δήμου.Αναλωνόμαστε με τις εσωτερικές τριβές των συνδυασμών και σε προσωπικές επιθέσεις

3o mati είπε...

Το μαύρο FORD του δήμαρχου λαμóγιο το χε πάρει, -του Πανουργιά το απόκτημα- μπορεί να το τουμπάρει.

Δυο λαμόγια κουβαλά
Το τρίτο οδηγάει
Ο ορκωτός ο λογιστής Αντίκυρα θα πάει.

Αλλά και στην Αράχοβα – το έλλειμμα μεγάλο.
Σταθάκι ήσουν Σύμβουλος
Με το λαμόγιο τ άλλο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΣΙΟ
ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΠΑΜΦΥΛΟ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ? ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΣΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡ..Σ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ .. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ .ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΣΙΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΟΣΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΧΟΥΓΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΑΠΑ..Α ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Άγιος είπε...

Ο/Η οσιος είπε...
ερμο χωριο πιους εβγαλες,
ενώ
εάν έβγαινε η άλλη δυνατή ομάδα με την καραβοκύρισσα, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα το χωριό όσιε;

e.k.daa1995 είπε...

Ένα καράβι ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από 124 ημέρες.
Πλήρωμα:
Καπετάνιος Α’: Πατσαντάρας Ιωάννης (ο Θεός να τον κάνει καπετάνιο, σίγουρα θα ήθελε να είναι στο λιμάνι και να κουνάει το μαντήλι)
Καπετάνιος Β’: Γιαννέλος Ευστάθιος (όνειρό του, να γίνει καπετάνιος Α’)
Μηχανικός: Μίχος Ιωάννης (καλά κρυμμένος στις μηχανές για να μην φαίνεται, τον ψάχνουν νομίζω για ένα ευτελές ποσό, 800.000€, ψίχουλα)
Μούτσος: Μπούρας Νικόλαος ή Λύρας (φαντάζομαι καταλαβαίνετε τους λόγους της ειδικότητάς του)
Παρατηρητής: Καλογερόπουλος Ιωάννης (ψηλά στο κατάρτι, που είναι και αψηλός και θα δεί αμέσως μην πέσει το καράβι σε καμιά ξέρα)
Υπόλοιπο πλήρωμα: Σοφία, Κίνια, Σύρου, Παπαϊωάννου, Ληξουργιωτέοι και πολλοί άλλοι καλοί συγγενείς και φίλοι.
Η διαδρομή του καραβιού: ΚΑΜΙΑ
Εδώ και 124 ημέρες είναι ακόμα δεμένο στο λιμάνι.
Ξεκολάτε μωρέ!!!!!!!!
Αλλιώς πέστε όλοι μαζί στη θάλασσα, σας το ζητάμε σαν χάρη.

ποιητης είπε...

γιαννης οτετζης,ανενταχτη,ηλιος και τριτο ματι......εβγαλανε στα σχολια ολο τους το γινατι......ορμηξαν τα κομματοσκυλα ωσαναι λυσσασμενα....ειναι βαρυ κι ασηκωτο εκεινο το εβδομηντα ενα....φωναξτε κομματοσκυλα βριστε κι απειλιστε και στις επομενες εκλογες αντιπολιτευση θα ειστε.ηλθε το φαντομ αποτομα σας πηρε την εξουσια...κι εσεις μοιρολογαγατε στην πανω την πλατεια.....κι ο σταθης στην αραχωβα μονος του πηρε τοσους...οσους μαζι ολοι πηρατε θυμαστε ?εξακοσιους......δεν εχουμε πολιτικους ,λαμογια, του κρατους ...εχουμε καθαρα παιδια μ αγαπη στην καρδια τους...γι αυτο σας δικασε ο λαος και θα σας ξαναδικασει....και τις επομενες εκλογες τις εχετε ηδη χασει

3o mati είπε...

Προς φιλος ειπε….

Με ρωτας αν ο προεδρος ειναι καλος ή οχι. Τωρα τελευταια ειναι ο καλυτερος!!!
Επειδη οπως λες το τσεκαρες και ειναι επαγγελματικο ταξιδι εκτος, σου απαντω: συμφωνω μαζι σου, το καρατσεκαρα!!!!!!

giannisdistomo είπε...

ΠΡΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΙΠΕ...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!!!!

νικος μ είπε...

ρε παιδια οπως ειπε κι ο γιαννης ο σοσιαληστης ο αλλος ο αραχωβιτης ο γιανελος στις εκλογες ειχε απεναντι τα 2.3 του πασοκ της νεας δημοκρατιας-βλεπε φουρναρη,τον λεοντιο,στο διστομο τον βριζαν και βγηκε πρωτος.την ανενταχτη,τον διστομογιανο,και τον χοντρο της πανω πλατειας θα σκιαχτει για την αραχωβιτισσα χοντρη που βριζει ανωνυμα.πατσανταρα γερα ολα στο φως

Ανώνυμος είπε...

Προς Ποιητή.
Ποιητής εκ του προχείρου έχει την μορφή του χοίρου. Εγκατέλειψε το, κόλακα το άθλημα. Δεν σου πάει.

Ανώνυμος είπε...

Φοβάμαι ότι για τον κο Πατσαντάρα θα ισχύσει το απόφθεγμα του Γ. Παπανδρέου για τον στρατηγό Γρίβα. «Εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος»

anentaxtidistomitissa είπε...

Πρός: νίκος μ,

Πόνεσε το κεφάλι μου προσπαθώντας να καταλάβω τι γράφεις… Είπα να «κατηφορίσω» προσπαθώντας να μπω στο δικό σου νεφελώδες κατρακύλισμα σκέψης, μήπως και καταλάβω τι θες να πεις, αλλά στάθηκε αδύνατον… τελικά όχι εγώ, αλλά ούτε και αυτοί του ίδιου επιπέδου με εσένα δεν θα κατάλαβαν τίποτα…
Κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια να βγάλω νόημα από τα συμφραζόμενα, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι σε ταλαιπωρούν κάτι απωθημένα για χοντρούς και λεπτούς, στοχοποιώντας ανθρώπους που έχεις καταγράψει μέσα στην «πλούσια» φαντασία σου ως «εχθρούς», αλλά κι ότι προσπαθείς με κάποιο δικό σου τρόπο, να στηρίξεις τον κύριο Δήμαρχο. Εύχομαι ο κύριος Δήμαρχος να μην έχει ανάγκη από κάτι τέτοιους σαν κι εσένα να τον στηρίζουν και να τον υποστηρίζουν, γιατί όλοι εσείς (ποιητές της κακιάς ώρας και μη), δημιουργείτε πολύ λανθασμένη εικόνα για εκείνον. Δεν τον τιμά ούτως ή άλλως να έχει δίπλα του ή κοντά του ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε καν να μιλήσουν… Η προσωπική μου γνώμη για τις 100 ημέρες του συνδυασμού του κυρίου Πατσαντάρα, είναι ότι… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. Ο άνθρωπος αυτός, θα πρέπει να αισθάνεται πολύ μόνος… ΚΙ ΑΝ Η «ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ… Εύχομαι να διαψευστώ… Εύχομαι να μπορέσει τελικά να μας αποδείξει ο κύριος Δήμαρχος, ότι δεν είναι ικανός μόνο για την διαχείριση της μιζέριας που δείχνει να τον έχει κυριέψει, αλλά ότι είναι ικανός και να επιλύσει προβλήματα, να σεβαστεί τις ιδιαιτερότητες και τις παραδόσεις της πολυσύνθετης πια Καλλικρατικής μας κοινωνίας, και να προχωρήσει ένα τουλάχιστον βήμα μπροστά τον τόπο μας, κάνοντας στην άκρη τις τοπικιστικές διαφορές και τα συμφέροντα που τον καθηλώνουν.

3o mati είπε...

τιποτα απο το δημο δ.α.α στο μπλογκ βοιωτια.
ουτε μια καρτα για το πασχα των ελληνων,ουτε ενα σχολιο,ουτε μια φωτογραφια ,ενα βιντεακι για το πανηγηρακι της αραχοβας τιποτα....
κατι δεν παει καλα στο γραφειο τυπου του δημαρχου.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ψηφιζω ΓΙΑΝΝΗ ΕΚ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!!!
Μακραν ο καλυτερος!!!

ποιητης ββ είπε...

ακου ανενταχτη χοντρη και βαλτο στο μυαλο σου.....δεν προκειται ποτε να δεις δημαρχο απ το χωριο σου.τον πατσανταρα τον εβγαλε αραχωβα στειριωτες μαζι μας βεβαια ητανε κι οι αντικυριωτες.δεν πα να χτυπιεσαι τωρα εσυ χοντρουλα μου κυρια....στην μαπα θα μας φας ολη την τριετια.εχουμε λενα μπεζεντε μαζι με οικονομακη που ειναι καθαρα παιδια και με πολυ μερακι.στο στειρι γιουλα στεφανο με προεδρο γιωργακη και κατω στην αντικυρα λιλικα και γιαννακη.στο διστομο ο νικολας μας ειναι παλληκαρι μονος του σας σηκωσε της νικης το κονταρι.οσο για τον σταθη μας οσο κατι σαν εσας θα τον βριζουν..ακομη καμια διακοσαρια δικοι μας θα τον ψηφιζουν

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου "νίκο μ" περαστικά σου, αν και δεν τον ελπίζω. Η πάθηση είναι βαριά.

g είπε...

telika opos ta grafei to 3 mati ki o gianni vlepo ton stathi 1o symboylo sto distomo.ti xafnikes simpatheies einai aytes

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΝΑΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ είπε...

ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΟΥΡΓΕΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

εχει μαζευτει πολυ ομορφια στο πατσανταρεικο ΛΥΡΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ φτου σας μη σας ματιασουμε γιατι αποδειχτηκε οτι εισαστε πολυ δραστηριοι.ουουουουουουουου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΟΜΕΝΗ.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ[ο ρολος του παει γαντι].Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ.

στερι είπε...

ανωνυμε οι ομορφοι που ανεφερες σοιυ στερησαν το φαι για 3μιση χρονια και θα στο ξαναστερησουν γι αλλα 5.περαστικα

Ανώνυμος είπε...

Τόσοι ηλίθιοι μαζεμένοι σε έναν μικρό χώρο μάλλον είναι πολλοί. Μετά τον νίκο μ, μας προέκυψε και ο ποιητής ββ. Τελικά αυτοί είναι που θα φάνε τον Πατσαντάρα σε συνεργασία βέβαια με την Σοφία.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην στεναχωριέστε. Το Δίστομο έχει έτοιμο Δήμαρχο που θα σας πάρει τα σώβρακα.

αγανακτισμενος είπε...

η δυστυχια του να σαι διστομιτης σοσιαληστης.ξερεις τι ειναι να σε εχει διορισει ο λαμπρου με πτυχιο δημοτικου στον οτε κι αλλου.να εχεις πιστεψει οτι θα βασιλευεις παντου και ξαφνικα την ιδια ωρα που ο γιωργακης αποδεικνυεται τζεφρυ να σου ρχεται μια παρεα και ν σου παιρνει τον δημο απο τα χερια.ο ενας προλαβε στο διστομο και πουλησε τις μετοχες για να δειξει πλεονασμα.οι αλλοι δυο αργησαν και πιαστηκαν .κι ερχεστε τωρα κομματοσκυλα και ζητατε τα ρεστα απο τον πατσανταρα,τον γιαννελο,τον παπαιωαννου ,τον μπουρα κ.λ.π γιατι σας χαλασαν την δουλεια.και βαζετε τα πιο φανατισμενα ανθρωποειδη σας ν βγαινουν με..ανενταχτα ψευδωνυμα να βριζουν ανθρωπους που αν μη τι αλλο ειναι πεντακαθαροι.πηγαινετε ρε μια βολτα στην ταναγρα να μαθετε τι ηταν ο πατσανταρας και παρα διπλα στο σχηματαρι για τον γιαννελο.ο λαος ξυπνησε βρεεεεεεεεεεεεεε.τελος τα κομματα.γιαουρτι απο εδω και περα σ ολα τα κομματοσκυλα

ΝΟΜΙΚΗ είπε...

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΝ Δ.Σ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ 3 ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1)ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΟΤΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ!!!! ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΤ[ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.ΕΡΩΤΩ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΕΛΕΣΘΕΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.2)ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ(ΑΧΟΣ 10).#3)ΓΙΑ Τ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΦΙΛΙΕΣ Η ΕΝΟΤΗΤΕΣ Κ.Λ.Π.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΡΡΑΝΑ.ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΓΑΠΕΣ.[για τις παλιες αγαπες μη μιλας].

Ανώνυμος είπε...

καποιος ποιητης παραπανω εγραψε για τη Γιουλα στο Στειρι.Μηπως ειναι αυτη η κοπελα που το συναφησας το ιδιο την εδιωξε μια μερα απο τη καφετερια του χωριου;Αυτη οσο και να σας κακοφενεται σας ανεδειξε στο Στειρι και τωρα δεν τους μιλατε κιολας σε ολο τους το σοι.Μηπως κανω λαθος;Tην στιψατε σαν λεμονοκουπα φτιαξατε την ξυνη λεμοναδασας και την πεταξατε στα σκουπιδια.Αλλα θα αφησετε ονομα με αυτα που εχετε κανει τα ρουφιανικα τερτιπια.Εισαστε ολοι ενας προς εναν.Ενας λακουβας πιο πανω εχει απολυτο δικιο εχουμε βαρεθει εξω να κατηγορειτε τους Πανουργεους.Αυτοι τουλαχιστον εφτιαξαν δρομους με λαοκουβες εσεις ουτε χωματοδρομους για τρικικλα δεν θα ανοιξετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙΣ 6ΜΑΙΟΥ 949 ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ/ΡΧΟ.ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ.Η ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΑΝΤΙ/ΡΧΟΣ, ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΗΝΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΝΗΘΕΙ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΖΕΙ,ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΒΡΙΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ.ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΝΙΑΔΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΓΓΕΛΙΩ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΟΥ΄ΝΤΑ.

αντικυραιος είπε...

Ευτυχως παιδια που το Στειρι εχει καλο παιδι προεδρο.Οσο για το γαμπρο του τον αντιδημαρχο δεν μπορω να πω το ιδιο πραγμα.Απο οτι ακουω στο εργοστασιο ειρωνας υπεροπτης φιγουρατζης και πανω απο ολα αλαλος και απραγος.Τι παραπονιεστε παιδια,να μην τον ψηφιζατε.Αλλα πεσμου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.ΛΥΠΑΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟ.ΩΧ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ.

πατριωτακι είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥ.ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.[δεν πιστευω να φυγει το καλοκαιρι για τα ασπρα σπιτια].ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ[ενας ψηφοφορος σου].

ΤΖΙΜΜΥΣ είπε...

ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΑΘΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΜΕΡΙΑ ΕΛΑ ΝΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ-Α

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΥΚΙΡΕΟΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ,ΤΖΙΜΜΥΣ,ΤΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙ/ΡΧΟ,ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΙΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΝΤΙ/ΡΧΟΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΤΕΙΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΗ ΤΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΧΕΙ ΟΑΝΤΙ/ΡΧΟΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΖΙΜΜΥ ΗΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ.ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΕΝΤΕΛΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΚΟΣΜΟΣ.ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΑΛΛΗ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε γράψτε κανονικά Ελληνικά. Μας βγάλατε τα μάτια με τα κεφαλαία. Όταν γράφετε στο πανεπιστήμιο (γιατί οι περισσότεροι φαίνεται ότι είστε απόφοιτοι ) με κεφαλαία γράφατε?

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες ανώνυμου και ψευδώνυμοι , ο Δήμαρχος από το Δίστομο είναι πανέτοιμος και μακράν μπροστά από κάθε άλλη υποψηφιότητα. Χαμένες τετραετίες τέλος.

Ανώνυμος είπε...

MΡΑΒΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑ Ο ΤΖΙΜΜΥΣ,ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΑΝΕ Η ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΜΥ ΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΑΧΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΡΙΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

κ είπε...

διστομιτης δημαρχος οταν γει ο ηλιος απο δυση.

Ανώνυμος είπε...

*διστομιτης δημαρχος
*Χαμένες τετραετίες τέλος.
και το Σεπτέμβριο Διστομίτης ήθελε.... αλλά που συμβούλους από τα άλλα χωριά.Μήπως πάθει τα ίδια,ο πανέτοιμος και μακράν μπροστά από κάθε άλλη υποψηφιότητα όπως μας λέτε.

Ανώνυμος είπε...

Εγω με οσα διαβασα παραπανω εχουν δικιο οι Στειριωτες.Αυτα που εγιναν τους τελευταιους μηνες στο χωριο τους δεν ειχαν προηγουμενο.ΤΣΑΚΩΜΟΙ[με θειους με ατομα μεσα απο την παραταξη τους].Και οσα ειπε ο αντικυραιος εχουν μια δοση αληθειας.Στο αλουμινιο δουλευουμε και ξερουμε.Καλο παιδι ο προεδρος αλλα ακολουθει πιστα τις εντολες του αντ/ρχου και του μεγαλου αδελφου.Μονο αυτο το τελευταιο τα λεει ολα.ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ.

καθαρος ουρανος είπε...

Στο χωριο μας επικρατει πανικος.Το προβλημα αν θα μπει η αλυσιδα στην παιδικη χαρα.Η αλυσιδα αυτη πρεπει να μπει εχει δικιο ο προεδρος.Τωρα ο αντ/ρχος δεν την θελει γιατι θα τον μαλωσει ο Μπουλης απο κατω,και θα ακουσει βριξιες οπως ακουγε και ο πρωην αντ/ρχος μια για την αλυσιδα και για το σχολειο.Αλλα αν ηξεραν και οι δυο τους ο νυν και ο πρωην ποσους ψηφους ειχαν παρει απο τον Μπουλη καγκελα θα τους εβαζαν.ΖΗΤΩ Ο ΛΕΛΟΣ.[γιατι και οι τοιχη εχουν αυτια και ματια μπουλη οταν μιλουσες να κοιτουσες και γυρω σου].

Ανώνυμος είπε...

καθαρε ουρανε,εισαι ωραιος νομιζει ο μπουλης επιδει δουλευει τον στεφανο δουλευει ολο τον κοσμο.ενταξει ειναι επαγγελματιας και επρεπε να δωσει και αλλου ψηφους.αλλα και να φτασει να δινει και φιλια στον ψαρα τις αποκριες εκει να δεις παρασταση.ερε γλεντια ο ΛΕΛΟΣ.τουλαχιστον ο ΣΑΣΑΛΟΣ σχολιαζε που και που αλλα τους ψηφισε.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ολοι πρεπει να μπλεχτουμε με την πολιτικη για να αναγνωρισουμε τους φιλους μας.

Ανώνυμος είπε...

O ΦΑΝΤΟΜ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΟΜ μην γινει ΦΑΝΤ.....ΑΣΜΑ σε λιγο καιρο και ολοι οι αλλοι τα φαντασματακια.ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ.αυτοι εχουν εξαφανιστει πριν αναλαβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΛΥΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΛΥΡΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΟΞΙΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Aπαντω στον ανωνυμο για οσο αφορα την αλυσιδα που πρεπει να μπει στην παιδικη χαρα στο Στειρι.Γιατι τα βαζεις με τον προεδρο και δικαιολογεις τοα αντ/ρχο.Οταν εχου αναλαβει κατι να σκεφτονται λογικα οχι οτι τους λενε οι αλλοι[μπουλης].Γιατι ο Νικολας δεν τους υποστειριξε;Οσο για την Λυκαρη μπραβο που πηρε ψηφους απο εκει κακο ειναι;Αλλα και οι προηγουμενοι και οι τωρινοι εχουν εναν φοβο να μη θυμωσει ο Ζουκης.Γιατι απο οτι ξερω θυμωνουν κι ευκολα αν δεν τους γινουν οι δουλειες τους.Δεν ειναι τυχαια η μεγαλη αγαπη τους για τον τωρινο αντ/ρχο ζητουν να παρουν οτι δεν τους εδωσε ο προηγουμενος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΣΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΣΟΥ;ΕΠΕΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΑΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ 350 ΨΗΦΟΥΣ.ΠΟΥ ΕINAI;

α π ο στειριου είπε...

Την προηγουμενη παρασκευη το βραδυ εσκασαν μυτη ξαφνικα στο στειρι γιαννελος-συρου και καλα για βολτα.φαγανε με αγροφυλακα,παπαιωαννου,προεδρο κ.λ.π/μετα απο αυτα τα παραπανω σχολια μαλλον για να σβησουν φωτιες ηλθαν.παντως να το ξερετε αν στις επομενες εκλογες ειναι υποψηφιος δημαρχος ο γιαννελος στεφανος-γιωργακης θα ναι σιγουρα υποψηφιοι.τους παει με χιλια.ακουστε με

Ετεροδημότης Στειριώτης είπε...

Αιδώς Στειρίοι, αν σας έχει μείνει λίγο φιλότιμο και τσίπα.
Ο κατήφορός σας δεν έχει πάτο,ντροπή!

ΜΑΡΚΟΣ είπε...

Ο Α.Ο.Σ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΧΟΣ

στειριωτηs απο λιβαδεια είπε...

στεφανε, μακριά απ τον αγροφύλακα. σου ειχα πει οτι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια δεν μ ακουσεs.

giannisdistomo είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ:[ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ], ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ-ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ-ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΣΧΟΛΙΑ!!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΕΙΔΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑ «ΑΝΑΛΑΤΑ», «ΠΙΠΕΡΑΤΑ», ΣΟΒΑΡΑ, ΑΣΤΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ…
ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.

ΥΓ. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ [ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ]….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
α π ο στειριου είπε...
συγχαρητήρια για το αναλυτικό σου ρεπορτάζ.Φωτογραφία από το γεύμα έχεις;
Μάθε λοιπόν και τα εξής, για εκείνη την ημέρα:
α)αγροφύλακας και οι Λιόλιδες εκτός Στειρίου.
β)Στέφανος στην Αλίαρτο (Ψηφιακός Χώρος της Χριστιανικής Βοιωτίας)
γ) Πρόεδρος, εργασία (νυχτερινός)

Επίσης συγχαρητήρια για την πολιτική σου ανάλυση. Αδικείς τον εαυτό σου που μένεις εδώ.Σε χρειάζονται τα μεγάλα κόμματα στην Αθήνα.

Συμπέρασμα
Δανείζομαι και προσθέτω σχόλιο του ανωνύμου ετεροδημότη Στειριώτη.

Αιδώς Στειρίοι, αν σας έχει μείνει λίγο φιλότιμο και τσίπα.
Ο κατήφορό σου κυρία ή κύριε δεν έχει πάτο,ντροπή!

Αλλά που να την βρεις( ντροπή),αν είχες δεν θα έγραφες όλα αυτά τα ψέμματα για συγχωριανούς σου.

αραχωβιτισσα δημοσια υπαλληλος είπε...

την ωρα προεδρε του δ.σ εννοω πουλειπεις ολο το τοπικο πασοκ εχει στρατοπεδευσει στην περιφερεια προσπαθωντας να βγαλει το Δ.Στης αραχωβας ακυρο.προεδρε ως επικεφαλης του αραχωβιτικου ψηφοδελτιου σου προτεινω αν τελικα το καταφερουν κανεις αραχωβιτης συμβουλος να μην παραστει στις εκδηλωσεις της 10 ιουνιου.θα το καταφερουν προεδρε.εχουν βαλει λυτους και δεμενους

ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
ΑΛΛΟ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ 10Ης ΙΟΥΝΙΟΥ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ...

Φοιτητής οικονομικού Πανεπιστημίου Λιβαδειάς είπε...

ΠΡΟΣ

Ο/Η στειριωτηs απο λιβαδεια είπε...

κ.καθηγητά του οικονομικού Πανεπιστημίου Λιβαδειάς σας υπενθυμίζω ότι :Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία.

Αγαπάς τον τόπο σου,έχεις άποψη,θέλεις να συμμετέχεις στα πολιτικά, στα πολιτιστικά και στα καθημερινά του χωριού σου και του δήμου μας: «Απόδειξη με ονοματεπώνυμο».

Ιδού πεδίον δόξης λαµπρόν

ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛ. είπε...

ΚΥΡΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΣΑ ΔΗΜ.ΥΠΑΛ.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΩΣΤΗ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΑΘΕΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ.
ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΛΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΥΣΤΕΡΙΕΣ.

α π ο στειριου είπε...

Συγνώμη κύριοι,είμαι κοινός συκοφάντης , ελεεινός και τρισάθλιος.
Είμαι σκουλήκι για λιώσιμο.

στειριωτηs απο λιβαδεια είπε...

Εσύ έχεις,αυτοί έχουν,εγώ δεν έχω.....

Συγνώμη,είμαι ερπετό και μια ζωή θα σέρνομαι γιατί έτσι έχω μάθει.