Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Αχός" βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.

                                          

Ανακοίνωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δ.Α.Α


Με μεγάλη μου έκπληξη έλαβα σήμερα διαβιβαστικό έγγραφο της περιφέρειας με το οποίο πληροφορήθηκα ότι 3 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κκ. Φουντά, Δημάκας, Γαμβρίλης κατέθεσαν ένσταση ακυρότητας του έκτακτου συμβουλίου που έγινε στην Αράχωβα παρ ότι στην σχετική ψηφοφορία που έγινε πριν το συμβούλιο υπήρξε ομόφωνη απόφαση (πλην των 3 απόντων προαναφερομένων).

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, παρουσία όλων των συμβούλων απευθύνθηκα στην αντιπολίτευση και έχοντας την πληροφορία ότι κατετέθη ένσταση, απηύθυνα την ερώτηση αν  υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει από δημοτικό σύμβουλο, εισπράττοντας την κατηγορηματική άρνηση της κ. Γρανιτσιώτη.
Θεωρώ ότι τέτοια γεγονότα δεν βοηθούν στην ομόνοια που πρέπει να έχουμε για να πάει ο νέος Δήμος μπροστά. Η έδρα του Δήμου δεν αμφισβητείται. Με τέτοιες όμως ενέργειες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι διχασμός. Εκφράζω την βαθειά μου λύπη γι αυτό το γεγονός ελπίζοντας ότι τόσον η κυρία Γρανιτσιώτη όσο και οι υπόλοιποι σύμβουλοι δεν γνώριζαν το γεγονός.
ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

41 σχόλια:

e.k.daa1995 είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ;
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 3/5 ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Ο κ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ:
κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ: «Θεωρώ ότι τέτοια γεγονότα δεν βοηθούν στην ομόνοια που πρέπει να έχουμε για να πάει ο νέος Δήμος μπροστά. Η έδρα του Δήμου δεν αμφισβητείται. Με τέτοιες όμως ενέργειες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι διχασμός.»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΙΝΩ ΠΟΛΥ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.Η ΕΔΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ/ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΡΑ.ΕΡΩΤΗΣΑ Η ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

e.k.daa1995 : Αυτά που λες είναι όλα ανακρίβειες και εσκεμμένοι σολικισμοί. Στο άρθρο 67 παράγ.10 ο Καλλικράτης λέει τα έξεις:
«ΣΕ εξαιρετικές περιπτώσεις το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να συνεδριάζει, εκτός της έδρας του, στις τοπικές και δημοτικές κοινότητες, ύστερα από απόφαση των τριών πέμπτων (3/5) του συνόλου των μελών του».
Επομένως: 1) Πουθενά δεν λέει τη φράση «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ» που εσύ αναφέρεις.
2) Πουθενά δεν αναφέρει τη φράση σου: «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 3/5 ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ». Το μόνο που ζητάει είναι απόφαση των τριών πέμπτων(3/5) του συνόλου των μελών του.
Επομένως: Το συμβούλιο καλώς έγινε στην Αράχωβα , γιατί αφορούσε ΤΗΝ Αράχωβα άρα ήταν εξαιρετική περίπτωση.
Πριν από τη συνεδρίαση υπήρξε απόφαση για την μεταφορά του συγκεκριμένου συμβουλίου η οποία και ψηφίστηκε ομόφωνα.
Παρατηρήσεις α) Αγαπητέ φίλε ορμήνεψε τους τρείς φίλους σου εκ Διστόμου, καθώς και την ……. «δυναμική» αρχηγό τους, να αφήσουν τις σαχλαμάρες και να κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση, γιατί ο τόπος έχει τεράστια προβλήματα.
β)Χρησιμοποίησε ένα πιο εύκολο ψευδώνυμο.

ΗΛΙΟΣ είπε...

Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ ΔΑΑ, για άλλη μια φορά προσπαθείτε με ανακρίβειες και με προσωπικές επιθέσεις, να κρύψετε την ανεπάρκειά σας και τις κρυφές επιθυμίες σας.
Ο Καλλικράτης ( όπως σωστά λέει και ο ανώνυμος, παράγραφος 10, άρθρο 67 ) ορίζει τις εξαιρετικές περιπτώσεις. Εσείς ενημερώσατε για έκτακτο ΔΣ την Κυριακή 13/3/2011 και το πραγματοποιήσατε την Τετάρτη 16/3/2011!
Σ΄αυτό το τριήμερο ( αρκετός χρόνος δε νομίζεται; ) έπρεπε να συγκαλέσετε ΔΣ και να ζητήσετε τα 3/5 και την αλλαγή έδρας. Αυτό όμως που κάνατε, είναι ή κουτοπονηριά ή άγνοια των διατάξεων του Καλλικράτη! Αν ισχύει το πρώτο ( κουτοπονηριά ) κακώς κατηγορείτε τους άλλους για διχασμό γιατί εσείς τον προκαλείτε, ενώ αν ισχύει το δεύτερο ( άγνοια ) είστε ανεπαρκής για τη θέση που κατέχετε!
Στην περιφέρεια σας εγκαλούν ( οι τρεις σύμβουλοι ) για την μη τήρηση των διαδικασιών, καθώς είχατε χρόνο να συγκαλέσετε ΔΣ και να μην ισχύει το άρθρο 67 παρ.10, που τα φερέφωνά σας επικαλούνται!
Δηλαδή με τη μέθοδο τη δικιά σου, αύριο ( Πέμπτη ) θα ανακοινώσεις έκτακτο συμβούλιο για την Δευτέρα στο Στείρι και θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία;
Επίσης στο τελευταίο ΔΣ που απευθύνθηκες στο Σώμα αν έχει γίνει ένσταση, δεν σου απάντησαν γιατί ήσουν σε έξαλλη κατάσταση και λυπήθηκαν την υγεία σου!
Υ.Γ.: Και μια ερώτηση για την καλύτερη ενημέρωσή μου:
Πόσα ΔΣ έχεις σκοπό να κάνεις εκτός έδρας, επικαλούμενος τέτοιες Φαιδρές ¨εξαιρετικές περιπτώσεις¨;

αραχωβα είπε...

ηλιε η λεξη φαιδρες περιπτωσεις για το μεγαλυτερο προβλημα αυτη την περιοδο δειχνει οτι ψωριαρης εγγενηθης ψωριαρης θ αποθανης.μην του απαντησεις προεδρε

Ανώνυμος είπε...

Ρε Διστομίτες, δεν τρωγόσαστε το έχετε καταλάβει; Σας έχει βαρεθεί όλη η περιφέρεια. Ντε και καλά μόνο εσείς έχετε δίκαιο σε όλα. Νισάφι πια νισάφι.

ΕΞΥΠΝΟΣ είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΜΠΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ) ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

ΚΚ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΟ.ΕΡΩΤΩ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΦΑΙΔΡΟ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ....ΤΟΠΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΑΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα είχαμε πλευρό και τα κάναμε φόρτωμα.
Είχαμε αυτόν με το περίεργο ψευδώνυμο και τώρα εμφανίστηκε και ο …………. ΗΛΙΟΣ. Βρε είσαστε καλά ; αντί να ξεκολλήσετε τ’ αυτιά στους τρείς συμβούλους που εκθέτουν ένα ολόκληρο χωριό και ταυτόχρονα ρίχνουν νερό στο μύλο της εχθρότητας και να τους αναγκάσετε να κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση, ασχολείστε με ανούσιες γραφειοκρατικές φανφάρες; Ξεκολλάτε ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς ΚΚ.
Αν με διάβαζες προσεκτικά θα ήξερες ότι δημοσιεύω όλες τις απόψεις εφόσον δεν είναι υβριστικές.
Η παρομοιωσή σου που εμπλέκει τους ήρωες του Διστόμου είναι θα έλεγα πάρα πολύ ατυχής. Θα σε προέτρεπα μάλιστα να αφήσεις αυτά τα ηρωικά θύματα έξω απο μικροκαυγάδες και σχόλια στα blogs.

μια διστομιτισα είπε...

σωστος ο τσοπανος!!!!!!!μπραβο!!!!!

ΗΛΙΟΣ είπε...

Τσοπάνε μου, συγγνώμη που σε έβαλα σε μπελάδες με τα ¨αγράμματα¨ πρόβατά σου, αλλά όλη η υφήλιος κατάλαβε ότι ¨φαιδρές¨ ήταν οι διαδικασίες που επιλέχτηκαν και όχι το πρόβλημα καθαυτό! Για το πρόβλημα της Αράχωβας έχω να πω: Εμπρός να πάμε όλοι του Δήμου ΔΑΑ έξω από το γραφείο της Μπιρμπίλη και να πετύχουμε τα δίκαια της Αράχωβας!
Υ.Γ. Κύριε πρόεδρε του ΔΣ του ΔΑΑ, παρατηρώ ότι απαντάτε με το ονοματεπώνυμό σας σε κάθε σχόλιο που σας αφορά και μάλιστα σε όλα τα blog της περιφέρειας!
Να υποθέσω ότι η σιωπή σας στο δικό μου σχόλιο, κρύβει ενοχή;

σταθης γιαννελος είπε...

αγαπητε ηλιε εχθες ολη μερα ημουν απασχολημενος το μεσημερι στο υπουργειο παιδειας για το θεμα του στειριου και μετα στην εταιρεια που θελεινα ιδρυσει την επταπολη.ως εκ τουτου δεν ειχα τον χρονο να...μελετησω το σχολιο σου.οταν μαθεις να ρωτας με εκφρασεις κοσμιες (κι οχι κουτοπονηρια και φαιδρα κ.λ.π) βεβαιως θα σου απαντησω.ειτε σ αρεσει ειτε οχι ο δημαρχος,ο προεδρος τουΔ.Σ,οι αντιδημαρχοι ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΣΤΩ.δεν εχω καμια ενοχη.εκανα αυτο που επρεπε και θα το ξανακανω αν χρειαστει.εδρα μας ειναι το διστομο και αυτο δεν αμφισβητειται απο κανενα.αλλα υπαρχουν 4 ισονομα!!χωρια με τα ιδια ακριβως δικαιωματα.και μια ανακριβεια σου γελοια.οταν απευθηνθηκα στο σωμα και ρωτησα αν εχει κανει κανεις ενσταση ηταν στο τελος οταν ειχαν ηρεμησει ολα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, πριν λίγο καιρό είχαμε εκείνους τους δυο μυστήριους Διατομίτες με τις παράξενες απόψεις και τις βρισιές. Τώρα μας προέκυψαν κι άλλοι. Αποκλείετε να υπάρχουν τόσοι πολλοί « ανάποδοι» σε ένα μικρό χωριό, όπως είναι το Δίστομο, επομένως συμπεραίνω ότι είναι οι ίδιοι, με διαφορετικό ψευτοόνομα.

Αλμπανης Χαρης είπε...

Αγαπητε ΗΛΙΕ...Κατι θελεις να πεις αλλα δεν γινεσαι αντιληπτος...Και στα δυο σχολια που γραφεις, εχεις μπλεξει λιγο τα πραγματα και τα γεγονοτα, κανοντας προσπαθεια να πεις οτι εχεις δικιο μεσα απο προσβολες... Δεν θα σου πω αν ο προεδρος του Δ.Σ επραξε σωστα ή λαθος, προφανως μετα την ενσταση των τριων συμβουλων της αντιπολιτευσης θα μαθουμε ολοι απο την αποφαση των αρμοδιων οργανων της περιφερειας... Επειδη ομως μας αποκαλεις 'ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ'(προφανως θεωρεις τον εαυτο σου γραμματιζουμενο), θα ηθελα να σου επισημανω τα παρακατω... 1)Δεν εχει καμια σχεση ο ορισμος του θεματος της Αραχωβας ως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, με το χρονο που ειχε ο προεδρος στη διαθεση του ωστε να χειριστει το θεμα κατα το νομο ( εκτος αν πιστευεις οτι δεν ηταν εξαιρετικη περιπτωση)... 2)Γραφεις: 'επικαλουμενος τετοιες φαιδρες εξαιρετικες περιπτωσεις' ενω θα επρεπε να γραψεις 'επικαλουμενος σοβαρα γεγονοτα, εγκαλει με φαιδρες δικαιολογιες εκτακτα δημοτικα συμβουλια (εκτος αν πιστευεις οτι το συγκεκριμενο γεγονος δεν ηταν σοβαρο)... 3)Θα επρεπε να ησουν κατα των τριων συμβουλων που κατεθεσαν ενσταση ακυροτητας του εκτακτου δημοτικου συμβουλιου και κατ' επεκταση ενσταση ακυροτητας κατα της αποφασης και θα προτεινες να καταθεσουν προταση μομφης τοσο κατα του προεδρου οσο και κατα ολων των δημοτικων συμβουλων που βρεθηκαν και ψηφισαν στο εκτακτο δημοτικο συμβουλιο (εκτος αν πιστευεις πως ο μονος παρανομος ειναι ο προεδρος και οχι ο Δημαρχος, οι 24 δημοτικοι συμβουλοι, οι βουλευτες του νομου, ο αντιπεριφερειαρχης κ.λ.π)... 4)Διχασμο δεν προκαλει το εκτακτο δημοτικο συμβουλιο, διχασμο προκαλει η μη παρουσια των τριων δημοτικων συμβουλων για ενα πολυ σοβαρο θεμα για την Αραχωβα και επικαλουμενοι το νομο (μπορει να εχουν δικιο), παραμερισαν το ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και δεν ηρθαν ουτε τη θεση τους να υποστηριξουν αλλα ουτε και τους δημοτες αυτου του δημου που ορκιστηκαν να υπηρετουν... 5)Στην ερωτηση που κανεις,'ποσα Δ.Σ εχει σκοπο να κανει εκτος εδρας' θα ηθελα να σου απαντησω εγω σαν απλος πολιτης αυτου του δημου: ΟΣΑ χρειαστουν, ΟΤΑΝ χρειαστουν και ΟΠΟΥ χρειαστουν..... Τελος θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση μεταξυ μας... Τι σε εχει ενοχλησει περισσοτερο, οτι ο προεδρος δεν εχει εφαρμοσει κατα γραμμα το νομο ή οτι εγινε καποιο Δ.Σ σε αλλο τοπο εκτος της εδρας του Διστομου;;;

anentaxtidistomitissa είπε...

Πιστεύω πως ο κάτοικος κάθε μικρού χωριού, μέχρι της πιο μεγάλης πόλης, είναι, και πρέπει να είναι, περήφανος για τον τόπο που γεννήθηκε, που μεγάλωσε και ζει. Δεν πρέπει να θεωρούμε τον τόπο μας κάτι ανώτερο, αλλά με τα μάτια της αγάπης που τον βλέπουμε, είναι φυσικό να τον θεωρούμε ξεχωριστό, όπως άλλωστε οτιδήποτε αγαπάμε. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν κάνει όσους νιώθουν έτσι, να έχουν διαφορές με τους γείτονές τους . Άλλοι εργάζονται, άλλοι έχουν συγγενείς και φίλους σε όλα τα χωριά του νέου μας Δήμου. Δεν μπορούν λοιπόν κάποιοι να κατηγορούν για τοπικισμό, με την κακή έννοια της λέξης, αυτούς που θέλουν συνολικά το καλό του τόπου τους. Δεν μπορούν να κατηγορούν για τοπικισμό και διχασμό αυτοί, που κλεισμένοι μέσα στην εγωπάθειά τους, προσπαθούν να υποτιμήσουν νέες, υγιείς δυνάμεις που βλέπουν πως έχουν ιδέες, γνώσεις, αγάπη και όρεξη να βοηθήσουν για το καλό του συνόλου των κατοίκων του νέου Δήμου . Δεν μπορούν να κατηγορούν αυτοί, που δεν μπορούν πια να πείσουν κανέναν, μιας και όλοι κατάλαβαν την περισσή εγωλατρεία και«υπερμετρωπία» τους..


ΥΓ. προς τον κύριο Πρόεδρο: Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
και κάτι ακόμη προς τον «ανώνυμο»: γράφω πάντα και μόνο με το ψευδώνυμο που έχω επιλέξει και δεν έχω κανέναν λόγο να υποδυθώ διαφορετικούς χαρακτήρες, μιλάω όταν πρέπει κι όπου εγώ θα επιλέξω.

γμ είπε...

κυριε αλμπανη κυριε προεδρε εχετε κανει ενα σοβαρο λαθος.ο ηλιος,ο εξυπνος,ο γκαβαραπας,ο γιαννης ολοι αυτοι ειναι το ιδιο και αυτο προσωπο.το διορισμενο στον οτε κομματοσκυλο του λαμπρου.ολοι στο διστομο το ξερουμε.επειδη ομως ειναι αγραμματος τις πιο πολλες φορες του τα γραφει ο γιαννης ο αλλος που θελει να γινει συζυγος δημαρχου

ΜΑΡΙΝΑ(των βράχων) είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΦΟΥ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ,ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ?

giannisdistomo είπε...

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ [ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ] ΟΤΙ Ο GIANNISDISTOMO ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ [ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ] ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ «ΤΡΕΞΕΙ», ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΡΦΑΡΑΝ ΣΤΟ INTERNET ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ BLOG, ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.


ΥΓ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΤΩ, ΕΧΩ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ [ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ] ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ !!!!!

γιαννελος σταθης είπε...

κυρια μαρινα δεν ξεσηκωνω κανενα κοσμο.αλλα θεωρω ανηκεο να παιρνω επισημη απαντηση οτι δεν εχει γινει προσφυγη και την αλλη μερα να διαπιστωνω το αντιθετο,κι αφου ειστε γνωστης θα ξερετε ποιοι προεκλογικα ξεσηκωναν τον κοσμο εναντιον μου πετωντας λασπη.οσο για την ανενταχτη φιλη πανω που πηγα να την χειροκροτησω για το εκπληκτικο κειμενο της με.....προσθεσε ως υστερογραφο.τους θεσμους ζητησα να σεβαστουν φιλη οχι τα προσωπα.εθελοντες εμαστε ολοι κι εμεις κι εσεις που γινομαστε ερμαια στα σχολια ολων.ας συνεκτιμηθει..οσον αφορα την τυχη της προσφυγης δεν ειναι εκει το θεμα.υπηρχε ενα σοβαρο θεμα,αφορουσε ολη την αραχωβα,εφαρμοσα το ..ειθισται ,τηλεφωνικη περιφορα,συγκεντρωσα τα 3{5 με τουσ συμβουλους της συμπολιτευσης συν 2 της αντιπολιτευσης κι οταν κι αυτο αμφισβητηθηκε επανελαβα την ψηφοφορια.οι δημοτες μας ψηφισαν για δουλεια οχι να τρωγομαστε μεταξυ μας.τοσον η κυρια φουντα οσο οι κυριοι γαμβριλης και δημακας γνωριζουν οτι μεχρι το γεγονος αυτο θεωρουσα ακρως θετικη την παρουσια τους και θελω να πιστεω οτι θα ανακαλεσουν την προσφυγη τους.θα μας παρει λιγο χρονο αλλα θα συνειδητοποιησουμε οτι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.

ΓΕΙΤΟΝΑΣ είπε...

ΡΕ ΓΙΑΝΟΔΙΣΤΟΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑΣΑΣ.ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ είπε...

ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ,ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ GIANNISDISTOMO TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΓΑΜΟ Ή ΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΜ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ Σ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΩΝ,ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.....

ΗΛΙΟΣ είπε...

Καλημέρα κύριοι blogers (παλιοί και νέοι)!
Γιατί ο νομοθέτης στο γνωστό άρθρο (67 παρ.10) μιλάει για ¨εξαιρετικές περιπτώσεις¨ και όχι ¨εναλλάξ¨, για την αλλαγή έδρας;
Φυσικά για να μην υπάρξουν δήμαρχοι, πρόεδροι ΔΣ που για διάφορους λόγους [ψηφοθηρικούς(;)] αλλάζουν έδρα συνεχώς και για ψύλλου πήδημα.
Γιατί βάζει τα 3/5 σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, για αλλαγή έδρας;
Φυσικά, για να μην υπάρξει ο όποιος κύριος Αλμπάνης να κραυγάζει αλαζονικά ¨ όσα χρειαστούν¨, ¨όταν χρειαστούν¨, ¨όπου χρειαστούν¨. Τηρείστε το νόμο, εξασφαλίστε τους 16 που χρειάζονται και είναι όλα καλά! ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
Ρωτάς κύριε Χάρη αν με πείραξε ¨που δεν έχει εφαρμόσει ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ( άρα δικαιώνομαι ) τον νόμο ή ότι έγινε εκτός έδρας του Διστόμου¨. Μου είναι αδιάφορο!
Αυτό που με εξοργίζει είναι ότι ΘΕΣΜΟΙ ( έτσι πρόεδρε του ΔΣ ), αντιμετωπίζουν τους άλλους (συμβούλους, υπαλλήλους, δημότες ) σαν ¨ υποτακτικούς¨, σαν υποδεέστερους! Με εξοργίζει που συμπεριφέροντε λες και η Δημαρχία είναι χωράφι τους και για 3,5 χρόνια ¨σκάστε και κολυμπάτε¨. Με εξοργίζει που διαπομπεύουν τους 3 συμβούλους της αντιπολίτευσης και μετά ζητάνε να αποσύρουν την ένσταση για χάρη της συνύπαρξης και της επίλυση των προβλημάτων.
Οι ΘΕΣΜΟΙ ( κύριε πρόεδρε του ΔΣ ) είναι για όοοοολους και κάθε μέρα!

Υ.Γ.(1) – Αγράμματα πρόβατα –
Αφού το blog λέγεται Τσοπάνης, όσοι γράφουμε εκεί είμαστε τα πρόβατά του.
Για χαρακτηρίστε μου εσείς κάποιους που γράφουν 4 προτάσεις, χυδαιολογούν στις 3 και στη 4η δεν βγάζεις νόημα; Επιεικώς τους έκρινα.

Υ.Γ.(2) Κύριε Αλμπάνη μια και είσαι ευαίσθητος στο νόμιμο και ηθικό, πες μου την άποψή σου: Πόσο ¨νόμιμο και ηθικό¨ είναι η παρουσία της κυρίας Σοφίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο;

κ είπε...

πριν σου απαντησει ο γιαννελος κι αλμπανης απαντησε μου ηλιε.ποσο νομιμο και ηθι.κο ηταν αυτο που εγινε με τ ονομα.δεν θα ναι 3,5 .35 θα ναι.κομματοσκυλα

Αλμπανης Χαρης είπε...

Φιλε ΗΛΙΕ... Επειδη ο νομοθετης (οπως μας γραφεις) ειναι σοφος και εχει φροντισει να προφυλαξει το κοσμο απο αυτους που ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ, αλλα και απο αυτους που ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ και απο αυτους που ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, στο αρθρο 67 στην παραγραφο 10 γραφει ακριβως κατα λεξη: ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΕΜΠΤΩΝ(3/5) ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ...Αρα κυριε ΗΛΙΕ δεν γραφει πουθενα οτι η αποφαση αυτη πρεπει να εχει παρθει σε προηγουμενη συνεδριαση του Δ.Σ, οπως εσυ μας γραφεις... Για αυτο το λογο γραφω στο σχολιο μου, οτι απο τη στιγμη που οι τρεις δημοτικοι συμβουλοι εκαναν ενσταση στη περιφερεια, θα μαθουμε ολοι απο την αποφαση των αρμοδιων οργανων της περιφερειας ... Οσο για τα υπολοιπα που γραφεις και ρωτας εχω να σου πω τα εξεις: 1)Το θεμα που εγινε το δημοτικο συμβουλιο στην Αραχωβα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για την Αραχωβα και για το μελλον της και σε παρακαλω μην το ξαναχαρακτηρισεις ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ... 2)Αν σεβονταν τους θεσμους οι τρεις δημοτικοι συμβουλοι θα ηταν παρων, μαζι με ολους τους συμβουλους της αντιπολιτευσης και δεν θα λειτουργουσαν σαν ανεξαρτητοι συμβουλοι... 3)Οι ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ (κυρια/ε δημοτικε συμβουλε), ξερουμε και οι δυο πολυ καλα οτι εδω και καιρο εχουν συγκεκριμενο κεντρο ελεγχου και δεν εχουν σχεση με μενα... 4)Αφου εχεις το θαρος σε αλλα θεματα, θα ηθελα να εχεις ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑΡΟΣ να γραφεις με το ονομα σου, γιατι στοχοποιουντε αλλοι ανθρωποι για τα δικα σου γραπτα... 5)Αν με γνωριζες περισσοτερο δεν θα με ρωτουσες για την κ.Σοφια, αλλα αφου το εκανες θα σου απαντησω. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Κ.ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ..... Και επειδη μπηκαμε στο θεμα του ηθικου και νομιμου θα ηθελα να σου κανω και εγω μια ερωτηση και θα ηθελα να μου απαντησεις ευθεως, γιατι γνωριζω οτι σε αλλες περιπτωσεις δεν τα μασας: ΠΟΣΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.....

ΗΛΙΟΣ είπε...

Blogers του Τσοπάνη καλημέρα…….
1ον: Το συμβούλιο που έκανε, δεν ήταν έκτακτο ( ειδική περίπτωση ) γιατί μεσολαβούσαν 3 γεμάτες ημέρες. Σε αυτό το τριήμερο θα μπορούσε να ζητήσει τα 3/5 και δεν το έκανε! ( ψέμα; )
2ον: Άρθρο 66 παράγραφος 1.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση.
3ον: Είμαι πολίτης του Δήμου ΔΑΑ, ούτε σύμβουλος, ούτε γυναίκα, ούτε …. φαντομάς.
4ον: Είμαι ο ΗΛΙΟΣ και κρίνομαι, όπως όλοι, από αυτά που γράφω!!
5ον: Σαν πολίτης, θλίβομαι κάθε φορά που οι προύχοντες των χωριών ¨μονομαχούν¨ στα υπουργικά γραφεία για ονοματολογίες, έδρα Δήμων και ¨ανεμόμυλους¨!
Έχουν σχέση αυτοί με μας, τους απλούς πολίτες;

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ (ΤΥΧΑΙΟ;;;;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!).
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.
ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΓΝΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ είπε...

Ποιός θεσμικός παράγοντας του Δήμου Δ.Α.Α θα έχει την τύχη του περιφερειάρχη Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, που καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος, με συνέπεια την έκπτωσή του από κάθε δημόσιο αξίωμα;

Τα κοινά χαρακτηριστικά είναι:

1). Μιλάνε πολύ στα Μ.Μ.Ε (blogs & κανάλια).

2). Είναι αλαζόνες και φαφλατάδες.

3). Είναι κι οι δυό «νυχτοπούλια» και κάνουν clubbing τα βράδια.

4). Είναι εγωπαθείς και κυκλοθυμικοί.

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενο σχόλιό μου είχα γράψει ότι «τα είχαμε πλευρό και τα κάναμε φόρτωμα», δηλαδή είχαμε το γιάννη ….πώς τον λένε, και αποχτήσαμε και κάποιον …… Ήλιο, αμφότερους παγώνια και πομφολυγολόγους. Μην ασχολείστε μαζί τους και μην τους απαντάτε, ιδικά εσύ φίλε, και αξιόλογε, Αλμπάνη Χάρη, γιατί από αρουραίους τους επαναφέρετε , έστω για λίγο , στο φώς.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Εχω ξαναπεί σε παλιά μου ανάρτηση ότι έχω πίεση 12/7 και το στομάχι μου χωνεύει τα πάντα. Δεν ξέρω αν ρωτάς απο ενδιαφέρον η το μηνυμά σου κρύβει "κάτι άλλο". Eγώ πάντως αντέχω

Αλμπανης Χαρης είπε...

Ζηταω συγνωμη απο τους φιλους αναγνωστες του Τσοπανου, για τον διαλογο που ανοιξα με τον ΗΛΙΟ... Δυστυχως ειχα την εντυπωση οτι ειχα να κανω με εναν ΕΝΤΙΜΟ και ΚΑΘΑΡΟ ανθρωπο που οι ερωτησεις και οι απαντησεις μας θα βοηθουσαν ολους μας... Μαλλον εκανα μεγαλο λαθος, γιατι διαβαζοντας το τελευταιο σχολιο καταλαβα οτι ρωταει οτι τον συμφερει και απανταει ΜΟΝΟ σε οτι τον συμφερει... Με λιγα λογια ΗΛΙΕ οι απαντησεις σου ειναι ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ... Τελος παντων, ζηταω και παλι συγνωμη απο τους αναγνωστες του Τσοπανου...

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Χάρη οι θέσεις σου πάντα ξεκάθαρες,και ο λόγος ου αντρίκιος, άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί μαζί σου. Τα σχόλια σου, ήταν και θα είναι πάντα ευπρόσδεκτα.
Δεν οφείλεις συγγνώμη σε κανέναν.

FANTA είπε...

ΑΓΝΗ ΤΟΥ ..ΔΙΣΤΟΜΟΥ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ -ΣΤΑΘΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ CLYB ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ,\.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ 8 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 70 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΝΗ.ΧΑΡΗ ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΣΤΟΜΙΤΗΣ ΟΥΤΕ Η ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ Τ ΟΝΟΜΑ.ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΛΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.ΑΡΑΧΩΒΑ ΣΤΕΙΡΙ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΗΡΕΣ.ΜΗ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 3 ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

λουκας είπε...

μια παρεα ο γιαννελος,ο μπακολουκας,ο αλμπανης,και οι αλλοι που δεν τους λεω για να μην τους βριζετε κι αυτους νικησαν τα κομματοσκυλα.τι περιμενατα σταθη,στεργιο χαρη κ.λ.π να το καταπιουν ετσι ευκολα.ξερεις τι ειναι να εχεις το χερι στο βαζο με το μελι και να ελθουν να στο κοψουν ετσι μια βραδια.ενα εχω να πω .οτι κι αν κανετε διστομιτης δημαρχος δεν ξαναβγαινει.το πολυ πολυ ν αλλαξουμε τ ονομα και να παμε την εδρα στο στειρι.ζητω συγγνωμη απο την παρεα μου στο διστομο αλλα εσεις που τους ξερετε ποιοι ειναι η μαλλον τον ξερετε γιατι ενας ειναι ο ηλιος,ο γιαννης,κ.λ.π επρεπε να τον δεσετε στο ελατο

ΝΟΜΙΚΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥΚΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ,ΑΛΜΠΑΝΗ,ΜΠΑΚΟΛΟΥΚΑ .ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Π.Χ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΙΧΟΚ.Λ.Π.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.ΟΙ 3 ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Ο ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΚΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ.ΕΙΤΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΕΣ(ΚΙΤΣ)ΕΙΤΕ ΗΛΙΟΙ.ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 3.5.Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ(ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ)ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ 3 ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΑ 3.5 ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ Θ,ΖΑΚΚΑΣ).ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Τ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΥΘΑΡΣΩΣ.ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ.3 ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΣΤΑΘΗ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΤΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ 2 ΜΕ 3 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΟΙ ΔΙΣΤΟΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ.ΟΙ2-3 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.Κ Ρ Ι Μ Α . Υ Γ.ΑΝ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΓΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Τους έχεις κάνει να χάσουν τον ύπνο τους.
Απόλαυση είναι........

ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ είπε...

οσοι διοριστηκαν απο τον λαμπρου λεγονται κοματοσκυλα, οσοι διοριστηκαν απο τον σταθη πως λεγονται γιαννελοσκυλα ?

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΛΟΥΚΑ ,ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΝΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ΄ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς FANTA διατύπωσε το σχόλιο σου "διαφορετικά" για να μπορέσω να το δημοσιεύσω