Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση- πρόσκληση της επιτροπής αγώνα κατοίκων Στειρίου ενάντια στην κατάργηση του δημοτικού σχολείου.

http://2.bp.blogspot.com/-n6aNgvJY4u0/TZ8BonKu7uI/AAAAAAAAGE8/srb0dVNgexs/s1600/%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%2599%25CE%259D%25CE%25A9%25CE%25A31.jpg

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς τους κυρίους και τις … κυρίες εκ Διστόμου, οι οποίοι έχουν άποψη επί παντός επιστητού, δεν τους «ακούω»! να εκφέρουν άποψη , γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στο Δήμο μας με τη μεταφορά των Σχολείων. Φαίνεται ότι η κρίση τους είναι απόλυτα επιλεκτική, στηριζόμενη στη λογική : « Τα σας μας και τα μας …. Μάσατα»!!! Φαίνετε ότι είχαν μάθει, τόσα χρόνια, στο καπέλωμα του Στειρίου και τώρα τους κακοφαίνεται που έχασαν τους υποτιθέμενους υποτακτικούς τους. Φαίνεται ότι εποφθαλμιούν τα μικρά παιδιά του Στειρίου για να τα μπολιάσουν από μικρά στον μεγαλοϊδεατισμό , τον άκρατο τοπικισμό που τους διακρίνει και στην υπέρμετρη αλαζονεία στην οποία κολυμπούν.
Αχ ρε ……. «Σαρτσ’νούρ’»(το) που τους χρειάζεται.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΑΑ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 2:10μ.μ. ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

anentaxtidistomitissa είπε...

Προς Ο/Η «Ανώνυμος»:

Όπως θα φαντάζεσαι, ΦΥΣΙΚΑ και έχω άποψη για την μεταφορά των Σχολείων που γίνεται στον Δήμο μας και ειδικά για το Δημοτικό Σχολείο του Στειρίου.
Από σεβασμό όμως στον αγώνα των συμπολιτών μας, ΔΕΝ επιθυμώ να την εκφράσω.
Όσον αφορά τώρα τους αστεϊσμούς που αναφέρεις για τα παιδάκια του Στειρίου που «εποφθαλμιούν οι Διστομίτες..!!», θα ήθελα με μεγάλη μου λύπη να σου πω, πως είσαι τελείως εκτός πραγματικότητας. Τα παιδιά του Στειρίου που φοιτούν στο Γυμνάσιο και Λύκειο Διστόμου, είχαν ανέκαθεν τους καλύτερους δεσμούς φιλίας με τα παιδιά του Διστόμου, το ίδιο και οι γονείς των παιδιών αυτών που ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ σε συλλόγους γονέων με τους Διστομίτες γονείς, παλεύουν για το καλύτερο παρόν και μέλλον των παιδιών τους. Οι διαχωριστικές γραμμές που πάτε εξ αποστάσεως να βάλετε δεν άγγιξαν και δεν θα αγγίξουν ΠΟΤΕ το Δίστομο και το Στείρι, που έκαναν πράξη την ένωση δύο φαινομενικά διαφορετικών κοινωνιών σε ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ κοινωνία με ΚΟΙΝΟΥΣ στόχους και ΚΟΙΝΑ όνειρα. Σας συμβουλεύω όλοι οι υπόλοιποι, απλά να παραδειγματιστείτε από τα παιδιά κυρίως του Διστόμου και του Στειρίου που δεν καταλαβαίνουν και δεν αγγίζονται από τις διαχωριστικές γραμμές και τα συμφέροντα των μεγάλων.

Ανώνυμος είπε...

ελαγα κι εγω Η ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ δεν εχει γνωμη και για τα σχολεια; δε μου λες τωρα που σε βρικαμε, να σε ρωτησω κι εγω κατι που τα εχω απορρεια πολλα χρονια. τι γνωμη εχεις για τη θεραπεια του καρκινου; ποσα κλιματα αμπελι χωρανε σε ενα στρεμα; ο πολεμος στον αραβικο κοσμο ειναι αποτελεσμα της ευρωπαικης η της παγκοσμιας κρισης; επισης μηπως μπορεις να μου πεις ποσα κυβικα εκατοστα ειναι ενας μεσος ντολμας; ποσα καρβουνα πρεπει να αγορασω για να φησω ενα αρνι 16 κιλων το πασχα; αυτα για τωρα μην σε κουρασω. εχω κι αλλες πολλες απορρειες.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο πρώτος ανώνυμος . Αυτό που έγραψα για τα παιδιά του Στειρίου το εισέπραξα από τα ίδια τα «παιδιά» που φοίτησαν στο Δίστομο και σήμερα είναι ενήλικες και περιγράφουν με τα μελανότερα χρώματα την εκεί θητεία τους. Θεωρούν δηλαδή τραυματική την εμπειρία του συγχρωτισμού με τα αντίστοιχα παιδιά του Διστόμου. Ρωτήστε τους.

αει σιχτιρ!!! είπε...

είσαστε όλοι σας για κλάματα!!!!!με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε-σίγουρα τα παιδιά σας κάποια στιγμή θα σας σιχτιρίσουν..........

anentaxtidistomitissa είπε...

Προς «Ανώνυμο» Νο 2 κατά σειρά στο παραπάνω θέμα ( γιατί είστε και πολλοί κι αυξάνεστε και πληθύνεστε συνεχώς …), προς τον «Βοσκό» και λοιπούς:

Μιας και δεν έχετε άποψη για να την εκτιμήσω, εκτιμώ τουλάχιστον ότι κάνετε προσπάθεια να ποιήσετε χιούμορ! Παρήγορο έστω κι αυτό απ το τίποτα!!
Να είστε καλά!!!«Λύθηκα» στα γέλια!!!!

ΥΓ. Αγαπητέ «Ανώνυμε», επειδή δεν θέλω να σε αφήσω χωρίς να φας αρνί μέρες που είναι, να σε ενημερώσω ότι για να ψήσεις 16 κιλά αρνί, θα πρέπει να αγοράσεις κάρβουνα τόσων κιλών όσο είναι το αρνί!!
Να σου κάνω όμως κι εγώ τώρα μία ερώτηση, μιας και μιλάμε στο δικό σου επίπεδο;
Ξέρεις πόσες μπάλες τριφύλλι πρέπει να φάει το αρνί για να γίνει 16 κιλά;;;

ΠΑΓΚΑΛΟΣ είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ Ν ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗΔΙΣΤΟΜΟ,ΤΗΝ ΑΝΕΝΤΑΧΤΗ,ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΤΟΝ ΔΙΣ7,ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΝΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟ.ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΣ ΚΜΑΝΤΑΡΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ.ΒΑΡΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!!

3o mati είπε...

της που....ας εγινε στο στειρι μεχρι και περιπολικα ηρθαν στο χωριο.μπενελικια χοντρα στον πατσανταρα απο τους στειριωτες για το δημοτικο σχολειο.δυο τραγουδια ελεγε ο χρηστος στη ταβερνα.το ενα ηταν,θελω πολλες ,μυνησεις θελω πολλες,απο ολες τις φυλες και αρβανιτικες.το αλλο τραγουδι δεν το γραφω μιλαει για ψευτες.
αγροφυλακα κανει γαργαρα το μπλοκ του στειριου το θεμα;


μην προκαλειται με σχολια το 3ο ματι γιατι εχω ντοκουμεντα και θα γραφω για ενα μηνακο ολοκληρο

g είπε...

re 3 mati aei xasou pou tha apiliseis kilas.p s e f t i

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των "τραυματικών εμπειριών" είσαι επιεικώς γελοίος.

Ανώνυμος είπε...

ρε μην λετε τετοια,εχουμε κανει ''νυφη'' απο το διστομο.MIA XARA TA PAME ENVMENOI EIMASTE

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ, ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Ο .////.... ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΜΠΕΡΙΑ

παγκαλος είπε...

παντως προεδρε-σταθη εγω λεω να παντρευτεις μια διστομιτισσα να τους τρελλανουμε ολους

εκτωρ είπε...

εμενα ε να πουλακι μου πε οτι στον απολογισμο της τριτης που αναβληθηκε διοτι ειχε φορτο ο δημαρχος θα εμπαινε θεμα σοφιας και οτι οι λιγες μερες τελειωσαν.το μαθε ο φαντομ και το ανεβαλλε.το ιδιο πουλακι ομως επιμενειοτι κοντευουν οι μερες.ειπε λεει καποιος..εγω την καλυψα για λιγο καιρο ακουγοντας τα σχολιανα μου ακομη κι απο φιλους.ωρα να παει σπιτι της.ποιος να το πε αραγε .

3o mati είπε...

...μην προκαλειται με σχολια το 3ο ματι....ειπααααα
μπλοφαρουν οι χαρτοπαιχτες και εχουμε αρκετους τετοιους....
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΩΩΩ
εσυ δεν ξερεις τι εγινε μετα.....

giannisdistomo είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ.-

Ανώνυμος είπε...

Προς γιαλαντζη 3ο mati: Αν εχεις να μας πεις κατι πες το μας διαφορετικα κανε brake. Το παιζω δεν παιζω είναι ψωριαροκουβέντες οι οποιες δεν μας ενδιαφερουν.

4141 είπε...

ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.ΤΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ,ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΘΕΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ.[ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Σ ΑΥΤΑ.]

Ανώνυμος είπε...

παιδια το δημοτικο φευγει απο το στειρι,αλλα για ανταλαγμα θα παρουν τον προεδρακο απο την ηλεκτρολυση και θα τον κανουν διευθυντη περιβαντολογικης

3o mati είπε...

...μην προκαλειται με σχολια το 3ο ματι εχω και ηχο, εχω και εικονα....
και για το μετα δυνατο ηχο ....
αρχισαν τα τηλεφωνα αλλα ποιος;;;;
''...θα τον μπουμπουνηξω ...'

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Εκτωρ.

Εκτωρ εσενα που σου τα λεει ολα το πουλακι , για πες μας, σου ειπε αν μαζι με την με την αδερφη του θα φυγουν και ολοι οι παρατρεχαμενοι που εχει μαζεψει εκει μεσα.
Ξερετε τι ειναι να εισαι ανεργος αυτη την εποχη και να σου λενε οτι στο Δημο , και διπλα στον Δημαρχο οσοι δουλευουν δεν εχουν σχεση εργασιας με τον Δημο.
Δεν μπορω να καταλαβω απο Διστομο Στειρι Αραχωβα Αντικυρα, συμπολυτευση, αντιπολυτευση κανενας δεν εχει το θαρρος να ρωτησει νπως δουλευη ο καθενας σ αυτον τον Δημο

Στειριώτης είπε...

Για
3o mati
εάν θέλεις κουτσομπολίστικη ενημέρωση στα πρωινάδικα της τηλεόρασης και ξεκατίνιασμα στα μεσημεριανά.

εκτωρ είπε...

ανωνυμε οι εξελιξεις τρεχουν πολυ γρηγορα.εμενα θ ακους.ο γιανελος τ ακουσε εν γνωσει του για τη σοφια.το ξερε.ημουνα μπροστα την μερα που το γραψε οταν ηλθε αραχωβα.ειπε ωχ τι εχω ν ακουσω.τα στρατοπεδα ειναι 2 .πατσανταρας +σοφια+μιχος+γεωργιαδης+μπουρας που εχει υποχρεωση που τον καναν αντιδημαρχο.και στ αλλο γιανελος-συρου κι ολοι οι αλλοι.και να θυμαστε τ ονομα λενα συρου γιατι θα φορεθει πολυ τα επομενα χρονια.την πανε φουλ για δημαρχο .θα με θυμηθειτε.μεχρι τοτε ομως ενα σας λεω.θα την εξοστρακισει ο γιανελος τη σοφια.πιστευει οτι κανει κακο στην παραταξη