Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Δημοψήφισμα : Μέρος δεύτερο

Η κλακετα του σκηνοθετη 
Δημοψήφισμα :
Μέρος δεύτερο ή
Second part (λόγω φεστιβάλ Κανών)

                                                                                                      Του Γιάννη Αν. ΛΟΥΚΑ

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά !
Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος !
                                                Ελληνικές παροιμίες

Κούνια που σας κούναγε !
Οι Ευρωπαίοι νομίζουν ότι μας την έφεραν ! Νομίζουν ! Οι Κουτόφραγκοι.
Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί η πολύτιμη 6η δόση, όλοι υποχώρησαν. Το Δημοψήφισμα δεν θα γίνει, η Δανειακή Σύμβαση θα υπογραφεί και θα σταλεί ευχαριστήρια επιστολή στον ελληνικό και διεθνή τύπο.
Δεν πρόκειται όμως για κωλοτούμπες, αλλά για ελιγμό τακτικής από τους απόγονους του πολυμήχανου Οδυσσέα ! Θα κάτσουμε φρόνιμα μέχρι να πάρουμε την 6η δόση, μάλιστα θα δώσουμε κι ένα γερό πουρμπουάρ (φιλοδώρημα) στο courier που θα μας την παραδώσει, κι έτσι θα αποκοιμίσουμε τους Ευρωπαίους Εταίρους μας.
http://jkontherun.files.wordpress.com/2009/10/slap.jpg?w=147&h=150                               Όμως ΄΄ο τράχηλος του Έλληνος ευρω-ζυγόν δεν υπομένει΄΄. Η διαπόμπευση, ο εξευτελισμός, το κάζο, ο διασυρμός, η σφαλιάρα των Κανών έχει μπει στο εθνικό μας υποσυνείδητο.  Εκδίκηση, αδέρφια, εκδίκηση! Κι επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ακούστε τη συνέχεια :
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !
Θα οργανωθεί όμως
μυστικά. Γι αυτό, καμιά κουβέντα, κανένα mail σε Μέρκελ – Σαρκοζί, ούτε σε κανέναν άλλο Γαλλο - Γερμανό.

Plan B : Απόκρυψη και παραλλαγή
Μαζί με τις βουλευτικές εκλογές, κι ενώ θα υπάρχει μια τεχνητή όξυνση κατά την προεκλογική περίοδο (για να αποσπάσουμε την προσοχή των Ευρωπαίων), θα στηθούν και δεύτερες κάλπες κρυμμένες μέσα στα παραβάν. Οι κάλπες αυτές θα είναι του Δημοψηφίσματος. Όλοι οι ψηφοφόροι θα είναι ενημερωμένοι μυστικά. Το μυστικό θα αποκαλυφθεί μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οπότε οι Ευρωπαίοι δε θα μπορούν να κάνουν τίποτε.
http://1.bp.blogspot.com/_75DjLWhYtb8/SXBpKYo90cI/AAAAAAAAA7I/mMIHm4b6Qec/s400/%CE%94%CE%95%CE%9A%CE%95%CE%9C%CE%92%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A0%CE%97+1.jpgΠροέκυψε μόνο ένα θέμα: πού θα εγκατασταθεί το «στρατηγείο» του Δημοψηφίσματος, ως προς την επεξεργασία των αποτελεσμάτων και προκειμένου να εξασφαλισθεί η μυστικότητα. Με μεγάλη μου χαρά σας αποκαλύπτω ότι το  «στρατηγείο» έχει ήδη επιλεγεί και δεν είναι άλλο από το Λαογραφικό Εκλογικό Κέντρο Αράχωβας στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Η επιλογή βασίσθηκε στους παρακάτω λόγους:
  • Είναι δηλωμένο στο Google Earth ως Λαογραφικό Μουσείο και επομένως κανένας κατασκοπευτικός δορυφόρος δε θα μπορούσε να φαντασθεί ότι εκεί διεξάγονται εκλογές και δημοψηφίσματα.
  • Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η εμπειρία από τη ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων.
  • Διαθέτει στο υπόγειο τον “Έξυπνο Οικισμό”, που θα είναι ας πούμε η Delta Singular του Δημοψηφίσματος. Έτσι θα ξεσκουριάσει κι αυτός και θα αποσβεσθεί. Πολύ έξυπνο έτσι;
http://www.u-hoo.gr/gianniskafatos/wp-content/uploads/image/t-sirt-stories/PSIF-T-YSTE.JPG

Τα ψηφοδέλτια
Η εκδίκησή μας όμως θα περιλαμβάνει κι άλλη μια έκπληξη προς τους Κουτόφραγκους, που έτρωγαν μέχρι πρόσφατα βελανίδια.
Το ερώτημα δεν θα είναι ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ. Το ΕΥΡΩ δεν θα περιλαμβάνεται στις επιλογές. Στο ένα ψηφοδέλτιο θα αναγράφεται η ένδοξη και ιστορική ΔΡΑΧΜΗ και στο άλλο (με μορφή multiple choice) τα υπόλοιπα αρχαία ελληνικά νομίσματα, ήτοι οβολός, στατήρ, μνά και τάλαντον.
Ό,τι και να βγει θα είναι ελληνικότατο !
Και επειδή προβλέπεται ότι θα έχουμε στη συνέχεια αλλεπάλληλα αιτήματα  των ευρωπαϊκών χωρών για ένταξη στο ισχυρό εθνικό μας νόμισμα, η διαδικασία θα προβλέπει οπωσδήποτε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για την κάθε περίπτωση.
Όχι όπως ήξερες νύφη, αλλά όπως βρήκες.

                                                                   Με θερμή παράκληση για απόλυτη εχεμύθεια

                                                                                                 ΙΑΛ


ΥΓ 1: Εννοείται ότι, όταν επικρατήσει ένα από τα ένδοξα αρχαιοελληνικά νομίσματα, θα πρέπει να προσαρμόσουμε και τις καταναλωτικές μας συνήθειες στα αρχαιοελληνικά δεδομένα και δη τα Λακεδαιμόνια, κοινώς να τη βγάζουμε Σπαρτιάτικα, τρώγοντας μονάχα μέλανα ζωμό, γιατί δυστυχώς δεν θα υπάρχει μία. Θα λαμβάνουμε διεθνή βοήθεια μόνο από τη Γαλλία, καθώς όντας εμείς ά-φραγκοι, θα τους θυμίζουμε το δικό τους  εθνικό νόμισμα, το γαλλικό  φράγκο

http://palamidi.files.wordpress.com/2011/04/the-end.jpgΥΓ 2:                      THE END

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι ποσοστά σαρκασμού ή σάτυρας εμπεριέχει το παρόν κείμενο.
Ο Γιάννης Λουκάς σίγουρα διαθέτει περίσσιο συγγραφικό ταλέντο και την θυμόσοφη αίσθηση του χιούμορ ενός γνήσιου Αραχοβίτη.
Αυτό που ξέρω είναι οτι το "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" θα το διαπιστώσουν αργά ή γρήγορα όσοι εξωθούν τους 'Ελληνες πέρα απο τα όρια της ύβρεως.

ΤΑΚΗΣ Λ είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ.3ΜΑΤΙ,ΗΛΙΟΣ,GIANNIDISTOMO,KAI ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ ΤΟΙΟΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΚΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΛΘΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

ΛΟΥΚΑΣ Π. είπε...

ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ Λ
ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ? ΙΣΩΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΕΤΟ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ. αΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ?
ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΕΝΩ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ.
ΛΙΓΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

ΤΑΚΗΣ Λ είπε...

ΛΟΥΚΑ Π ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙΝΕΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12BLOGS.ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΕΜΠΑΘΗ ΜΕ ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΡΟΕΔΡΟ,ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ.ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΝΥΜΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

no comment...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ είπε...

ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ Λ.
ΣΤΑ 12BLOGS ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΕΙΣΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 600 ΠΑΡΕΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ …..
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΡΙΖΕΙΣ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ...
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ...

ΕΥΓΕ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑ! είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ ΤΑΚΗ Λ.
ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΣ 12 BLOGS ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙς.ON LINE
1.ΤΟ facebook ΤΗΣ...... ΕΥΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΛΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
2.ΤΟΝ ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;
ΤΟΝ ΝΤΑΒΕΛΗ;
ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΡΕEE ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
4.TΣΙΣΑ ΕΚΑΜΕΣ;

ΤΑΚΗΣ Λ είπε...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΝΤΑ.ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ..ΔΙΣΤΟΜΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.ΑΝΤΑΡΑ ΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγινε μια καταπληκτικη εκδηλωση για την ελια,εγκαινιαζεται το ιατρειο,υπεροχο το αρθρο του γιαννη λουκα κι εσεις το μολυνετε με γκαιμπελς κ.λ.π.κατερινιω αν εχεις τοσο προβλημα με τους 600 του προεδρου την αλλη φορα θα δωσουμε 3000 στην λενα συρου να σου περασει.γιανναρε μπραβο

ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ είπε...

πολυ εξυπνο κειμενο!
ειδικα με την αποσβεση του εξυπνου οικισμου και την εταιρια που θα κανει το δημοψηφισμα.
ειδικα μετα την μεγαλη μας εμπειρια απο τα ζωντανα της φαγε, δημοτικα συμβουλια του δ.α.α
το ερωτημα ευρω η δραχμη μοιαζει μενα ζωντανο ερωτημα.
καλλικρατης η αραχοβα;
να εισαι καλα φιλε!

αραχωβα 1978 είπε...

Συμβουλε το προβλημα δεν ειναι καλικρατης η αραχωβα.το προβλημα ειναι το εξης.κλεψατε η οχι το ονομα.πατε και σβηνετε οποια ταμπελα γραφει αραχωβα η οχι.χρησιμοποιειτε παντου το δημος διστομου.βριζετε οποιον δεν καταγετε απο διστομο.σας χωνευει εστω ενας στο στειρι.στην αντικυρα στ ασπρα.στην αραχωβα.περυσι σαν σημερα δεξιοι,πασοκοιενωθηκατε μονο και μονο για ολα αυτα και χασατε.αποψε χανετε και τ αφεντικα σας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιάννη.Συνέχισε να γράφεις.Δίνεις μιά ξεχωριστή νότα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε,όχι μόνο λόγω οικονομικής κρίσης,αλλά κυρίως λόγω ηθικής,πνευματικής,οικογενιακής και θρησκευτικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα μας.Νομίζω ότι,πρέπει να αφυπνιστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας και ημών των ιδίων.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

Για αραχωβα 1978

Στο ερωτημα κλεψατε η οχι το ονομα εχω να σου γραψω οτι για το ονομα κανανε καποιοι αραχοβιτες προσπαθεια να ειναι αυτο που θελεις. Ομως δεν εγινε οπως το ειχαν κανονισει. Ποιος σου εκλεψε το ονομα; Στα αυτοκινητα και στα κτηρια ακομα και στους καδους απορριμματων σιγουρα πρεπει να γραφει το ονομα του νεου Δημου. Στο παρκιν της Δημαρχιας υπαρχει ενα πουλμανακι της παλιας κοινοτητας Αντικυρας. Ολα τα οχηματα ο Δημαρχος μας θα τα εχει στην εδρα του Δημου και σε λιγο ολα θα γραφουν Δ.Α.Α
Ειτε σου αρεσει ειτε οχι αυτο το ονομα αν ειχε και το Στειρι μας θαταν πιο σωστο. Εσυ τι ηθελες να γραφει παντου Αραχοβα; Παρτω αποφαση δεν ειστε οι μονοι τωρα.
Αυριο θα ειναι Δημαρχος απο το Διστομο και μεθαυριο ισως απο την Αντικυρα τι πρεπει να γινει για να εισαι καλα; Kαι μην γραφεις τις παπαριες οτι δεν θα ειναι Δημαρχος απο το Διστομο ποτε, και τετοια γιατι θα πουν τα ιδια και οι Διστομιτες και θα κανουν οτι κανατε και τοτε να εισαι σιγουρος πως θα βγει Δημαρχος απο το Διστομο.
Αφεντικο σου ειναι το σαμαρι η ο κυριος Σαμαρας;
Περα απο τοπικιστακος εισαι και λιγο φασιστακος...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΘΑ ΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΙΣΩΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ,ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΤΕ ΚΟΣΜΟ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ.ΓΙΑΝΝΕΛΟ.ΜΙΧΟ,ΑΠΕΙΛΗΣΑΤΕ,ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε 6.45
ξερεις κατι για το τι θα γινει στο διστομο στις 25 νοεμβριου και αφορα τον μιχο και τον συνδιασμο σας;
φιλε οτι και να κανεις δυο πραγματα θα μαθεις γρηγορα.το ενα οτι δημαρχος θα ειναι καθαρος διστομιτης και δευτερον οτι ξερω πολυ καλα αριθμητικη και τα κουκια δεν θα σας φτανουν.

ανταρσιας είπε...

ανωνυμε φιλε εσεις πατε στα δικαστηρια ο ενας τον αλλο θα ξαναβγαλετε δημαρχο.;
εσεις γινατε μπαχαλο δεν σας σωζει τιποτα.
και με χιονια και με κρυα χασατε την ευκαιρια.
και με χιονια και με κρυα ... ...... . ..... !!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ είπε...

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ.