Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Mωρά κολυμβητές παίρνουν απίστευτες πόζες κάτω από το νερό!

 
  Υπέροχες υποβρύχιες φωτογραφίες αποτυπώνουν μερικούς μικρούς κολυμβητές στην Αγγλία, μετά από τις θαρραλέες βουτιές τους!
Ανέκαθεν οι φωτογραφίες που τραβά κανείς κάτω από τη θάλασσα προκαλούν εντυπωσιασμό και γέλιο. Πόσο μάλλον όταν μέσα σε αυτές βρίσκονται μωράκια μερικών μηνών!


Οι φωτογραφίες δείχνουν μωρά να  κολυμπούν μέσα σε μια πισίνα στο Osterley, ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Δυτικό Λονδίνο (London Baby Swim) που ενθαρρύνει τους νέους γονείς να πάνε τα μωράκια τους να μάθουν κολύμπι το συντομότερο δυνατόν, ξεκινώντας μάλιστα από την ηλικία των έξι εβδομάδων περίπου.

 
 

"Τα μωρά έχουν μια φυσική ικανότητα για κολύμπι, καθώς έχουν ένα διαφορετικό αντανακλαστικό που τα καθιστά ιδανικούς υποψηφίους για κολύμπι", τόνισε μεταξύ άλλων ο Phil Shaw, ένας από τους διευθυντές του London Baby Swim, το οποίο πληρεί όλες τις προδιαγραφές ώστε το κάθε μωράκι να κάνει τα μαθήματα με υπευθυνότητα και ασφάλεια.


"Στο London Baby Swim δουλεύουμε γύρω από αυτά τα αντανακλαστικά, προσπαθώντας να τα μετατρέψουμε σε συνειδητές πράξεις. Είμαστε πολύ περήφανοι όχι μόνο για το πόσο τα μωρά να απολαύσουν τα μαθήματα, αλλά και για το πώς βελτιώνουν τις ικανότητές τους στο νερό", συμπληρώνει.



Mας θυμίζουν το μωρό που κυνηγούσε το δολάριο μέσα σε μια πισίνα στο εξώφυλλο του Nevermind των Nirvana!



Φωτογραφίες: Phil Shaw / Barcroft Media
 http://www.cosmo.gr

1 σχόλιο:

e.k.daa1995 είπε...

Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ!!!