Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

 
ΠΑΡΑΝΑΣΣΟΣ ΛΕΥΤΡΑ 3- 0


Το Μεγάλο Παιχνίδι της Αράχωβας  ανέδειξε τον Παρνασσό
  Πρωταθλητή Βοιωτίας
Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και παράγοντες της ομάδας μας.
Μας κάνατε όλους υπερήφανους

8 σχόλια:

κκ είπε...

η ανοδος αυτη σηματοδοτει -οπως σωστα ειπε ο προεδρος-την δικαιωση μιας ολοκληρης γενιας που δεν ευτυχησαν σαν παιχτες να το ζησουν και το ζησαν σαν παραγοντες.συγχαρητηρια σε ολους.εψαξα ολ τα σχολια και δεν βρηκα πουθενα ενα συγχαρητηριο του δημαρχου εν αντιθεσει με οταν ανεβηκε η ενωση περυσι.να υποθεσω δημαρχε οτι δεν το εμαθες ακομη η σου απαγορευθηκε.

σαλωμη είπε...

η γιαφκα που διοικει το δημο οταν ακουει το ονομα γιαννελος βγαζει σπυρακια και το κακο ειναι οτι ο παρνσσος εχει 2 παραγοντες κι ενα παικτη με τ ονομα αυτο οποτε η αυτοκρατειρα απαγορευσε τα συγχαρητηρια

ΑΠΟΡΡΗΤΟ είπε...

ΠΡΩΤΟΜΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΣΑΚΟ.ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ,Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΙΑΝΝΕΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.Τ ΑΚΟΥΣ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΙΑΝΝΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Ο Παρνασσός ανέβηκε και συγχαρητήρια από όλους μας.
Ο Γιαννέλος το ¨παίζει¨ τσοπάνος σε πρόβατα, στέλνει μηνύματα με το κινητό τηλέφωνο και υποστηρίζει ¨Ψηλό¨ αλλά μάλλον τον κονταίνει με τέτοιες ενέργειες και στέλνει τα πρόβατα στο γκρεμό.
Ο Δήμαρχος γιορτάζει πρωτομαγιά στην παραλία με μεγάλη φιλική παρέα, ανάμεσά τους και τέσσερις σύμβουλοι του με τις οικογένειες τους.
Στο Τσοπάνο δημοσιεύονται σχόλια σε άρθρο για την ομάδα του Παρνασσου που προσπαθούν να λιβανίσουν το Γιαννέλο και τον ¨Ψηλό¨
Την Κυριακή έχουμε εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον μας, με τον ¨Ψηλό¨να μετράει το μπόι του.
Αναγνώστη, φτιάξε το ΠΑΖΛ Γιαννέλλος, Ψηλός, Δήμαρχος, Πολίτης, Εκλογές, Παρνασσός, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Mας βοηθούν όλα αυτά Τσοπάνε για να καταλάβουμε πραγματικά τι μας γίνεται και να αποφασίσουμε σωστά τη Κυριακή ::::;
Τη Δευτέρα το πρωί θα πέσει πολύ γέλιο και κλάμα για αυτούς που νομίζουν ότι εξακολουθούν να διαφεντεύουν τον τόπο μας και τους πολίτες του.
Υ.Γ. Τσοπάνε πιστεύω να το δημοσιεύσεις γιατί τελευταία ούτε τα μισά δεν περνάς, εκτός αυτά που λιβανίζουν αυτούς που ανέφερα παραπάνω.

ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ είπε...

Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΖΕΣΤΑ...ΚΑΥΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BREAKFAST ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ...

ΨΗΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ είπε...

ΚΑΚΕ ΛΥΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ.ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΟΙ ΦΕΡΡΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ.ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ.ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ/ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ.Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ(ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ,ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ,ΣΟΦΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ)ΚΙ Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ(ΨΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ Κ.Α)ΕΝΑΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ.ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ Ο ΨΗΛΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 500 ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην ασχολουνται με τον δημαρχο και την αδελφη του στο κεντρο του ψηλου.τελειωμενη υποθεση το φαντομ.πληρης διασυρμος.

160????????? είπε...

είπαν πάντως στο γιανέλο ότι ο φούρναρης βάζει στοίχημα ότι ο ψηλός δεν θα πάρει πάνω απο 160 και τους άφησε εμβρόντητους όλους με την απαντησή του.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε.ΔΎΣΚΟΛΟ στο αλφα εκλογικο τμημα να ξεπεράσει τους 160.ζαμπας-μεσημερι.