Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Να βουλευτής, να μάλαμα…

thumb
Tον γύρο του Διαδικτύου κάνει συνέντευξη της Άριας Αγάτσα στις 3 Μαρτίου, έναν μήνα πριν δηλαδή, που έλεγε στον λαό της Βοιωτίας μέσα από το τοπικό κανάλι πόσο ικανός και λαμπρός πολιτικός είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και γιατί τον στηρίζει στην ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. Η άχρωμη, άγευστη και ανάλατη πολιτικός, που δεν διακρίθηκε σε τίποτα την περίοδο που πέρασε και πειθήνια και άνετα ψήφισε όλα τα μνημόνια και τα συμπαρομαρτούντα, έκανε την κωλοτούμπα του αιώνα και βρέθηκε μέσα σ’ έναν μήνα στην αγκάλη της Ν.Δ. Ο Σαμαράς την καλωσόρισε στη νέα της οικογένεια και η…
λαμπρή πολιτικός μάς πληροφόρησε ότι έκανε τη μεταγραφή γιατί κυρίαρχο θέμα γι’ αυτήν είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Το παρασκήνιο λέει ότι στο ΠΑΣΟΚ είχε μια τρομερή δυσκολία να επανεκλεγεί και η Ν.Δ. είχε ξεμείνει από βουλευτές μετά την ένταξη του Μιχάλη Γιαννάκη στον Καμμένο. «Είδε φως και μπήκε» η Άρια όπως παλαιότερα με τον Γιώργο. Τι κρίμα που ο καιρός δεν ευνοεί τις πολύ κόκκινες και πολύ ώριμες ντομάτες… 
 Α.Χ. 
 http://topontiki.gr

6 σχόλια:

αη νικολας είπε...

και αυτη και ο αλλος ο υποψηφιος ο αρχισυνδικαλιστης ειναι οι μεγαλοι κολοτουμπες.βρε ουστ κολοτουμπες

αη γιώργης είπε...

αη νικολα

κράτα το πασοκ εσύ μην σου φύγει... και χάσουμε τον σοσιαλισμό που έχει εφαρμόσει στην πατρίδα μας τα τελευταία 40χρόνια...και μην κάνεις εσύ κολοτούμπα αλλά στήριξε την αλλαγή και το νεο ξεκίνημά του.
αυτήν η ηλίθια και προκατασκευασμένη νοοτροπία μας έχει φέρει αη νικόλα σαυτό το χάλι.

κράτα γερά σύντροφε του πασοκ...
μην χάσουμε τον σοσιαλισμό στις 6 Μαΐου.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ κυβερνήσαμε τριάντα χρόνια και αλλάξαμε τον κοινωνικό και πολιτικό χάρτη της Ελλάδας επειδή ακριβώς είχαμε κεντρικό σχεδιασμό, πρόγραμμα και τακτική.
Τώρα στα δύσκολα και πάλι ο σχεδιασμός που ο Πρόεδρος του κινήματος χαράζει θα μας βγάλει και πάλι ασπροπρόσωπους.
Η κ. Αγάτσα προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία με εντολή του προέδρου μας (του ΠΑΣΟΚ), για να εκπορθήσει εκ των έσω, μέσα από τις τάξεις της ΝΔ, τη μία από τις τέσσερες έδρες της Βοιωτίας και στη συνέχεια να επιστρέψει πάλι στο κόμμα μας. Με αυτόν τον τρόπο το ΠΑΣΟΚ θα έχει σίγουρες δύο έδρες στη Βοιωτία, μία της Αγάτσας και μία σίγουρη του Σωτηρίου, με αποτέλεσμα να παλεύει για τις άλλες δύο!!!

Ανώνυμος είπε...

14 Απριλίου 2012 8:48 μ.μ.

Μεγάλε
θα σε ζήλευε και ο Φώσκολος....
έχεις πολύ μυαλό ..δεν είναι τυχαίο που είσαι ΠΑΣΟΚ!!!!! ακόμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι πίνεις άραγε φίλε μου?

ΑΡΙΑΔΝΗ είπε...

ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ....