Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΙΑ ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΣΑ ΣΤΗΝ…Α’ ΑΘΗΝΑΣ


Η  δημοσιογράφος Άννα Μπάστα υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Σε νέα πρόσωπα, με όρεξη και διάθεση για προσφορά και αγώνα ποντάρει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζει είναι αυτή της 34 χρονης δημοσιογράφου Άννας Μπάστα για την Α’ Αθήνας. Είναι κόρη της αραχωβίτισας Φρόσως Βαϊδάνη και του Βασίλη Μπάστα.
Εχει πτυχίο αγγλικής γλώσσας και παράλληλα σπουδάζει στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου «Ελληνικό Πολιτισμό», ενώ ομιλεί και την ιταλική γλώσσα.
Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος με ειδίκευση στο αθλητικό ρεπορτάζ σε ημερήσια πρωϊνή πολιτική εφημερίδα, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως εκφωνήτρια ειδήσεων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Derti 98,6 του ομίλου ΙΜΑΚΟ και Superstar 98,6 Marousi Olympic City, καθώς επίσης και σε περιοδικά. Eίναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ)  και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Άτομο με έντονη προσωπικότητα και πολιτική άποψη κατεβαίνει στις προσεχείς εκλογές καθώς θεωρεί ότι η χώρα χρειάζεται νέα άτομα που δεν έχουν άμεση σχέση με την πολιτική και μπορούν να αφουγκραστούν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας καθημερινός άνθρωπος.
Είναι εκπρόσωπος της νέας γενιάς που ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο. Κουβαλά στις πλάτες της ένα τσουβάλι όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον και μία αξιοπρεπή ζωή. Μάχιμη δημοσιογράφος, αντιστέκεται σε όσους φροντίζουν να προσγειώσουν βίαια έναν ολόκληρο λαό. Είναι η "δική μας" Αννα, που ξέρει να ορθώνει το ανάστημά της σε όλα όσα ταλανίζουν τη χώρα.

Η ίδια παραθέτει τις σκέψεις της αναφορικά με την απόφασή της να συμμετάσχει ενεργά στις εκλογές της 6ης Μαϊου.



«Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και ξεκίνησα να εργάζομαι  κουβαλώντας στην πλάτη μου ένα τσουβάλι όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον και μια αξιοπρεπή ζωή.
Τα τελευταία χρόνια όμως κάποιοι φρόντισαν να μας προσγειώσουν απότομα...
Παρακολουθώ ως απλός πολίτης όλους εκείνους τους αυτοαποκαλούμενους «σωτήρες» να καταστρέφουν τη χώρα μου, να αφήνουν άνεργους τους συνανθρώπους μου σέρνοντας ένα ολόκληρο έθνος σε μια αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική και να βυθίζουν έναν ηρωικό και υπερήφανο λαό σε εθνική κατάθλιψη.
Αγανάκτησα, ήρθε όμως η ώρα να κάνω κάτι παραπάνω για να φωνάξω με ακόμη μεγαλύτερη ένταση... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

           ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ να βλέπω τη χώρα μου να διαλύεται.

           ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ να βλέπω τους γονείς μου που μόχθησαν δουλεύοντας όλη τους τη ζωή, να τους κόβουν συνεχώς και ξεδιάντροπα τη σύνταξή τους.

           ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ να βλέπω καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους μου με σπουδές και πτυχία να χάνουν τη δουλειά τους.

           ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ να βλέπω τη χώρα μου ξέφραγο αμπέλι και να φοβάμαι να κυκλοφορήσω στο δρόμο μόλις νυχτώσει.


           ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ να νιώθω ότι μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο, την αξιοπρέπεια και την ελπίδα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι εσείς. Ζω και εργάζομαι στο κέντρο της Αθήνας και βιώνω καθημερινά την κατάσταση της πόλης μας και γενικότερα της χώρα μας. Αποφάσισα να αγωνιστώ στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων γιατί δε μου αρκεί απλώς να διαμαρτύρομαι για όσα με πληγώνουν.  Ήρθε  η ώρα να παλέψω για όλα όσα με θυμώνουν και με αγανακτούν. ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ  για να γίνω η δική σας φωνή στη Βουλή.
Γιατί εσείς κι εγώ «ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ» ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!"

1 σχόλιο:

Ένας Αραχωβίτης είπε...

Μοιάζει στο πρόσωπο με τη μητέρα της τη Φρόσω. Ελπίζω να έχει και την καλοσύνη της ψυχής της μάνας της.
Σου εύχομαι επιτυχία και δύναμη. Ας είναι η γενιά σου που θ’ αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο!