Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΔΟΜΟΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Ενας χασάπης ντυμένος στα μαύρα εμφανίσθηκε χθες στο γήπεδο του Δομοκού και επί 90 λεπτά διέσυρε την ελληνική διαιτησία.Δέν σεβάστηκε ένα ολόκληρο χωριό,τούς κόπους των ποδοσφαιριστών μας και τους φιλάθλους μας που αφήσαν τις δουλειές τους για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.Ό εν λόγω κύριος ΠΑΝΑΓΙΩΤOΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ εξ Αγρινίου κατακρεούργησε την ομάδα μας εφευρίσκοντας  πέναλτι κι αποβολή και δίνοντας συνέχεια φάουλ εναντίον μας.Του στέλνουμε λοιπόν ένα μήνυμα και σ αυτόν και στ αφεντικά του.Η  ΑΡΑΧΩΒΑ,ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ,οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ μας,οιΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ μας,οι ΦΙΛΑΘΛΟΙ μας αγαπάμε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.Δεν έχουμε κι ούτε θέλουμε να έχουμε καμιά σχέση με παρασκήνια και λαμογιές.Τους τα χαρίζουμε.΄ΚΙ επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν για ανθρώπινα λάθη να πληροφορήσουμε οτι ο εν λόγω κύριος είναι ο ίδιος που έσφαξε την άλλη ομάδα του δήμου μας την ΕΝΩΣΗ Στο περυσινό αγώνα με την 'ΧΑΛΚΙΔΑ.Προφανώς είναι επι των ειδικών αποστολών.
 
 
Μερικοί απο τα κορόιδα που ΄ταξίδεψαν χθές στον ΔΟΜΟΚΟ

14 σχόλια:

ασαπ είπε...

απο τη μια η σοφιά με τα μειλ της απο την αλλη το φαντομ που πηρε πισω το λογο τιμης της,απο την αλλη τα πουλαιν που τον πουλησανε και η κυρια προεδρου,ερχεται τωρα κι ο διαιτητης παει θα τον σκασουνε τον προεδρο.βαστα γεροντα

λεοντιος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΙΝ.ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΚΟΜΝΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ.ΤΟΝ ΒΑΖΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ .ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.Λ Ε Ο Ν Τ Ι Ο Σ.ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

o γιωργης ο λεοντιος ηταν και στο δομοκο ηταν και στο γηπεδο,και για να λεμε του στραβου το δικιο μπορει να κανε καποιες στραβοτιμονιες και να του τα σουρε ο γιανελος αλλα ειχαμε δημαρχο.τον βλεπαμε,τον ακουγαμε.ειχαμε εκδηλωσεις δινοντουσαν δουλιες και συμβουλους ειχαμε βαρβατους.γιανελος,μαυρεπης,διαγουρτης,ψηλος, κωνσταντινου.τωρα εχουμε γλαστρες.ανυπαρκτοι.κρυβονται ολοι.τα ζωα μου αργα

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο προηγούμενα σχόλια τα έχει γράψει το ίδιο γνωστό πρόσωπο που λιβανίζει τον εαυτό του. Ετοιμάζει την επιστροφή του προηγούμενου Δήμαρχου. Θα ήθελα να δώ με τι μούτρα θα τον αντικρίσει ο…… γέροντας.
Τσοπάνε, ως συνήθως κόψτο.

Ανώνυμος είπε...

Λάθος……………………. και τα τρία πρώτα από την αρχή σχόλια, τα έχει γράψει ο γνωστός κολοτούμπας. Κόψτο Τσοπάνε. Μάλλον βρήκα τον τρόπο να μη μου τα κόβεις.

ανεξαρτητη ενωτικη πρωτοβουλια είπε...

κωλοτουμπας ειναι αυτος η αυτοι που παιρνουν τον λογο της τιμης τους πισω.ειναι αυτος που πανω απο ιδεες βαζει το οικογενειακο βολεμα,ειναι ο αλλος που δινει τα χερια και για ενα μισθο τα ξεπουλαει ολα.ηγγικεν ο χρονος.οσοι ημασταν στο δημοτικο συμβουλιο ακουσαμε και ειδαμε.και τωρα ξαναγραψε οτι ειμαι ο γιαννελος.δυστυχως για σενα υποτακτικε δεν ειμαι.ο λεοντιος θα ξαναλθει οχι γιατι τον φερνει ο γιαννελος η οποιοσδηποτε,θα ξαναλθει γιατι ακομη κι αν εκανε λαθη εκανε εργα.εσεις ειστε ανυπαρκτοι.ερμαια οικογενειοκρατιας.ιντριγκες,πισωπλατες μαχαιριες.μεσαιωνας

Ανώνυμος είπε...

Καρφωνεσαι. Πας αλλου το θεμα. Ο Λεοντιος προχθες ελεγε σε παρεα, οτι δεν πιανεσαι φιλος και ο,τι και να σου κανουν, ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεις καθαρα. Σε ονομασε επικινδυνο. Κολοτουμπα δεν σε λεμε εμεις αλλα ολοι, φιλοι και αντιπαλοι.
Τον τιτλο της παραταξης μην τον χρησιμοποιεις γιατι δεν σου ανηκει, επειδη δεν σου κανουν τα χατηρια αποχωρισες.

Ανώνυμος είπε...

εμεις ψηφισαμε αετους που πετουν στον αερα..αλλα ανθρακας ο θησαυρος..κατεληξαν σαν τον τιτανικο στο παρθενικο του ταξιδι..εχουν πιασει ολοι τους πατο..κι ασχολουνται με τα φυκια..

ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ είπε...

Αγαπητοί φίλοι την ώρα που η ομάδα μας ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ δίνει την μεγάλη μάχη γιά άνοδο στην Δ εθνική το γνωστό παράκεντρο εξουσίας του Δήμου ακόμη και σε αναρτήσεις της ομάδας πότε εμφανιζόμενοι σαν υποστηρικτές μου,πότε σαν υποστηρικτές του νύν η του τέως δημάρχου,προσπαθούν πετώντας λάσπη όπως κάνουν χρόνια τώρα να παραποιήσουν αυταπόδεικτα γεγονότα.το ποιός γράφει η όχι σχόλια,το ποιοί πήραν πίσω τό λόγο τιμής τους έχοντας μεταβληθεί σε άβουλα υποχείρια αυτών που φτύναν κάποτε,το ποιοί σέβονται ακόμη τις αρχές της ανεξάρτητης ενωτικής πρωτοβουλίας θα τα πούμε μόλις τελειώσουν οι αγώνες μπαράζ.μέχρι τότε επειδή εγώ είμαι ακόμη αραχωβίτης θ ασχολούμαι με τον παρνασσό.την ομάδα μας.Εως τότε θ απαντήσω σ έναν σχολιαστή η μάλλον σχολιάστρια.Δεν με πούλησε κανένας γιατί εγώ δεν αγόρασα κανέναν.Αλλοι αγοράζουν συνειδήσεις.Ενα έχω να πώ .Δεν ζήτησα κανένα χατήρι ποτέ απο τον δήμαρχο.Ζήτησα να τηρήσει αυτά που υποσχέθηκε όταν ξεκινήσαμε όλη παρέα μαζί με το στέργιο,το χάρη,τον ζάχο κ.λ.π και ζήτησα να τηρήσει κι αυτά που αποφασίσαμε οι αντιδήμαρχοι κι οι δυό μας τρείς μήνες πρίν.Προφανώς κάποιοι έχουν ελαστική μνήμη.τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες αναλυτικά.και τώρα φίλε τσοπάνε άστους να γράφουν και να βρίζουν.ΟΛΟΙ ξέρουμε πιά ποιοι η μάλλον ποιές τα γράφουν, αν και αν έχουν λίγο φιλότιμο σε επώνυμη ανάρτηση θα πρέπει ν απαντήσουν επώνυμα....υ .γ όλες οι επιστολές και τα email θα σου σταλούν φίλε τσοπάνε να τα δημοσιεύσεις.δεν είναι προσωπικά δεδομένα αφού επί το πλείστον αφορούν εμένα..

Ανώνυμος είπε...

Ο λαγος ξετρυπωσε. Τωρα μας λεει οτι τα ανωνυμα σχολια που εγραψε ο ιδιος ειναι……. Προβοκατσια. Ομως θα περιμενουμε να τελειωσει το ποδοσφαιρο για να μαθουμε τι εχει να μας καταγγειλει. Γιατι τα ίδια κλο- κλο μας ελεγε επι Λεοντιου αλλα αυγο και τοτε τιποτα. Θα περιμενουμε.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.1.ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ 2.ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΣΙΑΜΗΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΟΘΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ.3.ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ 16 ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ .ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΙΟΥ.ΘΑ ΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ 500 ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε είσαι παλιάνθρωπος στο σχόλιο «ένας φίλος» αυτός που το έγραψε μπλέκει το όνομα ενός συμπατριώτη μας που δεν έχει καμία σχέση με τη δημαρχεία. Πρέπει να προσέχεις τις αναρτήσεις των σχολείων σου και να μην εκθέτεις ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Κατέβασέ το τώρα.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ είπε...

9.07 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΕΓΚΥΡΟ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.

ανωνυμος για να σκασ ο προεδρος είπε...

9:27,πεσ μας ποιος ειν ο μεταφορεας για να δεσ η σουπα και να ξερουμ ποιος ειν ο φονιας!!!! οσο για τον ΣΙΑΜΗΤΡΟ, αν σας πιστιψ καλα να παθ!!!!