Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γιάννη Πατσαντάρα είσαι Λεβέντης Ρουμελιώτης


Λεβέντικη, θαρραλέα, σωστή και δίκαια η σκέψη σου να δώσεις ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο που το αξίζει. (Ξέρεις εσύ για ποιο πράγμα μιλάω).
Δείχνεις ότι δεν έχεις χάσει το αίσθημα της λεβεντιάς, της σωστής κρίσης καθώς και ότι δεν ξεχνάς αυτούς που αξίζει να τους θυμάσαι. Μπράβο δήμαρχε Γιάννη Πατσαντάρα,προχώρα και κάνε το πραγματικότητα. Αξίζει τον κόπο και ελπίζω να μην υπάρξει κανείς από όπου και αν προέρχεται που θα αμφισβητήσει αυτή σου την απόφαση.

4 σχόλια:

λεοντιος είπε...

στην αρχη προδωσε αυτη που τον εβγαλε στο στειρι κανοντας αντιδημαρχο τον υπαλληλο,μετα πουλησε τον αντ αυτου της αντικυρας αφηνοντας την αδελφη του να τον μηνυσει,μετα πουλησε τον ανθρωπο που τον εμφανισε στο προσκηνιο τον τεως προεδρο,και τωρα πουλαει αυτον που ρωταγε καθε μερα τι να κανει τον ψηλο.γεια σου λεβεντη δημαρχε.αξιος.μη γελας προεδρε εσυ μας τον κουβαλησες.ειχαμε δημαρχο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ.ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνε
ο αναγνώστης σου ντρέπεται να βάλει το όνομά του στο κείμενό του,για τις @α@ακιες που γράφει;

Ανώνυμος είπε...

πως το γραφεις? "μετα πουλησε τον ανθρωπο που τον εμφανισε στο προσκηνιο τον τεως προεδρο"ποιος? ο γιαννελος εβγαλε στο προσκηνιο τον πατσανταρα? χαχαχαααααα! εδω γελανε! ειναι ισοι κι ομοιοι? βρε ουσττττ!!!!