Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Αράχωβα. Χιόνια στο βουνό, χιόνια και στους τηλεοπτικους δέκτες

        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
                                                                      
Τίς τελευταίες ημέρες της εβδομάδος που πέρασε,αλλά και σήμερα το πρωϊ,έχουμε διακοπή των τηλεοπτικών αναμεταδοτών από τούς δύο σταθμούς εκπομπής στις θέσεις Ξεροβούνι και Άνθιμος.
Η αιτία των διακοπών είναι κάποια βλάβη του δικτύου τής ΔΕΗ Λιβαδειάς,με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επαναλαμβανόμενα προβλήματα στη λήψη τηλεοπτικού σήματος στην πόλη μας και τούς γύρω οικισμούς.
Από το Δήμο Δ.Α.Α, έχουν ορισθεί δύο τεχνικοί οι οποίοι παρά τίς προσπάθειες πού καταβάλουν καθημερινά δύο και τρείς φορές,αντιμετωπίζουν δυσκολίες από την έλλειψη αδιάλειπτης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Από την τεχνική υπηρεσία της Δ.Ε.Η... μάς διαβεβαίωσαν ότι σήμερα από το πρωϊ ασχολούνται με την οριστική αποκατάσταση της βλάβης.Ζητούμε την κατανόηση και υπομονή των συμπολιτών μας και ελπίζουμε σύντομα να επιληθεί το θέμα.

15 σχόλια:

μπαχαλο είπε...

παναώτη φωνάξτε την δημαρχίνα να σας λύσει το πρόβλημα.είστε ένα απερίγραπτο μπάχαλο.ποτέ καμιά δημοτική αρχή δεν κατάντησε τόσο γρήγορα τόσο χαμηλά.θέμα 18 και 19 στο δημοτικό συμβούλιο.αλλαγές εταιρειών.και πάνω που όλοι ανοίγουν τα χαρτιά τους να προτείνουν ονόματα ο δήμαρχος τους αφήνει όλους άναυδους.καμμία αλλαγή.ποιός είδε τον γιαννέλο και δεν φοβήθηκε μετά.μου είχες δώσει το λόγο της τιμής σου κ.λ.π ότι θα φύγει η αδελφή σου και τα γυρίζεις.ο οικονομάκης ψέλλιζε ,ο συνδικάλας κοίταγε αλλού γιατί μαζί τα είχαν συμφωνήσει ΜΠΑΧΑΛΟ ,ο δήμαρχος με το γνωστό αμήχανο χαμόγελο σιωπούσε,η βαγγελιώ ως συνήθως κοιμόταν και μόνο ο ζάκκας ρωτούσε τα ευνόητα.βρε παιδιά αφού δεν είχατε σκοπό να κάνετε αλλαγές γιατί το βάλατε ως θέμα κι απάντηση δεν πήρε αφου ο νύν πρόεδρος απλά παρίστατο.και ξαφνικά στη θέση της λιλίκας που παραιτήθηκε πρόεκυψε η εκ των κολλητών κι όχι μόνο του τέως προέδρου που κάτι!!!!(αλουμίνιο ωρυόταν ο τέως) την έπεισε στο διάλλειμα.μπαχαλο σας λέω.μια γυναίκα η γνωστή κυρία τους διέλυσε όλους.μέχρι κι ο σιωπηλός αντιδήμαρχος του στειρίου τ ακουσε απο γιαννέλο όταν πήγε να υπερασπιστεί τις μή αλλαγές.τσοπάνε μήν το κόψεις αυτό το σχόλιο γιατί είναι εκατό τοις εκατό διασταυρωμένα όλα,κι αν δεν με πιστεύεις ρ΄βτα τον κολλητό σου τοσ γιαννέλο.αυτός έλεγε φωναχτά μετά ότι δεν έχουν λόγο τιμής,κατάντησαν παπαγαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ
ΜΠΑΧΑΛΟ.
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ . ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ? ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ.

Σ1958 είπε...

ΚΟΥΙΖ(ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΑΧΟ).ΠΟΙΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑΣ ΑΕΠ ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΔΥΣΚΟΛΟ??ΜΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΗΔΗ

Ανώνυμος είπε...

βρε πατριωτες γραψτε οτι θελετε εγω ενα ρωταω.αυτος ο περιβοητος νικολακης ειναι η δεν ειναι υπαλληλος,ποιος τον κρατα,ποσα παιρνει.παναγιωτη οικονομακη καθαρε και το εννοω εχεις μια απαντηση η πανε να σε λερωσουνε και σενα

12 είπε...

ανωνυμε των 3.28 να απαντησω εγω στο κουιζ.ο ιδιος που προχθες στη λακκα ελεγε.καλα εγω δεν τον ηξερα,εσεις που τον ξερατε τι μ αφησατε και τους κουβαλησα με την αδελφη του στη δημαρχια.εγκληματισαμε κατα της αραχωβας.μπινγκο,κερδισα το κουιζ

Ανώνυμος είπε...

αφου μιλησε και ο αντ/ρχος απο το στειρι καταλαβαινουμε την κρισιμοτητα του συμβουλιου....

Ανώνυμος είπε...

η πρωτη δημοτικη αρχη στα χρονικα που περασε στην παρακμη και προσπερασε την ακμη....διαλυμενο βασιλειο..

κουρος είπε...

Αγαπητοι συνχολιαστες τα πραγματα ειναι απλα.τα ειπε τοσο απλα ο τεως προεδρος.ο δημος διοικειται απο μη αιρετους.μην το ψαχνετε παρακατω Οταν εκλεχθηκε ο καιλης,λακκουβας,πανουργιας διοικουσαν αυτοι.τωρα ολοι ξερουμε πως πραγματικη δημαρχος ειναι αλλη.Προεδρε το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.εσυ με κεινον τον γραφικο ελευθερο πολιτη μας τον κουβαλησατε.εσεις παρτε τον πισω

ΓΘ είπε...

μόλις τελειώσει αυτή η θητεία- θα έχουν πολλη δουλειά οι εισαγγελείς στη παραλία

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ είπε...

Υ.Σ. Στο Γιάννη Πατσαντάρα, δεν τάχτηκα δίπλα του
επειδή είναι παιδικός μου φίλος και συμμαθητής μου. Τον
στηρίζω, με την ταπεινή μου παρουσία, σε αυτή του την
προσπάθεια, επειδή ξέρω την ακεραιότητα του χαρακτή-
ρα του, τις ηγετικές του ικανότητες, τις προθέσεις του για
προσφορά στον τόπο, με μοναδική ανταπόδοση την ηθι-
κή ικανοποίηση. Αλλά πάνω απ’ όλα θα είμαι αλληλέγγυ-
ος μαζί του, για τα βαθιά δημοκρατικά του αισθήματα, τα
οποία τα μοιράζει απλόχερα στην οικογένειά του, στους
φίλους του, στους συνεργάτες του, στους συμπατριώτες
του. Έχω πειστεί ότι οι Πολίτες του Δήμου θα ανταπο-
κριθούν στο κάλεσμά του .STERGIOS BAKOLOYKAS TEFXOS 9 AXOS,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,10. Στα blogs σχολιάστηκε κατά κόρον η σχέση του
Γιάννη Πατσανταρά με την αδελφή του Σοφία με την
οποία αναφέρθηκε ότι ούτε εσείς είχατε τις καλύτερες
σχέσεις.
Με την κυρία Σοφία Πατσαντάρα συνεργασθήκαμε
στην ΔΕΤΠΑ και όντως είχαμε μια διαφορετική αντίληψη
σε κάποια πράγματα. Θα ήταν άδικο όμως να μην σας
θυμίσω ότι και επί δικιάς της προεδρίας και επί δικιάς
μου η ΔΕΤΠΑ ήταν η μοναδική κερδοφόρα Δημοτική
Επιχείρηση στην Ελλάδα που έδινε!! στον Δήμο αντί να
‘’παίρνει’’.
Εγώ όμως θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και
θα δεχθώ ότι και η Σοφία, και εγώ, και εσείς είμαστε ‘’ιδι-
ότροποι’’.
Πιστεύετε αλήθεια ότι ο άνθρωπος που διοίκησε την
Πολεμική αεροπορία πετώντας μέχρι την τελευταία μέρα
δεν έχει την προσωπικότητα να επιβληθεί στην Σοφία ή
στον καθένα. Εγώ που τον γνώρισα σας λέω ότι την έχει
και την παραέχει.
Στο Δήμο Διοικεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβού-
λιο. Περιμένετε να ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο μας και
θα δείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι με διάθεση για προ-
σφορά και προσωπικότητα. Διαβάστε τα ονόματα. Συ-
γκρίνετε και επιλέξτε. Μη μπλέκετε αδέλφια, παππούδες
και γιαγιάδες. STATHIS GIANNELOS TEFXOS 9 AXOS-------------------------------ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ .ΟΛΑ ΧΥΜΑ.ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ.ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ.ΤΕΛΟΣ .ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

..ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .........ανωνυμη των 12.17 μην φανερωνεσαι τοσο πολυ.κρατα τα προσχηματα λιγο.το αφεντικο σου εχει ξοφλησει.το φαντομ καταρριφθηκε ,

ΙΝΤΕΡΝ.ΣΤΡΑΤΟΣ είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΕΣΤΕΙΛΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΛΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΡΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΡΓΑΤΑ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ.ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προφανώς είχες κάποιες λέξεις η χαρακτηρισμούς που δεν μπορούσα να τα βγάλω. Το έχω ξαναπεί μπορείτε να τα πείτε όλα αλλά με έξυπνο τρόπο και λόγο χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα σε κανένα. Επώνυμα σχόλια τα βγάζω όπως είναι. Κολλητός δεν είμαι με κανέναν. Σχετικά με την προκήρυξη τα έχω πει πριν καν ΓΡΑΦΤΕΙ!!!! και η θέση μου είναι ότι είμαι υπέρ για τους λόγους που εξήγησα στην ανάρτησή μου σχετικά με αυτή. ( Δεν την διάβασες η δεν την κατάλαβες. Αχ Αχ θα σε μαλώσω, θα σε μαλώσω δεν με διαβάζεις σωστά). Το μέιλ γνωρίζω τι γράφει αλλά είναι προσωπικό και δεν είναι δουλεία μου να το δημοσιεύσω. Δεν στηρίζω κανέναν, δεν καλύπτω κανέναν. Το έχω αποδείξει.!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 10.14 πμ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ . ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΔΟΥΛΕ .ΕΙΛΩΤΑ .ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΛΙ.ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ .ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.