Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Δεν δικαιολογώ ότι στο Δίστομο τα "αβγά" βγήκαν πρώτοι!»

Να διαβάσει ο κύριος  Στέφανος Μουαγκιέ!!!!!!!! που έκανε την παραπάνω δήλωση τα αποτελέσματα των εκλογών και μετά να βγει να πει ότι βλακείες θέλει. Άσχετος με το θέμα, κακο-ενημερώμενος και θέλοντας κάτι να πει, είπε μια βλακεία για το Δίστομο που δεν ισχύει .
Ας διαβάσει εδώ το παλικάρι να μάθει τι έγινε στις εκλογές στο Δίστομο και ας παραμείνει στα μικρο-καλλιτεχνικά του γιατί τα άλλα δεν τα "έχει" όπως φαίνεται.
Ποιος βγήκε πρώτος στο δίστομο ρε φίλε???  Για μάθε να μας πεις και εμάς...........

Διαβάστε την δήλωσή του

Τι είπε ο ηθοποιός Στ. Μουαγκιέ για τη Χρυσή Αυγή

Για τη είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο ηθοποιός που παίζει στο σίριαλ «Κλεμμένα όνειρα», του Mega.

«Δεν δικαιολογώ ότι στο Δίστομο τα "αβγά" βγήκαν πρώτοι!» είπε ο Στέφανος Μουαγκιέ στο «Πρωινό mou», και συνέχισε: «Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Katholou sevasmos

Ανώνυμος είπε...

ετσι..ετσι...συνεχιστε να δινετε βημα στη μαυριλα και στη βρωμια να κανει και κριτικη στην ΕΛΛΑΔΑ και να εχει και αποψη...και καθιστε να σας σκοτωνουν για μια καμερα...
συνεχιστε να αναμασατε μπουρδες και πολιτικολογιες ...τα καναλια ειναι πορνο ...εκμαυλιζουν την πνευματικη ακεραιοτητα...