Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ποιοι κατέθεσαν συνδυασμούς στα πρωτοδικεία Λιβαδειάς, Άμφισσας, Καρπενησίου μέχρι και αυτή την ώρα

Τελευταία ώρα καταθέτουν τους συνδυασμούς τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε όλη την περιφέρεια στα κατά τόπους πρωτοδικεία, προσθέτοντας υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Δείτε αναλυτικά ποιοί έχουν καταθέσει υποψηφιότητα στα πρωτοδικεία Άμφισσας, Καρπενησίου, Λιβαδειάς και Χαλκίδας. Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς, μόλις κατατίθενται νέοι συνδυασμοί. Η προθεσμία λήγει τα μεσάνυχτα απόψε 27 Απριλίου 2014.
Σύμφωνα με το lamiastar μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει συνδυασμούς οι:




Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
1. Γιάννης Πατσαντάρας
2. Λουκάς Ζάκας
3. Πανουργιάς Θανάσης
4. Ιωάννης Γεωργακός

Δήμος Δελφών
1. Γιώργος Ιωσηφίδης
Δήμος Δωρίδας
1. Γεώργιος Κουλούλας
2. Χρήστος Τριανταφύλλου
3. Γεώργιος Αρτινόπουλος

Δήμος Αγράφων
1. Θεόδωρος Μπαμπαλής
Δήμος Καρπενησίου
1. Βασίλης Παπαροϊδάμης
2. Νίκος Σουλιώτης
3. Γιάννης Σταμάτης

Δήμος Ορχομενού
1. Λουκάς Υπερήφανος
2. Γεώργιος Σκόπας
3. Στεφανίδης Γιάννης
4. Κώστας Ξηρογιάννης

Δήμος Αλιάρτου
1. Γεώργιος Ντασιώτης
2. Φίλιππος Σαγάνας

Δήμος Λιβαδειάς
1. Γιώργος Ζιώγας
2. Νώντας Κοτσικώνας
3. Γιώτα Πούλου
4. Άρης Ρούσσαρης
5. Αλέκος Καρκάνας

Δήμος Χαλκίδας
1.Βαγγέλης Σταματούκος
2.Κώστας Κουλουρίδης
3.Νίκος Λεβέντης
4.Χρήστος Παγώνης
5.Θανάσης Ζεμπίλης


Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων
1.Γιάννης Μπουροδήμος
2.Γιώργος Ψαθάς


Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού 
1.Ηλίας Πετσής
2.Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη


Δήμος Ερέτριας
1.Βασίλης Βελέντζας
2.Αμφιτρίτη Αλημπαντέ


Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
1.Δημήτρης Θωμάς
2.Θανάσης Μπουραντάς




http://www.lamiastar.gr

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια βιάζεται να γίνει Δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Τσούζει 11:41;

Ανώνυμος είπε...

Η Αραχωβα τελείωσε

Ανώνυμος είπε...

ο Δήμος Δελφών κατεβάζει 1 υποψήφιο και ο Δήμος ΔΑΑ 4 υποψηφίους. Αυτό δείχνει το επίπεδο των κατοίκων του δήμου μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Εργασιακός εκβιασμός,αγορά συνειδήσεων,τραμπουκισμός.
Τί να ψηφίσω;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΤΣΟΥΞΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΕΙΣΑΙ.ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα με βάλει για δουλειά τώρα που δεν μπήκα υποψήφια;
Σε εργολαβία θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθευουν ο φημες για το ποιοι απαρτιζουν το ψηφοδελτιο του πτεραρχου στην Αραχωβα και οτι χρειασθηκε να μεταφερει εξαφανισμενους χρονια απο την Αραχωβα και αθηναιους στην καταγωγω ενα εχει να πει κανεις.θλιψη

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:03 μ.μ.
Υπάρχουν Αθηναίοι στην καταγωγή που νιώθουν πιο Αραχωβίτες από πολλούς ντόπιους καθώς και αγαπούν και έχουν κάνει για το χωρίο τόσα πολλά που μακάρι κάποιοι Αραχωβίτες να είχαν κάνει τα μισά.
Αυτό το "Πας μη Αραχωβίτης Ξένος", μας έχει φάει τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

12:03 εσυ μεχρι πριν λίγο γέλαγες τώρα σε έπιασε θλίψη?????ειναι σοβαρά τα πράγματα.....

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθεύουν οι φήμες για το ποιοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ξενοδόχου στην Αράχωβα και οτι χρειάστηκε να επιστρατεύσει ολα τα κομματικά φαντάσματα του παρελθόντος ενα εχει να πει κανεις ......ΘΛΙΨΗ

Ανώνυμος είπε...

μην ταραζεστε παιδια σαββατο κοντογιορτη που λεμε εδω πανω στη βλαχια.εσεις που λετε για τα ψηφοδελτια μαλλον κομματοσκυλα θα σαστε και τα μαθατε γιατι δεν αναρτηθηκαν ακομη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να πω ονομα γιατι θα το κοψει αλλα καποιο ψηφοδελτιο σε ενα χωριο ειναι αδελφατο.ποιος το εμπνευσθηκε αραγε

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ επαγγελματίες της Αράχωβας με επικεφαλής τον Γεωργακό, κατεβαίνουν για να ...... σβήσουν τα χρέη τους !!!!! Πλήρωνε τα δημοτικά τέλη και το νερό, κορόιδο παππού !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι

με το παρον μηνυμα, σας ενημερωνω οπως προσθεσετε και τον συνδυασμον "Ανεξαρτητη Βοιωτικη Κοινωνια" στους ηδη υπαρχοντας εκλογικους συνδυασμους δια τον Δημον Διστομου Αραχωβης Αντικυρας.

Μετα τιμης,
Λουκας Α. Γιουλλας
Γυμνασιαρχης εν συνταξει

Ανώνυμος είπε...

Ναι καιρός είναι να αρχίζει να σαρώνει ο Cockpitακιας τους δρόμους από τα πολλαπλά σκουπίδια. Το πανηγυράκι συνοδευόταν σαν ορντέβρ με δεκάδες σκουπίδια παντού.

Ανώνυμος είπε...

Λίγος σεβασμός για ανθρώπους που δεν ξέρεις ούτε το τι έχουν προσφέρει στην πατρίδα τους, ούτε την πορεία τους γενικότερα, 7:57, δεν βλάπτει...... Έλεος πια με την ισοπεδωτική προς τα κάτω λογική που σας διακατέχει.... Έλεος.....

Ανώνυμος είπε...

7:23, όχι τα χρέη τους απλώς, αλλά φόρους που ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙ και έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αποδώσουν στο δήμο. Οι κύριοι απλώς τα έβαλαν στην τσέπη τους . Αυτό αλήθεια με ποιά λέξη θα το χαρακτήριζε κάποιος, αν όχι με αυτή της ΚΛΕΨΙΑΣ; Προκαλώ τον οποιονδήποτε να το διαψεύσει......διαφορετικά ..!!....!!....

Ανώνυμος είπε...

9:18πμ , μπορείς να ψηφίσεις βουλευτικό τραμπουκισμό!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Περίμενε να περάσουν μήνες και τότε μπορείς και σε κάποιο εργοστάσιο

Ανώνυμος είπε...

10.58 αγαπητέ συνομιλητή η απαντηση στην ερώτησή σου: "Δες τι ακριβώς είναι ο φορος παρεπιδημουντων, αναρωτησου ποσο εύκολο ειναι να διαγράψει ενας δήμαρχος τα χρέη των ξενοδόχων, σκέψου (αν μπορείς) που επηρεάζει εσενα η μη καταβολη αυτου του φόρου, τι θα αλλάξει στη δικη σου ζωη εαν πληρωθουν οι φοροι που δεν εισέπραξε ποτέ η προηγούμενη δημοτικη αρχή, και τέλος αφου καταλαβες ποσο λαθος αποψη έχεις σκέψου ότι εαν όλες οι επιχειρήσεις στην Αραχωβα δεν μπορεσουν να ανταπεξελθουν και κλείσουν, τι θα είναι η Αραχωβα και τι εσυ και ο δημος της! Ενα τίποτα πριν απο 50 χρόνια! Αλλα μαλλον εισαι και εσυ ταγαρι και προτιμάς να ψοφήσει η γιδα του γείτονα παρά να έχεις και εσύ μια γίδα!

Ταγάρι είπε...

9:47, πραγματικά η εξήγηση και η λογική σου τσακίζουν κόκκαλα, ακόμη και σε ένα ταγάρι-όπως με αποκαλείς. Σαν έγκριτος νομικός-τρομάρα σου, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι φόροι που ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ μέσω των αποδείξεων, ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ εκεί που ΠΡΕΠΕΙ, και ΟΧΙ στις τσέπες αυτών που τους εισπράττουν!!! Αν θέλανε να τους βγάλουμε το καπέλο, θα έπρεπε να μην εισπράττουν τους φόρους και την απόφασήτους αυτή να την έχουν αναγράψει στις αποδείξεις , ώστε να έχουν ενημερώσει τους πελάτες-ταγάρια, σαν εμένα. Αυτό όμως απαιτεί τσαγανό, να τα βάλεις δηλαδή με το νόμο, κάτι που δεν διαθέτει κανένας τους!!! Και για να το κλείσω το θέμα, πραγματικά δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον το κατάντημα της Ελλάδας, αφού υπάρχουν πολίτες(!) της με τέτοια μυαλά........
υ.γ. Όσο για την κατσίκα του γέιτωνα, δεν θα προλάβει να ψηφίσει, γιατί την έχετε ξεκοκκαλίσει εσείς!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητο ταγαρι, κάνοντας μια παράλληλη συζήτηση δεν θα βγει αποτελεσμα. Με απλα λόγια για να το καταλάβεις: 1) ο Λεόντιος θα έπρεπε να ειχε φροντίσει να εισπραχθει ο φορος απο την πρωτη στιγμή 2) να τον πληρωσουμε μετα απο 8 χρόνια με διπλασιασμο εν καιρο κρίσης δεν ειναι αδικο; 3) εαν ειχε την μορφή ενος φόρου οπως το φπα δεν θα ειχαμε δυνατοτητα για ενημερωτητες 4) θα πληρωνες διοδια για τον δρομο της δεσφινας ωστε καποτε να γινει εθνικη οδός; (καπως ετσι ειναι και για εμας ο φορος παρεπηδ.) 5) πολυ ευχαρίστως να πληρωθεί αρκει να δουμε εστω και μια θετικη κινηση απο το δημο προς τον τουρισμο 6) τελος, μαλλον εισαι ΔΥ και εναντιον οσων αγωνίζονται για να επιβιώσουν προσφεροντας στον τοπο τους, εσυ βρεξει χιονισει παιρνεις το μισθο σου, γιαυτο σε λεω και ταγαρι, γιατι ψηφιζεις με κλειστα ματια. απλα ανοιξε ματια κ αυτια, σκέψου και μετα πραξε αναλογα. Εαν ψηφισεις πάλι μια απο τα ίδια τοτε συγνωμη αλλα εισαι ταγαρι!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 10:56,

Σχετική με την 5η επισήμανσή σου: Η απόδοση του τέλους διαμονής παρεπιδημούντων από τον εισπράκτορα στον δικαιούχο δεν εξαρτάται από ενέργειες του δικαιούχου. Βλέπε τον σχετικό νόμο.

Ανώνυμος είπε...

7.38 Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το τοσο σημαντικο που σας κανει να θελετε να πληρωθει ο φορος παρεπιδημουντων που δεν εισπραχθηκε οταν επρεπε. Βρειτε οσους εκαναν πυροτεχνηματα ανοιγοντας "παγοδρομια") κλπ και μετα εξαφανιστηκαν, γιατι δεν τα ζητατε απο αυτους? Εμ βεβαια κανεις δεν αγιαζει στον τοπο του. Σας ενοχλουν ειδικα οι Αραχωβιτες επιχειρηματιες γιατι οφειλουν τον Φ.Παρεπ. και οχι ολοι οι αλλοι. Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα. Ο φορος θα πληρωθει, ΕΑΝ πρεπει να πληρωθει(εχει παρει την δικαστικη οδο) και κανενας δημαρχος δεν μπορει να το αλλαξει αυτο ειτε Πατσανταρας ειτε Γεωργακος.

Ανώνυμος είπε...

Πρόσφατα έμεινα λιγες μέρες στην Γερμανία. 40 ευρώ το βράδυ συν 1.50 φόρος για την πόλη. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται από τον Δήμο για δρόμους, σχολεία κτλ.Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα εδώ.
Γιατί το πιο απλό πράγμα δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Ας μας εξηγήσει κάποιος τι έγινε. Εισέπραξαν οι ξενοδόχοι τον φόρο και δεν τον παρέδωσαν ή κάτι άλλο ?

Ανώνυμος είπε...

Οπως το ειπες 10.49 κάτι αλλο. Τα χρήματα απο τον φ.π. πηγαινουν οπουδηποτε αλλου εκτός απο την τουριστική ανάπτυξη. Οποτε και οι επιχειρηματιες ξενερωσαν και δεν ξαναπληρωσαν. Ο δήμος θα επρεπε να ειναι μαζι με τους επιχειρηματιες που δραστηριοποιουνται στον τοπο τους και οχι απεναντι τους.

Ανώνυμος είπε...

Αν η δημοτική αρχή δεν αρέσει ψηφίστε άλλους. Αν υπάρχουν παρανομίες υπάρχει και εισαγγελέας.
Αλλά η λογική δεν πληρώνω φόρους γιατι ο δήμος δεν κάνει αρκετά γιά πάρτη μου, δεν νομίζω θα μας παει μπροστά.

Ταγάρι είπε...

Απάντηση στους προλαλισαντες από το ταγάρι , που όντως του προειςπράτουν τους φόρους που του αναλογούν και σίγουρα ούτε τζιπ, ούτε 4χ4, ούτε μερςεντές διαθέτει : δεν καταλαβαίνω τι πάει να πεί ξενέρωσαν και δεν πληρώνουν? και ποιός τους ρωτάει αν έχουν αυτό το δικαίωμα ...... Αλήθεια μήπως ανήκουν στο κίνημα ´δεν πληρώνω ´? Λίγη ειλικρίνεια παιδιά δεν βλάπτει.... Καλή αυτή η δακρύβρεχτη προσέγγιση περί ανάπτυξης που μας Φέρνετε δήθεν και χωρίς εσάς η Αράχωβα θα ήταν ´ένα τίποτα πριν 50 χρόνια ´, αλλά πέσετε μας τι θα ήσασταν εσείς αν επιχειρούσατε, όχι στην Αράχωβα, αλλά στη Δεσφίνα πχ και χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, κάθε άλλο .... Και κάτι άλλο, για να το τελειώνουμε : ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.... Αυτά, και όσο είναι καιρός προσγειωθείτε.... Είναι κακός σύμβουλος η έπαρση.......άλλωστε όπως προείπα, σας έχουμε βαρεθεί....καληνύχτα σας...