Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας


45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να ρωτησω τους συνδημοτες απο το Στειρι. Ξεχασαν να οργανωσουν κατι η καλυπτονται απο τις εκδηλωσεις της Αραχωβα;

Ανώνυμος είπε...

Το στειρι τους βγαζει και το στειρι ξεχνανε. Οι Στειριτωτες ομως ποτε!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν ανεβαζεις τα σχολια τσοπανε?????

Ανώνυμος είπε...

Γεωργακε τοξεχασες το στειρι αλλα ο αντιδημαρχος μηπως ειναι ονεος κοιμωμενος

Ανώνυμος είπε...

15 Φεβρουαρίου 2015 - 4:00 μ.μ. τσοπανόπουλο…. βαλε το ονομά σου να σου τα δημοσιεύσει...ετσι απλά!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε -11;02 Το προβλημα δεν ειναι το ονομα Το προβλημα ειναι ποιον θιγη το μυνημα Ξερει ο Τσοπανος μπλοκ καλα την δουλεια του ...... χρονια τορα.

Ανώνυμος είπε...

Ουτε καρναβάλι ουτε ενημέρωση για το νερο. Καλα τα πατε.

Ανώνυμος είπε...

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας....

προσπάθειες σκόρπιες και μοιάζουν με τουφεκιές στον αέρα!!!!

Φρου Φρου και αρώματα!!!!!!!

Απορία του τριωδίου..... είπε...

15 Φεβρουαρίου 2015 - 10:37 μ.μ......Εσυ με τις παρωπιδες στα ματια σου, εχεις διοργανωσει καποια χρονιά καρναβαλι ή εχεις ποτε συμετάσχει σε καρναβάλι στο στειρι;

Ανώνυμος είπε...

Ουδείς υγιώς σκεπτόμενος μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Αντιδήμαρχος Στειρίου συμμετείχε στην οργάνωση, πρωτοστατούσε ή συμμετείχε στις περισσότερες εκδηλώσεις του Στειρίου. Ουδείς επίσης μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ποτέ στο Στείρι δεν πραγματοποιήθηκαν τεραστίων διαστάσεων καρναβαλικές εκδηλώσεις. Τα τελευταία χρόνια όμως είχε γίνει παράδοση, πέραν των όποιων άλλων εκδηλώσεων, η διενέργεια του παιχνιδιού ΄΄ κυνήγι του θησαυρού ΄΄. Γιατί λοιπόν φέτος δεν πραγματοποιείται ούτε καν αυτό το παιχνίδι; Γιατί η Δημοτική Eνότητα Στειρίου είναι η μόναδική εντός του Δήμου που δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αποκριάτικη εκδήλωση; Γιατί οι περισσότερες εκδηλώσεις φέτος πραγματοποιούνται στη Δημοτική Ενότητα Αράχωβας, παρότι δεν έχει καμία παράδοση στις απόκριες και τα τελευταία έτη δεν είχε πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση;

Ανώνυμος είπε...

Kυρία/ε σας ενημερώνω ότι χθες Κυριακή εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του εκπολιτιστικού συλλόγου Στειρίου που είναι ο κύριος διοργανωτής του καρναβαλιού, ήδη τα παιδιά δουλεύουν «πυρετωδώς», υπομονή λοιπόν και θα ενημερωθείτε άμεσα για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Στείρι την Κυριακή 22/2/2015.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα συγχαρητηρια στα νεα παιδια που αποφασισαν να συνεχισουν τομεγαλο εργο πουγινεται στο στειρι καθε καλοκαιρι.παιδια μια συμβουλη ναζητατε αυτα που δικαιουται τοχωριο μας.ελπιζω τωρα που αλλαξαν οι ρολοι ο αντιδημαρχος να σταθη στο υψος του .διαφορετικα σκληρη κριτικη παντα καλοπροαιρετη ποτε ποτε με εμπαθεια.παλι θα το πω γεωργακε προσεχε και μην ξεχνας.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη κυριε Αντιδημαρχε ευτυχως που την παρτιδα θα την σωση ο εκπολιτιστικος.Αυτο μας λες. Γιατι στο προγραμα του Δημου δεν υπαρχει πουθενα το Στειρι.Αλλες χρονιες οριοσουν εναντιον της Δημοτικης Αρχης Φετος.... ΓΑΡΓΑΡΑ ο ....συλλογος.... μας λες.

Σκίουρος είπε...

Ο εκπολιτιστικός δεν εχει καμια δουλεια. Ο Δήμος πρεπει να διοργανώσει κατι όπως και στα υπόλοιπα χωριά.

Ανώνυμος είπε...

α)η Αράχωα είχε πάντα εκδηλώσεις τις Απόκριες με άναμα φωτιάς και χορούς,απλώς εφέτος λόγω χορηγιών και δωρεάν προσφερθέντων παρουσιαστών είναι πιό εμφανής η διοργάνωση

β)είναι ιεροσυλία να κατηγορείται ο νύν αντιδήμαρχος όταν είναι εκ των κυρίων πρωταγωνιστών της εκπολιτιστικής ζωής του Στειρίου τα τελευταία χρόνια

Ανώνυμος είπε...

ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ.ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΛΑΛΗΣΤΑΤΟΣ.ΚΡΙΤΙΚΕΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ.ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΦΑΟΥΛ.ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΞΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ.ΒΑΛΕ ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

Αγιωργίτης είπε...

μια χρονιά δεν ασχολήθηκε...

και....

συμμαθητής είπε...

16 φεβρ 11,14 μ.μ. ΑΠΛΑ.... αυτές τις χρονιες υπήρχαν συλλογοι αλλά δεν υπηρχε δημοτική αρχή

Ανώνυμος είπε...

Για ενημερωση των σχολιαστών

Αρμοδιότητες.

4. Οι αντιδήμαρχοι εκτός των καθ’ ύλην αρμοδιοτήτων που μεταβιβάζει σε αυτούς ο δήμαρχος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οπωσδήποτε και οι αρμοδιότητες για θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ασκούν και τις ακόλουθες κατά τόπον αρμοδιότητες:

α) Έχουν την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα.
β) Παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη δημοτική ενότητα.
γ) Μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στη δημοτική ενότητα.
δ) Υπογράφουν με εξουσιοδότηση του δημάρχου, βεβαιώσεις, πιστοποιητικά και λοιπά διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας.
ε) Συνεργάζονται με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
στ) Ασκούν κάθε άλλη αρμοδιότητα που μπορεί να τους μεταβιβάζει με απόφασή του ο δήμαρχος, που αφορά τη δημοτική ενότητα.

http://www.kallikratis.eu/antidimarchoi-arithmos-ana-dimo-armodiotites-thiteia/

Στειριώτης είπε...

Κυρια /ε 17 Φεβρουαρίου 2015 - 3:10 μ.μ. _____ 16 Φεβρουαρίου 2015 - 11:14 μ.μ. και ______ η/ο Σκίουρος χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή.

Για τις απορίες σας υπαρχει το e-mail steiri.daa@gmail.com ή στα τηλέφωνα 2267350115 - 6945650554.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε γιατι χρησιμοποιεις τετοιου ειδους εκφρασεις οπως ιεροσυλια.εμεις στο στειρι ουτε ξεχνουμε ουτε ακυρωνουμε τη προσφορα του αντιδημαρχου στο χωριο .επειδη το στειρι ειναι ζωντανο και ξερει πολυ καλα απο εκδηλωσεις και θαειναι ερημο αυτες τιςη ημερες μας κακοφανηκε.και τα γραφω αυτα γιατι τον ξερω και θα εχει και ο ιδιος στεναχωρηθει αλλα και επειδη ερχεται καλοκαιρι και το στειρι τοτε ειναι στο επικεντρο της βοιωτιας προσοχη

Ανώνυμος είπε...

Φέτος δεν θα φάμε κι εμείς στο Στείρι λίγη γίδα σκαριτσάς? την είχαμε συνηθήσει.. γιατί ??
Θα πάμε στο Δίστομο για ταραμά ?
Θα γελάν και τα κνέλια που λέν κι διστομίτες

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
Εδω περασανε εξι μηνες ανυπαρξειας η γιδα σας χαλασε καλη σαρακοστη

Ανώνυμος είπε...

Τσοπανακο το σχολιο που σου εγραψα για τα λεφτα που μαζευουν για την εκδηλωση της αποκριας στην Αραχωβα χωρις αποδειξη το εκανες γαργαρα δεν πειραζει ομως γιατι το ξεσηκωμα εγινε απ οτι εμαθα και ο Δημαρχος τα πειρε στο κρανιο.
Αυτο βεβαια οφειλετε στο οτι του το ειπες εσυ και μπραβο σου αλλα ετσι εδειξες και τον χαρακτηρα σου και το με ποιον εισαι αλλα και ποιθος εισαι.

μασκαρακο

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστος φιλε 9:13μμ,γαργαρες-γαργαρες.Αλλα εξω απο το χορο πολλα λογια λες....Ξερετε για ποιον μιλω στο παρελθον..Τωρα να σε δουμε,και τα πρωτα αποτελεσματα ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ...δεν λεω ονοματα γιατι ο τσοπανος τα κοβει...ποναει κι αυτος βλεπετε..ενω παλαιοτερα παααααρε να εεεεχεις.....

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδευετε παιδια τις καραφλες,δεν ειναι ολοι σαν τον βαρουφακη...ας ειναι στο ιδιο κομμα,καμια,καμια,καμια σχεση...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε στειριώτες παραπονιέστε για το δήμαρχο που δεν σας προσέχει όταν τον ψηφίζατε καλά δεν ξέρατε δεν ρωτούσατε???

δεν σε ρωτήσαμε είπε...

25 Φ 12:09 π.μ....εχεις δίκιο αξιότιμε κυριε...τι χάσαμε??? τα έργα και οι μέρες του προηγουμένου δημάρχου και του προ προηγούμενου μιλούν μόνα τους.σε ευχαριστούμε που μας τα θύμισες.ας υποστούμε ολοι εμεις οι στειριώτες υπομονετικά τις συνέπιες της απερισκεψίας μας....
καλη σαρακοστή

Ανώνυμος είπε...

3:22 μ.μ.,πάντα αθεράπευτα ΙΔΙΟΣ!!!!Καλή Σαρακοστή κ΄καλά κρασιά......

δεν σε ρωτήσαμε ε; είπε...

4:05 μ.μ. επίσης... καλά κρασιά τον Αύγουστο λέει η λαϊκή παροιμία....για να γίνει και η παρουσα δημοτική αρχή μέτρο για σύγκριση πρεπει να ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΌ δήμο (πενταετία ) οπως εχουν κυβερνήσει οι δημοτικές παρατάξεις της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» και της Νεας εποχής(καποδιστριακη περιοδος)

επομένως μην τσαντίζεσαι,μην τσιτώνεσαι....μην κόπτεσαι....μην χανεσαι...και προπαντός ...ΟΧΙ επιλεκτική μνήμη.....Καλό Πάσχα!

Ανώνυμος είπε...

4:05 μ.μ.Ας πιέζουμε προς ριζοσπαστικές λύσεις και ας είμαστε αντικειμενικοί όταν κρίνουμε. Κριτική, ναι! Αλλά σοβαρή,και δημιουργική.

Ανώνυμος είπε...

Το μονο επικοδωμιτικο εργο ειναι: οι απαντησεις στα σχολια του τσοπανου..γιατι ο κοσμος τρωει κοπανιστο αερα....και δεν βλεπει οτι δεν γινεται τιποτααααααα

Ανώνυμος είπε...

Για να μην νομιζουν οτι λογο κρισης δεν παρακολουθουμε το πρωτο εξαμηνο στο στειρι ολα μηδεν.περιμενουμε το δευτερο που ειναι και το βαρομετρο.

στειρι 2 είπε...

Το πάρκινγκ που καίει και την αλλοτροπία την έχει αναλάβει ο πρόεδρος.τα σκουπίδια και τα οικονομικά που καίνε ο αλμπάνης.Εξ όσων γνωρίζω κι οι δυό δεν παίρνουν μισθό.Οι άλλοι αντιδήμαρχοι που πληρώνονται και ο δικός μας που έγινε ολόκληρη μετάταξη για να παίρνει μισθό με τι ακριβώς ασχολούνται και δικαιλογούν τον μισθό τους,γιατί το στείρι πάλι μηδέν είς το πηλίκον.Δήμαρχε ξέχασες ότι το στείρι σ έβγαλε

Ανώνυμος είπε...

Κανένας από ο Στείρι δεν γράφει σχόλια σαν αυτό που γράφει αυτός που υπογράφει με το ψευδώνυμο Στείρι 2. Αυτά τα γράφει ο γνωστός προβοκάτορας του Δήμου που γράφει με ένα σορό ψευδώνυμα.

Sogal είπε...

-Υπομονή
-Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
-Όσοι αντιδήμαρχοι δε δικαιούνται αντιμισθίας, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 3ε του άρθρου 3 του ν.4051/2012, λαμβάνουν τις πλήρεις αποδοχές της οργανικής τους θέσης.
www.kedke.gr/wp-content/uploads/2013/01/eggr532_070120131.doc

ΠΡΟΕΔΡΟΣ είπε...

οσα και να γραψετε δημαρχος-προεδρος-αντιδημαρχοι -συμβουλοι μπορει να μην εχουν την ιδια ιδεολογια αλλα ειναι ενωμενοι γιατι ο καθενας ειναι καλος εκει που δεν ειναι ο αλλος και μεχρι το καλοκαιρι θα εχει φανει η δουλεια που γινεται

Ανώνυμος είπε...

στειρι 2,ποσο κολλημενος εισαι και ποσο κακία εχεις μεσα σου!στο πρόσφατο παρελθόν υπηρχαν αντιδημαρχοι ( το γνωρίζεις πολυ καλά, οτι πιστωνόταν μονο ο τραπεζικός τους λογαριασμός).τωρα ειναι καθε μερα στην δημαρχία και προσφερουν αυτά που προσφερουν(συμφωνα με τις δυνατότητές τους) και εσένα παλι δεν σου αρέσει και σαν φίδι χύνεις το δηλητήριο σου (την κακία σου).Εισαι αρρώστια που δεν γίνεσαι καλά ....Αλλιώτικη περίπτωση η δική σου.......... στειρι 2 !!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ 11:00 ΟΛΕ-ΟΛΕ..ΟΛΕ,,,,ΟΛΕ .....ΟΛΕ......ΟΛΕ......ΟΛΕ.ΟΛΕ.ΟΛΕ ..ΟΛΕ ΟΛΕ.....ΟΛΕ..ΟΛΕ.........ΟΛΕ Γιατι δεν το βαζεις ρε ΤΣΟΠΑΝΕ ποιον ενοχλη τον Προεδρο η εσένα.... Άλλα ξεχασα το ίδιο είστε

Ανώνυμος είπε...

Τι όλο για τον Πρόεδρο μιλάτε, ποιον πρόεδρο ;;; δεν βλέπετε πως τον καπελώνει ο ξύπνιος της παρέας, νομίζει ότι έχει μεγάλα μέζεα κατά τον Ζουράρη αμ δε άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

αφου έχει μεγάλα μέζεα....καν τους αέρα και μην χολοσκάς 13 Μαρτίου 2015 - 8:54 μ.μ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε μπραβο που επιτελους στην πλατεια στα καφενεια γινεται κατι, δηλαδη μιλαω για την παρουσιαση του αυτοκινητου .Αλλα παλι ξεχασε ο Γιαννης να αναρτησει στο διαυγεια ποσα λεφτα θα παρει ο Δημος απο αυτη την εκδηλωσει.
Και κατι τελευταιο δεν μπορω να πω το σημειο ειναι το καλυτερο και δεν εμποδιζει καθολου τον κοσμο να προχωραει γιατι η Αραχοβα διαθετει πολυ μεγαλα πεζοδρομεια,

αφαιρεση είπε...

Καποιοι εχουν ενοχληθει που ο χαρης ασχολειται με τα οικονομικα εις βαθος και με λεπτομερεια.Καποιοι εχουν ενοχληθει που σε ολα τα δημοτικα διαμερισματα υπαρχουν καθε μερα εκλεγμενοι κι οι αντιδημαρχοι εχουν καθημερινη παρουσια.Καποιοι εχουν ενοχληθει που σφαγεια,παρκινγκ,αλλοτροπια,βιολογικος καθαρισμος μπαινουν σε σειρα με δημαρχο προεδρο μπροστα.Καποιοι εχουν ενοχληθει που ο Πατσανταρας ο Πανουργιας αλλα και ο Ζακκας ασκουν εποικοδομητικη κριτικη.Ποιοι να ναι αραγε.για καντε την αφαιρεση οεο οεο

yustavios είπε...

Δεν ρωτάς το χάρη που από ότι λες ασχολείται σοβαρά με τα οικονομικά του δήμου να μας πει γιατί το τοπικό διαμέρισμα Αράχοβας επιβάρυνε το δήμο με πρόστιμο σχετικά με πομπό τηλεόρασης, βλέπε .ρώτα το ποσό;
- για να μην στο μάθω εγώ και λες ότι είναι ανακρίβειες-.
Δεν ρωτάς το χάρη για την εγγυητική;
Η αντιπολίτευση κάνει εποικοδομητική κριτική αλλά πρέπει να πάρει και τις απαντήσεις στα θέματα που βάζει.
Την ταρίφα για το ιντερνέτ της Αράχοβας στην έχει πει ο χάρης και ποιος την ζητάγε;
Ποιοι πληρώνουν το νερό στην Αράχοβα και αν έχουν γίνει ρυθμίσεις τελευταία και σε ποιους και από πού;

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ενοχλούμαστε που ο Χάρης μαθαίνει οικονομικά στου …… κασίδη το κεφάλι τώρα στα γεράματα. Πραγματικά ενοχλούμαστε που αν και υπάρχουν εκλεγμένοι σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου , ο ένας δεν χωνεύει τον άλλο και ο ένας διαβάλει τον άλλο . Οι αντιδήμαρχοι έχουν καθημερινή παρουσία μεν ,αρνητική δε και πολλές φορές ,ειδικά στην Αντίκυρα, ανάρμοστη και απαράδεκτη, ειδικά τις μεσημεριανές και βράδυνες ώρες. Πραγματικά ενοχλούμαστε που τα σφαγεία θα δοθούν χωρίς διαγωνισμό σε ιδιώτη και για το αμαρτωλό παρκινγκ μεθοδεύονται διάφορες δραστηριότητες ξεπουλήματος, η δε αλλοτροπία (ωραιότατη ιδιωτική πρωτοβουλία για τον πολιτισμό) χρησιμοποιείτε ως ρεβανσιστικός μοχλός πίεσης για πρόσωπα που κάποιοι δεν γουστάρουν. ΔΕΝ καταλαβαίνουμε όμως γιατί ανακατεύετε ο Πατσαντάρας , ό Πανουργιάς κι ο Ζάκκας ως δήθεν άκακα αρνάκια της αντιπολίτευσης που κάνουν «εποικοδομητική κριτική» όταν οι ίδιοι έχουν ταχθεί ενάντια στην παράνομη εκλογή λόγω χρεών αλλά και άλλων λόγων, πολλών εκλεγμένων αυτής της Δημοτικής Αρχής χωρίς να εξαιρείτε ούτε ο Δήμαρχος.
Κάνοντας την αφαίρεση μου έμειναν κάποιοι που έχουν συμφέρον να διαιωνίζετε αυτή η κατάσταση όπως ήταν, είναι και …….θα είναι;