Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δέν τα φάγαμε μαζί. Μόνοι τους τα έφαγαν.

«Δόθηκαν μίζες για τα δομημένα»

 

Το ομολογούν οι επικεφαλής της «Ακρόπολις» ΑΧΕΠΕΥ

Διαφωνούν για το ποιος εκ των δύο τις διοχέτευσε, ωστόσο συμφωνούν και ομολογούν ευθέως ότι μίζες πράγματι δόθηκαν στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων.

Για το λόγο αυτό τα δύο προφυλακισμένα στελέχη της «Ακρόπολις» ΑΧΕΠΕΥ Σ. Πρινιωτάκης και Γ. Αποστολίδης εξετάζονται αυτή την ώρα κατ’ αντιπαράσταση από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, πριν λίγο ο Γ. Αποστολίδης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις μίζες που σήκωσε από την τράπεζα και μετέφερε σε δύο βαλίτσες γεμάτες μικρά χαρτονομίσματα.

Υποστήριξε όμως ότι παρέδωσε τις βαλίτσες στο Σοφοκλή Πρινιωτάκη, ο οποίος τις έκλεισε σε χρηματοκιβώτιο του οποίου το κλειδί μόνον ο ίδιος διέθετε.

Κατόπιν, κατά τον Γ. Αποστολίδη πάντα, ο Σ. Πρινιωτάκης μοίρασε τα χρήματα στους προέδρους των τεσσάρων ταμείων που είχαν αγοράσει το τοξικό ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με το ΠΑΣΟΚ, ο Σ. Πρινιωτάκης είχε «δείξει» ευθέως τον πρώην συνεργάτη του, ως τον άνθρωπο που διοχέτευσε τις μίζες σε ένα μόνο πρόεδρο ταμείου, ο οποίος κατόπιν τις μοίρασε «στο χώρο του υπουργείου Απασχόλησης γενικότερα».

Μάλιστα, κατά τον Σ. Πρινιωτάκη, ο Γ. Αποστολίδης του είχε πει, «τι περίμενες, ότι η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος μας έδωσε το ομόλογο;»

Ποιος λέει την αλήθεια; Ίσως τελικά να μάθουμε τις επόμενες ώρες.
http://www.newsbeast.gr

 Ο τσοπάνος λέει:
Λές και δεν το ξέραμε, την εξεταστικη περιμεναμε να μας το πεί.
Ο Έλληνας δεν τρώει κουτόχορτο κύριοι. Σταματήστε να μας λέτε τα αυτονόητα και στείλτε τους όλους φυλακή.Οσο ψηλά και αν είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: