Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη, υποψήφιας δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της και τις συναντήσεις με κοινωνικούς, παραγωγικούς φορείς και πολίτες η υποψήφια δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας Ευαγγελία Γρανιτσιώτη το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου μαζί με υποψήφιους συμβούλους περιόδευσε στο Στείρι, το Δίστομο και την Αντίκυρα.
Η κ. Γρανιτσιώτη κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που αναπτύχθηκαν αφού άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής τόνισε ότι ο συνδυασμός «Δημοτική Συνεργασία Διστόμου – Στειρίου – Αράχωβας – Αντίκυρας» γνωρίζει τον τρόπο αντιμετώπισης τους και δίνει λύσεις μέσα από το πρόγραμμά του.
Όπως σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος ο «Καλλικράτης» δημιουργεί δυνατούς δήμους και τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τη επίτευξη των αναπτυξιακών τους στόχων.
«Ο συνδυασμός μας έχει την γνώση, την εμπειρία και την θέληση να θέσει σε αναπτυξιακή τροχιά το νέο μεγάλο δήμο. Να δώσει ποιότητα στην καθημερινότητα των κατοίκων. Οι συμπολίτες μας αυτό το έχουν διαπιστώσει και με κάθε ευκαιρία φροντίζουν να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους. Μια εμπιστοσύνη που όλοι μαζί θα επισφραγίσουμε με τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου», επεσήμανε η κ. Γρανιτσιώτη.

2 σχόλια:

βλαχος είπε...

βαγγελιω γνωριζεις για τα κατωρθωματα του φιλου σου του νικολακη απο την αντικυρα και τις καταδικες του? για να μαθεις οσο ειναι καιρος, γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ.ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ 220 ΤΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;