Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ site του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

Στίς 23/2/2011 έγραψα τα παρακάτω.

 Πότε θα ολοκληρωθεί το νέο site www.daa.gov.gr ;

Στο site του δήμου εκτός των άλλων ελλείψεων, κάτω απο την ενότητα Δ.Α. Αράχωβας, βλέπεις μόνο 2 επιλογές πολιτισμός, πού σε παραπέμπει στόν σύλλογο Taekwon-do, και τουρισμός που σε παραπέμπει στο χάνι του ζεμενού.

Μαζί σας βρε παιδιά, αλλά αυτά τα 2 μόνο προσδιορίζουν τον πολιτισμό και τον τουρισμό της Αράχωβας;

Στην ενότητα weblinks υπάρχουν links μόνο για το Δίστομο και το Στείρι.

Το καταλαβαίνω πήρατε και αντιγράψατε το παλιό site του Δίστομου και λίγο λίγο το αλλάζετε αλλά έως πότε;

Φανταστείτε ότι είστε άσχετος με την περιοχή και θέλετε πληροφορίες απο το επίσημο site του δήμου. Χαθήκατε!!!

Μέχρι και σήμερα λοιπόν 31/07/2011 ο Πολιτισμός της Αράχωβας παραμένει ο Σύλλογος  TAE KWON DO και ο τουρισμός το Χάνι του Ζεμενού.
 Στα web links έχουμε αλλαγές και τώρα υπάρχει και η Αράχωβα και ο Οσιος Λουκάς ( Η Αντίκυρα βυθίστηκε απο τσουνάμι και δεν υπάρχει ;.....) και σύνδεσμος για τον Ντελάλη της Αράχωβας. Πολύ καλό μπλόγκ που έχει σιωπήσει εδώ και καιρό δυστυχώς. Εμείς οι υπόλοιποι που προφανώς δεν είμαστε "κολλητοί" αυτού που φτιάχνει αυτό το τερατούργημα δεν υπάρχουμε; Η τους βάζεις όλους η δεν βάζεις κανέναν.
 Θα παραμείνω σε αυτά γιατί άμα το πιάσω απο την αρχή μέχρι το τέλος θα πρέπει να γράφω ώρες.
Ποιός επιμελείται αυτού του "μπάχαλου";
Ζητώ επίσημη απάντηση για να αναφέρομαι πλέον στον υπεύθυνο προσωπικά και όχι στον δήμαρχο, αν και έχει και αυτός τις ευθύνες του που δεν παίρνει ένα μαστίγιο παρά τους έχει όλους με το καρότο.

ΑΙΣΧΟΣ...............
Δήμαρχε κάνε κάτι σήμερα, το site του δήμου πρέπει να είναι αντικειμενικό, ελκυστικό,να προβάλει τα καλά του τόπου και όχι απλός πίνακας ανακοινώσεων και τόπος διαφήμισης για τους φίλους κάποιων. 
Το "είναι υπό ανακατασκευή" δεν αποτελεί δικαιολογία πλέον.  Αν μετά τόσους μήνες δεν το έχετε φτιάξει κατεβάστε το μέχρι να ετοιμαστεί σωστά.

ΥΓ. στις 13/06/2011 έγραψα για πολλοστή φορά τα παρακάτω.

Με φτιάχνει - Με χαλάει .

Με χαλάει: Η επιμονή των διαχειριστών της ιστοσελίδας του δήμου να μην ενημερώνουν την ενότητα των αποφάσεων των τοπικών συμβουλίων. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα απο τα στραβά αυτού του παρατημένου site που μόνο ενημέρωση και υπηρεσίες δεν προσφέρει. Ας μην σας κουράζω όμως τα έχω πει πολλές φορές αλλά κανείς δεν ασχολείται όπως θα έχετε καταλάβει

Ούτε και για αυτά συγκινήθηκε κανείς. Ας σταματήσω όμως εδώ γιατί δεν θέλω να χαλάσω άλλο τα " μπάνια του λαού"

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ,ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΓΚΑΛ-ΣΤΕΙΡΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ.
ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΕΦΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΝΚ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙ.ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

monosnet είπε...

Μα είναι απλό....Για την Αράχωβα Περμένουν πρώτα την ολοκλήρωση της λειτουργίας του "έξυπνου οικισμού" και μετά όλα θα πάνε καλά. Λίγο ???? υπομονή ... τίποτα δεν θα γίνει

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς τον πρώτο ανώνυμο 1.08πμ.
Εγω μιλάω σχετικά με την ενότητα της Αράχωβας.
Και ναί εχις δηκιο χριαζετε να βελτειόσο την ωρθογραφεία και γραματεικί μου. Δεν έδινα τενεκέδες λάδει τενεκέδες φέτα έδεινα.
Το δε σάιτ του Δείμου ίνε τέλιο δεν χριάζετε τύποτα.

3o mati είπε...

προς παραπανω ανωνυμο 1.08 π.μ
εχεις μπει ποτε στο site του δημου;
μας και σας παραμυθιαζουν με ζωντανα δ.σ,και ο δημαρχος μονιμα με ενα μινι pc στα δ.σ...
ειναι αισχος και αντι να τα βαζεις με τον τσοπανο που το καταγραφει παρε φορα και χτυπα το κεφαλι σου στο τοιχο.θα σου κανει καλο...
το εχουν κανει και αλλοι και ειναι πιο καλα τωρα.

Ανώνυμος είπε...

BΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ Δ.Σ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΤΥΣΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΛΕ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΣΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΕΙ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΤΕΛΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ.
ΚΙ ΕΣΥ ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ, ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ, ΟΣΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΘΑ ΣΕ ΛΕΝΕ.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Το αν θα έχω link στην σελίδα του δήμου η όχι με αφήνει εντελώς αδιάφορο. Το Θέμα ντελάλη το έβαλα για να δείξω ότι το site έχει μόνο μεμονωμένες πληροφορίες και δεν είναι αντικειμενικό και δίκαιο προς όλους. Εσένα μόνο αυτό σου έμεινε απο όλο το κείμενο; Για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό τι έχεις να πεις.............
Όσο για το θέμα της ορθογραφίας με έχεις μπλέξει με άλλο site ίσως. Πες μου ένα ασύντακτο και ανορθόγραφο κείμενό μου σε παρακαλώ να καταλάβω τι εννοείς γιατί η λάσπη είναι φτηνή και από ότι δείχνει την πετάς εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑ ΣΩΡΗΡΑΣ. ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΧΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμοςτων 8.22 κερδιζει το βραβειο σεναριου.συγχαρητηρια