Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Με φτιάχνει - Με χαλάει .

Με χαλάει: Η επιμονή των διαχειριστών της ιστοσελίδας του δήμου να μην ενημερώνουν την ενότητα των αποφασεων των τοπικών συμβουλίων. Φυσικά αυτό είναι μόνο ένα απο τα στραβά αυτού του παρατημένου site που μόνο ενημερωση και υπηρεσίες δέν προσφέρει. Ας μην σας κουράζω όμως τα έχω πει πολλες φορές αλλά κανείς δεν ασχολείται οπως θα έχετε καταλάβει

6 σχόλια:

giannisdistomo είπε...

ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!!!

ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας χαλούσε όμως η ιστοσελίδα του Δήμου που ήταν προκλητικά παρατημένη επί τετραετίες και αυτή την στιγμή επιτέλους άλλαξε και ας περιμένουμε την "ανακατασκευή της" από μια καινούρια Δημοτική αρχή(τόσα χρόνια δεν μιλούσατε..)ή μήπως σας χαλάει που δεν πήρε τις εκλογές η Γρανιτσιώτη και σας φταίνε όλα..!
Τον λόγο τον έχει ο λαός στην δημοκρατία!!!Θα σας περάσει,ξέρω δεν είναι εύκολο να χάνει κανείς τις μασαμπούκες αλλά έλεος ,πρέπει να έχετε αποθέματα απο όσα φάγατε μαζί με τον Πάγκαλο....δεν είμαστε δα και σε καμιά μεγάλη πόλη...γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον,ξέρουμε ποιοί δεν είχαν ούτε πατίνι και επι ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν με βίλες και δουλειά στο Δημόσιο!!!
Έτσι έπεσε έξω η Ελλάδα???
ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ <> όπως έλεγε και ο αείμνηστος συντροφός σας...

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Στις εκλογές του ΔΑΑ μίλησε ο λαός. Ενώ στις Εθνικές Εκλογές ποιός μίλησε; ΤΑΡΑΤΑΝΤΖΟΥΜ, ΤΑΡΑΤΑΝΤΖΟΥΜ.Εκολαπτόμενα φασιστάκια, στις Εθνικές Εκλογές, ποιός μίλησε;

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς "εξοργισμένη"
Αναφερεσαι ανωνυμα σε συγκεκριμένο προσωπο με κατηγορίες που δεν μπορώ να διασταυρώσω. Δεν εκφέρεις άποψη αλλά καταγγέλεις προσωπο και την επαγγελματική του υπόληψη Στείλε το επώνυμα με e-mail και θα το δημοσιεύσω.

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Η σελίδα της Αράχωβας τουλάχιστον, δεν ήταν παρατημένη, προβλήματα είχε παρατημένη δεν ήταν. Τιποτα μονιμότερο απο τα προσωρινά.
Πόσο θα κρατήσει η ανακατασκευή? Εχεί ανατεθεί σε κάποιον? Αν ναι τι χρόνο παράδοσης έχει δώσει?

3o mati είπε...

Μασαμπουκες = ΔΕΠΤΔΑΑ

...δεν ειμαστε δα και σε καμια μεγαλη
πολη...
γνωριζουμε ο ενας τον αλλον.
ετσι επεσε εξω ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ.