Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εργατουπαλληλικό κέντρο Λιβαδειάς. 4ωρη Πανεπαρχιακή Στάση Εργασίας


ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
4ωρη Πανεπαρχιακή Στάση  Εργασίας


Για   άλλη μια φορά το Κεφάλαιο με τα δεκανίκια του ,  Δ.Ν.Τ. , Ε.Ε. , Ε.Κ.Τ. και με τις ευλογίες της Κυβέρνησης, εκβιάζει τον Ελληνικό λαό να πληρώνει χαράτσια, καταρρακώνοντας την αξιοπρέπειά του και καταστρέφοντας κάθε ελπίδα για το μέλλον.

Εμείς ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ, Εργαζόμενοι  Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα, Αγρότες , Νεολαία, Συνταξιούχοι, Άνεργοι, είναι ανάγκη αυτή τη στιγμή να παλέψουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την ανατροπή αυτής της απαράδεκτης πολιτικής κατάστασης.

Σήμερα βλέπουμε, ακόμη και ότι έχει απομείνει  στις Εργασιακές Σχέσεις, να ζητούν να καταργηθεί, να οδηγούν στην Εφεδρεία = Ανεργία Δημοσίους Υπαλλήλους και τους Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα να πληρώνονται με μισθούς πείνας,  χωρίς σύνταξη, χωρίς περίθαλψη, χωρίς παιδεία, αξίες και δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα να απαξιώνονται.

Βλέπουμε για άλλη μια φορά, τους Μεγαλοϊδιοκτήτες, τους Μεγαλοεργολάβους, τους Τραπεζίτες να μην τους αγγίζουν τα νέα μέτρα και οι μόνοι που την πληρώνουν είναι οι Εργάτες, οι Μικρομεσαίοι, οι Συνταξιούχοι, οι ΄Ανεργοι.

        ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ !

Το  Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς  αποφάσισε  ομόφωνα  την κήρυξη  4ωρης  Πανεπαρχιακής Στάσης Εργασίας για την Τετάρτη  5 /10/2011  και ώρες  8.00΄ το πρωί έως  12.00΄ το μεσημέρι, ώστε οι συνάδελφοι του Ιδιωτικού Τομέα να συμμετάσχουν από κοινού στην Απεργιακή Κινητοποίηση του Δημόσιου Τομέα και των ΔΕΚΟ.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον κόσμο της εργασίας και για την κοινωνία, είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 5/10/2011  από τις 7 το πρωί στις εισόδους του Δημαρχείου και της Δ.Ο.Υ. Λιβαδειάς.

 ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: