Τα κατάφερε! Η Σοφία Κασίμη, η δρομέας που έτρεχε  τα 246 χλμ του Σπάρταθλου με την φανέλα των παιδιών με καρκίνο <<Η ΦΛΟΓΑ>>, τερμάτισε πριν από λίγο, μέσα στο όριο του αθλήματος!
Μάλιστα πήρε την 2η θέση μεταξύ των ελληνίδων με χρόνο 35 ωρες και 45 λεπτά! Οι φίλοι – εθελοντές της ΦΛΟΓΑΣ που μας ενημέρωναν συνεχώς, καθώς η prionokordela.gr ανέδειξε την αθλητική και ανθρώπινη προσπάθειά της, έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι, όπως και τα μέλη και φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ».

Και ιδίως τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της ΦΛΟΓΑΣ, στο Γουδί, και ενημερώνονταν για  «την δική τους Σοφία».
Η Σοφία Κασίμη είναι ναυαγοσώστρια και γνώρισε στη δουλειά της παιδιά με καρκίνο και σε αυτά αφιερώνει τα αθλητικά βήματά της. Κοντά της ήτας συνεχώς ο άντρας της Τάσος και η 12χρονη κόρη της Δήμητρα.
Φέτος  έτρεχε για 3η φόρα στο Σπάρταθλο – τις προηγούμενες δεν τα είχε καταφέρει να τερματίσει. Προπονείται με την ομάδα των μαραθωνοδρόμων της Φλόγας που αποτελείται απο δεκάδες  αθλητές – μαραθωνοδρόμους που έχουν σαν σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη προκειμένου να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου.
http://www.prionokordela.gr