Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Καλοσώρισμα της νέας σαιζόν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

 Μόνο με 15€ εισιτήριο!

Το ΧΚΠ ντυμένο στα λευκά περιμένει στις 15/12/2012 τους φίλους του για να γιορτάσει μαζί τους την έναρξη της νέας σεζόν! Το χιόνι δεν επαρκεί για να ανοίξουμε όλο το βουνό ωστόσο είναι αρκετό για να ξεκινήσουμε!
Θα βρίσκονται σε λειτουργία οι πίστες Αίολος, Περικλής, Διηάνειρα και Αφροδίτη (δρόμος) και οι αναβατήρες Αφροδίτη, Αίολος και Βάκχος!
Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΧΚΠ σας εύχεται καλή σαιζόν και με πολλά πολλά χιόνια!

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1. ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ-ΚΑΡΤΩΝ;
2.ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;
3. ΕΓΙΝΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
1. ΟΧΙ
2. ΟΧΙ
3. ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

....και καλα κρασά....με τετοια μυαλα... απ'ολους τους "ειδικους".... σημερα το πρωι στη ΝΕΤ η Αραχωβα αναφερθηκε σαν παραδειγμα ακριβειας....συνεχειστε ετσι....η συνεχεια στο τελος της σεζον...

Ανώνυμος είπε...

1)Το εισητήριο πέρυσι από ότι θυμάμαι ήταν 35 ευρώ(Αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη.)Εδώ ο τσοπάνος λέει ΄΄ Μόνο με 15€ εισιτήριο!΄΄
2)Η ποιοτική αναβάθμιση θέλει και εκατομμύρια.Έλα να μας τα βρείς εσύ τα εκατομμύρια και θα την κάνουμε την ποιοτική σου αναβάθμιση.
3)Όσο για της εργασιακές σχέσεις δεν μπορώ να έχω άποψη.

Καλή χειμερινή σεζόν σε όλους με υγεία....

(Από έναν ανώνυμο που δεν ζει εκτός τόπου και χρόνου αλλά στην Ελλάδα του 12)

Ανώνυμος είπε...

15e για ενα διάδρομο - ούτε καν ολόκληρη πίστα είναι λίγα???
30e είναι η τιμή όταν λειτουργούν όλα τα lift - αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι πατημένες και όλες οι πίστες...
Βέβαια το κορυφαίο όλων είναι ότι το ΧΚΠ επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες που έχουν κάρτες μακράς διαρκείας χρεώνοντας τους με 2 μονάδες όταν το κέντρο υπολειτουργεί, όταν τους υπόλοιπους τους χρεώνει 1 μονάδα.
Η αλήθεια είναι πως το ΧΚΠ το διαχειρείζονται τα ΕΤΑ και δεν έχει καμιά σχέση κανένας δήμος. Φυσικό είναι λοιπόν τα καλοπληρωμένα στελέχη των ΕΤΑ να βλέπουν τα 30e σαν λογικό ποσό στην Ελλάδα του 2012. Απέναντι μας - στα Καλάβρυτα που το Χ/Κ ανήκει στο δήμο - η ετήσια κάρτα έχει 100e και η εβδομαδιαία 35e. Με αυτές τις τιμές συμφαίρει 4-5 αραχωβίτες να πάνε Καλάβρυτα για ski μοιράζοντας την βενζίνη.