Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η κόντρα του Δήμου με τον ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Γιατί οι οπαδοί και οι παράγοντες του ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ είναι εξαγριωμένοι με τον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ;


  Εδώ και καιρό υπήρχε μια διάχυτη ψυχρότητα μεταξύ της ομάδας της Αράχωβας και της δημοτικής αρχής.
Η ένταση σιγά σιγά συσσωρευόταν με αποκορύφωμα το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής που μάλλον επήλθε η οριστική ρήξη.
Η Αδιαφορία, του δήμου, όπως καταγγέλλουν οι παράγοντες, και η απροθυμία του να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα στην ιστορική της επιτυχία και πορεία στην Δ εθνική κατηγορία είναι ο μόνος λόγος.
Απόντες από κάθε εκδήλωση του συλλόγου το μόνο που δίνουν ως δικαιολογία είναι η έλλειψη χρημάτων.
Πέραν αυτού οι φίλαθλοι κατηγορούν τον δήμο και για έλλειψη οποιασδήποτε υποστήριξης, έστω και ηθικής.
Αρκετοί που ξέρουν τα πράγματα καλά λένε ότι οφείλεται στην κόντρα του τέως προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Στάθη Γιαννέλλου με τον Δήμαρχο και την παράταξη της ΑΕΠ.
Άλλοι λένε πως φταίει το ότι ο Δήμαρχος δεν είναι ιδιαίτερα φίλαθλος και έτσι δεν έχει το "μεράκι" για το άθλημα και την ομάδα.
Κάποιοι λένε ότι είναι και τα δύο.
Κάποιοι επίσης χρεώνουν άλλο ένα επικοινωνιακό λάθος στον Δήμαρχο γιατί όπως λένε διαχρονικά όποιος είχε τους φιλάθλους με το μέρος του ποτέ δεν έχασε, μόνο κέρδος είχε.
Οι ίδιοι αποδίδουν αυτή την κατάσταση στο ότι ο Δήμαρχος δεν σκέπτεται ούτε κατά διάνοια να ξανακατέβει στις εκλογές και έτσι δεν τον νοιάζει ο αντίκτυπος που θα έχει κατά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση  η τωρινή στάση του προς τον σύλλογο .
 Το αποτέλεσμα είναι μια δυσάρεστη κατάσταση για όλους και περισσότερο για την ομάδα.
Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και συγκρούσεις.
Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι από αυτή τη μάχη ο μόνος που βγαίνει λαβωμένος είναι ο ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ. 
 Ο κόσμος  του και η μέχρι σήμερα πορεία του σίγουρα  αξίζουν πολύ καλύτερα.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν 7 χρόνια κάποια κυρία σύμβουλος είχε καταψηφίσει τη κατασκευή γηπέδου της Αραχωβας . Σήμερα που διοικεί το δήμο γιατί αυτη διοικεί απλά κάνει το ίδιο. . Εγω ´παντως τσοπανε βλέπω γιαουρτωμα Οι παράγοντες του ασαπ έχουν ματωσει ι φέτος .

εκ ΔΙΣΤΟΜΟΥ είπε...

Τα παιδια της ομαδας εχουν απολυτο δικιο. Ειναι η μοναδικη ομαδα του νεου Δημου σε τοσο μεγαλη κατηγορια, και μεγαλη τιμη για την Αραχοβα και ολη την περιοχη.!
Οχι αγαπητοι αναγνωστες… ευρω υπαρχουν και ολοι γνωριζουμε τι γινετε....
Για εμενα ειναι καθαρα μικροτητα του αρχοντα και των συνεργατων του και κομπλεξικη διαθεση απο τα τεκταινομενα στην ΑΕΠ και ο νοων νοειτο.

ψευτες είπε...

ο σταθης και τ αλλα παιδια πηραν τον παρνασσο απο την ανυποληψια και τον φεραν εδω.Οπως σωστα ανεφερε ο προεδρος ο δημαρχος ουτε συγχαρητηρια εστειλε στην ομαδα ενω προπερσι ειχε στειλει στην ενωση και ψαξε το αρχειο σου τσοπανε,περασε απ εξω απο το σελενα οταν γινονταν οι πανηγυρισμοι κι ουτε καν μπραβο ειπε,κανεις ους δεν εμφανισθηκε στο χορο του συλλογου,ηλθε 2 φορες σε συμβουλιο κι ειπε θα σας βοηθησουμε κι ουτε ευρω μετα.οι ανθρωποι τσοπανε ειναι ανικανοι και ψευτες.Οπως σωστα παρτηρησε ο σταθης εχουν κανει 70 τραπεζωματα σε ταβερνες μετα απο καθε εκδηλωση.εκει που τα βρισκουν τα λεφτα που που

Ανώνυμος είπε...

http://www.stoplekto.gr/ευχαριστεί-τον-δήμο-άργους-μυκηνών/...........EKEI ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ας πληρωσει πρωτα αυτους που χρωσταει ο δημος και μετα ας δωσει και στον παρνασσο

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ; Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αράχοβας, είναι ένας ακόμα σύλλογος, από τους πολλούς που υπάρχουν στον ΔΑΑ. Αν δοθεί χρηματική ενίσχυση στον ΑΣΑ, θα πρέπει να δοθούν και στους άλλους συλλόγους, βάση της αρχής της ισοπολιτείας. Χρήματα (νόμιμα) μπορούν να βρεθούν και στην σημερινή δύσκολη συγκυρία, θα ήταν ανάσα για τους συλλόγους της περιοχής μας. Όμως, η παντελή έλλειψη προγραμματισμού, η ανικανότητα του ΔΣ του ΔΑΑ, καθώς και η ρηχότητα των διοικούντων σε κάθε πολιτιστικό ή αθλητικό δρώμενο, κάνει την κατάσταση να είναι χαοτική. Αν προσθέσεις σε όλα αυτά και τις προσωπικές τους κόντρες, εύκολα φτάνεις στο συμπέρασμα, ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών στη συγκεκριμένη δημοτική αρχή και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, πήγε χαμένη, όπως και το ότι ο τόπος μας έχασε 4 χρόνια δημιουργίας, οικονομικής δικαιοσύνης και γενικού διοικητικού συμμαζέματος. Προς γνώση και συμμόρφωση, για την επόμενη φορά. Για το σήμερα….., απλώς, ας προσέχατε!

Ανώνυμος είπε...

Θα μάθετε κάποτε, όλοι οι όψιμοι υποστηρικτές του Παρνασσού, να απλώνεται τα πόδια σας μέχρι εκεί που φτάνει το παπλωμά σας? Όσο για το κατά πόσο ο Δήμαρχος αγαπάει την ομάδα, ας μάθετε κάποιοι πόσα χρόνια ήταν παίκτης και μάλιστα σε εποχές που οι σημερινοί διοικούντες δεν την ήξεραν κάν! Φτάνουν λοιπόν οι τσάμπα μαγκιές!!!!

Ανώνυμος είπε...

18 Δεκ 12:26 μ.μ.
Κανείς δεν είπε ότι ο δήμαρχος δεν ήταν παίχτης της ομάδας και ότι δεν την αγαπάει.
Η διαφορά μας υποστηριχτή είναι στο ότι: και τότε και τώρα έχει καβούρια στις τσέπες του.

Άλλο Βούδας, άλλο Κούδας !!!!

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Προς τον σχολιαστή που μου λέει "Tσοπανε το αρθρο σου ειναι ελαφρώς προβοκατόρικο".......
Ευχαρίστως να δημοσιεύσω το σχόλιο σου καθώς και κάθε άλλο πριν όμως πρέπει να βγάλεις η να πεις με άλλα λόγια τους χαρακτηρισμούς των 2 τελευταίων προτάσεων.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν ήταν ποτε παίκτης του Παρνασσού. Ποτε ποτε λασπολογε τζάμπα μαγκα. Η Αραχωβα όχι μόνο ο Παρνασσός έχει μπει σε μαύρη λίστα απο την γνωστή κυρία γιατί την μαυρισε κάποτε στις εκλογές. Και η εν λόγω το διαλαλεί παντού.

Ανώνυμος είπε...

ANTI ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ . ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ,ΑΧΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ .ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 12.49 τραβα στον αγιο χαραλαμπο ν ακουσεις καμια διαλεξη.αν θες να δεις τους μικρους ελα κυριακη πρωι που παιζουν να δεις ηθος.ηθικολογε τζαμπατζη