Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω


__________

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άγιοι Πατέρες

για την εορτή της μνήμης του Οσίου Λουκά του εν Στειρίω μας ενημερώνεται,

για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό ενοικίασης του κυλικείου στον Όσιο Λουκά «ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ».

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΔΩ Η ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ" ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΛΟΥΚΑΔΕΣ/ΚΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

"ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ".....ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ"ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΣΤΗΝ ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΩΞΙΤΕΣ...."ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ" ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ....ΑΙΣΧΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Καινή Διαθήκη, μια από τις λίγες φορές που ο Ιησούς εμφανίζεται με “βίαιο” πρόσωπο, είναι όταν αναποδογύρισε τους πάγκους των αργυραμοιβών και τους έδιωξε από τον οίκο του Θεού.

Συγκεκριμένα, ο Ιησούς παρουσιάστηκε στον Ναό του Σολομώντα, κρατώντας ένα μαστίγιο, καταστρέφοντας “τὰς τραπέζας τῶν ἀργυραμοιβῶν”, αποκαλώντας τους “σπήλαιον λῃστῶν” και “οἶκον ἐμπορίου”, και φανερώνοντας την εναντίωσή του προς “πάντας τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράζοντας” (Ματθ. 21:12-13, Μαρκ. 11:15-17, Λουκάς 19:45-46, Ιωάν. 2:13-16).

Στην Αγιά Σοφία της Ρούμελης πότε θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Πατέρες της μονής, δώστε την δυνατότητα και σε άλλους ανθρώπους να διεκδικήσουν το κυλικείο της μονής και όχι με τον πλειοδοτικό - κρυφό διαγωνισμό που κάνετε μέχρι σήμερα και δεν παίρνει είδηση κανείς πότε γίνεται.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός ο Υιός του Θεού άλλα δίδαξε!

Ανώνυμος είπε...

Δε θέλω να πάρω το μέρος κανενός και μακρυά από εμένα ο ρόλος του υπερασπιστή. Κάθε μονή είναι ιδιώτης και έτσι υπερασπίζεται τα συμφέροντά της. Οπότε δικαιωμά τους που θα το μισθώσουν το κυλικείο και πως θα αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Όποιος έχει νόμιμο συμφέρον μπορεί με επιστολή του να απευθυνθεί στην Μονή ή σε αρμόδιο Εκκλησιαστικό Όργανο. Πραγματικά γίνεται έργο σημαντικό στο Μοναστήρι , χωρίς να φαίνεται. Οπότε αυτά που λέτε εδώ ας τα στείλετε εγγράφως και πιστεύω θα λάβουμε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Υπερασπιστή, ρώτα στο Στείρι και στα άλλα τα χωριά τι γίνεται....

και μην ξεχνάς, οτι λάμπει δεν ειναι χρυσός!

Ασε τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες....

Ανώνυμος είπε...

Τωρα ερχονται εκλογες.καιγομαστε.και εσεις ασχολιοσαστε με βλακιες..μηπως σεις που τα γραφετε κοβεστε?........φιλια απο ραχωβα....