Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Διαμόρφωση του Ηρώου Αντίκυρας

 Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015, υπογράφηκε μεταξύ της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ελικώνας - Παρνασσός Αναπτυξιακή ΟΤΑ Α.Ε.», η οποία αποτελεί Ομάδα Τοπικής Δράσης τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER και του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση Ηρώου και περιβάλλοντος χώρου του Δ.Δ. Αντίκυρας του Δήμου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας» που εντάσσεται στο Μέτρο 41 του τοπικού προγράμματος LEADER.
Ο εγκεκριμένος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 279.582,71 € εκ των οποίων το καθαρό ποσό της δημόσιας δαπάνης είναι 227.303,02 € και 52.279,69 € για ΦΠΑ (συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια Δαπάνη).


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε είχε υποβληθεί και εγκριθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

Ανώνυμος είπε...

Στείρι 3.5 χρόνια η απόλυτη ανυπαρξία.Αράχωβα τρέχανε το καλοκαίρι να κόβουν εντάλματα για τους ημέτερους εργολάβους,αυτούς με τα τενεκεδάκια ντέ πρόεδρε,Δίστομο ακόμη ψάχνουν κάποια λεφτά απο την 10η Ιουνίου,στην Αντίκυρα το μόνο που δεν έχουν κατασχέσει ακόμη είναι τον Φάρο κι όμως μιλάνε ακόμη,βρίζουν ,λασπολογούν γι αυτό οι δημότες τους αποδοκίμασαν στις εκλογές.Γιατί είναι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

9 Μαρτίου 2015 - 8:56 π.μ. ε ΟΧΙ και Στείρι 3.5 χρόνια η απόλυτη ανυπαρξία.....φτιάξανε τις στάσεις...ΜΗΝ τους αδικείς!

Ανώνυμος είπε...

8:56 π.μ. Φαίνεται ότι δεν έχεις να κάνεις τίποτα καλύτερο πρωί-πρωί, από το να τα βάζεις με τους πρώην...... αυτοί είπαμε αποτελούν παρελθόν..... Για την τωρινή ταμπακιέρα έχεις να μας πείς τίποτα? για τις διαφανείς(sic) απ´ευθείας αναθέςεις μήνα-μήνα σε συγγενείς π.χ.? αλλιώς άστο καλύτερα.....γιατί τα σοβαρότερα ¨έπονται ¨!!!.....