Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δελτίο τύπου της Ευαγγελίας Γρανιτσιώτη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς , τον τελευταίο καιρό και ειδικά τις τελευταίες μέρες, παρακολουθούμε τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας να επιλύονται τηλεφωνικά, να αναρτώνται στο Διαδίκτυο αυτόματα, για ευνόητους βέβαια λόγους και κυρίως για προσωπική προβολή κάποιων.

Και στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε την ίδια λογική με τα έκτακτα Συμβούλια της Αράχοβας, του Στειρίου, τον αγώνα Διάθλου από την Κοινωφελή Επιχείρηση κλπ. 

Η έκφραση ΔΥΣΤΥΧΩΣ αναφέρεται σε όλους εμάς τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που τα ονόματά τους δεν εμφανίζονται στο Διαδίκτυο  χωρίς να παραγνωρίζουμε την ουσία και σπουδαιότητα των έκτακτων θεμάτων, καλούμαστε κάθε φορά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να επικυρώνουμε και όχι να λαμβάνουμε αυτές τις αποφάσεις.

ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ

Έχετε αφήσει απλήρωτους , ένα χρόνο και παραπάνω τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Γίναμε γραφικοί, από τον Μάρτιο σε δύο συνεχόμενα Δ.Σ , να ζητάμε συνεχώς ενημέρωση και η απάντησή σας ήταν «Όλα καλά»

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Με τελευταία εγκύκλιο στις 28/09/2011 το Υπουργείο Εσωτερικών, σας καλεί να επισπεύσετε την μισθοδοσία των εργαζομένων στο πρόγραμμα, γιατί το προσωπικό έχει κάνει πολλές θυσίες στην διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας με τους Δήμους.

Στο επόμενο Δ.Σ να μας γνωστοποιήσετε με παραστατικά εάν έχετε υποβάλλει
  •  Φάκελο για το νέο πρόγραμμα
  •   Εάν πληρώνετε τις ασφαλιστικές τους εισφορές
  • Λίστες των εξυπηρετούμενων ατόμων   
Αφήνετε απλήρωτους ανθρώπους που ζουν με ένα μισθό(σχολικός τροχονόμος Αντίκυρας, βοηθητικό προσωπικό στους Παιδικούς Σταθμούς, καθαρίστριες) και προσλαμβάνετε ειδικούς συνεργάτες με υψηλούς μισθούς , και εάν κάνουμε λάθος να μας διορθώστε, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΚΡΙΤΗΡΙΟ, το ότι μόνο με αυτούς μπορείτε να συνεργάζεστε, και όπως είπατε είναι θέμα χημείας.


Η χημεία σας λείπει στη διοίκηση του Δήμου; Ή κάποια προσόντα;

Οι παιδικοί σταθμοί της Αράχοβας και Άσπρων Σπιτιών Παραλίας Διστόμου γιατί δεν λειτουργούν;

Γιατί ακριβώς δεν μεριμνήσατε εγκαίρως να προκηρύξετε τις απαιτούμενες θέσεις!!!!

Και επιτέλους κ. Δήμαρχε, δώστε τέλος στα σχόλια που κυκλοφορούν για τον κ. Νίκο Γεωργιάδη. Είναι δημοτικός υπάλληλος με ΦΕΚ 347/03-05-2010  του πρώην  Δήμου Αράχοβας που μεταφέρθηκε από την πρώην ΔΕΤΠΑ Αράχοβας όπως μας είπατε.

Σήμερα σε ποια Δ/ση του Δήμου Δ.Α.Α υπηρετεί;

Πληρώνεται και πόσα παίρνει;

Πού είναι ασφαλισμένος;

Η Κοινωφελής Επιχείρηση μετά από δύο πρόχειρα συμβούλια με ανούσια θέματα ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ!!

 Για τα θέματα καθαριότητας, σας έχουμε επισημάνει αρκετές φορές την τραγικότητα της κατάστασης.

Όμως εσείς μας είπατε ότι « ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα και είναι νόμιμο να κάνει απευθείας αναθέσεις».

Η λογική σας είναι αυταρχική ,όπως την εκφράσατε και στην Αντίκυρα για την μεταφορά του νηπιαγωγείου, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ.

Όμως κ. Δήμαρχε δεν είναι νόμιμο και δεν είναι ηθικό να μοιράζετε λευκές επιταγές, σε συγγενείς και άλλους, χωρίς υπογεγραμμένες συμβάσεις για τον χρόνο και το ποσόν του έργου και στην αντίθετη περίπτωση να ζητάτε εθελοντισμό από δημοτικούς υπαλλήλους για συνοδεία της μεταφοράς των παιδιών του Στειρίου.

Η πραγματική αλήθεια, όσο και να κρυβόμαστε, είναι ότι ο εργολάβος καθαριότητας στην Παραλία Διστόμου δουλεύει με μηχανήματα του Δήμου, με προσωπικό του Δήμου από άλλες Δημοτικές Ενότητες και κάποιες νέες προσλήψεις.

Και όλα αυτά ο πρώην Δήμος Διστόμου τα κατάφερνε με τους υπάρχοντες υπαλλήλους καθαριότητας.

Τέλος ,θεωρώ τουλάχιστον αψυχολόγητη  έως και κατευθυνόμενη, την τελευταία σας ενέργεια να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Λαμιέων κ. Κορωνιά που έχει εκλεγεί με την Ν.Δ , στις πρόσφατες Περιφερειακές εκλογές.

Καταρρίψατε  τον μύθο του ανεξάρτητου (τουλάχιστον για όσους σας πίστεψαν στις Αυτοδιοικητικές  εκλογές) ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ  την ψήφο τους , πήρατε τις εκλογές και το αξίωμα του Δημάρχου στον ιστορικό Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΟΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

78 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΠΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΣΟΥΚΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΕΙΡΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ ΠΟΙΑ !!!!!ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ.ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΙΟ

ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ είπε...

Επιτέλους ξυπνήσατε! Εδώ και πολύ καιρό τα blog’s είχαν πάρει φωτιά για αυτά τα θέματα και μας έλεγαν προβοκάτορες και τοπικιστές! Βέβαια μην περιμένετε σοβαρή απάντηση, αλλά τουλάχιστον δείξτε στους πολίτες του ΔΑΑ, ότι έχετε γνώση των καταστάσεων και θέληση να συγκρουστείτε με τους ¨ανύπαρκτους¨ που κάνουν ότι διοικούν. Έχετε ευθύνη να ¨πολεμήσετε¨ την πιο ανίκανη Τοπική Αρχή που πέρασε και στερεί κάθε προοπτική για ανάπτυξη στον τόπο μας. Ποτέ δεν είναι αργά………

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ.Α.Α" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ.!!!
ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑ Ι ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ.
ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ. ΠΑΡΕ ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΓΓΕΛΙΩ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γρανιτσιώτη καλό είναι να γράφετε σωστά το τιμημένο όνομα της Αράχωβας πρώτα με ΄ωμέγα΄όπως πρέπει και μετά να κάνετε τις όποιες υποδείξεις σας. Ποια είστε λοιπόν εσείς που λέτε σε έναν εκλεγμένο δήμαρχο τι κάνει λάθος από την εμπάθειά σας και μόνο!!!
Επίσης, η έπαρση και η εμπάθεια σας τυφλώνουν και δεν βλέπετε τα δικά σας ΄πολεοδομικά΄λάθη που ταλαιπωρούν τον τόπο χρόνια ούτε τους ταλαιπωρημένους ψηφοφόρους σας που για να ΄τους τακτοποιήσετε τις άδειες΄ τους εκβιάζετε κάθε φορά προεκλογικά.
Ελεος πιά!!!

lakka είπε...

παραπανω ανωνυμε/η
η κυρια γρανιτσιωτη πια είναι; ειναι η αρχηγος μιας παραταξης στο δημο που πειρε σχεδον 50%. είναι η παρα 35 σταυρους δημαρχος του δημου δ.α.α.
πια επαρση και πια εμπαθεια ;
δεν βλεπεις τιποτα εσυ;
να τον χαιρεσαι τον εκλεγμενο και ανυπαρκτο και ψευτο-ανεξαρτητο δημαρχο μας.
καλα κρασα πατριωτη και συ ανεξαρτητος/τη εισαι;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΗΓΕΜΩΝΑ!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΡΑΛΙΑΣ είπε...

κ.γρανιτσωτη φυλαχτειτε. σε λιγο ερχετε ο ιντερνετικος στρατος της λασπης. ξερουν καλα αυτοι τη δουλεια τους.

ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ είπε...

ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ . ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ Ω ΤΗΣ ΑΡΑΧΟΒΑΣ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ . ΚΑΤΑΚΑΙΜΕΝΗ ΑΡΑΧΟΒΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ .

ΑΝΕΠΑΦΟΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ?ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ......ΑΛΛΑΓΗ ΒΡΕ..ΕΕΕΕΕΕ...

Ανώνυμος είπε...

Η Αράχοβα, γραφόταν και γράφετε με «όμικρον» χωρίς κόμπλεξ και χωρίς ντροπή. Αντίθετα με «ωμέγα» είναι νεωτερίστικοι καθωσπρεπισμοί και καθαρευουσιάνικοι καθαροαιματισμοί.
Βλέπε: ΑΡΑΧΩΒΑ ΤΟΠΟΝΥΜΙΟΓΛΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Του Στάθη Ασημάκη σελ.73-87

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΡΑΓΕ? ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ? ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ? Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ? ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ.ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ? ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ? Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ (ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩ).ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ )ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑΤΖΙΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΔΡΩΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΔ...Ο ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΘΕΝ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΓΛΩΣΣΑ. ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ρε σε ολη την ελλαδα τα πρασινα στρατιωτακια κρυβονται σαν τα ποντικια.μονο εδω ξετρυπωσανε.μπραβο ρε βαγγελιω.τους εδωσες ζωη

ΛΟΥΚ είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.ΟΙ 4 ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΕΞΩ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 4:54 ,ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΧΡΩΜΑ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ)ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ " ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 4.54
Ναι στην ελλάδα ειμαστε εσυ μαλλον εισαι σε αλλον πλανητη.
Ολοι ξερουμε οτι δεν υπαρχουν λεφτα. Ανουσιο ειναι να μιλαμε και να ζηταμε μεγαλα εργα υποδομης που χωρις κονδυλια δεν ειναι δυνατον καν να μελετηθουν.
Ετσι λοιπον ο κοσμος ζηταει απο τον δημο να προσεξει απλα καθημερινα πραγματα που αν και δεν χρειαζονται πολλα λεφτα ειναι σημαντικα και για τους απλους ανθρωπους αλλά και για το προφιλ του δημου και δημαρχου.
Κυριοι κοιταξτε τις γειτονιες με τις λακουβες και ετοιμοροπους δρομους. Κοιταξτε τις αυθαιρεσιες στη δομηση. Κοιταξτε τις καμμενες λαμπες, τα χαλασμενα παγκακια, τα σκουπιδια, τα απιδια που ζητανε τι πιο απλο απο ενα συνοδο, κοιταξτε αυτα που ενδιαφερουν τον απλο ανθρωπο.
Λιγα, απλα, φτηνα.
Δεν θα χασετε.

Ανώνυμος είπε...

προς ΛΟΥΚ. δεν βλεπουμε ομως κανενα πρωτοκλασσατο να κανει κατι για να βαλει μυαλο σε κανενα . οποτε φιλε ΛΟΥΚ τσαπα τα λενε .

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε παιδια θα με τρελλανετε.επρεπε να ψηφισουμε βαγγελιω.ριξτε ρε μια ματια ποιος θα ταν αντιδημαρχος,προεδρος ,τοπικοι προεδροι.ανατριχιαστικο

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ.ΣΟΒΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΕΛΟΣ,ΣΥΡΟΥ,ΜΠΕΖΕΝΤΕΣ,ΚΟΜΝΑΣ,ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ,ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ .ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ MΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΤΙ; ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΕΞΩ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΜΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡAIΤΗΣΗ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ;
ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΝ…..ΑΠΟΛΑΤΩΝ..
ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΨΗΛΟΣ'', ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ;
ΕΔΩ ΕΧΕΤE ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ;
ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΕΧΕΤE ΚΑΝΕΙ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ….ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ….ΑΦΑΝΤΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…..

Α .Ε . ΠΑΡΟΔΙΑ είπε...

Για βαλτε τα ψηφοδελτια το ενα διπλα στο αλλο και θα δουμε ολοι με πιο υλικο θα ηταν καλυτερα.
Η Αραχωβα δεν ειναι το κεντρο του νεου δημου πατριωτες. κατηφορα εχει δεν τσουλατε λιγο πιο κατω απο το τουνελ;
Υπαρχει και αλλη ελλαδα εξω απο τα ορια της Αραχωβας.
Υπαρχουν και αλλοι δημοτες εκτος απο τους αρχιδημοτες της Αραχωβας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΕΧΕΤE ΚΑΝΕΙ .Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ….ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ….ΑΦΑΝΤΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…..
..ΑΠΟΛΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Α.Ε ΠΑΡΟΔΙΑ ΤΑ ΒΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΠΑΡΤΑΛΗ .ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΟΛΔΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΞΕΨΥΧΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ.ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ.Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.ΓΙΑΟΥΡΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΝΝΑΡΑ,ΣΤΑΘΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟΙ

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΣ είπε...

ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΑΛΛΗ ΥΒΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιανναρα και Σταθαρα εσεις τι λετε για το παραπανω σχόλιο; Συμφωνείτε;Και συ διαχειριστή του Μπλογκ πως επιτρεπεις προσωπικές επιθεσεις σ'αυτο το επιπεδο;
Αιδως Αργειοι...Ξεπέσαμε..

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΠΟΤ ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΩΞΗ ΗΛ/ΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΝΤΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

giannisdistomo είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ¨ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ¨ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ , Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , ΤΟ ΗΘΟΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.
Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ . ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ . ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ . ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΥΓ1.ΦΙΛΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΣΟΥ…..
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ.

ΥΓ2.ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΣΤΟΜΙΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ....
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

ΘΩΜΑΣ Π ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΛΥ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ..ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣΤΟΥ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.......................ΕΓΩ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΧΩ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ..ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΩ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ..ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ (ΓΙΑΝΝΑΡΑ--ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΡΑ )ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ............................. ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ

Κωρύκειος είπε...

Όντως κρίμα που δεν βγήκε δήμαρχος η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ. Θα προσπαθούσε να σώσει τον δήμο όπως και ο αξιότιμος κ. Παπανδρέου προσπαθεί να σώσει την χώρα. ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤ κομματόσκυλαααα - τεμπελόσκυλαααα καταστροφή της Ελλάδος.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θέλεις Κωρύκειε να μάθεις τι σωτηρία έκανε στη χώρα ο Καραμανλής που δραπέτευσε? Αλλά και για την ανασυγκρότηση του κράτους που με τα κομματικά Υπηρεσιακά Συμβούλια έκαναν Προϊσταμένους τους ΔΕ υπαλλήλους και τους ΠΕ τους έβαζαν στην απομόνωση? Σε συμβουλεύω να αναθεωρήσεις γιατι η χώρα θέλει ικανούς ανθρώπους με ήθος, αλλά στο Δήμο μας δεν υπάρχουν άνθρωποι να έχουν καταχραστεί χρήμα από όλες τις παρατάξεις μην πυροδοτείς το μίσος.ΜΟΝΟ όλοι στις εργασίες μας δουλεύοντας περισσότερο και χέρι χέρι.Οι καιροί ου μαινετοί!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε θωμαρα οταν ο φιλος σου ο γιανοδιστομο και ο ψηλος που κλαιγοταν οτι του απελυσαν την γυναικα εβριζαν τον πατασανταρα-γιανελο εσυ που ησουνα να τους καταδικασεις.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ είπε...

Λυπαμαι που «χαλασες» ολο το Δημο ομως σε συγχαιρω που τα καταφερες…!!!

Εισαι δυναμη αφου «διαβρωσες» με την πρακτικη σου ολο το θεσμο.

«Καταργησες» 1 δημαρχο, «εξαφανισες» 16 δημοτικους συμβουλους, « εξεθεσες» 3 αντιδημαρχους
και εισαι ετοιμος να «καταβροχθισεις» και ολοκληρη την αντιπολιτευση -προς το παρον την εχεις ναρκωση-.

Ανώνυμος είπε...

ρε κολλημα αυτος με το γιανοδιστομο δεν το βλεπει οτι τον εχει για ανυπαρκτο και δεν του γραφει τιποτα

3o mati είπε...

για την λειτουργια της ...αμαρτωλης.....

υπαρχει θεμα με την εκδοση τουριστικου οδηγου απο την δ.ε.τ.π.α;
υπαρχει διοικητικο συμβουλιο;
αν ναι ας μας πει κατι γιατι ακουμε διαφορα....
ακουμε για επισημες και ανεπισημες εκδοχες...για απληρωτες εισφορες απο τους διαφημιζομενους επιχειρηματιες, για προπληρωμενα πακετα κ.λ.π
επειδη η δ.ε.τ.π.α εχει ακομα ανοικτα θεματα και επειδη οι εκτεθειμενοι εκθετουν ευκολα παρακαλουμε την κυρια γρανιτσιωτη να το ψαξει και αυτό το θεμα λιγο παραπανω.

ασπρα χωματα είπε...

Κε ΠΡΟΕΔΡΕ(παλιε συντοπιτη) ΕΓΩ δεν σας ερωτω ουτε με εμπαθεια ουτε με ειρωνεια.Απλα επειδη ειστε ο μονος που απαντατε(και προς τιμη σας ,δεν το λεω ειρωνικα)θα θελα να σας κανω καποιες ερωτησεις.
1)ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΛΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ειναι αληθεια?κι αν ναι (που μεταξυ μας ειναι)γιατι 2 μετρα και σταθμα.με τον λεοντιο τα βαλατε(και καλα κανατε)για παρομοια θεματα.τωρα γιατι σιωπη

2)αληθευει το σχολιο που γραφτηκε οτι στο εκτακτο συμβουλιο του στειριου οι λογοι υγειας του δημαρχου που σας ειπε ηταν αναληθεις κι αν ναι οταν καποιος κοροιδευει τον υποτιθεμενο στενοτερο συνεργατη του τι θα κανει με τους αλλους

3))Αληθευει το σχολιο που γραφτηκε οτι κανεις σας δεν γνωριζε για την υποψηφιοτητα με τη Ν.Δ κι αν ναι τι ειδους παρεα εισαστε οπως αρεσει στον εξ αθηνων ελευθερο πολιτη να διατυμπανιζει

4)αληθευει οτι εχετε στοιχεια οτι τα περισσοτερα υβριστικα μηνυματα προς εσας,συρου και μιχο ειναι εκ των εσω και θηλυκου γενους.

Κε προεδρε εχω πληροφορηθει την προσφορα σας στην αραχωβα και οτι εχετε χαρισει τους μισθους σας.δεν θ αμφισβητησω τις καλες προθεσεις σας και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ παρ οτι μη αραχωβιτης στον καθαρισμο του παρνασσου,θα μου επιτεψετε ομως κατι.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ,με 5 χωρια.η νεα δημοτικη αρχη εχει ενα χρονο και δεν τσουλαει.αδρανεια,αδιαφανεια,αλλαζονεια.Ακομη και για ενα απλο θεμα του συνοδου στο στειρι χρειασθηκαν συμβουλια και παρασυμβουλια.Καποτε σε μια συναξη στον μεδεωνα ειπατε οτι χρειαζονται γρηγορες αποφασεις.ειχατε τονισει οτι ενας ηγετης ως αρχη πρεπει να εχει καλυτερα μια λαθος αποφαση παρα καμμια αποφαση.12 μηνες μετα 2 αποφασεις εχουν υλοποιηθει γρηγορα.η αναθεση της καθαριοτητας σε συγγενικο προσωπο του δημαρχου και η προσληψη ειδικης συμβουλου με πτυχιο φυτικης παραγωγης(προφανως για να τρωμε κουτοχορτο)ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΛΟΙΠΟΝ.στην εταιρεια σας θα επιτρεπατε τετοια πραγματα.τιποτα αλλο.σας ευχαριστω

3o mati είπε...

Χαμος σημερα στην εδρα του Δημου.Το Εργατικο Κεντρο μαζι με τους εργαζομενους στο προγραμμα βοηθεια στο σπιτι....

Τα λεφτα εχουν βγει στην Περιφερεια. Ο μονος Δημος σε ολη την Στερεα Ελλαδα που δεν εχει στειλει ακομα τα χαρτια ειναι ο Δημος Δ.Α.Α Τακουσε ζωντανα ο Δημαρχος.
Ανημερωτος........... και οχι μονο πεταξε το μπαλακι .....που αλλου ''στην αμαρτωλη Δ.Ε.Τ.Π.Α ''(αρα στον γνωστο παντως καιρου εισηγητη και καλοπληρωμενο ''υπαλληλο'' που αν και είναι ακομα χωρις συμβαση εργασιας , εργαζεται και μεχρι σημερα κανεις δεν ξερει από ολο το Δημ.Συμβουλιο κατι για την ταμπακιερα… Εμαθα πως ηρθε παλι αρνητικη εισηγηση από το ελεκτικο συνεδριο για τον εν λογο ¨υπαλληλο¨)

ΝΤΡΟΠΗ.
Κυρια Γρανιτσιωτη μαζι με τους συνεργατες σας καντε κατι.Οι ανθρωποι που κρατανε το τιμονι του Δημου μας πανε ολοταχως στα βραχια.

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότες Αραχωβίτες και κυρίως εσεις που στιρίξατε τον <> Δημαρχό μας θα ήθελα να σας πληροφωρήσω τα παρακάτω για να καταλάβετε τι συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου μας. Του δήμαρχου του έχουν τραβήξει πλέον το χαλί κατω από τα ποδια του, με ευθύηνη και του ίδιου φυσικά. Την νίκη στις εκλογές του την έδωσε η Αντίκυρα, αυτη την στιγμή όμως στην Αντίκυρα συμβαίνει το εξής: στο Antikyrablogspot εχω σχολιάσει κάποιο θέμα και δεν αναρτάται, σχολιάζω επιτηδες υβριστικά για τους Αντικυραιους συνεργάτες του Δημάρχου και δεν αναρτάται σχολιάζω μετά υποτιμητικά για το Δημαρχο και αναρτάται. Βγάλτε τα συμπερασματα μονοι σας. Εσύ Δήμαρχε για τους ομοτράπεζους σου κι εσεις ομοτράπεζοι του Δημάρχου που τον επιλέξατε χωρις να εχει δωσει τα διαπιστευτήρια του αφου 3 μήνες πρίν θέσει υποψηφιωτητα ακόμη ήταν στην Αεροπορία

Συνδημότης από την Κούλουρη είπε...

Συνδημότη ανώνυμε 8 Οκτωβρίου 2011 8:10 μ.μ.
Είναι αναφέρετο δικαίωμά σου να σχολιάζεις θετικά ή αρνητικά ,αλλά είναι επίσης πρόστυχο ,τιποτένιο και άνανδρο να σχολιάζεις ανώνυμα υβριστικά ή υποτιμητικά επώνυμους ανθρώπους όπως γράφεις.
Μήπως δεν φταίει ο διαχειριστής του Antikyrablogspot όπως εσύ μας καταγγέλεις, αλλά χρειάζεσαι εσύ την βοήθεια ειδικού γ......ύ
Φιλικά και με κάθε επιφύλαξη.

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτη απο την Κουλουρη εγω σου δειχνω το φεγγαρι κι εσυ εκ του πονηρού κοιτας το δαχτυλο. Και να εισαι σιγουρος οτι αυτα που σου ειπα χθες τα λεω και στα καφενεια στην Αντικυρα καθως και αλλες αληθειες, αλλα φιλε μου οταν κανεις ερωτηματα, μιλας και ζητας την αληθεια τοτε εισαι ο γραφικος, ο ανισοροπος και τρως το φασισμο και την λάσπη στην πλατη απο τους Γκεμπελίσκους της εξουσιας. Αλλα μηπως κι εσυ αυτο δεν εκανες με το σχολιο σου ? Εφοσον δεν μιλας για την ουσια της καταγγελιας αλλα να βρισεις εμενα, να υπερασπιστεις τον διαχειριστη και οχι για τις πρακτικεςς του ετσι ? Και για να το καταλαβεις ΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ τα αλλα ομως ? Τελος μπορω να σε δικαιολογισω μονο αν εχεις καποια σχεση με το συγκεκριμενο blog οποτε μπορεις να μας πληροφορησεις γιατι εχουν σταματησει τα σχολια στο blog το τελευταιο διαστημα ? Λυσατε ολα τα προβληματα στην Αντικυρα η φοβαστε?

Συνδημότης από την Κούλουρη είπε...

Μεγάλε ,βάζεις κείμενο στα γραφόμενά μου που δεν έχω ,ούτε εννοώ.
Όπως σου έγραψα και στο προηγούμενο καλόπιστο σχόλιο μου( Είναι αναφέρετο δικαίωμά σου να σχολιάζεις θετικά ή αρνητικά)αλλά με μία διαφορά... επώνυμα για επώνυμους ή σου υπενθυμίζω ότι: η γλώσσα, κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει.( και μην φτιάχνεις σενάρια.... γιατί γίνεσαι και εσύ μέρος του συστήματος που καταγγέλλεις.)

3o mati είπε...

Ρε που τον καταντησαν το νεο Δημο μας...τον κανανε Κουλουρη.
Παλει καλα που δεν τον καταντησανε κουλουρι....αλλα κουλουρι θα ειναι ο απολογισμος της θητειας τους...
ΚΡΙΜΑ…

ο αλητης είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ....
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ .....ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Συνδημότη απο την Κουλουρη δεν ξερω ποιο ηταν το κειμενο το οποιο κακως έβαλα στα λεγομενά σου όπως λες, αλλα νομίζω οτι εσυ με αποκάλεσες ''πρόστυχο, τιποτένιο και ανανδρο καθως και να με κοιτάξει γιατρος'' τωρα αν αυτο λέγεται καλόπιστο σχόλιο το αφήνω στην κριση των αναγνωστών. Και τέλος για το ουσιαστικό του θέματος, θελω να σου επισημάνω ακόμη μια φορα ότι δεν φτάχνω σενάρια και συμφωνω απόλυτα μαζί σου οτι η γλωσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακιζει, δυστηχως ειτε λες αληθειες ειτε ακολουθεις Γκεπελίστικες μεθόδους εκλεγμένων και διορισμένων Αντιδημάρχων μάλιστα ! Και για να σε βοηθήσω δες τα σχόλια στο συγκεκριμένο blog που αφορουν : (Η ο Κοτρωνιάς είναι ανεξάρτητος η ο Πατσαντάρας είναι «γαλάζιος») ανάρτηση 23/9/2011, (Η ntavanoproka ρωτάει…. και περιμένει απαντήσεις ….) αναρτηση 24/9/2011 και (Ερωτήματα ενός αναγνώστη για το Νηπιαγωγείο Αντίκυρας.) ανάρτηση 1/10/2011

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

3 MATI ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΝΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΒΓΑΛΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .ΒΓΑΛΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3ο ματι
ΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ-ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Δ.Α. ΑΡΓΗΣΕΣ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΕΛΑ ΓΡΑΨΕ .ΑΡΓΗΣΕΣ!!

3o mati είπε...

θα σας περασει....
αλλα ο τοπος τι φταιει να παει 3μιση χρονια πισω;

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ..
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ.
ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;
ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΛΑΜΟΓΙΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ;

Ο............Ψυχίατρος είπε...

3οmati, σε παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Κατάγομαι από το Δίστομο (δεύτερη γενιά), είμαι ψυχίατρος. Μετά από πολύ σκέψη, για την περίπτωσή σου , (και αφού συμβουλεύτηκα και τη γνώμη συναδέλφων μου, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι πάσχεις από κόμπλεξ μαλώματος!! δηλαδή μάλλον σε μάλωναν μικρό , και σου έμεινε κουσούρι να λες συνεχώς …… παπαρδέλες. Νομίζω ότι η νόσος είναι ανίατος. ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!!!!!!!!!! Όμως να ξέρεις ότι το επόμενο στάδιο είναι η……. σχιζοφρένια και μάλιστα η πιο επικίνδυνη μορφή αυτής, η παράνοια( να βλέπεις άλλα και να μαρτυράς άλλα) . Πρόσεξε γιατί αυτή η αρρώστια πολλές φορές έχει παρενέργειες , καταλήγει δηλαδή στην ταύτιση με ένα άλλο πρόσωπο (ετεροπροσωπία, πχ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ , με ελληνικούς χαρακτήρες). Με αυτόν τον τρόπο , η αρρώστια, γίνετε ακόμα πιο επικίνδυνη. Θα σε συμβούλευα να εμπιστευτείς ένα ψυχαναλυτή, και αν δεν δεις ……………… βελτίωση , να αποταθείς σε ψυχίατρο …………..για να σε διορθώσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΣ. Το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ (με Ελληνικούς χαρακτήρες), ήταν ένας σπουδαίος σχολιαστής στο σπουδαιότερο Ντελάλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απ΄ τον οποίο ξεκίνησαν όλα !!!!! όμως αυτός εδώ ο καπηλευτής δεν μαζεύετε. Τη μια λοιδορεί, την άλλη σκούζει και την τρίτη παρακαλάει. ΔΕΝ πατάει πουθενά σε λογαριασμό , δηλαδή.
Θέλει βοήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3ο mati
Ελα μεγάλε ριχτα.Δεν μπορει κάτι θα έχειs ανακαλύψει εχουν περάσει ηδη πέντε ωρεs.Ελα να γελάσουμε λίγο.Γιά τρισημισυ χρονια θα υποφέρειs γιατί θα πρέπει να ανακαλύπτειs κάθε μέρα καινούργια σενάρια.Σε λυπάμε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ω ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

3o mati είπε...

Εσυ παραπανω σχολιαστη εκανες ενα μεγαλο λαθος. Δεν επρεπε να σπουδασεις γιατρος...επρεπε να σπουδασεις αρρωστος...

Απ’ τον ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΤΕΛΑΛΗ ξεκινησαν ολα.!!!!!
Τον κανατε να ειναι ζωντανος-νεκρος οι ιδιοι ανθρωποι της παραπολιτικης και του παρασκηνιου.
Ο Ντελαλης ηταν ενας ανθρωπος που ειχε την ''χαζη'' ιδεα να κανει πλατφορμα το ''κορμι του'' για να πατησετε εσεις και να φθειρεται τους παντες και τα παντα.
Δεν αντεξε να ειναι συνυπευθυνος σε αυτο το εγκλημα, και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια και καλα εκανε. Ομως δεν σημαινει οτι θα κατσει με σταυρωμενα χερια να σας βλεπει να κανετε τα ιδια και στους θεσμους.(ΔΗΜΟΣ Δ.Α.Α).Θελατε να παρετε και λιγο απο την δοξα του και το παιζατε Ντελαληδες. Τωρα χωρις ντελαλη το γυρισατε στις ψυχοσυνεδριες;

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΜΟΥ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!!

Φιλε ψυχιατρε Διστομιτη 3ης γενιας

Εκανες ειδικα συμβουλιο για μενα;
Ησασταν πολλοι αρρωστοι;
Τελικα ποια ηταν τα αποτελεσματα σας; Ειχατε και οπτικοακουστικα μεσα η κινητα τηλ. στην συνεδρια που κανατε; Αν ειχατε την πατησες δευτερη φορα. Θα μου το δωσουν και αυτό και καποια μερα που εγω θα κρινω θα στα κανω μαζι με αλλο ενα βιντεακι που εχω, αποκλειστικα και μονο αναρτησουλα στο μπλογκ αυτο .(αναμεσα στους ειδικους που συνεδριαζεις υπαρχουν και κανα δυο μισοαρρωστοι με μυαλο ακομα στο κεφαλι τους…)

Εχει δικιο τελικα το 3ο mati που σας λεει αρρωστους και επικινδυνους για τον τοπο η όχι;


ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ;


apolatoussssss!!!
3ο mati

Ανώνυμος είπε...

Εισαι δυναμη αφου «διαβρωσες» με την πρακτικη σου ολο το θεσμο.

«Καταργησες» 1 δημαρχο, «εξαφανισες» 16 δημοτικους συμβουλους, « εξεθεσες» 3 αντιδημαρχους
και εισαι ετοιμος να «καταβροχθισεις» και ολοκληρη την αντιπολιτευση -προς το παρον την εχεις ναρκωση-.

Ο............Ψυχίατρος είπε...

Ετυμολογία της λέξης ΜΑΛΑΚΑΣ

Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σήμαινε "άρρωστος". Η λέξη προέρχεται εκ του ρήματος μαλακιάω, που σημαίνει μαλακώνω. Συνώνυμα ρήματα: καταμαλακίζω, πλαδαρούμαι, μαλακύνω. Ως ουσιαστικό η λέξη μαλακία είναι Ιωνική και σημαίνει μαλακός. Στον "Περικλέους Επιτάφιο" του Θουκυδίδη (...φιλοσοφούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοκαλούμεν άνευ μαλακίας) η λέξη σημαίνει την μαλθακότητα. Στα Νικομάχεια Ηθικά του Αριστοτέλη η λέξη χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την καρτερικότητα, ενώ ως λατινική λέξη η malacia, υποδηλώνει την ήρεμη θάλασσα.[3] Στα νεότερα χρόνια η λέξη μαλακία ταυτίσθηκε με την διανοητική ανεπάρκεια ή εγκεφαλική δυσλειτουργία, εξ ού και η "μαλάκυνση εγκεφάλου". Επίσης και στην εκκλησιαστική γλώσσα διαφαίνεται η ίδια σημασιοδότηση[2], αντιδιαστέλλεται δηλαδή η σωματική ("νόσος") από την νοητική ("μαλακία") πάθηση: "από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" (Ματθ. Δ' 23, Θ' 35 και Ι' 1).

3o mati είπε...

τελικα θες γρηγορα γιατρο.....

ΜΝΗΜΩΝ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΠΑΝΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ -ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ_ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ Σ ΕΜΑΣ ,Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟ ΣΤΕΙΡΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ_ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ 3 ΜΑΤΙ,ΗΛΙΟΙ,ΑΝΤΙΚΥΡΕΑΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΕΣ,ΕΛΕ ΛΕΥΥΘΕΡΟΙ ΚΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΡΤΙΚΗ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΧΑΡΗΣ,ΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΣΤΑΘΗΣ,ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΤΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΓΡΑΦΑΝ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ.ΟΤΙ Ο ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ . Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΧΙΑΤΡΕ ΕΓΡΑΨΕΣ.MONO ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ 3 ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ-ΤΣΟΠΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΥΒΡΙΣΤΩΝ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΙΣΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Θ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΠΡΟΕΔΡΟ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Ο τσοπάνος δεν προστατεύει, ούτε προστάτευσε ΠΟΤΕ κανένα με τον τρόπο που εννοείς. Γιατί;
Γιατί δεν έχει ανάγκη ούτε τους μεν ούτε τους δε. Το εχω ξαναπει δεν χρωστάω "γραμμάτια" σε κανέναν, ούτε ζητώ την εύνοια κανενός, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται.

3o mati είπε...

Που την πατε την δουλεια βρε λεβεντοπαιδα;
Να εχει την ιδια τυχη ο Τσοπανος που ειχε ο Ντελαλης;
Να μεινει δηλ. το δικο μας μπλογκ ,ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω;
Παλιο το κολπο δεν πιανει....

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.
ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, οπως εγραψε ο ετεροδημοτης απο Αραχοβα,

Κανατε τα χωρια μας γηπεδο ,με στημενα παιγνιδια και χτυπηματα κατω....χαμηλα.

Ανώνυμος είπε...

TSOPANE ONOMASE TO MPLOGS SOU..OI POROMENOI TOY DISTOMOY

Ανώνυμος είπε...

ΜΝΉΜΩΝ
Μας γράφεις ότι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ . Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ
_μήπως δεν ζεις στον δήμο μας γατί οι εν λόγω κυρίες και κύριοι έχουν από μόνοι τος απαξιωθεί στις τοπικές κοινωνίες που τους επέλεξαν να τους εκπροσωπήσουν._Πολύ φοβούμαι ΜΝΗΜΩΝ ότι ψωνίσαμε από σβέρκο,

ΑΝΤΙΚΥΡΑ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΒ;
ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΙΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

Ανώνυμος είπε...

3ο ματι οταν ησουν μικρος η ο πατσανταρας σ εδειρε,η ο γιαννελος δεν σ επαιζε μπαλλα στ ασπρα σπιτια η ο μιχος δεν σ εβγαλε βαρκαδα στην αντικυρα .τοση εμπαθεια,μισος ,δεν εχω ξαναδει στα blogs

Ανώνυμος είπε...

αντικυρα πες το πιο καθαρα.οι πληροφοριες λενε οτι δεν υπαρχει προεδρος.τα βροντηξε.μπορει καποιος να μας ενημερωσει

Ανώνυμος είπε...

Οταν ο λαος σ εχει φτυσει ,και διεκδικεις τον τιτλο του μονιμα αποτυχημενου υποψηφιου συμβουλου τοτε το διαδικτυο σου δωσε επιλογη.διαλεγεις ενα ψευδωνυμο πχ αλλοιθωρο ματι ,γιαννιτρικαλα,θωμασφαλακι,οτι θες κι αρχιζεις να γραφεις ποτε μ αυτα ποτε μ ανωνυμα.χρειαζεσαι ομως και αντιπαλο να...πουλαει.διαλεγεις λοιπον πατσανταρα,γιαννελο,μιχο κ,λ,πποιον να βρισεις την θεια μου την αστερω..δεν πουλαει αυτο.αφου βρηκες το θυμα.διαλεγεις το blog μετα.στ αλλα σε ξερουν δεν σε παιρνει.διαλεγεις λοιπον τον τσοπανο που εχει ζηλεψει την ακροαματικοτητα του ντελαλη κι αρχιζεις λασπη λασπη λασπη.ξεχνωντας ομως,καλλιο να σου βγει το ματι (εστω και 3)παρα τ ονομα.σε λιγο καιρο ολα θα φανερωθουν

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Αντί να ψάχνετε στα blog και να χάνετε χρόνο, δεν ψάχνετε καλύτερα τι φταίει στην παράταξή σαs, που έχετε κάνει όλο τον Δήμο μπάχαλο και δεν θελουν να σαs βλέπουν ούτε οι δικοί σαs;

Ανώνυμος είπε...

οι καπεταναιοι της αραχωβας βραζουν.με το ζορι κρατιουνται.ολο μαζωξεις περιεργες οταν πεφτει η νυχτα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 3.00 μμ
Οντωs εχειs δικιο.Καποιοs απο μεσα εδειξε την Κερκοπορτα στουs εχθρούs και θα παρουν την πόλη.Αυτέs τιs κουταμάρεs κάθεσαι και γραφειs μεσημεριατικα εν ωρα φαγητού?

ανταρσιας είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΩΒΑ ΝΤΑΒΕΛΗ-ΝΤΑΒΕΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 3.δεν τρωτε τετοια ωρα στην αντικυρα φαινεται.οι αραχωβιτες δημ συμβουλοι ειναι ενωμενοι κι οτι εχουν να πουν το λενε μπροστα.δεν γλυφουν

Ανώνυμος είπε...

ενωμενοι στη σιωπη τους(μουγκα)
ενωμενοι πισω απο ποιον;

3o mati είπε...

το 3ο mati εχει ματι...
μια ξεματιαστρα βρε παιδια..

3o mati είπε...

ξεματιαστρα ειπα, οχι τον προεδρο.
αμεσως εσυ να τον παρεις τηλεφωνο ....το πονηρο μυαλο σου!!

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορα ην μουγγα ανωνυμε στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι.οσο πισω απο ποιον.πισω απο κανεναν.πισω απο την ιδεα της ανεξαρτητης πολιτικης και σ οποιον αρεσει

Ανώνυμος είπε...

AX AX AX 3 ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΣΟΥ ΔΕΝ Σ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΚΡΟ Η ΣΟΥ ΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΛΕΡΤ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

με τον συνοδο για τα παιδια του στειριου τι γινεται;ποτε θα παρθει η αποφαση;εμεις οι γονεις περιμενουμε.....

Ανώνυμος είπε...

φτιαξτε καμια λαμπα στο στειρι.θα μας ερθουν στο σβερκο,καμια μερα.η μηπως φταιει το Δ.Ν.Τ.