Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η απόφαση Λαϊκής Συνέλευσης στο Στείρι.


H Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων του Στειρίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011  στο Δημοτικό Σχολείο Στειρίου έλαβε ομόφωνα τις εξής αποφάσεις:
·        Οι μαθήτριες και οι μαθητές του χωριού μας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, θα παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου μόνο στο Στείρι απονέμοντας φόρο τιμής στους ήρωες του έπους του 1940.
·        Θα απέχουν μονίμως από τις παρελάσεις στην έδρα του Δήμου, διαμαρτυρόμενοι για την συνεχή υποβάθμιση του Στειρίου, στέλνοντας ταυτόχρονα ηχηρό  μήνυμα προς όλους ότι:
Το Στείρι είναι ζωντανό και αντιστέκεται.
                                                      Το Στείρι έχει και μνήμη και κρίση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μήνυμα της ημέρας..... κανείς δεν μπορεί να σε αναγκάσει να σκύψεις,αν δεν το επιτρέψεις εσύ ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 4.02
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ? ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΥΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

28 Οκτωβρίου 2011 5:56 μ.μ.

Σαν σήμερα το 1940, άλλοικύριέ μου, με τις ίδιες και χειρότερες βιοποριστικές ανάγκες δεν έσκυψαν αλλά ούτε και προσκύνησαν εκτός από ορισμένους.
Εσύ,εγώ ,ο άλλος, γιατί να μην παραδειγματιστούμε από αυτό το γεγονός,αλλά μας προτρέπεις να γίνουμε για μια φορά ακόμη, Ραγιάδες.

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.δικαιε τσοπανε,ενοχλουντε ιο φιλοι σου απο το στειρι

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.56
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΤΡΙΣΤΗ .ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ .ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ .ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ? ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ BLOGS.TIΠΟΤΑ.ΠΟΥΘΕΝΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.