Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πως να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται να πάρει οπωσδήποτε ένα δάνειο των 5000$.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειασθεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο..

τα κλειδιά από μια ολοκαίνουρια Ferrari, που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομα του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, και ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει. Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της τράπεζας και οι υπάλληλοι του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μια Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5.000! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας. Δυο εβδομάδες αργότερα ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5.000 και τον τόκο που ανέρχεται στα $15.41.

Ο υπάλληλος του λέει;

Κύριε είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζα μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μια απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος! Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!

Και ο Έλληνας απαντά:

Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δυο εβδομάδες πληρώνοντας για παρκινγκ μόνο $15.41!!!

Κόκαλο ο υπάλληλος...Ζήτω η Ελλάδα!!!!

17 σχόλια:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ είπε...

H ferrari της ΑΕΠ εμεινε απο λαστιχο στην Βασιλισσης Σοφιας...
Ειχε κατευθυνση για Κηφισιας αλλα το εχασε το μιτινγκ…
Ελα στο χωριο να επιβλεψεις το εργο στον Κουκουρα....μην παει χαμενο το σαββατοκυριακο εχει και ποδοσφαιρο τους πρωταθλητες στην Λιβαδεια.

Ανώνυμος είπε...

σταυρε του νοτου παλι απο ο διστομο πηρες χαπια.δεν ταπαμε αυτα.το αλλο με τη μπλε ετικκετα

αιεν αριστευειν είπε...

σταυρέ του νότου για κανά ουίσκι στον αρίωνα καλοί είσαστε.όταν πάτε στήν πάνω πλατεία να σας γράψει τα σχόλια ο εγκέφαλος τα μπερδεύετε.ένα να θυμάσαι.ο λαός σας έκανε ζάσταβα(12%)και μέχρι τις επόμενες εκλογές θα είστε για απόσυρση.είστε τελειωμένοι.μπορείτε να βρίζετε ελεύθερα δήμαρχο,πρόεδρο,μίχο,ψηλό ότι θέλετε.τον κουρνιαχτό των φερράρι θα δείτε πάλι.και ξέρεις γιατί.γιατί όλοι αυτοί που ανέφερα ακόμη και με τις αδυναμίες του είναι χίλιες φορές καλύτεροι από τα κρατικοδίαιτα κομματοσκυλά σας των ΔΕΚΟ.τουλάχιστον αυτοί είναι καθαροί.Δήμαρχε μην ακούς κανέναν.προχωράτε όλοι μαζί

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΙΔΙΑΙΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΤΟΛΜΟΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.Ο ΜΙΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΑΕΠ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑΣ-ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ.Ο ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ.ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΤΤΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.Ο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ Η ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΡΑΧΩΒΙΤΩΝ.Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΑΡΑΧΩΒΙΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ Ν ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΣΤΕΙΡΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.ΚΑΙ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η...ΚΥΡΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΕΠ.ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΗΤΑ ΤΟ EMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧΟΥ.3 ΜΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ Η Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ανταρσιας είπε...

ειναι καθαροι σαν το χιονι!!!!
ολοι οι ακαθαρτοι ειναι οι αλλοι εκτος αεπ.
ο ρακιντζης θα ειναι στην αραχοβα μεχρι να πατησεις κοκκινο χιονι αιεν αριστευειν....
θα ειναι ο ρακιντζης εδω μεχρι να γινει ο δημος δελφικο τοπιο.!!!

Ανώνυμος είπε...

αιεν αριστευειν
γιατί τους κρατάμε από το μανίκι και δεν τους αφήνουμε να παράγουν έργο.

Αφού δεν κουνιούνται καθόλου,τους φταίνε οι σχολιαστές...

Για να προχωρήσουν όλοι μαζί πρέπει να υπάρχει καπετάνιος που να εμπνέει.στον δικό μας δήμο μόνο κακομοιριά ,μιζέρια,σκυθρωπά πρόσωπα και θλίψη υπάρχουν.

που θα πάμε έτσι ομορφάντρα μου!!!

και σως να μας βάλουν ,αυτοί δεν γλιστράνε...( ακόμα και στα παγωμένα σοκάκια του δήμου αυτοί... κάνουν διαφορικό)

Ο Τσοπάνος της Αράχωβας είπε...

Πω πω πω αναγνώωωωστες μου όνειρο ζω;;;;;;;
Μάλλον όχι ξύπνιος είμαι.
Βρε τρομεροί και φοβεροί αναγνώστες του Τσοπάνου εδώ το είχατε εκεί το είχατε τα καταφέρατε και πάλι να βάλετε δήμαρχο, πρόεδρο, ΑΕΠ, σόι κλπ, ηλπ,
σε μία ανάρτηση που έκανα για να χαμογελάσουμε και να ξεφύγουμε λίγο.
Είσαστε τρομεροί!!!!

Ανώνυμος είπε...

όσο ο καιρός περνάει
πιό πολύ πονάει

και με ζέστη και με χιόνι
το 71 τους πληγώνει

καθήστε και βρίστε όσο θέτε
και στον αρίωνα μετά τραβάτε πιέστε

είσαστε παρελθόν σάρα και μάρα
για πάντα γιάννη πατσαντάρα

λεοντιος είπε...

Στό περίφημο email της κυρίας κατηγορούσε τόν πρόεδρο για το χρέος για την πλακόστρωση του αγ γεωργίου και ότι κακώς τ αποδέχθηκε από τομ λεόντιο σαν πρόεδρος της ΔΕΤΠΑ.ΕΡΩΤΩ????Αληθεύει ότι τα λεφτά βρέθηκαν να υπάρχουν και η κοινωφελής στην οποία είναι αντιπρόεδρος η εν λόγω κυρία δεν στέλνει τ απαραίτητα χαρτιά για να μην αποδειχθεί ότι συκοφάντησε τον πρόεδρο και κατ επέκταση τον λεόντιο.κύριε δήμαρχε,κυρία φανουράκη πρόεδρε της κοινωφελούς δημιουργείται η όχι μέγα ηθικό θέμα?κυρία γρανιτσιώτη οι φήμες σας εμπλέκουν κι εσάς ως μέλος της κοινωφελούς.κύριε γιαννέλο θα τ ανεχτείς κι αυτό.αυτοί είναι οι καθαροί που μας έχεις ζαλίσει

Ανώνυμος είπε...

τακιμιασμα λεοντιου-γιαννελου...το καλυτερο ανεκδοτο..."λεοντιε" θα πρεπει να εχεις μεγαλο κολημα με την κυρια(αληθεια ποια εννοεις?)...βρεθηκαν τα λεφτα? πως? μηπως βοηθησε η νικολουλη? να σοβαρευτουμε λιγο.....

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η Ferrari..........

οοοουυυυφφφφ!!!! είπε...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ....ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΒΑΛΑ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω πολυ τον προεδρο Γιαννελο να μην ανακατευτη ανα με την ομαδα .
Ρωτηστε να μαθετε το γιατι , και εκει τους εβαλε ολους να τσακωνονται.
Το παει καλα οπου κι αν ειναι.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε στόν παρνασσό είμαστε μια χαρά.δεν τσακωνόμαστε.ειναι το ρημάδι το 71 βαρύ κι αχώνευτο /είναι θεός ο πρόεδρος

Ανώνυμος είπε...

το φωτοστεφανο για την προεδραρα, ανωνυμε 8:40! ρε μια ζωη ραγιαδες και σφογγοκολαριοι.... α ρε καρπαζια που χρειαζεται.....

κουιζ είπε...

ΚΟΥΙΖ που λεει κι ο προεδρος.να ευρεθουν ποιοι ειπαν τις κατωθι εκφρασεις.

σιγα μην καθησει ολοκληρος γιαννελος ν ασχολειται με τη σοφια και τον μπουμπουκο της.εχει ηδη φυγει απλα δεν το ανακοινωνει(βοηθεια..δημοτικος συμβουλος αραχωβας.τοπος.σατυρικο).

το προβλημα δεν ειναι η σοφια ειναι η ανυπαρξια του δημαρχου που τον κανει να κρεμιεται απο αυτην(βοηθεια.σχεδον ολοι οι αραχωβιτες συμβουλοι εκλεγεντες και μη)

ποιοι αραχωβιτες δημοτικοι συμβουλοι ηταν στη κοππη της πιττας της Ν.Δ διπλα στη σοφια(βοηθεια.σχεδον ολοι εκτος απο σενα προεδρε)

με ποιο ανταλλαγμα τα βρηκαν μιχος-σοφια(βοηθεια μονιμος αντιδημαρχος αρα 3 μισθοι)

νεοτερα κουιζ εντος των ημερων.προεδρε παρατα τους.ειναι γιαφκα αυτοι.τα περισσοτερα σχολια εναντιομ σου στο ξενοδοχειο τρης αντικυρας εχουν γραφτει