Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Γενική συνέλευση του ΑΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, αυτό το συνέχιση η διάλυση τι το θέλατε? Είναι δυνατόν σε μια πρόσκληση για συνέλευση να γράφονται τέτοια "εκβιαστικά" μηνύματά? Ποιος θα ήθελε δηλαδή την διάλυση? Έλεος μπορείτε να πείτε αυτό που θέλετε με πιο "κομψό" τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

καλα λενε ρε φιλε...αφου 3-4 μ@@@ς ασχολουνται καθε χρονο και βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους.και καποιοι αλλοι που μου το παιζουν φραγκατοι στην λακα ουτε 1euro δεν εχουν δωσει.και περα απο τα λεφτα που στις μερες μας ειδικα ειναι ενα πολυ μεγαλο ζητημα ειναι και το προσωπικο της ομαδας.μια ομαδα δ εθνικης δεν μπορει να αντεξει με 3-4 μονο...κατλαβες φιλε μου που σου θιξαμε την αισθητικη σου?

Ανώνυμος είπε...

TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

ο μισθός του Σταθη δεν έφτασε μάλλον ,και τώρα που τον έταξε αλλου τι θα κάνουμε ορέ παληκάρια ?????

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχεις φιλαρακι.αντε σπιτι μη ξοδεψεις κανα φραγκο.κι ο σταθης κι οι αλλοι εχουν κι αλλα για το παρνασσο ειρωνα ε ειρωνα μιζερε

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ.

ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ είπε...

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΨΗΛΗ!!!!!!!ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΛΑΛΗ ΜΙΚΡΗ,ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Η ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΡΟΥ.ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΠΟΛΥΣ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΠΑΡΝΑΣΣΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ ΑΚΟΛΟΥΘΩ.ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΓΑΠΕΣ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ

Δημαρχίνα είπε...

Απάντηση στον 6:26 : ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!!! Όταν καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, θα μιλήσουμε και για τα δύσκολα. Μέχρι τότε, μην μιλάς γιατί λες μακακίες .!!!!!