Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAEKWONDO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ SUMMER CAMP TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΒΡΑΝΣΚΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ SUMMER CAMP TAEKWONDO ΣΤΗΝ VRNJACKA BANJA (ΒΡΑΝΣΚΑ ΜΠΑΝΙΑ) ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ (1-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012).
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 50 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ TAEKWONDO ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ TAEKWONDO ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAEKWONDO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ!!!

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ TAEKWONDO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ TAEKWONDO ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!

Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ Α ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ TAEKWONDO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ-3 DAN WTF ΚΟΡΕΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ TAEKWONDO ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ,ΤΩΝ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ CAMP ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ CAMP 17 ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ TAEKWONDO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια: