Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Απεργία πείνας στο Αλουμίνιον της Ελλάδoς.

imagesΑπεργία πείνας έχει ξεκινήσει από χθές ο εργαζόμενος – συνδικαλιστής στο Αλουμίνιο της Ελλάδος  Τάκης Οικονόμου, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση , τον κ. Μυτιληναίο και τους εκπροσώπους του, που οδηγούν τους εργαζόμενους στην απελπισία.

 https://steirida1.wordpress.com

7 σχόλια:

παραλιας είπε...

παρε και το βολευτη μαζι να ησυχασουμε μια και καλη μαζι σας...αν και εχετε αποθεματα απο την προχθεσινη ταβερνα που εισασταν....

Ανώνυμος είπε...

παραλιας eisai megalos KAKOMOIRHS

"Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς." - Μαχάτμα Γκάντι

παραλιας 2 είπε...

να βαζεις ολα τα σχολια που σου στελνουν πουλημενε έ πουλημενε, οσο για την παρεμβαση(?) γιαννελου υπερ του οικονομου,να μας πει ο τεως-μιας και το επικαλειται, ποιος ηταν ο ρολος του στις απεργιες των εργαζομενων της κοκα κολα στην πατρα! ελεος!ελεος!

Ανώνυμος είπε...

12:26 ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ. ΙΕΡΟΣΥΛΕ-ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΕ.....

Ανώνυμος είπε...

11 Δεκ 12:29 μ.μ. KAKOMOIRH τα σκουλήκια σαν και του λόγου σου πρέπει να τα πατάμε, να τα λιώνουμε, να μην υπάρχουν στην Ελλάδα γιατί βλάπτουν.

Ανώνυμος είπε...

1:38 μ.μ., ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ-ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ........

Ανώνυμος είπε...

παραλια ο ρολος του αφεντικου σου τοσα χρονια στο αλουμινιο ξερεις ποιος ηταν μηπως.υποτακτικουλη